₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » من گاو هستم+عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » من گاو هستم+عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

من گاو هستم+عکس

579 بازدید، 24 پست، نویسنده: مستانه

• مستانه

من گاو هستم ... 359

در یك مدرسه راهنمایی دخترانه در منطقه محروم شهر ، خدمت می كردم و چند سالی بود كه مدیر مدرسه شده بودم360 قرار بود زنگ تفریح اول ، پنج دقیقه دیگر نواخته شود و دانش آموزان به حیاط مدرسه بروند 256 256 256
    تصویر در دسترس نیست

هنوز دفتر مدرسه خلوت بود و هیاهوی دانش آموزان در حیاط و گفتگوی همكاران در دفتر مدرسه ، به هم نیامیخته بود.در همین هنگام ، مردی با ظاهری آراسته و سر و وضعی مرتب در دفتر مدرسه حاضر شد 331 و خطاب به من گفت : با خانم ... دبیر كلاس دومی ها كار دارم و می خواهم درباره درس و انضباط فرزندم از او سؤال هایی بكنم.
    از او خواستم خودش را معرفی كند ، گفت : من "گاو" 359 هستم ! خانم دبیر ، بنده را می شناسند.بفرمائید گاو ، ایشان متوجه می شوند 3
    تعجب كردم 13 و موضوع را با خانم دبیر كه با نواخته شدن زنگ تفریح ، وارد دفتر مدرسه شده بود ، در میان گذاشتم853
    یكه خورد 89 و گفت : ممكن است این آقا اختلال رفتار داشته باشد 935 ، یعنی چه گاو ؟ من كه چیزی نمی فهمم ... 334
    از او خواستم پیش پدر دانش آموز یاد شده برود و به وی گفتم : اصلاً به نظر نمی رسد اختلالی در رفتار این آقا وجود داشته باشد ، حتی خیلی هم متشخص به نظر می رسد 331
    خانم دبیر با اكراه پذیرفت و نزد پدر دانش آموز كه در گوشه ای از دفتر نشسته بود ، رفت 22
    مرد آراسته ، با احترام به خانم دبیر ما سلام داد و خودش را معرفی كرد : من گاو هستم ! 359
    - خواهش می كنم ، ولی ... 403
    - شما بنده را به خوبی می شناسید 15
    من گاو هستم 359 ، پدر گوساله 374 ؛ همان دختر۱۳ ساله ای كه شما دیروز در كلاس ، او را به همین نام صدا زدید ... 111
    تصویر در دسترس نیست

دبیر ما به لكنت افتاد 835 و گفت : آخه ، می دونید ... 866
    - بله ، ممكن است واقعاً فرزندم مشكلی داشته باشد و من هم در این مورد به شما حق می دهم ولی بهتر بود مشكل انضباطی او را با من نیز در میان می گذاشتید ، قطعاً من هم می توانستم اندكی به شما كمك كنم 105
    خانم دبیر و پدر دانش آموز مدتی با هم صحبت كردند 1027
    گفت و شنود آنها طولانی ولی توأم با صمیمیت و ادب بود 903 آن پدر ، در خاتمه كارتی را به خانم دبیر ما داد و با خداحافظی از همه ، مدرسه را ترك كرد 63
    تصویر در دسترس نیست

وقتی او رفت ، كارت را با هم خواندیم.در كنار مشخصاتی همچون نشانی و تلفن ، روی آن نوشته شده بود :
    دكتر ... عضو هیأت علمی دانشكده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه ... 9

این عکس بی ادبی رو هم همینطوری گذاشتم برای اینکه وسیله ایاب ذهاب قهقرا بران عزیز مهیا باشه 823

نمايش يا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

• ماهی

• مستانه

نقل قول: ماهی
    چه با حال 83

4

• mz56mz

ممنون مريم عزيز 46
    83
    نقل قول: مستانه
    با هم صحبت كردند

طولانی ولی توأم با صمیمیت و ادب بود

و در نهايت عكس آخرى 37 يعنى هر وقت رفتيم دختر بازى متلك جديد رو بكار ببريم سلام من گاو هستم 83

• mojde

خدایی راست میگه دیگه بعضیا هرچی از دهنشون درمیاد میگن بی تربیتای ادب ندار 804

• arash52

بسیار جالب و آموزنده بود
    به خصوص وسیله ایاب و ذهابت 4

• ژنرال

اون عکس آخری که گذاشتی خیلی زشته 501

• mojde

• مستانه

نقل قول: mz56mz
    و در نهايت عكس آخرى 37 يعنى هر وقت رفتيم دختر بازى متلك جديد رو بكار ببريم سلام من گاو هستم 83

دختر بازی 852 خطر داره محمودجان 852

نقل قول: میرزا
    اون عکس آخری که گذاشتی خیلی زشته 501

خیلیم قشنگه 501 حسودیت میشه 501

• مستانه

نقل قول: The one

حالا نمیشه با استناد به تاپیک قبلیت بحثو عوض کنیم اخه عکسی که گذاشتی خیلی علمیه

عکس دوران دبستان؟! 104 ای کلک پس توام رفتی دیدیا شیطون 74

• carlos

من گاو هستم ...

خدا نکنه 103
    گاز بگیر زبونتو 70

• ژنرال

خیلیم قشنگه 501 حسودیت میشه 501

آره به گاوه حسودیم میشه 30
    501501501

• مستانه