₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » تو نقص فنی داری
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تو نقص فنی داری

356 بازدید، 20 پست، نویسنده: mojde

• mojde

آگاهی از خویشتن ، می تواند انسان را به سمت اصلاح كاستی ها راهنمایی كند ؛ پس بهتر است هرچند وقت یك بار موتور\\\"چگونه بودنمان \\\"را چك كنیم ، تا ندانسته ها و ناخواسته ها ، مانع شكوفائی قابلیت ها و خلاقیت هایمان نگردد .
    تا به حال شده در كلاس درس یا یك جلسه ی عمومی سوالی برایتان پیش آمده باشد ، ولی رویتان نشده باشد آنرا بپرسید ؟ شاید هم ترسیده اید سوالتان احمقانه و پیش پا افتاده باشد !

شما دچار نقص فنی شده اید

تصویر در دسترس نیست

خود شناسی

تا حالا شده از رفتن به یك مهمانی دلهره داشته باشید و از نگاه های بقیه احساس خودكم بینی به شما دست دهد؟
    تا حالا شده در راه رسیدن به هدفی شكست بخورید و بعد از آن به شدت خود را خوار شمارید و بسیار سرزنش كنید ؟
    اگر تا به حال هیچ كدام از مثال های بالا برایتان اتفاق نیفتاده است یعنی شما از اعتماد به نفس بالایی برخوردارید و سایتبه شما تبریك می گوید . ولی اگر این افكار گهگاهی ذهنتان را به خود مشغول كرده است ، یعنی كمی تا قسمتی دچار نقص فنی شده اید و هرچه زودترباید به فكر راه چاره باشید .
    آگاهی از خویشتن ، می تواند انسان را به سمت اصلاح كاستی ها راهنمایی كند ؛ پس بهتر است هرچند وقت یك بار موتور\\\"چگونه بودنمان \\\"را چك كنیم ، تا ندانسته ها و ناخواسته ها ، مانع شكوفائی قابلیت ها و خلاقیت هایمان نگردد .
    \\\"اعتماد به نفس\\\" انسان را \\\"متكی به خود\\\" و \\\"مسئولیت پذیر\\\" بار می آورد .

از طرف دیگر ، آنانكه ضعف اعتماد به نفس دارند از مشكلات زیر رنج می برند :

خودكم بینی

همیشه و هركجا نسبت به هركاری احساس عدم اطمینان و درماندگی دارند . در مواجهه با مشكلات ، خود را ناتوان می بینند . این دو كلمه ملكه ی ذهن و فكرشان شده است : \\\"نمی توانم\\\" ، \\\" نمی فهمم \\\" .

روابط عاطفی نامناسب

اغلب این افراد با عالم و آدم جنگ دارند . انگار تمام آدمها دست به یكی كرده اند تا این انسان والامقام به خواسته هایش نرسد . همیشه با تردید و عدم تصمیم گیری مواجه اند . افرادی بی قید و بدخلق اند.

كم تحمل و كم ظرفیت

تحمل موقعیت های نگران زا وبحران های اضطراب آور را ندارند . به نوعی می توان گفت قابلیت داشتن \\\"مدیریت بحران \\\" را ندارند . در امتحانات و مسابقات اغلب شكست می خورند . هرچند از نظر علمی در سطح بالاتری نسبت به بقیه قرار دارند ، ولی اظطراب و استرس شان مانع موفقیت آنهاست.

ناامید
    امید رسیدن به هیچ كدام از اهدافشان را ندارند.

كمرو و منزوی
    اغلب اوقات در برقراری ارتباطات اجتماعی در صحنه های مختلف با مشكل جدی روبرو هستند .
    شناخت استعدادها و قابلیت ها ، راه میان بری در راه كسب اعتماد به نفس می باشد . اینكه انسان بداند به چه چیز علاقه دارد و چه كاری را به بهترین شكل می تواند انجام دهد ، فرد را از دام ناامیدی وجادوی \\\"نمی دانم ها \\\" رها می سازد

حال در ادامه ی مقاله به برخی راهكارهای عملی جهت تقویت اعتماد به نفس اشاره می كنیم . امید است با تقویت آن و به دست آوردن دركی درست از خود و توانایی هایمان ، بر مشكلات چیره آئیم و به تدریج احساس عدم كفایت مان به احساس سربلندی تبدیل گردد .

"خود" را بشناسید !

شناخت استعدادها و قابلیت ها ، راه میان بری در راه كسب اعتماد به نفس می باشد . اینكه انسان بداند به چه چیز علاقه دارد و چه كاری را به بهترین شكل می تواند انجام دهد ، فرد را از دام ناامیدی وجادوی \\\"نمی دانم ها \\\" رها می سازد .بدین منظور استعدادها و توانمندی های مختلف علمی ، ورزشی ، هنری ، كلامی و ... خویش را یادداشت كنید و هر روز آن را براى خود بخوانید .

بر توانایى‏ها و موفقیت‏هاى گذشته‏تان تكیه كنید !

