ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: كوچك تر از هميشه! كامپيوتر ميكرو كيس و نت تاپ پي سي ::
Life Dream
پیشرفت فناوری و ره آوردی دیگر...
تبدیل یک کیس به هفت کیس!
به كمك ميكرو كيسها مي توان يك كيس را به 7 الي30 كيس ديگر تبديل كرد و به جز كاهش چشمگیر هزينه ها از بيش از 10 مزيت مهم آنها نسبت به كيسهاي معمولي بهره برد. اين ميكرو كيسها در دو كلاس X و L ارائه مي گردند كه در ادامه توضيح داده خواهند شد.
الف) ميكرو كيس سري X :
به كمك ميكرو كيسهاي سري X مي توان يك كيس را به هفت كيس ديگر تبديل كرد. طريقه اين تبديل بدين شكل است كه بر روي كيس رايانه مركزي مطابق شكل زير دو عدد كارت PCI مخصوص نصب مي شود و هر كارت مي تواند سه خروجي براي ميكرو كيسها مهيا نمايد. مطابق شكل فوق ميكروكيسها با كابل شبكه CAT6 به رايانه مركزي متصل مي شوند :
برای راه اندازی هر میکروکیس نیز صرفا به یک مانیتور، صفحه کلید و موس نیاز است و دیگر نیازی به خرید یک کیس جدید با قطعات موجود در آن نمی باشد.
میکرو کیسها دارای هارد، پردازنده و حافظه مجزا نبوده و از منابع رایانه مرکزی استفاده می نمایند.
ظاهر ميكرو كيسها و كارت PCI به صورت شكل روبروست :
هر ميكرو كيس داراي پورتهاي زير است :
- دو پورت ورودي براي صفحه كليد و موس
- يك پورت ورودي/خروجي براي كابل شبكه
- دو پورت خروجي براي مانيتور و بلندگو
از نظر اندازه نيز هر ميكرو كيس در مشت انسان كاملا جا شده و وزني معادل 150 گرم، طول10، عرض 5/6 ، ارتفاع 8/2 سانتيمتر دارد.
1) پيش نيازهاي استفاده از ميكرو كيسها :
- استفاده از رايانه مركزي با پردازنده P4
- وجود حداقل يك گيگا RAM به ازاي هر سه ميكرو كيس بر روي رايانه مركزي
- وجود ويندوز XP بر روي رايانه مركزي
2) مزايا :
- كاهش قابل ملاحظه هزينه هاي خريد كيس كامل رايانه
- به صفر رسيدن هزينه هاي مربوط به پشتيباني و نگهداري سيستمها (زيرا ميكرو كيسها سيستم عامل مستقل نداشته و همگي از ويندوز رايانه مركزي استفاده مي كنند و بدين ترتيب خرابي ويندوز نخواهند داشت.)
- به صفر رسیدن مشکلاتی که ویروسها ایجاد می کنند (زیرا این کیسها دارای حافظه مجزا نمی باشند.)
- كاهش چشمگیر مقدار فضاي مورد نياز براي استقرار كيس
- كاهش بسيار قابل ملاحظه مصرف برق تا میزان 5 درصد يك کیس معمولی
- راحتي حمل و نقل به دليل كوچكي حجم و وزن كيسها (وزن يك كيس حدود 10 كيلو گرم بوده و وزن يك ميكرو كيس 150 گرم مي باشد.)
- عدم نياز به ارتقاي سخت افزار ميكرو كيس (زيرا ميكرو كيس از سخت افزار رايانه مركزي استفاده مي كند.)
- عدم نیاز نصب نرم افزارها بر روی میکرو کیسها (تمامی میکروکیسها می توانند برنامه های نصب شده بر روی رایانه مرکزی را اجرا نمایند.)
- عدم نیاز به بروز رسانی میکروکیسها (با بروز رسانی سخت افزار و نرم افزارهای رایانه مرکزی، خود به خود سایر میکروکیسهای متصل نیز بروز می گردند.)
