ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
/*/افتخارات بزرگ تبريز براي ايران!/*/
نخبه
نه نشنیدم چه باحال تازه اختراع شدهههههههههههه
ایشششششششششش اصلانم به هادی میگم که تو عموی یاس نباشی
Life Dream
تازه اختراع نشده خاله شيرين، همين حرف زدن گفتاري رو زبان عاميانه ميگن ديگه!! بابا توو ادبيات مگه نخوندي اخه! مثلاً توو ادبيات تحريري كلمه (مگه) رو شنيدي؟ يا (آخه) و ده ها كلمه ديگه رو! اين نوع نوشتن درست به شكل خوندن نوشته ميشه، خودتم همين الان داري اينطوري مينويسي نخبه
ياس منگولا فقط يه عمو داره اونم منم ديگه لجمو در نيار
نخبه
راستی توی ایران چقدر بیکار داریم بگو همشون بیان پیش من که سر کارشون بزارم
اون که ساس نیست یاسه دیدی همش غلط مینویسیییییییییییییییییییییی
Life Dream
وايي من زود برم درستش كنم، الهي من فداي اون ياس منگولاي عسلم بشم
نخبه
الان میرم به هادی میگم
Mahboob
کاملا واقعیت داره به خدا
Life Dream
فضووووووووووول
نمیدونم اینموضوعی که که فرمودید چقدر واقعیت تاریخی داره
کاملا واقعیت داره به خدا
آبجي من يه پا تاريخ دانه واسه خودش، اطلاعات جالبي در مورد ايران و فرهنگاشون داره، آبجي خودمه ديگه، كنجكاو و مودب
Holtek
البته نمی خوام زیاد وارد جزئیات بشم ، ولی همین عثمانی ها برای آذربایجان کارای مفیدی هم کردن ...
اما این دلیل خوبی نبود که شما نوشتید ، چرا که اکثر قومیت ها به این شکل مورد تمسخر قرار می گیرند ، آیا اینها هم سببش عثمانی ها هستن؟
این شعر شهریار رو ببینید :
نمايش يا پنهان متن
تو ای بیمار نادانی چه هذیان و هدر گفتیبه رشتی کله ماهی خور به طوسی کله خر گفتی
قمی را بد شمردی اصفهانی را بتر گفتی
جوانمردان آذربایجان را ترک خر گفتی
تو را آتش زدند و خود بر آن آتش زدی دامن
الا .... انصاف میکن خر تویی یا من
یه سرچ بزنید تو نت اصل شعر رو می تونید ببینید.
ولی اصل موضوع در ادامه شعر هست :
چو خواهد دشمنی بنیاد قومی را براندازد
نخست آن جمع را از هم پریشان و جدا سازد
چو تنها کرد هریک را به تنهایی بدو تازد
چنان اندازدش از پا که دیگر سر نیفرازد
تو بودی آنکه دشمن.....
Life Dream
مشكل اصلي ما ايراني بودنمونه!! هميشه عادت به مسخره كردن هم داشتيم، چشم موفقيت همو نداشتيم، تضاد هميشه در ايران بوده و هميشه سعي در بزرگ جلوه دادن اين تضادها بوده، جالب اينجاست كه كسي كه سعي در مسخره كردن ديگران رو داره خودش به شدت داراي نقطه ضعف هست و سعي ميكنه هميشه اولين تير رو خودش بزنه تا مورد تمسخر قرار نگيره! در جنگ هم اين سياست وجود داره!! كسي كه زودتر حمله كنه بيشتر از شكست ميترسه.
Holtek
این هم باز سیاست کشورهای دیگه بوده که بعد از یه قرن به ثمر نشسته .
Life Dream
انگليس و روسيه!! كاري به شعار بعضي ها ندارم تا تقي به توقي ميخوره ميگن آمريكا و اسرائيل!! ولي بيشترين مشكلي كه ما الان در مورد فرهنگمون داريم به گذشتمون بر ميگرده اونم تخريب فرهنگ نياكانمون توسط انگليس و روسيه بوده! بسياري از تعارفات بيجا و مشكلاتي كه الان داريم از همين دو كشور هست!
Holtek
دقیقا منم منظورم همین بود
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
کسی جک جدید سراغ نداره؟Dr.GSM,
Life Dream,
Arian
شوخی میکنم
ترکهای تبریز رو واقعا دوست دارم ......خوشمزه هستن
MAJID ART
ژولي پولي
Life Dream
به سلام جناب ژولي جون، كجايي پسر خوب، نميگي سرزمين بوفي لند بدون ژولي صفايي نداره! دلم خيلي برات تنگ شده بود، اميدوارم كه پيشمون بموني دوست گلم
مستانه
من تبریزی هارو خیلی دوست دارم و براشون احترام زیادی قائلم و خاطرات شیرینی رو ازشون دارم
aliiiiiii
chera khejalat bekeshim
tork torke dige
asemon bere zamin biyad tork torke
ipek-n,
to ke khodet joki
ژولي پولي
فداي تو بشم مازيار مهربون... به خدا دلم اينجاس.... يه اخلاق گندي که دارم يه مدت که از يه جايي دور ميمونم بعدش سختم ميشه برگشتن تو اون جمع.... خدا کنه اين ترمم ختم به خير بشه ايشالا ديگه کارام رو غلطکه....
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→