₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » خانوما این ضعف زنانه محبوبیت می آورد !
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » خانوما این ضعف زنانه محبوبیت می آورد !
1 2

بدون عکس

خانوما این ضعف زنانه محبوبیت می آورد !

581 بازدید، 24 پست، نویسنده: mojde

• mojde

ضعفی که ناشی از جنسیت زنانه است و او را نیازمند سرپرستی و حمایت مرد می کند ،متقابلا به او محبوبیت و مطلوبیتی فوق العاده می دهد.

حمایت مردان از زنان

جنسیت زنانه همانطور که بعضی از تواناییهای زنان را محدود کرده است ،متقابلا بعضی امتیازات را نیز در اختیار زنان قرار داده است که با اتکا بر اندیشه ای درست مبنی بر استفاده صحیح در جاده طبیعت ،می توان از آن امتیازات در افزایش توانمندی های زنان و بلکه در ارتقاء سطح فرهنگی و عاطفی خانواده استفاده موثر نمود.

میل شدید مرد به حمایت از زن و نیروی طبیعی زن در جذب حمایت مرد ،از جمله این امتیازات جنسیتی است که به طرقی تقویت ،و با اتخاذ روشهای نادرستی نیز نابود خواهد شد.

مرد فطرتا دوست دارد از زنی که تحت سرپرستی خود دارد، حمایت کند .مردها از سرپرستی و خدمت به زنی که او را ضعیف و نیازمند به حمایت خود ببینند ،لذت می برند .وابستگی ،ظرافت و ضعف زن ،او را فوق العاده محبوب مرد قرار می دهد .بعضی از روانشناسان بنام معتقدند :"مرد فقط زنی را دوست دارد که از او ضعیفتر باشد و زن فقط مردی را دوست دارد که از او قویتر باشد ."(لذات فلسفه ،ویل دو رانت ،ص 187)

زنان با پرهیز از خلق و خوی مردانه و تقویت ویژگی های زنانه خود ،میل به حمایت را در مرد تقویت می کنند آنگاه هر چه میزان حمایت مرد ،سرپرستی و دلسوزی او نسبت به همسرش در وی تقویت شود ،متقابلا بر محبت او افزوده می شود زیرا محبت و حمایت در مردان رابطه مستقیم دارد .بر اساس همین فرمول، رفتار عجیب بعضی از مردها را می توان تفسیر کرد .چرا بعضی از مردها که همسرانی پرکار و فداکار دارند و به خاطر کارهای سخت آنها وضعیت مالی بهتری پیدا کرده اند ،به اندازه مردانی که همسرانی صرفا خانه دار دارند ،از خود علاقه و محبت نشان نمی دهند ؟

مرد وقتی همسرش را قوی و همچون خود مانند یک مرد می بیند ،احساس می کند همسرش به او نیازی ندارد چنین مردی کمتر دلسوزی نسبت به همسرش را تجربه خواهد کرد شاید در بسیاری از موارد خود نیز به او تکیه کند اینها هیچ کدام بد نیستند چیزی که بداست این است که میل مرد به داشتن همسری ضعیف و اصطلاحا "ناز "مرتفع نمی شود این زن و شوهر ها شاید دوستان ،همکاران یا شرکای خوبی با هم باشند اما همسران خوب و محبوبی نمی شوند .و به اصطلاح پای این جور زندگی ها همیشه لنگ می زند.

زنان با پرهیز از خلق و خوی مردانه و تقویت ویژگی های زنانه خود ،میل به حمایت را در مرد تقویت می کنند آنگاه هر چه میزان حمایت مرد ،سرپرستی و دلسوزی او نسبت به همسرش در وی تقویت شود ،متقابلا بر محبت او افزوده می شود زیرا محبت و حمایت در مردان رابطه مستقیم دارد

لذا اگر مایلید برای مدت کوتاهی به محبوبیتی سطحی دست یابید ،می توانید هر نوع رفتاری که شما را جالب و حیرت انگیز جلوه دهد در پیش گیرید اما اگر می خواهید به محبوبیتی دائمی و عمیق در قلب همسرتان دست یابید ،زنانگی را درخودتان تقویت کنید و واقعا یک زن باشید.

به عنوان مثال برخی از زنانی که به امر تجارت مشغول اند ،(آن هم تجارتهای سخت و گسترده بین شهری یا کشوری که مستلزم برخوردهای زیاد با مردان و زرنگی های مردانه است ؛)کم کم آن بی پروایی و درشت خویی مردانه را تجربه می کنند و از آن حالت ناز زنانه که آمیخته با نوعی شرم است ،فاصله می گیرند .در زندگی زناشویی با این گونه از زنان ،عشق کمتر قابل تجربه است .منطقی و حسابگر بودن نهایت مزیت اینگونه زندگی هاست .

این خصوصیت که بعضی از زنان به تنهایی معادل ده مرد هستند ،هر چند از لحاظ داشتن توان روحی ،مثبت ارزیابی می شود،اما از آن جاذبه جنسیتی که بتواند برای یک عمر زنی را محبوب مردی قرار دهد می کاهد.

زنانی که مایلند زنانگی خود را تقویت کنند ،لازم است که خود را به محیطها،هنرها و مشاغل زنانه محدود نمایند و حتی المقدور تا جاییکه ضرورت ایجاب نکند ،از برخوردها و اختلاطهای غیر لازم با مردان و اشتغال به شغلهای مردانه بپرهیزند ارتباط زیاد با مردان ،زنان را به سمت داشتن خلق و خوی مردانه سوق می دهد .چنین زنانی ،نه خوبی های مردان را دارند (چون ازیک ضعف درونی رنج می برند )و نه خوبی های زنان.
    حمایت مردان از زنان

رفت و آمد و اختلاط زیاد در محیطهایی همچون دانشگاهها نیز می تواند از شرم و پروای زنانه و وابستگی روحی او به شوهر بکاهد و به زن روحیه ای مردانه ببخشد .به همین جهت است که برخی روانشناسان معتقدند تحصیلات علمی از مطلوبیت و محبوبیت زنان می کاهد و بر این اساس اعلام می کنندکه بسیاری از دختران دانشگاهی دیر ازدواج می کنند .

آنها می گویند :"زنان و دختران در عین اینکه در دانشگاه ها دوشادوش مردان پیش می روند و مانند آنها گوی سبقت در تحصیلات عالیه را می ربایند ،خودشان متوجه این نکته شده اند که تعلیمات عمومی دانشگاهها {در آمریکا }متناسب با حوائج زن نیست و اگر زنی به اخذ درجه ی دکتری هم نائل شود باز طبیعت وی به سوی کمال نرفته و روح زنانه در او توسعه نیافته است ."(زن در عصر جدید ،اوریزان ماردن ،ص 45)

این اشتباه محض است. این نقصان،هیچ ارتباطی با نفس علم ندارد

این یک اصل مسلم در ارتباطات بین زن و مرد است که :

اگر تفاوتها (تفاوتها زنانگی و مردانگی )نبودند ،کشش و جذابیتی بین دو طرف بوجود نمی آمد این تفاوتهای مکمل احساس مرموزی را به نام عشق بوجود می آورد."هنگامی که زنان و مردان خیلی شبیه به یکدیگر شوند ،آن جاذبه ی مرموز را از دست می دهند ."

مردانی که از مردانگی بیشتری برخوردارند از زنانی خوششان می آید که زنانگی بیشتری داشته باشند "(پروفسور روژه پیره ،روانشناسی اختلافی زن و مرد ،ص29)

من نمیتونم کیفمو بلند کنم میشه برام بیاریش (الان این یک ضعف زنونه بود 4 )لطفا اون ماشینم یه استارت بزن من زورم نمیرسه 9

1026

• چکاوک

من تو هر ۲ تاش اول آخر شدم 4

• arash52

اون یکی رو بستم
    انقدر تکراری زدی که عادت کردی تاپیکای خودت رو هم تکرار می کنی 83

• carlos

میشه خلاصه شو بهم بگین ؟ 9 یکمی تولانیه 10
    باید چیکار کنیم این ضعفشونو ؟ 9

• ژنرال

نقل قول: mojde
    من نمیتونم کیفمو بلند کنم میشه برام بیاریش

شما حتمن خودتو به یه متخصص ارتوکیفیوکفشولوژی نشون بده 362

• مستانه

نقل قول: carlos
    یکمی تولانیه 10

تولانی نه 4 طولانی 4
    100 بار بنویس 1228 عوض اینکه هی آب انار بخوری 74

• mojde

چکاوک,
    998

نقل قول: arash52
    اون یکی رو بستم
    انقدر تکراری زدی که عادت کردی تاپیکای خودت رو هم تکرار می کنی

نه خیر به خاطر حساسیت و مهم بودن موضوع میخواستم روش تاکید کنم 4

نمايش يا پنهان متندستت درد نکنه
    282

میشه خلاصه شو بهم بگین ؟ 9 یکمی تولانیه 10
    باید چیکار کنیم این ضعفشونو ؟ 9

طولش به خاطر مهم بودن موضوع زیاده بعدشم ضعفشونو باید بگذارید رو سرتون حلوا حلوا کنید و تا آخر عمر مراسم ناز کشون راه بندازین 74

نقل قول: میرزا
    شما حتمن خودتو به یه متخصص ارتوکیفیوکفشولوژی نشون بده

خوب من ظریفم اینا واسم سنگینن حالا فعلا برام بیارشون 5
    نقل قول: مستانه

تولانی نه 4 طولانی 4
    100 بار بنویس 1228 عوض اینکه هی آب انار بخوری

248
    روز معلم مبارک 11

• carlos

تولانی نه 4 طولانی 4
    100 بار بنویس 1228

روزت مبارک معلم 282
    کاشکی شغل معلمی رو رها نمیکردی

من اگه جای تو بودم ادامه میدادم این شغل رو

• ژنرال

خوب من ظریفم اینا واسم سنگینن حالا فعلا برام بیارشون 5

ما از این چیزا بلند نمیکنیم 5 3 5

آره خیلی خوبه ادم شغل معلمی رو ادامه تحصیل بده 41

• مستانه

روز معلم مبارک 11

روزت مبارک معلم 282
    کاشکی شغل معلمی رو رها نمیکردی

ممنون 1109 چرا گفتین نمیخواستم کسی بدونه 9

نقل قول: میرزا
    آره خیلی خوبه ادم شغل معلمی رو ادامه تحصیل بده 41

5

• carlos

چرا گفتین نمیخواستم کسی بدونه 9

شرمنده ام 2 فکرکردم همه میدونن

اما حالا که همه فهمیدن
    مگه چه اشکالی داره ؟ معلمی شغل انبیاست

• mojde

نقل قول: The one

آبجی بعدی بیاد خواسته هاشو بگه 83

ببخشید ناتوانییهاشو

ابجی من یه ناتوانی دیگه هم دارم هر وقت میزنم پشت دست آرش دست خودم درد میگیره چیکار کنم؟ 65

مستانه

روزت مبارک

282

اینم از طرف آرش

287

• چکاوک

من از بس هواسم رفت به اول شدن یادم رفت از مژده جونم تشکر کنم 83

مژده جونم دوست دارم 8 11

• mojde

نقل قول: چکاوک
    من از بس هواسم رفت به اول شدن یادم رفت از مژده جونم تشکر کنم 83

مژده جونم دوست دارم