- استفاده كامل و بهينه از قدرت و حافظه سخت افزار كيس مركزي
- بدون صدا و عدم تولید گرما و نیاز به فن
- ايجاد امنيت كامل اطلاعات به دليل عدم امكان كپي كردن اطلاعات
- امكان اعمال مديريت و نظارت بيشتر بر روی اطلاعات
- دسترسي ميكرو كيسها به شبكه و اينترنت از طريق رايانه مركزي
- سادگي به اشتراك گذاشتن اطلاعات
- امكان ايجاد سطوح امنيتي بر روي اطلاعات
- نصب و راه اندازي ساده
- بيش از 10 سال عمر مفيد و 3 سال گارانتي تعويض
- حمايت از سيستم عامل Winodows و Linux
- عدم نياز به نصب ويندوز سرور بر روي رايانه مركزي (وجود ويندوز XP بر روي رايانه مركزي كفايت مي كند.)
- اجرای بدون نقص 99 درصد نرم افزارهای موجود بر روی میکروکیسها
3) معايب :
- عدم امكان بكار گيري سيستم عامل DOS بر روي ميكرو كيسها
- حداكثر فاصله ميكروكيس از رايانه مركزي در صورت استفاده از كابل CAT6 بيش از 10 متر و در صورت استفاده از كابل CAT5 بيش از 5 متر نمي تواند باشد.
- حداكثر رزولوشن مانيتور نمي تواند از بيش از 768*1024 و 16 بیت باشد
- کم شدن سرعت رایانه مرکزی در صورت عدم بکارگیری سخت افزار مناسب بر روی آن
- بر روي ميكرو كيسها نمي توان از نرم افزارها حجيم مانند PhotoShop استفاده نمود زيرا هنگام كار بروي فايلها با حجم زياد، سرعت كاهش مي يابد.
- عدم حمایت از بازیهای رایانه ای 3D
ميكرو كيس سري L :
اين مدل عينا شبيه سري X و با مزيتهاي بیشتر زير مي باشد :
- تبديل يك كيس به حداكثر سي كيس
- هيچ محدوديتي در فاصله ميكروكيس از رايانه مركزي وجود ندارد.
- حمايت از رزولوشن تا 1280*1024 و 24 بیت
- داراي ورودي ميكرو فن
- دارای پورت USB
منبع:
http://www.ituniv.ir/Software/MicroComputer/MicroComputer.aspx
Nettop PC ، برای استفاده اداری , سیستم های اتوماسیون و مالی , وب گردی , برنامه های کاربردی , نرم افزارهای گرافیکی , بازهای متداول و استفاده به صورت کارکرد مداوم و MAXDATA برای نرم افزار های مهندسی و نرم افزار های نسبتا سنگین كاربرد دارند.
Nettop PC چیست؟
نت ناپ نوعی کامپیوتر رومیزی کوچک است که در ابتدا برای انجام محاسبات پایه ای مانند گشت و گذار در اینترنت و پردازش سند، صدا و ویدئو طراحی شده بود. اما با گذشت زمان و ورود تکنولوژی های جدید در حال حاضر به عنوان رقیب اصلی رایانه های معمولی رو میزی مورد توجه واقع شده است.
کلمه Nettop مخفف Internet و Desktop می باشد که بسیار شبیه به نام: Notbook= net + book میباشد .
نت تاپ نه تنها کوچکتر، ارزانتر و سبکتر است بلکه مصرف برقی به مراتب کمتری را دارا هستند. برای مثال مصرف برق یک سیستم معمولی حدود 250 وات میباشد در حالی که یک نت تاپ در حدود 23 وات برق مصرف می کند.
Nettop از لحاظ سیستم خنک کننده، در سه بخش عمده دسته بندی می شوند. دسته ی اول در قسمت تهویه خود دارای فن ، رادیات ، پایپ و سینک خنک کننده ، دسته دوم دارای فن و سنیک خنک کننده ، دسته سوم که فاقد فن هستند از فناوری "سیستم هوا خنک" استفاده می کنند. این قابلیت باعث شده که Nettopبه عنوان یکی از کم صداترین تجهیزات فن آوری اطلاعات منازل، دفاتر کار و شرکتها مطرح شود.
مزایا:
نت تاپ مزایای فراوانی را با خود به همراه دارد که از آن جمله می توان به وزن پایین 800 گرم و حجم بسیار کم آن اشاره کرد. این مزیت قابلیت استفاده از دستگاه را در مکانهایی فراهم می آورد که استفاده از رایانه های معمولی به دلیل حجم بالا و سنگینی محدود گشته است. از دیگر ویژگی های این دستگاه می توان به زیبایی در عین سادگی آن اشاره نمود . اما مهمترین مزایایی که این دستگاه در اختیار استفاده کنندگان آن قرار میدهد. هزینۀ پایین خرید آن و همچنین هزینه نگهداری آن میباشد.
