یكي از محققان دپارتمان امور خانواده در لندن اعلام كرد: نيمي از مردان روز ازدواج خود را فراموش ميكنند.
به گزارش ايسنا، «شيلا ويل» در ادامه به رسانههاي رسمي انگلستان گفت: تحقيقات صورت گرفته نشان داده كه نيمي از مردان اصلا روز ازدواج خود يا تاريخي را كه با همسر خود آشنا شدند را به ياد ندارند. همچنين يك چهارم آنان هم در صورت يادآوري اين تاريخ، دسته گل را از دستفروشان خريداري ميكنند.
وي در ادامه به روزنامه ديليميل خاطرنشا كرد: مردان زير 25 سال اغلب زمان ازدواج خود را فراموش ميكنند، در حالي كه 62 درصد از 2 هزار مردي كه از آنان تحقيق به عمل آمده است، قادر نيستند زمان ازدواج يا آشنايي خود را به ياد آورند. 55 درصد نيز اصلا زمان آشنايي را به خاطر ندارند.
به گزارش ايسنا، براساس اين تحقيق 63 درصد زنان كاملا زمان، تاريخ و حتي محلي را كه با شوهر خود آشنا شدهاند را به ياد دارند و تنها سه درصد از زنان ممكن است، اين تاريخ را فراموش كنند.
در عين حال يك دهم مردان زير 25 سال براي بزرگداشت سالگرد ازدواج خود براي همسرانشان هديه ميخرند.
خدایی شرم آوره من جای آقایون بودم الان از خجالت آب میشدم فراموش کارای خسیسِ از خود متشکرِ..................
شاید باورتون نشه اما برای نیمی از افراد فامیل بدون اینکه خودشون یادشون باشه تولد گرفتم
راستی یادم رفت این کار اقا ارش رو باید فهم و درک بالای ایشون دانست ای کاش میتونستیم بفهمیم که منطور از دین داری و ..... بیشتر رعایت کردن همین چیزها هست
اون نیمی که فراموش میکنن ببا زبون خوش خودشون بیان اینجا
نقل قول: mojde
دسته گل را از دستفروشان خريداري ميكنند.
اونایی که دسته گل رو از دست فروش میگیرن
مردان زير 25 سال اغلب زمان ازدواج خود را فراموش ميكنند، در حالي كه 62 درصد از 2 هزار مردي كه از آنان تحقيق به عمل آمده است، قادر نيستند زمان ازدواج يا آشنايي خود را به ياد آورند. 55 درصد نيز اصلا زمان آشنايي را به خاطر ندارند.
25 ساله؟! منم اگه 25 سالگی زن میگرفتم خوب
به گزارش ايسنا، براساس اين تحقيق 63 درصد زنان كاملا زمان، تاريخ و حتي محلي را كه با شوهر خود آشنا شدهاند را به ياد دارند و تنها سه درصد از زنان ممكن است، اين تاريخ را فراموش كنند.
در عين حال يك دهم مردان زير 25 سال براي بزرگداشت سالگرد ازدواج خود براي همسرانشان هديه ميخرند.
خدایی شرم آوره من جای آقایون بودم الان از خجالت آب میشدم فراموش کارای خسیسِ از خود متشکرِ.................. frustrated
ای بابا.... برا من زیاد مهم نیست.چیزای خیلی مهمتری توی زندگی وجودد داره که میشه بوسیله اونها فهمید طرف واقعا دوستت داره یانه .خیلی از مردها این روزا رو فراموش نمی کنن ولی فقط برا بستن دهن زنشونه و ...
ممنون محسن جان نظر لطفتونه دو سه سال پیش برای یکی از اقوام تولد گرفتم یعنی کیک و کادو گرفتم و بردم خونه اشون خودش یادش نبود خیلی ذوق زده شده بود می گفت توی این چهل و خورده ای سال این اولین باره که برام جشن تولد می گیرن
mojde
یكي از محققان دپارتمان امور خانواده در لندن اعلام كرد: نيمي از مردان روز ازدواج خود را فراموش ميكنند.
به گزارش ايسنا، «شيلا ويل» در ادامه به رسانههاي رسمي انگلستان گفت: تحقيقات صورت گرفته نشان داده كه نيمي از مردان اصلا روز ازدواج خود يا تاريخي را كه با همسر خود آشنا شدند را به ياد ندارند. همچنين يك چهارم آنان هم در صورت يادآوري اين تاريخ، دسته گل را از دستفروشان خريداري ميكنند.
وي در ادامه به روزنامه ديليميل خاطرنشا كرد: مردان زير 25 سال اغلب زمان ازدواج خود را فراموش ميكنند، در حالي كه 62 درصد از 2 هزار مردي كه از آنان تحقيق به عمل آمده است، قادر نيستند زمان ازدواج يا آشنايي خود را به ياد آورند. 55 درصد نيز اصلا زمان آشنايي را به خاطر ندارند.
خدایی شرم آوره من جای آقایون بودم الان از خجالت آب میشدم فراموش کارای خسیسِ از خود متشکرِ..................
arash52
هیچی رو فراموش نمی کنم شکر خدا
شاید باورتون نشه اما برای نیمی از افراد فامیل بدون اینکه خودشون یادشون باشه تولد گرفتم
نمايش يا پنهان متن
درضمن : اوووووووووووووووووووووووووولmojde
خیلی بدی فقط تولد منو یادت میره
محسن صائب
14 اردیبهشت 73
راستی یادم رفت
این کار اقا ارش
رو باید فهم و درک بالای ایشون دانست
ای کاش میتونستیم بفهمیم که منطور از دین داری و .....
بیشتر
رعایت کردن همین چیزها هست
مستانه
اون نیمی که فراموش میکنن ببا زبون خوش خودشون بیان اینجا
اونایی که دسته گل رو از دست فروش میگیرن
25 ساله؟!
شرم آوره
carlos
چیزهای الکی و پیش پا افتاده رو هم در حافظه کوتاه مدت . .جهت خالی نبودن عریضه.
ماهی
برا من زیاد مهم نیست.چیزای خیلی مهمتری توی زندگی وجودد داره که میشه بوسیله اونها فهمید طرف واقعا دوستت داره یانه .خیلی از مردها این روزا رو فراموش نمی کنن ولی فقط برا بستن دهن زنشونه و ...
gilas
mojde
METALLICA
باز دممون گرم که نمیریم از توو پارک گل بکنیم !!!
signal
دلشاد
اولا اماده است
دوما تو مسیر
سوما ارزونتر از گلفروشیهاست
mz56mz
من كه خجالت نميكشم
16-شهريور-1381
ژنرال
ولی به نظرم اینا ملاک نیس.
من با نظر ماهی موافقم.
arash52
ممنون محسن جان
نظر لطفتونه
دو سه سال پیش برای یکی از اقوام تولد گرفتم یعنی کیک و کادو گرفتم و بردم خونه اشون
خودش یادش نبود
خیلی ذوق زده شده بود
می گفت توی این چهل و خورده ای سال این اولین باره که برام جشن تولد می گیرن
gilas
خودش یادش نبود
پس چرا تولد خاله جون من یادت نمی مونه تقویم سرخود
ipek-n
shaparak64
هههه چه فایده که بعضا یادشونه
اون اسگلای زن باز که چندتا چندتا زن دارن!! یا یه زن و ده تا سوگلی دیگه
rose12
خوش به حال فامیلاتون
مرسی مژده جان
Mahboob
اینم فیلمشونه ...حاضرم قسم بخورم همشون یادشونه تازه با جزئیات اما میگن یادمون نیست ... مردند دیگه بگن یادمونه میگن ز ز هستی ...
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→