₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » "" اقایون عزیز توصیه های نخبه رو جدی بگیرید""
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » "" اقایون عزیز توصیه های نخبه رو جدی بگیرید""
1 2

بدون عکس

"" اقایون عزیز توصیه های نخبه رو جدی بگیرید""

588 بازدید، 27 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

در مقابل همسر خویش ، گرفتاری های روزانه و حوادث تلخ و ناگوار زندگی را با اخم و چهره عبوس مطرح نکنید.هدیه دادن مهر و محبت را زیاد می کند ؛ به مناسبت های مختلف برای همسر خود هدیه ای هرچند کوچک خریداری و با چهره ای شاد و خندان به او تقدیم کنید.
    ۱) در مقابل همسر خویش ، گرفتاری های روزانه و حوادث تلخ و ناگوار زندگی را با اخم و چهره عبوس مطرح نکنید.
    ۲) هدیه دادن مهر و محبت را زیاد می کند ؛ به مناسبت های مختلف برای همسر خود هدیه ای هرچند کوچک خریداری و با چهره ای شاد و خندان به او تقدیم کنید.
    ۳) چنانچه کمبودی در منزل مشاهده می شود ، باکمال محبت و خوشرویی تذکر دهید.
    ۴) در حضور همسر خود ، به هیچ وجه از زنان دیگر تمجید نکنید و توانایی های آنها را به رخ وی نکشید.
    ۵) به بستگان همسر خود مانند : پدر و مادر و سایراقوام وی احترام بگذارید و برای دعوت آنان به خانه خود قبل از همسر خود اقدام کنید.
    ۶) هیچ وقت از معاشرت همسر خود با بستگان صالحش جلوگیری نکنید و در معاشرت و دید و بازدید با بستگان وی پیشقدم باشید.
    ۷) با بستگان خود نزد همسرتان درگوشی و نجوا نکنید.
    ۸ ) هیچ گاه همسر خود را به ویژه نزد بستگانش تحقیر نکنید؛ توهین و بی احترامی به همسر از صفا و صمیمیت در زندگی زناشویی می کاهد.
    ۹) هیچ گاه خود را برتر از همسر خود معرفی نکنید. سعی کنید " من " و " تو " در زندگی زناشویی نباشد کلمه " ما " زندگی را گرم و لذتبخش می کند.
    ۱۰) وقتی که همسر شما عصبانی است او را با مهر و محبتآرام کنید.
    ۱۱) برای رفتن به مهمانی و گردش سعی کنید همراه فرزندان و همسر خود باشید و پیشنهاد همسر خود را در این مورد به علت کار و خستگی رد نکنید.
    ۱۲) امتیازات اجتماعی ، فرهنگی ، اقتصادی و ... فامیل خود را در صورتی که باهمسر شما فاصله اجتماعی و طبقاتی دارند مطرح نکنید.
    ۱۳) کارهای همسر خود ، هرچند کوچک را تحسین کنید. تمجید و ستایش زن به علت روح لطیف و مهربانی که دارد کلید کامیابی در زندگی زناشویی است.
    ۱۴) در قبال همسر خود ، در امور مختلف قدرت نمایی نکنید.
    ۱۵) زحمات و هزینه هایی را که برای پذیرایی خویشاوندان همسر خود صرف می کنید ، هیچ گاه بر زبان نیاورید.
    ۱۶) همسر خود را در خانه محصور و محدود نکنید و وی را از دستیابی به شادی ها محروم نسازید.
    ۱۷) شادی و خنده های خود را در محل کار خود جا نگذارید و فراموش نکنید که همسر شما درخانه هم نیازمند شادی و خنده های شماست.
    ۱۸) کمک کردن در انجام کارهای منزل را فراموش نکنید و بدانید همان مقدار که شما در خارج از منزل خسته می شوید ، زن هم درمنزل از کارهای منزل خسته می شود و نیازمند مساعدت و قدردانی است

• carlos

نقل قول: نخبه
    \"\" اقایون عزیز توصیه های نخبه رو جدی بگیرید\"\"

4

• ماهی

در حضور همسر خود ، به هیچ وجه از زنان دیگر تمجید نکنید و توانایی های آنها را به رخ وی نکشید.

این خیلی بده..آدم دلش میخواد بکشتتون 852
    هدیه دادن مهر و محبت را زیاد می کند

راس می گه 286
    در مقابل همسر خویش ، گرفتاری های روزانه و حوادث تلخ و ناگوار زندگی را با اخم و چهره عبوس مطرح نکنید.

