این تاپیک رو به درخواست دوست عزیزم carlos (علی) گذاشتم
هواپیماهای بی سرنشین با توجه به اقلیم و کاربرد و همچنین افزایش دانش جنگ افزاری با تنوع زیادی در داخل کشور تولید میشه . با این حال به چند نمونه از معروف ترین ها اشاره می کنم .
هواپیمای بدون سرنشین ابابیل 1 و 2 و ابابیل هسا
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متنابابیل امروز از پیشرفته ترین هواپیماهای بدون سرنشین عملیاتی دنیاست. مشخصات:
نام : سامانه پرنده مراقبتی ابابیل -- طول بال بزرگ : ۴.۵ متر -- طول بال کوچک :۲ متر -- مدت زمان پرواز :۸ ساعت -- وزن : ۳۸۵ كيلوگرم -- جنگ افزار : دارابودن ۲ جايگاه حمل مهمات -- جنس مواد:كامپوزيت + فلز -- طول بدنه:۵ متر --ابابیل جت یکی از اخرین تولیداتن صنعت نظامی پهپادها در ایران است که دارای موتور توربوجت کوچک به نام طلوع 4 یا 5 است و مجهز به سیستم ناوبری GPS است و بردی برابر با 700 کیلومتر و ارتفاع خدمت 25000 هزار پا است و سرعت معادل 700 تا 800 کیلومتر برخوردار است
.......ابابیل ، داراي ايستگاه كنترل زمينیست و از روي سكو پرتاب ميشود.......
مهاجر 1 و 2 و 3 و 4
▧ تصویر در دسترس نیست
عکس :مهاجر 4
نمايش يا پنهان متنمهاجر 2 : پرنده بی سرنشین شناسایی و مراقبت هوایی با توانایی ارسال زنده اطلاعات پروازی و تصاویر دریافتی به ایستگاه کنترل زمینی. این هواپیمای بی سرنشین دارای حداکثر سرعت 200 کیلومتر بر ساعت و دارای پایایی 90 دقیقه می باشد. گفته می شود این هواپیما در زمان جنگ طراحی شده بود ولی در آن زمان روی آن دوربین نصب نشده بود. این هواپیما دارای بدنه تمام کمپوزیت ( مواد مرکب) می باشد و سقف پرواز آن 11000 پا بوده و تا مسافت 50 کیلومتری قادر به ارسال تصاویر زنده می باشد. و اما مهاجر 4 که بردی برابر با 150km و سرعتی برابر با 180km/h دارد و مجهز به GPS نیز می باشد
صاعقه ی 1 و 2
▧ تصویر در دسترس نیست
عکس : صاعقه 2
نمايش يا پنهان متنهواپیمای بدون سرنشین صاعقه 2 برای افزایش مهارت کارکنان پدافند هوایی بعنوان هدف برای موشکها توپها و پدافنذ زمینی مورد استفاده قرار می گیرد. این هواپیما با حذاکثر سرعت 250 کیلومتر بر ساعت می تواند تا ارتفاع 11000 پا به مدت 90 دقیقه پرواز کند. هواپیمای صاعقه 2 و مهاجر 2 توسط شرکت قدس طراحی و ساخته شده اند.
فراز 1 و 2 و 3:
▧ تصویر در دسترس نیست
عکس : فراز 2
نمايش يا پنهان متنیک هواپیمای بدون سرنشین کوچک ( مینی پهپاد) که توسط دست پرتاپ می شود و می توان آن را در یک کوله پشتی قرار داد. این مینی پهپاد رقیب Pointer آمریکایی می باشد. فراز 2 یک موتور الکتریکی دارد و به آن حداکثر سرعت 90 کیلومتر بر ساعت را میدهد و تا شعاع 10 کیلومتری می تواند تصاویر زنده را به یک کامپیوتر ارسال کند.ارتفاع پرواز آن 3000 متر می باشد. این هواپیما 0.5 ساعت مداومت پروازی دارد.
هواپیمای بدون سرنشین رعد
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متناين هواپيما از جمله پهپادهاي تهاجمي نيروهاي مسلح بوده و در كنار هواپيماهاي بدون سرنشين ديگر، نقش مهمي در مقابله با دشمنان دارد.
