ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مستانه
در یك مدرسه راهنمایی دخترانه در منطقه محروم شهر ، خدمت می كردم و چند سالی بود كه مدیر مدرسه شده بودم
هنوز دفتر مدرسه خلوت بود و هیاهوی دانش آموزان در حیاط و گفتگوی همكاران در دفتر مدرسه ، به هم نیامیخته بود.در همین هنگام ، مردی با ظاهری آراسته و سر و وضعی مرتب در دفتر مدرسه حاضر شد
از او خواستم خودش را معرفی كند ، گفت : من "گاو"
تعجب كردم
یكه خورد
از او خواستم پیش پدر دانش آموز یاد شده برود و به وی گفتم : اصلاً به نظر نمی رسد اختلالی در رفتار این آقا وجود داشته باشد ، حتی خیلی هم متشخص به نظر می رسد
خانم دبیر با اكراه پذیرفت و نزد پدر دانش آموز كه در گوشه ای از دفتر نشسته بود ، رفت
مرد آراسته ، با احترام به خانم دبیر ما سلام داد و خودش را معرفی كرد : من گاو هستم !
- خواهش می كنم ، ولی ...
- شما بنده را به خوبی می شناسید
من گاو هستم
دبیر ما به لكنت افتاد
- بله ، ممكن است واقعاً فرزندم مشكلی داشته باشد و من هم در این مورد به شما حق می دهم ولی بهتر بود مشكل انضباطی او را با من نیز در میان می گذاشتید ، قطعاً من هم می توانستم اندكی به شما كمك كنم
خانم دبیر و پدر دانش آموز مدتی با هم صحبت كردند
گفت و شنود آنها طولانی ولی توأم با صمیمیت و ادب بود
وقتی او رفت ، كارت را با هم خواندیم.در كنار مشخصاتی همچون نشانی و تلفن ، روی آن نوشته شده بود :
دكتر ... عضو هیأت علمی دانشكده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه ...
این عکس بی ادبی رو هم همینطوری گذاشتم برای اینکه وسیله ایاب ذهاب قهقرا بران عزیز مهیا باشه
نمايش يا پنهان متن
ماهی
مستانه
mz56mz
و در نهايت عكس آخرى
mojde
arash52
به خصوص وسیله ایاب و ذهابت
ژنرال
mojde
میرزا,
مستانه