6عدد پرت USB تعبیه شده بر روی مادربورد این دستگاه تمامی نیازهای یک مجموعه را برای اتصال device های مختلف از جمله پرینتر، اسکنر، کول دیسک، درایورهای اکسترنال، قفلهای سخت افزاری، موس، کیبورد و غیره را برآورده می کند.
زیبایی و سادگی در عین کارآمدی- هزینه اولیه کم - بدون نیاز به هزینه نگهداری - قابلیت استفاده در مکانهای غیر قابل دسترس - حجم بسیار کم - وزن بسیار پایین - 6 عدد پورت USB - کارکرد مداوم - طول عمر بالا - قابلیت اتصال به پشت مانیتور - مصرف کم برق.
در برخي از مدلها، كيس به پشت مونيتور بست ميشود و عملاً شما كيسي را مشاهده نميكنيد!!
معمولاً اين ميني كيسهاي پك شده، قيمتي بين 300 و در پيشرفته ترين مدل حدود 400 هزار تومان ميباشند!
منبع:
http://www.modiryar.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3303:-nettop-mini-pc
چکاوک
sanam
من و این همه خوشبختی....
قول میدم بیام بخونم سر فرصت
ساحل ناقلا
mojde
sanam
بچه ها حالا همه با هم به صنم بخندین
gilas
این میکرو کیسا جای فکر داره
اول یه شبکه قوی می خوای یه سیستم عالی و یه امنیت فوق العاده
نمیدونم اما از لحاظ امنیتی خوشم نیومد ازش ▧ تصویر در دسترس نیست
البته زحمت شما قابل تقدیره
Life Dream
بچه ها حالا همه با هم به صنم بخندین
نمیدونم اما از لحاظ امنیتی خوشم نیومد ازش
امنيت اين دستگاه عاليه، در واقع از امنيت كامپيوتر مركزي استفاده ميكنه پس نميشه گفت امنيت نداره! درست مثل اينه كه بگي مونيتور امنيت نداره!! چون اين دستگاه هيچ سيستم عاملي نداره و از سيستم مركزي استفاده ميكنه، پس سيستم مركزي بايد پر قدرت و امن باشه
ولي من از نت تاپ خوشم اومد، يه بار براي سو پيشينه رفتم دادگاه، ديدم همه سيستمها از اين كيسهاي كوچولو دارن، خيلي خوشم اومد، اندازه يه اسپيكر بودن، واقعاً قشنگ بودن، بتونم يكي از اونا ميخرم چون كوچيك و قابل حمله
مستانه
خوبی داداش مازیار جونم؟
Life Dream
مرسي آبجي مريمي، به لطف شما
بهونه
gilas
درسته این مزیت رو داره که باید امنیت روی یک سیستم متمرکز بشه اما اینم باید در نظر گرفت که ویروسی شدم یا خراب شدن یه سیستم یعنی خوابیدن شبکه و این میتونه یه عیبب بزرگ باشه مخصوصا اینکه از ویندوز سرور و 7 پشتیبانی نمیکنه
Life Dream
خوب بله ديگه! ولي اين مربوط ميشه به سيستم مركزي، با من بحث نكن گيلي
نمايش يا پنهان متن
راستي اون سيستم رو بي خيال، زياد به درد ما نميخوره براي شركتها و ارگانهاي دولتي خوبه! NetTop PC رو بچسب كه بد جور چشممو گرفته
gilas
دبا تو من ▧ تصویر در دسترس نیست
تولدت کی هستش بگم با فاکتور برات بفرستن
Life Dream
يه ساعته چشمامو رووش زوم كردم ولي اخرش نفهميدم چي گفتي!
20 دي، 20 دي، 20 دي
gilas
دقت کن :
دبا تو من
دعوا تو من
تو منو دعوا کردی
الان فهمیدی
اوووووووووه تا اون موقع دیگه قدیمی شده برو یکی خودت بخر به نفعت هستش
Life Dream
دبا تو من
دعوا تو من
تو منو دعوا کردی