يكي از انواع پهپادهاي رعد با نام رعد 85 قادر است تا شعاع 100 كيلومتر پرواز كرده و با حمل حجم قابل توجهي مواد منفجره، اهداف مورد نظر را شناسايي كند. رعد 85 همچنين قادر است تا تصاوير برخورد با هدف را نيز بهطور آنلاين مخابره كند. اين پهپاد جنگي مي تواند با سرعت 250 كيلومتر در ساعت تا سقف 11 هزار پا پرواز كرده و دست بلند نيروهاي مسلح براي مقابله با هر هدفي باشد.
هواپیماهای بدون سرنشین نذير
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متندو موتور با سازة تمامي كامپوزيت، وزن 175 كيلوگرم و سرعت 220 كيلومتر در ساعت، از انعطاف و چالاكي خاصي برخوردار است.ابليت مونتاژ و بهرهبرداري در زماني كمتر از پنج دقيقه به واسطه طراحي و پيكرهبندي جز به جز، قابليت نصب و افزايش ظرفيت سوخت در بخشهاي بال و بدنه، امكان حملونقل آسان و قيمت ارزان را از ديگر ويژگيهاي اين هواپيماست
وااا حاج حسین خوب به درخواست منم توجه کن به درخواست منم تاپیک بزن چرا همش به خاطر علی خوب شاپرکم گناه داره دلش میشکنه آخه چرا انقدر تبعیض قائل میشی حاج حسین نمايش يا پنهان متنبذار فکر کنم نمايش يا پنهان متنیعنی تاپیک چه مدلی بخوام نمايش يا پنهان متنخوب راستش من که از این تاپیکا نمیخوام نمايش يا پنهان متنخوب میدونی چیه؟ نمايش يا پنهان متنمن اصلا تاپیک نمیخوام
میگم حاجی ما مانور که رفتیم از اینا بهمون ندادن میخواستم سوار یکی از اینا بشم ولی نامردا نذاشتن ولی با سرلشکر فیروزابادی که صحبت میکردم قرار شد یه دونه از این بدون سرنشنیها بهم بدن
نمايش يا پنهان متن ها؟ یعنی بدون سرنشین هستن اینا؟ پس حاجی بی زحمت بگو یه دونه از این ایرباس ها بهم بدن یا حداقل از اینایی که شهید دوران داخلش بود بهم بدن نمايش يا پنهان متن
در ضمن واسه شاپرکم یک تاپیک بزن که هواپیما میره تو مقر شاپرکها و اونا رو کن فیکون میکنه
وااا حاج حسین 391 خوب به درخواست منم توجه کن 391 به درخواست منم تاپیک بزن 391 چرا همش به خاطر علی 391 خوب شاپرکم گناه داره 391 دلش میشکنه 79 آخه چرا انقدر تبعیض قائل میشی حاج حسین 39179
شما دستور بفرما . بنده در خدمتم
نقل قول: shaparak64
خوب راستش من که از این تاپیکا نمیخوام
من فقط مدل نظامی بلدم
نقل قول: shaparak64
من اصلا تاپیک نمیخوام
توقف بی جا مانع کسب است . حتی شما دوست عزیز شوخی کردم .
