₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » خیابان های تهران در قرق اشراف
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » خیابان های تهران در قرق اشراف

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

خیابان های تهران در قرق اشراف

777 بازدید، 18 پست، نویسنده: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

بولتن نیوز: با اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها،‌ بسياري از معادلات پيشين روابط اقتصادي و اجتماعي جامعه دچار تحول اساسي شده و در آينده نيز شاهد تاثيرات جديد این طرح خواهيد بود.
    از جمله این تغييرات كه اكنون كاملا آشکار شده و به روشني مي‌توان روي آن انگشت گذاشت، الگوي استفاده از خودرو شخصي است. تا امروز ترجيح بسياري ازشهروندان به ويژه پايتخت‌نشينان خودرو شخصی بر وسايل حمل و نقل عمومي (البته ناكارآمد) بوده است. تاکنون داشتن خودرو شخصي با بنزين ارزان، خصوصا براي هر تهراني توجيه اقتصادي داشت. بنابراين سعي مي‌كرد به هر وسيله ممكن از جمله وام و قرض و قوله يك دستگاه خودرو خريداري نموده و يك عمر آسايش خود و خانواده‌اش را تامين كند!

اما اكنون تملك وسيله نقليه شخصي به هر طريق ممكن، در سايه اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها منتفي است. با بنزين به نرخ آزاد، ديگر حتي براي طبقه متوسط هم مقرون به صرفه نيست كه سوار خودرو شخصي شود. يعني در حقيقت از عهده مخارج آن بر نمي‌آيد. اكنون براي يك خانواده با درآمد متوسط، نه امكان تامين هزينه سوخت خودرو به نرخ آزاد وجود دارد و نه تامين هزينه‌هاي جانبي مانند بيمه (حداقل يك ميليون تومان در سال) تعميرات و سرويس معمولي و قبض‌هاي جريمه‌اي كه دوربين‌هاي پيدا و نهان پليس به حسابتان منظور مي‌‌كند، عوارض سالانه و هزينه معاينه فني و ...در نتيجه خانواده‌اي كه تا ديروز با خريد يك دستگاه خودرو در روز‌هاي تعطيل تابستان سري به ييلاقات اطراف تهران و جاده چالوس می زد تا كنار رود‌خانه همراه با خانواده تمدد اعصابي كند. اكنون بايد به پاركي كه شهرداري محل ساخته اكتفا نماید و دور هواي پاك و پاكيزه كوهستان را هم خط بكشد. و این يعني حذف يارانه هواي سالم براي شهرنشينان.

به علاوه با اقتصادي نبودن خريد خودرو شخصي، در آينده دهك‌هاي پايين و متوسط قادر به خريد وسيله نقليه شخصي نخواهند بود و تنها دهك‌هاي بالا كه درآمد كافي دارند، همراه مديران دولتي ،كه دستشان به خزانه كشور بند است، مي‌توانند سوار خودرو شخصي شوند و براي بقيه هم مقرون به صرفه نيست سرمايه كلاني را خرج خريد خودرو كنند و بعد به دليل هزينه‌هاي بالا از آن استفاده نبرند و در پاركينگ بخوابانند. همين پول اگر به سپرده بانكي تبدیل شود، هم عايدي خانواده را افزایش مي‌دهد و هم در مخارج مربوط به تعمير و نگهداري و شارژ خودرو صرفه‌‌جويي مي‌شود.

درنتيجه تا چند سال ديگر خيابان‌هاي تهران كم‌كم فقط در قرق اشراف خواهد بود و خيلي‌ها كه امروز به عنوان سرمايه‌ و وسيله آسايش به این مركوب بنزين‌خوار دل بسته‌اند، ناچارند اتوبان‌هاي تهران را به خاطر هزینه های بالای بنزین، بیمه، تعمیر و نگهداری و ... براي طبقات اشراف خالي كنند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• carlos

تا بوده همین بوده و هست و خواهد بود 72

اتفاقا خیلی خوبه . من که خیلی خوشحالم از این ماشینا زیاد میبینم 72

نمايش يا پنهان متن1099

• هاچو هاچو

نقل قول: carlos
    اتفاقا خیلی خوبه . من که خیلی خوشحالم از این ماشینا زیاد میبینم

خالی نبند دیگه،اگه تو میدیدی منم میدیدم ،مثلا کجا دیدی؟چی دیدی؟دیدی خالی بستی 10
    نمايش يا پنهان متنالبته hummer زردرو منم دیدم 4

• مخلوط کن

هاچو هاچو,
    خوبه که! 66

• Kishe Mehr

اینها دارن به مرور همان شیوه ای رو اجرا می کنند که در کشورهای اروپایی داره اجرا میشه. مثلا بنزین لیتری دو سه هزار تومن و بیمه ی ماشین چند هزار دلاری و هزینه های گواهینامه و مخارج تعمیر و نگهداری ماشین که بسیار بالاست مردم رو به استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی سوق میده...

