₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: یکی از«قویترین مردان ایران» مرتکب قتل شد!! ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: یکی از«قویترین مردان ایران» مرتکب قتل شد!! ::

بدون عکس

:: یکی از«قویترین مردان ایران» مرتکب قتل شد!! ::

437 بازدید، 15 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

یکی از«قویترین مردان ایران» مرتکب قتل شد!!

تصویر در دسترس نیست

در این نزاع خیابانی که طبق اخبار رسیده، بر سر یک اختلاف مالی بوده است چهار انگشت یکی از افراد درگیر در این نزاع، قطع و فرد دیگری نیز با ضربات ورزشکار معروف مجروح می شود
    برنا: یکی از چهره های شناخته شده مسابقات قویترین مردان ایران طی سالهای اخیر، در نزاع خیابانی مرتکب قتل شد.

طی سالهای گذشته در رقابتهای قویترین مردان ایران چند گروه از ورزشکاران که با یکدیگر ارتباط خانوادگی دارند، حضور یافته و هر کدام نیز در دورهای موفق به کسب عنوان نخست شده اند.

حاشیه حضور این افراد در مسابقات سالهای اخیر کم نبوده و از گوشه و کنار اخبار دعوای گروهی آنها پیرامون رقابتهای سالهای اخیر به کرات رسانه ای شده است.

این بار اما خبر اسف بارتر از موارد قبلی است و بحث قتل عمد به میان کشیده شده؛ «ق» یکی از قویترین مردان ایران که چهره شناخته شده ای در این مسابقات به حساب می آید چند روز پیش در نزاعی خیابانی باعث کشته شدن یک شهروند می شود.

در این نزاع خیابانی که طبق اخبار رسیده، بر سر یک اختلاف مالی بوده است چهار انگشت یکی از افراد درگیر در این نزاع، قطع و فرد دیگری نیز با ضربات ورزشکار معروف مجروح می شود.

مجروحان این درگیری به بیمارستانی در غرب تهران منتقل می شوند، اما تلاش پزشکان برای نجات یکی از مجروحان بی ثمر می ماند و وی بر اثر شدت جراحات وارده به سر جان خود را از دست می دهد.

فرد مذکور پس از این اتفاق خود را به مراجع قضایی معرفی کرد.

منبع:
    http://forum.downallfa.com

• دلشاد

• sib

• بهونه

نقل قول: Life Dream
    :: یکی از«قویترین مردان ایران» مرتکب قتل شد!! ::

کدوم یکی؟ 37

• محسن صائب

زر ، زور، قدرت
    اکثر اوقات باعث فساد میشه

• مستانه

Life Dream,

چی بگم والا 2
    معمولاً این آدما باید یکمی بیشتر رعایت کنن، چون بنابه حرفه و مشغولیتی که دارن الگو هست 22
    ولی خوب چه میشه گفت؟ آدمیه دیگه و هر خطایی ممکنه ازش سر بزنه 101 خدا به خانواده بازمانده های این اتفاق دردناک صبر بده 48

• gilas

مثلا ورزشکارن و روحیه پهلونی دارم 62

• ماهی

مردا قوی و ضعیفضون کلا خطرناکن 2

• Life Dream

gilas,
    مشت گيلي يادته يكي دو بار ازم سوتي گرفتي! حالا من ازت سوتي ميگيرم دلم خنك شه 74
    نمايش يا پنهان متن
    نقل قول: gilas
    مثلا ورزشکارن و روحیه پهلونی دارم

75 75

• gilas

نقل قول: Life Dream
    يادته يكي دو بار ازم سوتي گرفتي! حالا من ازت سوتي ميگيرم دلم خنك شه

عمو بد کلکو 804
    تاپیک گذاشتی عصبانی بشم بد ازم سوتی بگیری 79

نمايش يا پنهان متنخوب به خودمبگو یه گونی سوتی بهت بدم 10

• Life Dream

نقل قول: gilas
    عمو بد کلکو
    تاپیک گذاشتی عصبانی بشم بد ازم سوتی بگیری

نمايش يا پنهان متن
    خوب به خودمبگو یه گونی سوتی بهت بدم

آبجي گيلي مهربون 6 شوخي كردم، سوتي همه بچه ها با هم بازم اندازه سوتي هاي من نميشه! 83
    نمايش يا پنهان متنآلبالو 282

• shaparak64

عجبا 388
    میگن خدا خر رو شناخت و بهش شاخ نداد
    بعضی وقتا ، استثنا قائل میشه و به خر هم شاخ میده 37

• SaMaN TaJ

امیر قرایی بوده با شمشیر هم زده

32 32 32

• Mahboob

334
    نمايش يا پنهان متن37 .......
    351