نقل قول: Kishe Mehr
میخواستم سوار یکی از اینا بشم ولی نامردا نذاشتن
آخه بی سرنشینه حاج مجتبی عزیز
ولی با سرلشکر فیروزابادی که صحبت میکردم قرار شد یه دونه از این بدون سرنشنیها بهم بدن
اون رو بی خیال از این بالاتر هم می شناسم
پس حاجی بی زحمت بگو یه دونه از این ایرباس ها بهم بدن یا حداقل از اینایی که شهید دوران داخلش بود بهم بدن
اونا که اسم اش ایرباس نیست اسم اش توپولوفه هر چند تا که بخوای بهت میدم
در ضمن واسه شاپرکم یک تاپیک بزن که هواپیما میره تو مقر شاپرکها و اونا رو کن فیکون میکنه
حاجی یک کاریش بکن دیگه نمايش يا پنهان متنیاد خاطره ای افتادم.. یه بار زمان انتخاب واحد بود تو دانشگاه بعد یکی از بچه ها جاش نشده بود واسه یک درسی.. حالا بابای دانشجوئه اومده بود به مدیر گروه میگفت جون خودت یک کاریش بکن. مدیر گروه میگفت عزیز من جا نداره. مثلا صندلی دیگه تو کلاس نیست که بشینه... بنده خدا پدره هم گفت اصلا سرپا می ایسته. یا همراه خودش صندلی میاره حالا اخوی یک کاریش بکن دیگه.. سر پا می ایستم یا اصلا پشت سرش بدو بدو میرم
نقل قول: hosseinhn82
کی؟ کی؟ منظورت فرمانده پایگاه محله مون نیست؟
اونا که اسم اش ایرباس نیست 4 اسم اش توپولوفه 83 هر چند تا که بخوای بهت میدم 23
می تونم یه ترک بهش وصل کنم تا سوارش شی 83 مثل این :
حاجی کمربند هم داشته باشه ها نمیخوای که با این قانون جدید راهنمایی رانندگی جریمه ام کنن پشت سر هم راستی حاجی نداشتیما باز رفتی سراغ البوم عکسای من؟ اون وسطیه منم اولش نخواستم بگم که ریا نشه
اینکه پایین تره
یعنی کی میتونه باشه؟ اهان جانشین فرمانده ی پایگاه نمیشه؟ لااقل راهنمایی کن حاجی. چند حرفیه؟ اسم اول و وسط و اخرش چیه؟
با این مشخصات فعلا تو انبار نداریم 4 باید سفارش بدم
لطفا نون اضافه هم داشته باشه... بعدشم بگید بپیچنش چون می برمش در ضمن خیارشورش رو هم زیاد بکنن
بینندگان گرامی سعید مجتبی معروف به مجی کیش مهر در بامداد امروز دوشنبه به ملکوت رختخواب پیوست .. برای شادی روح و روانش یک مثبت به حسابش واریز فرمایید.یقرأ مثبت مع التشکر
hosseinhn82
هواپیماهای بدون سرنشین ایران
این تاپیک رو به درخواست دوست عزیزم carlos (علی) گذاشتم
هواپیماهای بی سرنشین با توجه به اقلیم و کاربرد و همچنین افزایش دانش جنگ افزاری با تنوع زیادی در داخل کشور تولید میشه . با این حال به چند نمونه از معروف ترین ها اشاره می کنم .
هواپیمای بدون سرنشین ابابیل 1 و 2 و ابابیل هسا
نمايش يا پنهان متن
ابابیل امروز از پیشرفته ترین هواپیماهای بدون سرنشین عملیاتی دنیاست.مشخصات:
نام : سامانه پرنده مراقبتی ابابیل -- طول بال بزرگ : ۴.۵ متر -- طول بال کوچک :۲ متر -- مدت زمان پرواز :۸ ساعت -- وزن : ۳۸۵ كيلوگرم -- جنگ افزار : دارابودن ۲ جايگاه حمل مهمات -- جنس مواد:كامپوزيت + فلز -- طول بدنه:۵ متر --ابابیل جت یکی از اخرین تولیداتن صنعت نظامی پهپادها در ایران است که دارای موتور توربوجت کوچک به نام طلوع 4 یا 5 است و مجهز به سیستم ناوبری GPS است و بردی برابر با 700 کیلومتر و ارتفاع خدمت 25000 هزار پا است و سرعت معادل 700 تا 800 کیلومتر برخوردار است
.......ابابیل ، داراي ايستگاه كنترل زمينیست و از روي سكو پرتاب ميشود.......
