₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » چرا پسرها شوخ طبع ترند....
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » چرا پسرها شوخ طبع ترند....

بدون عکس

چرا پسرها شوخ طبع ترند....

385 بازدید، 18 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

چرا پسران از همان دوران جوانی اغلب در نقش كسی هستند كه دیگران را به خنده وا می‌دارند، در حالی كه دختران اغلب نقش كسی را ایفا می‌كنند كه تمایل به خندانده شدن دارند؟

یك پژوهشگر آلمانی ادعا كرده است كه مزاح و شوخ طبعی در واقع تظاهری از پرخاشگری است

این محقق آلمانی می‌گوید: شوخ طبعی تظاهر پرخاشگری است و خنداندن دیگران به این معنی است كه شما خودتان را در پلكان اجتماعی بالاتر از مخاطبانتان می‌بینید.

هلگا كوتهوف ــ محقق دانشگاه فری برگ ــ در این باره ادعا كرده است كه توانایی به خنده انداختن دیگران در واقع نشان دهنده درجه‌ای از كنترل است كه فرد بزله گو برای بهره كشی از دیگران به این شكل به آنها حاكم می‌شود تا نشان دهد كه دیگران تحت سلطه وی هستند و مسوولیت آنها را بر عهده دارد.

وی تصریح كرد: افرادی كه در راس قرار دارند، برای خنداندن سایرین آزادتر هستند، همچنین برای پرخاشگری كردن نیز آزادترند و بیشترین كار سرگرم كننده برای این افراد ساختن لطیفه برای دیگران است.

نمایش شوخ طبعی به این معنی است كه كنترل اوضاع به دست فردی است كه در مرتبه بالاتری قرار دارد و به همین خاطر قبل از دهه 1960 زنان بسیار به ندرت دیگران را می‌خنداندند و اساسا نمی توانستند این كار را انجام دهند و به همین خاطر است كه پسران از همان دوران جوانی اغلب در نقش كسی هستند كه دیگران را به خنده وا می‌دارند، در حالی كه دختران اغلب نقش كسی را ایفا می‌كنند كه تمایل به خندانده شدن دارند.

تصویر در دسترس نیست

• Life Dream

اول 4
    الان نظر ميدم

• دلشاد

مرسی محبوبه جان

• Life Dream

خوب حالا خوندم ولي هيچ نظري ندارم 4

نه شوخي كردم، راستش به نظر من نويسنده اين متن يه خانم بوده!! يه كم بد برداشت شده از خنداندن مردم!
    دو حالت بيشتر نداريم يا اينكه بله شخصي با مسخره كردن ديگران سعي در خنداندن ديگران داره و در واقع چنين شخصي از اعتماد به نفس ضعيفي برخوردار هست و با اين ترفند سعي در بزرگ جلوه دادن خودش نسبت به ديگران داره! ولي اين مورد خيلي كم و نادره!!
    حالت اصلي كه ميشه همه پسران اونو دارن فقط جهت شاد كردن جمع و محيطي هست كه در اون حضور دارن، با يك نيت خير نه شر!! كمتر پسري حاظر ميشه به قيمت تحقير كردن دوستش باعث خنديدن جمعي كه در اون حضور داره بشه، پس پسران هيچ وقت براي ابراز قدرت كسي رو نميخندونن و شوخي نميكنن بلكه فقط براي شاد كردن ديگران هست، حتي با اين كار بعضي وقتي احساس سبكي و حقارت هم ميكنند ولي باز با وجود اين براي شادي دل دوستاشون اونا رو به خنده ميندازن حتي با شكلك در اوردن و يا مسخره بازي در اوردن! مهم نيت قلبي انسانها هست نه موفقيتشون در انجام اين كار

• mz56mz

ممنون عمو جان 46
    من با مسخره كردن ديگرام خيلى مخالفم ولى ازاينكه موجوب شادى و خنده ديگران باشم موافقم

• carlos

شوخ طبعی هنره 4

والا ... 22

• SaMaN TaJ

من همیشه این شکلیم.......... 4

• ساحل ناقلا

نقل قول: Mahboob
    چرا پسرها شوخ طبع ترند.

نخیلم یعنی من و مامان شاپلی پسل هستیم 79

نکنه هم پسل هم دخملیم 79 چه جوری بچه دار بشیم خوب 79

• mojde

تا حد زیادی موافقم 72

• حورا

زیرا............ 56
    386

• ماهی

چه جالب بود...راس میگه ها 83
    ممنون محبوب جونم 11

• Mahboob

نقل قول: Life Dream
    پس پسران هيچ وقت براي ابراز قدرت كسي رو نميخندونن و شوخي نميكنن بلكه فقط براي شاد كردن ديگران هست،

کاکه مازیار این مسئله خیلی متغیره ها مثل شکل و شمایل ویروس ایدز می مونه ( های بد برداشت نکنید مثال گیر نیاوردم منظورم اینه که متغیره و پسرها گاهی هم واسه ابراز قدرت شوخی می کنند گاهی هم شوخی میکنند یه مسئله جدی رو برسونند ... اوهوم 16 )

نقل قول: ساحل ناقلا 
    نخیلم یعنی من و مامان شاپلی پسل هستیم

نه ساحلی شما گل دخملی ... والله منم تو خانوادم همه ی خواهر و برادرا تو شوخ طبعی زبون زدیم که قطعا ارثیه ... به خدا راست میگم 9

محسن صائب,
    mz56mz,
    SaMaN TaJ,
    mojde,
    soroosh,
    bibigoli_1,
    ماهی,

84
    282

• Holtek

نقل قول: Mahboob

عکس منو از کجا پیدا کردی گذاشتی اینجا 4

• Mahboob

نقل قول: Dr.GSM
    عکس منو از کجا پیدا کردی گذاشتی اینجا

مامانت بهم داد 19

• singow

بعضيها اصلا ذاتا شوخ طبع هستند و احتياجي به اينكه كسي را مسخره كنند تا جمع را بخندونند ندارند , و خندوندن مردم امري اسان برايشان است , من فرقي در جنسيت زن بودن يا مرد بودن نميبينم ,,, ولي بعضي ها ميخوان اداي شوخ طبعان را در بيارن كه زوركي مخاطبان را بخندونند , كه خيلي بي مزه ميشه , و بعضي ها هم متأسفانه كه زياد ميبينيم , با مسخره كردن شخصي در جمعي لذت ميبرند , كه ميخواد مخاطبان در جمع را به خنده در بيارن ,,,, كه فكر نميكنم كسي با اين كار موافق باشه
    ممنون

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: