hadi04, آرسام جان ایشون نفر اول المپیاد کامپیوتر در استان فارس هستن. البته المپیاد توی رده سنی پایین دیگه مرحله کشوری نداره وگرنه شایدی ام اول می شد. ایشون قراره توی رشته رباتیک ادامه تحصیل بدن به گفته خودشون بچم خیلی هم مهربونه و خوش اخلاق و خنده رو .
آرسام جان ایشون نفر اول المپیاد کامپیوتر در استان فارس هستن.286 البته المپیاد توی رده سنی پایین دیگه مرحله کشوری نداره وگرنه شایدی ام اول می شد. 219 ایشون قراره توی رشته رباتیک ادامه تحصیل بدن به گفته خودشون 6 بچم خیلی هم مهربونه و خوش اخلاق و خنده رو
ماشالا ماشالا اولاد حلال زادست ديگه به دايي آرسامش برده ايشالا پيروز و سربلند باشه خيلي كمكش كن حمايتش كنيد تا هر جايي كه ميشه پيشرفت كنه
انشالله اگه دخمل صلاحتونه خدا بهتون يه دخمل ناز و دوس داشتني بده
نقل قول: نخبه
خب به عمه شیلینش رفته دیگه
نخيرم به عمو مازيش رفته، الحسودو لا نياسود
hadi04, راستي هادي جان يادم رفت بگم، حتماً سعي كن در اطراف تخت ني ني و همچنين لباسهاي ني ني از رنگ قرمز به هيچ وجه استفاده نكني!! اين رنگ جذب كننده انرژيهاي منفي محيطي هست و مستقيماً به بدن كوچولوتون منتقل ميشه! يكي از مشكلاتي كه به وجود مياره چشم خوردن هست به علت جذب انرژيهاي منفي! بهتر هست تا ميتوني از رنگ آبي استفاده كني هم براي لباساش و هم اطراف كوچولوتون، اين رنگ دافع انرژيهاي منفي هست و باعث ميشه از لحاظ روحي و جسمي سلامتي بيشتري داشته باشه و چشم نخوره! اين رنگ جاذب انرژيهاي مثبت كيهاني و محيطي هست.
هردوتاشون گلي هستن كه خدا به امانت به باغبان زندگيشون ميده، فرقي نميكنه، فقط سالم باشه و صالح
نخیرم به عمه شلیلینش رفتهههههههههههههههههه مگه نشنیدی شاعر میگه نخبه چقدر قشنگه ایشالله مبارکش باد
باشه ما كه حسود نيستيم، فقط خدا نگهدارو و حافظش باشه، همين براي عمو مازي كافيه
پروووووووووووو تو چرا تاپیک عکسهای سفر منو اقامون رو ندیدی؟
شرمنده به خدا شيرين جان، الان متوجه شدم، همه عكسا رو باد قت نگاه كردم و همه پستها رو هم خوندم، كاملاً مشخصه كه براش خيلي زحمت كشيدي، اميدوارم كه هميشه در شادي و خوشي باشين و هميشه خدا همراهتون باشه، از ته قلبم براتون آرزوي خوشبختي ميكنم و هر لحظه زندگيتون پر از شادي باشه
ژنرال
دخترتم عروس نکن تا کارلوس پسرش بیاد...
hosseinhn82
نخبه
مگه نی نی دنیا اومده؟
ارسام جان قدم نو رسیده مبارک
یاسی جون رو ببوس از طرف عمه شیرین
Mahboob
یاسی بیا بغل خاله
ساحل ناقلا
نمايش يا پنهان متن
خوب منم عکس نی نی میخوام دخمل دایی منهSaMaN TaJ
مبارک باشه هادی جان..........
shaparak64
بچه ها دیدنش که دارن تعریفشو میکنن
میگن لپ لپیه
جااااااان عممممه
عکسشو برام بفرست
هوس کردم گازش بگیرم
hadi04
اين چه حرفيه دايي ،خوب من دايي تو هستم باباي ياسي
خداي نامرديه آخه قول دادم
مامانش نميذاره
واي قربون دستش برم من چشم فقط دستش رو ميبوسم
چه جمله خوشملي برم بنويسم بذارم بالاي تختش
چشم حتما البته فعلا فقط دستش
مرجان وقت نميكنم برم توي آدرسها ايميلتو بفرست تا واست بفرستم
mojde
hadi04
ايشالا ممنون از تبريك و لطفت مژده جان
فقط يه زحمت بكش اين مبلغ بالايي رو به حروف هم بنويس
ماهی
تازشم پسر کارلوس مثل باباش با مهریه مخالفه
hadi04
قربون اون پسر گلت از طرف دايي آرسام ببوسش
ماهی
آرسام جان ایشون نفر اول المپیاد کامپیوتر در استان فارس هستن.
البته المپیاد توی رده سنی پایین دیگه مرحله کشوری نداره وگرنه شایدی ام اول می شد.
ایشون قراره توی رشته رباتیک ادامه تحصیل بدن به گفته خودشون
بچم خیلی هم مهربونه و خوش اخلاق و خنده رو .
hadi04
البته المپیاد توی رده سنی پایین دیگه مرحله کشوری نداره وگرنه شایدی ام اول می شد. 219
ایشون قراره توی رشته رباتیک ادامه تحصیل بدن به گفته خودشون 6
بچم خیلی هم مهربونه و خوش اخلاق و خنده رو
ماشالا ماشالا اولاد حلال زادست ديگه به دايي آرسامش برده
Life Dream
البته بايد مينوشتن گيلاس نرسيده است، نه دست بزنيد نه بچينيد
حق ميدم به خدا، خداييش خيلي خيلي خيلي نازه،
ipek-n
پس عکسش کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Life Dream
انشالله اگه دخمل صلاحتونه خدا بهتون يه دخمل ناز و دوس داشتني بده
نخيرم به عمو مازيش رفته، الحسودو لا نياسود
hadi04,
راستي هادي جان يادم رفت بگم، حتماً سعي كن در اطراف تخت ني ني و همچنين لباسهاي ني ني از رنگ قرمز به هيچ وجه استفاده نكني!! اين رنگ جذب كننده انرژيهاي منفي محيطي هست و مستقيماً به بدن كوچولوتون منتقل ميشه! يكي از مشكلاتي كه به وجود مياره چشم خوردن هست به علت جذب انرژيهاي منفي!
بهتر هست تا ميتوني از رنگ آبي استفاده كني هم براي لباساش و هم اطراف كوچولوتون، اين رنگ دافع انرژيهاي منفي هست و باعث ميشه از لحاظ روحي و جسمي سلامتي بيشتري داشته باشه و چشم نخوره! اين رنگ جاذب انرژيهاي مثبت كيهاني و محيطي هست.
دلشاد
نخبه
من که هم دخمل دوست دارم هم پسمل
نخیرم به عمه شلیلینش رفتهههههههههههههههههه
پروووووووووووو تو چرا تاپیک عکسهای سفر منو اقامون رو ندیدی؟
Life Dream
هردوتاشون گلي هستن كه خدا به امانت به باغبان زندگيشون ميده، فرقي نميكنه، فقط سالم باشه و صالح
باشه ما كه حسود نيستيم، فقط خدا نگهدارو و حافظش باشه، همين براي عمو مازي كافيه
شرمنده به خدا شيرين جان، الان متوجه شدم، همه عكسا رو باد قت نگاه كردم و همه پستها رو هم خوندم، كاملاً مشخصه كه براش خيلي زحمت كشيدي، اميدوارم كه هميشه در شادي و خوشي باشين و هميشه خدا همراهتون باشه، از ته قلبم براتون آرزوي خوشبختي ميكنم و هر لحظه زندگيتون پر از شادي باشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→