ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Mahboob
هولاهوپ در واقع همان حلقههای رنگی است كه در تمام دنیا میان كوچكترها و البته برخی بزرگترها طرفداران زیادی دارد. در سالهای اخیر پای هولاهوپ به سالنهای ورزشی هم باز شده و بخشی از كلاس ایروبیك به این ورزش اختصاص مییابد. هولاهوپهایی كه برای كودكان ساخته میشوند، 70سانتیمتر قطر دارند و هولاهوپهای بزرگسالان باید 1متر قطر داشته باشد ولی هولاهوپهای جدید از قطعات جداگانهایی ساخته شدهاند كه مانند پازل در هم میروند و هركس به تناسب دور كمرش میتواند قطر این حلقه را زیاد و كم كند. تغییر دیگری كه در هولاهوپهای جدید داده شده است، این است كه سطح داخلی آن عاجدار شده است. این عاجها كمك میكنند كه حین چرخاندن آن به دور بدن ضربههای متوالی به چربیها وارد شود و باعث بهتر سوختن این چربیها میشود.
چربیسوزی در كوتاهترین زمان
اگر شما پای صحبت مربیان باشگاههای ورزشی بنشینید، هولاهوپ را راهی سریع برای سوزاندن كالری و خوشاندام شدن میدانند و بخشی از كلاسهای ورزش ایروبیك به این كار و ورزش با هولاهوپ اختصاص داده میشود.
به گزارش ریدرز دایجست، استفاده از حلقه هولاهوپ برای افرادی که میخواهند در کمترین زمان نتیجه بهتری به دست بیاورند، بسیار موثر است.
این فعالیت بدنی بچه مدرسهایها که به ورزش بزرگسالان تبدیل شده است، در تقویت ماهیچه و سوزاندن چربی بهطور چشمگیری موثر است.
به گفته یک کارشناس، در عرض دو ماه با انجام این ورزش افراد موفق شدهاند به میزان دو سایز چربی کم کنند!
فواید ورزش با هولاهوپ عبارت است از:
تقویت و فرم دادن به پایین تنه، دست و ران - افزایش انعطاف بدن - تقویت ماهیچههای بدن - خارج کردن سموم بدن تقویت سلامت قلب.
هولاهوپ ورزشی است كه شما برای انجام آن نیاز به زمان و مكان خاصی ندارید و میتوانید آن را حتی در خانه در بین كارهای منزل انجام دهید. بیشتر افراد عادت دارند كه حلقه هولاهوپ را دور كمر خودشان بچرخانند كه این كار باعث تقویت عضلات شكم، ران، پشت و پاها میشود و در عین حال به سوختن چربی در اطراف شكم و پهلوها كمك میكند ولی بعضیها هم آن را دور بازویشان میچرخانند كه این كار به تقویت عضلات شانه، سرشانه و بازوها كمك میكند.
راه و رسم ورزش با هولاهوپ
برای ورزش كردن با هولاهوپ باید جلوی آینه قرار بگیرید و هولاهوپ را دور كمرتان بیندازید. نكته اصلی در این ورزش این است كه شما باید تمركز خود را برای نگهداشتن حلقه دور كمرتان به كار بگیرید و حین چرخاندن آن دور كمرتان از سقوط آن جلوگیری كنید.
برای این كار باید حركات موزونی به كمر و باسن خودتان بدهید تا از افتادن آن حین چرخش پیشگیری كنید كه این كار باعث تقویت عضلات شما و سوزاندن كالری میشود شما با هریك ساعت ورزش با هولاهوپ حدود 400 كالری میسوزانید كه دقیقا مشابه همین میزان انجام حركات ایروبیك خواهد بود. شما میتوانید در ابتدا ورزش كردن با هو لاهوپ را با انداختن آن دور كمرتان و چرخاند آن آغاز كنید ولی بعد از آن اجازه دهید كه همه بدن شما در این ورزش سهیم شوند و چرخاندن آن را دور گردن و بازوهایتان نیز تجربه كنید. نكته اصلی این است كه شما كشش زیادی به عضلاتتان وارد نكنید.
وقتی شما در چرخاندن یك حلقه هولاهوپ دور كمرتان استاد شدید، بد نیست چرخاند چند حلقه را تجربه كنید این كار به تمركز شما كمك میكند و در عین حال موجب میشود كالری بیشتری بسوزانید. به عنوان پیشنهاد دیگر، میتوانید حلقههای دیگر هولاهوپ را روی زمین بگذارید و در حین چرخاندن یك حلقه دور كمرتان از روی دیگر حلقهها بپرید.
اگر به فروشگاههای عرضه لوازم ورزشی بروید، حتما ویدیوهایی را خواهید یافت كه انواع حركات ورزشی با هولاهوپ را به شما آموزشی میدهند. وقتی حرفهایتر شدید میتوانید با این فیلمها ورزش كنید. در دنیای غرب حتی رقصهای ویژهای با هولاهوپ وجود دارد كه بهخصوص در هاوایی رایج است و انواع حركات نمایشی با آن مانند گرداندن هولاهوپهای آتشین در برخی از نمایشها و سیركها به دور بدن رایج است.
نمايش يا پنهان متن
( تعریف از خود نباشه خوب هولاهوپ می زنیم و خیلی دوست میداریمhosseinhn82
اول
tabassom
خوبم می زنم
Mahboob
خوبم می زنم
بیا
نخبه
وای یادش بخیر کوچمولو که بودم چقدر بازی میکردم با این حلقه ها .. الانم دارم ولی یادم میره استفاده کنم فقط اولها که خریده بودمش جو گیر شدم استفاده کردم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Mahboob
منم الآن در جو به سر می برم
نخبه
شیرین چه لاغر چه تپلچه همیشه دوست داشتنیه
پرو لپهای خودت رو توی ایینه یه نگاه بنداز
shaparak64
ولی آدم دردش میگیره یه کم بازی میکنه
نیست که فقط یه پاره استخونم
انصافا از دردی که بعد از چند روز به وجود میاد، معلومه که تاثیر گذاشته
carlos
از اون روز تا حالا دیگه نرفتی پیششون ؟
من هنوز تو فکر چشمای آقای دکترم
ماهی
gilas
خوب من بازم لاغر بشم که محو میشم
چکاوک
Holtek
saeidmeshki
بابا هولاهوپ زن قهرار
بابا هولاهوپ زن حرفه ای
بابا هولاهوپ زن باکلاس
بابا هولاهوپ زن خوش تیپ
بابا هولاهوپ زن خوش هیکل
بابا هولاهوپ زن خطرناک
بابا هولاهوپ زن نمونه
بابا هولاهوپ زن خوش اندام
بابا هولاهوپ زن....
دلشاد
آفرین بزن
sib
mojde
Mahboob
از اون روز تا حالا دیگه نرفتی پیششون ؟
من هنوز تو فکر چشمای آقای دکترم
دکتز ؟ چشم ؟ چشمای دکتر ؟ بام ؟ شیب ؟ بام شیب دار ؟
gilas,
saeidmeshki,
خیلی قشنگ گفتی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→