منتها این طرح یک فرقی که داره اینه که در اروپا ابتدا زیرساختها و پیش نیازهای لازم رو ابتدا اماده می کنند و پس از اینکه اماده شد طرح رو اجرا می کنن ولی در ایران ابتدا طرح رو اجرا می کنند تا ببینند به چه زیرساختارها و پیشنازها احتیاج داره 62

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    می کنن ولی در ایران ابتدا طرح رو اجرا می کنند تا ببینند به چه زیرساختارها و پیشنازها احتیاج داره 62

باشه،حالا چرا انقدر عصبی میشی؟آروم باش 14

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    باشه،حالا چرا انقدر عصبی میشی؟آروم باش 14

اخه ادمو عصبانی میکنن دیگه... یه قطار شهری دارن تو شیراز میسازن 7 ساله شروع کردن هنوز نتونستند یک ایستگاهشو راه بندازن... بعد میگی چرا عصبانی میشی

• mz56mz

ممنون عمو جان 84
    همشون اشرافى نيستن عمو جان راستش رو بخواهى قيمت بعضى از اون ماشينها از ماشين ايرانى هم ارزون تره ولى متاسفانه هموطن ايرانى بايد يك آهن پاره رو بيشتر از اين ماشينهاى خارجى بخره 14
    به عنوان مثال همين هامر 2010 اينجا قيمتش 35 ميليون تومان
    و دوج كرايسلر 2010 اينجا 25 ميليون تومان

• ژنرال

حرفی نیست قیمت بنزینو جهانی کنن. همین ترکیه بیخ گوشمون قیمت بنزینش خیلی گرونه.
    ولی اگه راس میگن، بیان قیمت خودرو رو هم جهانی بکنن!
    این مملکت همه چیزش یک بام و دو هواس! خیلی وقتا هم 3-4تا هواس!
    به قول کاکو محمود ما باید یه اهن پاره رو گرونتر از خیلی از این ماشینها بخریم.

شکاف طبقاتی هم که... 87
    یه عده اونقدر دارن که نمیدونن چیکار کنن، یه عده هم به نون شب محتاج.. بدون سقف بالای سر... 101

همین امروز عصر داشتم پیاده یه مسیری رو میومدم. از کنار یه بنگاه مسکن رد میشدم؛ یه زنی رو دیدم با سه تا بچه ی قد و نیم قد داشت دم در با مدیر بنگاه صحبت میکرد که خونه ای دارین که دوتومن پول پیش بشه داد؟
    وقتی اینو شنیدم وسط پیاده رو بغضم گرفت.
    صورت مضطرب و زجرکشیده ی اون زن، با سه تا بچه کوچیک و معصوم دل آدمو ریش ریش میکرد.

• hosseinhn82

اینا که همشون گذر موقت بودن 59
    مرسی 3

• بهونه

منم مشکلی ندیدم 66 دارندگی و برازندگی 22

• Mahboob

من باید لامبرگینی یا فراری بخرم 62 میفهمی ؟ 101 میفهمییییی ؟ میفهمیییییییییییی؟ 391 ==> 364

• محسن صائب

لااقل الان که هنوز اینجوری نشده
    من فکر میکردم دیگه حالا که بنزین گرون شده مشهدیا کمتر مسیر طرقبه رو اونهم شبها ، و بعضی هاشون فقط برای یک بستنی طی میکنند
    ولی چند وقت قبل که وسط هفته رفتم باورم نمیشد اینهمه شلوغی و ترافیک
    .
    تقریبا میشه گفت فرهنگ داشتن ماشین شخصی با این که داره هزینه هاش هر روز زیادتر میشه برای حیلی ها جزو اولین اولویت هاشون میشه

• mojde

چه ماشینای جلفی 88 ماشین خودم بهتر تره 5

• ماهی

در این جور مواقع من م یگم....جااااااااان...جاااااااااان...بفرما....حق تقدم باشماست 245

• Holtek

نقل قول: هاچو هاچو
    خیابان های تهران در قرق اشراف

منم مشکلی ندارم 1
    نقل قول: ماهی
    در این جور مواقع من م یگم....جااااااااان...جاااااااااان...بفرما....حق تقدم باشماست

جاااااااااااااااااان 245

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    اخه ادمو عصبانی میکنن دیگه... یه قطار شهری دارن تو شیراز میسازن 7 ساله شروع کردن هنوز نتونستند یک ایستگاهشو راه بندازن... بعد میگی چرا عصبانی میشی

قطار شهری خودمون که خیلی بیشتر ازینا طول کشید 62

نقل قول: mz56mz
    به عنوان مثال همين هامر 2010 اينجا قيمتش 35 ميليون تومان
    و دوج كرايسلر 2010 اينجا 25 ميليون تومان

ممنون عمو جون،قربون دستت به انتخاب خودت یکیشو برام بیار لطفا 11
    463
    نقل قول: Mahboob
    من باید لامبرگینی یا فراری بخرم

باشه حالا،عمو که برام آورد میدمش به تو 6
    نقل قول: محسن صائب
    من فکر میکردم دیگه حالا که بنزین گرون شده مشهدیا کمتر مسیر طرقبه رو اونهم شبها ، و بعضی هاشون فقط برای یک بستنی طی میکنند
    ولی چند وقت قبل که وسط هفته رفتم باورم نمیشد اینهمه شلوغی و ترافیک

راست میگی واقعا،من که همیشه ساعتای 1 یا 2 شب میرم،خواستی بری بگو با هم بریم 3

نقل قول: میرزا
    همین امروز عصر داشتم پیاده یه مسیری رو میومدم. از کنار یه بنگاه مسکن رد میشدم؛ یه زنی رو دیدم با سه تا بچه ی قد و نیم قد داشت دم در با مدیر بنگاه صحبت میکرد که خونه ای دارین که دوتومن پول پیش بشه داد؟
    وقتی اینو شنیدم وسط پیاده رو بغضم گرفت.

اشک منو هم درآوردی 447 463

نقل قول: Dr.GSM
    منم مشکلی ندارم

منم ندارم 32

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: