من فکر میکنم آقایون با تقلب به دنیا میان ، با تقلب زندگی میکنن وبا تقلب از هم از دنیا می رن .
تو یه امتحانی مراقب بودم ، یه دختره بود که میدونستم می خواد تقلب بکنه ، چشم ازش برنداشتم ، ولی با این همه باز کار خودشو کرده بود ( البته بعدها خودش بهم گفت )
نقل قول: ماهی
آقایون مثل سیمان هستن هر جا پهن میشن دیگه باید با کلنگ جمعشون کنی
پسرها اگه تقلب نکنند اصلا بهشون حال نمیده ... کلا میرن مدرسه و دانشگاه واسه همین هیجانات .... به خدا شوخی ننوشتما ... اگر این مسائل مثل تقلب و اینا نباشه هیچ وقت حاضر نیستند درس بخونند ( داداش زیاد دارم کلا هم با پسرا بزرگ شدم واسه همین تجربه آ.آ.آ.ا )
من فکر میکنم آقایون با تقلب به دنیا میان ، با تقلب زندگی میکنن وبا تقلب از هم از دنیا می رن .
سهیلا خانم بخش اولش که مربوط به خانمها بود اگر هم با تقلب به دنیا میان تقصیر خود خانوماست
یاد خاطره ای افتادم.. یه بار امتحان داشتیم و منم مشکل داشتم نتونسته بودم بخونم. به یکی از دوستام گفتم تو جزوه رو بخون و منم کتاب رو. یعنی نصف نصف که بتونیم سر جلسه بهم کمک کنیم... خلاصه اینکه رفتیم سر جلسه و استاد برگه ها رو اورد و حالا پیش خودش فکر کرده بود که خیلی زرنگه. اخه اومده بود دو نمونه سوال طرح کرده بود و یکی در میون گذاشته بود. دانشجو ها هم نمیدونستن که جریان اینطوریه. خلاصه من فهمیدم و تو دلم گفت استاد جون شما زرنگی من از شما زرنگتر خلاصه تا استاد رفت برگم رو دادم به نفر جلوییم و برگه اش رو گرفتم که در نتیجه برگم با برگه ی دوستم یکی بود. سر جلسه هم کلی با دوستم تقلب کردیم حالا استادم به خیال اینکه ما داریم به ترکستان میریم به ریش ما می خندید.. خلاصه هفته ی بعدش که برگه ها رو تصحیح کرد شاخش در اومده بود. میگفت مجتبی تو چطوری نمره ات اینطوری شده؟ گفتم استاد وقتی ترم تموم شد بهت میگم
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
حتی اگر تجهیزاتشان را بگیرند
▧ تصویر در دسترس نیست
حتی اگر تفتیش بدنیشان کردند
▧ تصویر در دسترس نیست
تک تک لباسهایشان را وارسی کنند
▧ تصویر در دسترس نیست
وآنها را بی دفاع مقابل برگه امتحان بگذارند
باز هم میتوانند…!!!
▧ تصویر در دسترس نیست
soheyla
سلام و سپاس .
خیلی جالب بودن .
saeidmeshki
اونها که اول و وسط و آخر متقلب ها هستند.
mojde
نخبه
ماهی
نمايش يا پنهان متن
بی ربط بود ولی خیلی واقعی بوددلشاد
gilas
یعنی الان قاچاقی دارن زندگی میکنن
حورا
Holtek
تو یه امتحانی مراقب بودم ، یه دختره بود که میدونستم می خواد تقلب بکنه ، چشم ازش برنداشتم ، ولی با این همه باز کار خودشو کرده بود ( البته بعدها خودش بهم گفت )
که دلت خنک شد !!!!!
حورا
ماهی
جای چنگولات موند رو صورتم ...
خیلی بدی
Holtek
کو ؟ بیا جلو ببیمنم ...
نمايش يا پنهان متن
الان خوب میشه
حورا
tabassom
آرهههههههههههههه؟
آها
Mahboob
کلا میرن مدرسه و دانشگاه واسه همین هیجانات ....
به خدا شوخی ننوشتما ... اگر این مسائل مثل تقلب و اینا نباشه هیچ وقت حاضر نیستند درس بخونند
( داداش زیاد دارم کلا هم با پسرا بزرگ شدم واسه همین تجربه آ.آ.آ.ا
حورا
sib
حورا
Kishe Mehr
یاد خاطره ای افتادم.. یه بار امتحان داشتیم و منم مشکل داشتم نتونسته بودم بخونم. به یکی از دوستام گفتم تو جزوه رو بخون و منم کتاب رو. یعنی نصف نصف که بتونیم سر جلسه بهم کمک کنیم... خلاصه اینکه رفتیم سر جلسه و استاد برگه ها رو اورد و حالا پیش خودش فکر کرده بود که خیلی زرنگه. اخه اومده بود دو نمونه سوال طرح کرده بود و یکی در میون گذاشته بود. دانشجو ها هم نمیدونستن که جریان اینطوریه. خلاصه من فهمیدم و تو دلم گفت استاد جون شما زرنگی من از شما زرنگتر
خلاصه تا استاد رفت برگم رو دادم به نفر جلوییم و برگه اش رو گرفتم که در نتیجه برگم با برگه ی دوستم یکی بود. سر جلسه هم کلی با دوستم تقلب کردیم حالا استادم به خیال اینکه ما داریم به ترکستان میریم به ریش ما می خندید.. خلاصه هفته ی بعدش که برگه ها رو تصحیح کرد شاخش در اومده بود. میگفت مجتبی تو چطوری نمره ات اینطوری شده؟ گفتم استاد وقتی ترم تموم شد بهت میگم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→