مهاجر 1 و 2 و 3 و 4
عکس :مهاجر 4
نمايش يا پنهان متن
مهاجر 2 : پرنده بی سرنشین شناسایی و مراقبت هوایی با توانایی ارسال زنده اطلاعات پروازی و تصاویر دریافتی به ایستگاه کنترل زمینی. این هواپیمای بی سرنشین دارای حداکثر سرعت 200 کیلومتر بر ساعت و دارای پایایی 90 دقیقه می باشد. گفته می شود این هواپیما در زمان جنگ طراحی شده بود ولی در آن زمان روی آن دوربین نصب نشده بود. این هواپیما دارای بدنه تمام کمپوزیت ( مواد مرکب) می باشد و سقف پرواز آن 11000 پا بوده و تا مسافت 50 کیلومتری قادر به ارسال تصاویر زنده می باشد.و اما مهاجر 4 که بردی برابر با 150km و سرعتی برابر با 180km/h دارد و مجهز به GPS نیز می باشد
صاعقه ی 1 و 2
عکس : صاعقه 2
نمايش يا پنهان متن
هواپیمای بدون سرنشین صاعقه 2 برای افزایش مهارت کارکنان پدافند هوایی بعنوان هدف برای موشکها توپها و پدافنذ زمینی مورد استفاده قرار می گیرد. این هواپیما با حذاکثر سرعت 250 کیلومتر بر ساعت می تواند تا ارتفاع 11000 پا به مدت 90 دقیقه پرواز کند. هواپیمای صاعقه 2 و مهاجر 2 توسط شرکت قدس طراحی و ساخته شده اند.فراز 1 و 2 و 3:
عکس : فراز 2
نمايش يا پنهان متن
یک هواپیمای بدون سرنشین کوچک ( مینی پهپاد) که توسط دست پرتاپ می شود و می توان آن را در یک کوله پشتی قرار داد. این مینی پهپاد رقیب Pointer آمریکایی می باشد. فراز 2 یک موتور الکتریکی دارد و به آن حداکثر سرعت 90 کیلومتر بر ساعت را میدهد و تا شعاع 10 کیلومتری می تواند تصاویر زنده را به یک کامپیوتر ارسال کند.ارتفاع پرواز آن 3000 متر می باشد. این هواپیما 0.5 ساعت مداومت پروازی دارد.هواپیمای بدون سرنشین رعد
نمايش يا پنهان متن
اين هواپيما از جمله پهپادهاي تهاجمي نيروهاي مسلح بوده و در كنار هواپيماهاي بدون سرنشين ديگر، نقش مهمي در مقابله با دشمنان دارد.يكي از انواع پهپادهاي رعد با نام رعد 85 قادر است تا شعاع 100 كيلومتر پرواز كرده و با حمل حجم قابل توجهي مواد منفجره، اهداف مورد نظر را شناسايي كند.
رعد 85 همچنين قادر است تا تصاوير برخورد با هدف را نيز بهطور آنلاين مخابره كند. اين پهپاد جنگي مي تواند با سرعت 250 كيلومتر در ساعت تا سقف 11 هزار پا پرواز كرده و دست بلند نيروهاي مسلح براي مقابله با هر هدفي باشد.
هواپیماهای بدون سرنشین نذير
نمايش يا پنهان متن
دو موتور با سازة تمامي كامپوزيت، وزن 175 كيلوگرم و سرعت 220 كيلومتر در ساعت، از انعطاف و چالاكي خاصي برخوردار است.ابليت مونتاژ و بهرهبرداري در زماني كمتر از پنج دقيقه به واسطه طراحي و پيكرهبندي جز به جز، قابليت نصب و افزايش ظرفيت سوخت در بخشهاي بال و بدنه، امكان حملونقل آسان و قيمت ارزان را از ديگر ويژگيهاي اين هواپيماستببخشید اگه کامل و جامع نیست . یه کم سرم شلوغه
carlos
پس با توجه به این توضیخات پیشرفته ترین هواپیماهای بدون سرنشین دنیا در ایران هم ساخته میشه
hosseinhn82
خواهش میکنم انجام وظیفه بود
بله . خوشبختانه به لطف خدا و همت جوانان ایران زمین , همین طوره
aliiiiiii
baz alan rohiyam khashen shod
alan baz miram az on tapik tarsnaka mizaram
hosseinhn82
نه جون من بی خیال شو
بذار یه امشب رو کابوس نبینم
shaparak64
به درخواست منم تاپیک بزن
خوب شاپرکم گناه داره
آخه چرا انقدر تبعیض قائل میشی حاج حسین
نمايش يا پنهان متن
بذار فکر کنمنمايش يا پنهان متن
یعنی تاپیک چه مدلی بخوامنمايش يا پنهان متن
خوب راستش من که از این تاپیکا نمیخوامنمايش يا پنهان متن
خوب میدونی چیه؟نمايش يا پنهان متن
من اصلا تاپیک نمیخوامKishe Mehr
میگم حاجی ما مانور که رفتیم از اینا بهمون ندادن
ولی با سرلشکر فیروزابادی که صحبت میکردم قرار شد یه دونه از این بدون سرنشنیها بهم بدن
نمايش يا پنهان متن
نمايش يا پنهان متن
hosseinhn82
به درخواست منم تاپیک بزن 391 چرا همش به خاطر علی 391
خوب شاپرکم گناه داره 391 دلش میشکنه 79
آخه چرا انقدر تبعیض قائل میشی حاج حسین 39179
شما دستور بفرما . بنده در خدمتم
من فقط مدل نظامی بلدم
توقف بی جا مانع کسب است . حتی شما دوست عزیز
شوخی کردم .