با این قسمت زیاد مشکلی ندارم.اتفاقا دوس دارم حرف بزنه راحت شه.ولی نه اینکه دق دلیشو سر من خای کنه ها..با زبون خوب و آروم 65
    به بستگان همسر خود مانند : پدر و مادر و سایراقوام وی احترام بگذارید

این خیلی مهمه.بی احترامی به پدر و مادر طرف مقابل خیلی وحشتناکه 79

• gilas

هدیه دادن مهر و محبت را زیاد می کند

برام هدیه بخرید 4

وقتی که همسر شما عصبانی است او را با مهر و محبتآرام کنید.

اینجوری 362
    نه اینجوری 346

کمک کردن در انجام کارهای منزل را فراموش نکنید و بدانید همان مقدار که شما در خارج از منزل خسته می شوید ، زن هم درمنزل از کارهای منزل خسته می شود و نیازمند مساعدت و قدردانی است

عمو یوفوی بیا ببین چه چیزای خوبی میگه این شیلین عسلم 74

• نخبه

نقل قول: ماهی
    این خیلی مهمه.بی احترامی به پدر و مادر طرف مقابل خیلی وحشتناکه

مردی که خانواده همسرش توهین و بی ادبی کنه درست تربیت نشده و حتما همین کارو با خانواده خودشم میکنه منتها بعضی از مردا اونقدر... که جلو زنشون رو نمیکنن 94

در حضور همسر خود ، به هیچ وجه از زنان دیگر تمجید نکنید و توانایی های آنها را به رخ وی نکشید.

نقل قول: ماهی
    این خیلی بده..آدم دلش میخواد بکشتتون

به نظر منم خیلی زشته خب هر زنی تواناییهایی داره لازم نیست کسی رو با کسی مقایسه کنن..
    البته گاهی اقایون از روی خنگولیتشون اینجوری میگن و اصلا متوجه نیستن که اینکارشون زشته.. خب خنگولن دیگه چه کنن 4

• Holtek

اقایون عزیز توصیه های نخبه رو جدی بگیرید

آفرین
    نمايش يا پنهان متن63

نمايش يا پنهان متنخوووو چی؟

نمايش يا پنهان متندارم شیشه ها رو پاک میکنم ، مگه نگفتی تو کار خونه کمک باید کرد 4

• mojde

خوب راست میگه جدی بگیرین دیگه 368

• نخبه

نقل قول: Dr.GSM
    دارم شیشه ها رو پاک میکنم ، مگه نگفتی تو کار خونه کمک باید کرد

خب شیشه ها که تموم شد لطفا برای خانم یه چایی ببر 4 377

• Kishe Mehr

37 اگه نگیریم میخوای چی کار کنی؟ 74

• Holtek

خب شیشه ها که تموم شد لطفا برای خانم یه چایی ببر

نمايش يا پنهان متن63

نمايش يا پنهان متناومد دعوام کرد ، گفت باید دوباره پاک کنم 17

• sib

کیه که جدی بگیره؟ 28

• محسن صائب

[b]بعضی مواردش رو کاملا قبول دارم 46
    ممنون نخبه خانم
    یک مثبت تقدیم کردم [/b]

• بچه مثبت

بعضی از مردا اونقدر... که جلو زنشون رو نمیکنن
    شيرين! اين جمله رو برام ترجمه كن 453

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

نمیخوام 852

• چکاوک

قربونت برم گلبانو دلم واست تنگ شده بود 6 8

• مستانه

که جلو زنشون رو نمیکنن 94

پس کجاشونو می....... نن 40 68

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    شيرين! اين جمله رو برام ترجمه كن

مودبانش میشه موذی 4

نقل قول: Kishe Mehr
    اگه نگیریم میخوای چی کار کنی؟

اون وقت هر روز از خانمتون کتک میخورید 848 و دیگه از غذا خبری نیست 322

نقل قول: میرزا
    نمیخوام

به ........حقته بترشی تو یکی 804

نقل قول: مستانه
    پس کجاشونو می....... نن

ای مامی منحرف منظور رو نمودن مطلب است نه از اون کارای بد بد .. به ددی میگم منحرف شدی از راه راست 390

• مستانه

مودبانش میشه موذی 4

9 خداروشکر 58

• mz56mz

متشكرم عمو جان 46
    چشم 286

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: