خونواده ما مخالف تحصیل عروس خانم نیستن ، بشرطیکه تو شهر خودمون باشه
غير از درس خوندن ،شازدتون بايد بياد طبقه بالاي خونه خودمون زندگي كنه چون باباي عروس طاقت دوري دخملش رو نداره البته پول اجاره خونه رو هم از شازدتون ميگيريم كه مردم نگن شده داماد سرخونه
نقل قول: gilas
دکی دیر اومدی خودم زود تر زنبیل گذاشتم
راستي عمه گيلاسش هم زنبيل گذاشته اين رو هم بدونيد كه دير دست به كار بشي عروسي كرده رفته
غير از درس خوندن ،شازدتون بايد بياد طبقه بالاي خونه خودمون زندگي كنه چون باباي عروس طاقت دوري دخملش رو نداره البته پول اجاره خونه رو هم از شازدتون ميگيريم كه مردم نگن شده داماد سرخونه
هورااااااااااااااااااااااا نی نی ارسام کاکائو هم به دنیا اومد قدم نو رسیده مبارک ایشالله که قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون.. همه میگن بچه رو ببوس منم میگم هم نی نی رو ببوس هم مادر نی نی رو وقت شد عمه ها و خاله های نی نی رو هم ببوس
gilas
دکی دیر اومدی خودم زود تر زنبیل گذاشتم
hadi04
راستي عمه گيلاسش هم زنبيل گذاشته اين رو هم بدونيد كه دير دست به كار بشي عروسي كرده رفته
Holtek
باشه میایم
من که بالاخره باید بیام شیراز
hadi04
راستي يادم رفت بپرسم شما پسرتون به دنيا اومدن؟
كارشون چيه؟
درامد ماهيانشون چقدره؟
مدل ماشينشون؟
ما اهل مهريه سنگين و اين حرفها نيستيم ولي رسممون اينه كه پوست دوماد رو بكنيم
Kishe Mehr
ها جیگمللللللللللللل داییش بپر بغلومممممممممممممم
کاکو کی میاریش اینجو بیبینمش؟
نمايش يا پنهان متن
مرسی ابجی ترگلی بابت تاپیک قشنگ ناکتوننخبه
hadi04
بچم دو هوا ميشه قناري الان نميشه بيارمش
همه رو ميبوسم چشم ياس بابايي كلي سراغ عمه نخبشو گرفت گفتم عمت نخبه جديدا نامزد كرده ديگه عقل از سرش پريده زده به دشت و بيابون
Kishe Mehr
hadi04
چه جالب نمي دونستم شما هم به پسر بچه فقط ميگين بچه پس يه رگت به مغولها ميخوره نميدونستم
ژولي پولي
هاديييييييييييييييييييييييييييييييييي...........
به خدا ميکشمت... منم دختر ميخوام!!!
آبجي گله مهربون خودم....
gilas
تو دختر می خوای به آرسام چه ربطی داره می خوای بکشیش
آرسام نکنه می خوای مامان بشی
ژولي پولي
همينه که هست! ميخواست دختر دار نشه! من حسوديم نشه!
The one
hadi04
نه به خدا در طول نه ماه هر روزش صد بار زاييدم تا بچه به دنيا اومد خدايي خيلي سخت بود
سلومت باشي گلووووووووووووو
The one
hadi04
كوفت
gilas
با یه حساب سر انگشتی میشه
یکی حساب کنه ببینیم چندتا شیرینی افتادیم
خود یاسی به من گفت دلش یه خواهر یا داداش می خواد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→