آخه بی سرنشینه حاج مجتبی عزیز
اونا که اسم اش ایرباس نیست
Kishe Mehr
حاجی این شاپری مانع همه چیز هست
نمايش يا پنهان متن
حتی توی بعضی از کتابها هم اومده که شاپری با پتروس یک نسبتی داشتهhosseinhn82
بترکی حاج مجتبی
از بس خندیدم , خواب از سرم پرید
Kishe Mehr
حاجی یک کاریش بکن دیگه
نمايش يا پنهان متن
یاد خاطره ای افتادم.. یه بار زمان انتخاب واحد بود تو دانشگاه بعد یکی از بچه ها جاش نشده بود واسه یک درسی.. حالا بابای دانشجوئه اومده بود به مدیر گروه میگفت جون خودت یک کاریش بکن. مدیر گروه میگفت عزیز من جا نداره. مثلا صندلی دیگه تو کلاس نیست که بشینه... بنده خدا پدره هم گفت اصلا سرپا می ایسته. یا همراه خودش صندلی میارهحاجی تپل هم نباشه لاغر هم باشه ما راضی هستیم
از بس خندیدم , خواب از سرم پرید 23
حاجی هدف ما خدمت به اسلام و مسلمین است
shaparak64
بدجنس
کینه ی من و خاندان من چرا به دل تو مونده؟
نمايش يا پنهان متن
ما مخلصیم حاجی
حالا بیا برو مدلهای شاپری پسندم یاد بگیر
شوخی کردم . 6 46
هاااان
مرررررررض
hosseinhn82
می تونم یه ترک بهش وصل کنم تا سوارش شی
خنده ام بند نمیاد
اینکه پایین تره
با این مشخصات فعلا تو انبار نداریم
sanam
ممنون حسین جان
Kishe Mehr
بگو چی کار نکردین
کینه ی تو و آل شاجری و آل سعود همیشه در دل مسلمین و مسلمات و مومنین و مومنات تا ابدالدهر خواهد ماند
نامرد تویی . من نا زن هستم
نمايش يا پنهان متن
به یکی گفتن سه تا حیوان پرنده نام ببر. گفت کلاغ - کبوتر - خ ر... گفتن بابا خ ر که پرواز نمیکنه... میگه بابا خره، یهو دیدی پرواز کرد.... حالا هم شاپریه یهو دیدی انگشت کرد صمد آقانمايش يا پنهان متن
اینجا هوا پسه الفرارhosseinhn82
چاکریم
سعی خودم رو می کنم
shaparak64
همینو بگو والاااااااا
الهی اون کیبوردت بترکه
نــــــــــــــــــه نروووووووووو
نمايش يا پنهان متن
Kishe Mehr
حاجی کمربند هم داشته باشه ها
یعنی کی میتونه باشه؟
لطفا نون اضافه هم داشته باشه... بعدشم بگید بپیچنش چون می برمش در ضمن خیارشورش رو هم زیاد بکنن
مخلص = mokh + less
یعنی شاپری تو مخ نداری؟
shaparak64
یعنی شاپری تو مخ نداری؟ 79 40
نه
شرمنده م مجی
نمايش يا پنهان متن
Kishe Mehr
اخه اون متن، یک متن عربی بود و ضایع بود که داخلش از حروف نامانوس پ استفاده کنم
دیدی گفتم؟
نه به خدا
بینندگان گرامی سعید مجتبی معروف به مجی کیش مهر در بامداد امروز دوشنبه به ملکوت رختخواب پیوست .. برای شادی روح و روانش یک مثبت به حسابش واریز فرمایید. یقرأ مثبت مع التشکر
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→