در گذشته زندگی نكنید، ولی گذشته را به یاد بسپارید ، برای موفقیت حال و رسیدن به اهداف عالی در آینده . موفقیت‏هاى گذشته را در كانون تمركز و توجه خود قرار دهید و برتوانایى‏هاى خویش تكیه كنید.

گذشته ناموفق و شكست‏ها را فراموش كنید !

اگر تصورى نامطلوب از گذشته دارید، به دست فراموشى بسپارید . تصور نامطلوب اجازه نمى‏دهد به تغییرات خویش پى ببرید و حقیقت كنونى‏تان را دریابید .

خود را مثبت ارزیابى كنید !

درباره خویش مهربان باشید و شخصیت تان را با دید مثبت ارزیابى كنید . در شایستگى خویش تردید نكنید و خود را با صفات خوب تفسیر نمائید .

اگر گاهی در انجام كارها حواستان را حسابی جمع كردید و تمام شرایط را سنجیدید ولی شكست خوردید ، ناامید نشوید ؛ آرامش خیال خود را حفظ كنید . حتما یك جای كارتان نقص داشته است . به خودتان بدوبیراه نگوئید . بهتر است بگوئید : \\\"خوب من هم یک انسان هستم واشتباه میکنم\\\" .

اهل ریسك باشید !

از شكست نهراسید . از تجربه های جدید پلی بسازید برای زودتر رسیدن به هدف . نه اینكه دست و پایتان بلرزد وقتی با موقعیت ناآشنا و شرایط جدید مواجه می شوید . چنانچه این گونه عمل كنید، امكانات جدیدى براى شما فراهم مى‏آید و حس خویشتن پذیرى‏تان تقویت مى‏شود .

كمتر از دیگران كمك بخواهید !

عزت و سربلندى انسان در گرو عدم درخواست‏هاى مكرر از دیگران است . تا مى‏توانید به خودتان متكى باشید و به آنچه هستید و دارید اكتفا كنید ، تا اعتماد به نفس بیش‏تر به دست آورید .

اگر گاهی در انجام كارها حواستان را حسابی جمع كردید و تمام شرایط را سنجیدید ولی شكست خوردید ، ناامید نشوید ؛ آرامش خیال خود را حفظ كنید . حتما یك جای كارتان نقص داشته است . به خودتان بدوبیراه نگوئید . بهتر است بگوئید : \\\"خوب من هم یک انسان هستم واشتباه میکنم\\\" .

خود را با دیگران مقایسه نكنید !

هرگز خود یا موفقیت‏هایتان را با دیگران مقایسه نكنید . همواره به رقابت ‏با خویش بپردازید؛ زیرا هر كس از شرایط و امكانات خاص خود برخوردار است .

بدانید انسان جایزالخطاست

اگر گاهی در انجام كارها حواستان را حسابی جمع كردید و تمام شرایط را سنجیدید ولی شكست خوردید ، ناامید نشوید ؛ آرامش خیال خود را حفظ كنید . حتما یك جای كارتان نقص داشته است . به خودتان بدوبیراه نگوئید . بهتر است بگوئید : \\\"خوب من هم یک انسان هستم واشتباه میکنم\\\" . هیچ گاه با گفتن چنین جمله ای \\\"من یک بازنده ی بزرگ هستم \\\"، نباید به حس اعتماد به نفس درونی خود ضربه بزنید.هیچ كس جز خدای قادر توانا كامل نیست . اشكال كار را بیابید و ریشه یابی كنید تا دوبار از یك سوراخ گزیده نشوید .

ارتباط با خدا را حفظ و تقویت كنید !

مهم‏ترین روش كسب اعتماد به نفس، ارتباط با خداوند ونیایش با او است . وقتى بتوانید حضور در محضر خالق هستى و كمال مطلق را احساس و به او تكیه و اعتماد كنید و بزرگى‏اش را دریابید و به او بپیوندید، به بزرگى شخصیت‏خویش واقف خواهید شد . در نمازها حضور قلب بیش‏تری پیدا كنید و خود را با ذات اقدس الاهى مرتبط بدانید .

تصویر در دسترس نیست

• ماهی

نقل قول: mojde
    كمتر از دیگران كمك بخواهید

دعوامون می کنن اینطوری..مامان بابا ها و داداشا 2
    خود را با دیگران مقایسه نكنید !

72
    بدانید انسان جایزالخطاست

ولی بعضی وقتا یه غلطی می کنیم که دیگه جبران ناپذیره 44
    دور از جون شما البته 5
    ارتباط با خدا را حفظ و تقویت كنید

39
    ممنون مژده جون 46

• نخبه

چشم خاله مژده همه را رعایت میکنیم که نقص فنی نداشته باشیم و جریمه نشویم 4

• mz56mz

چشم عمو جان 46 آموزنده و مفيد بود 39

• دلشاد

مرسی مژده جون خیلی عالی بود
    حتما رعایت میشود

• gilas

اونی که نقص فنی داشت رفت واسه تعمیرات 23 23

• Holtek

شما دچار نقص فنی شده اید

هر کی نقص فنی داشت ، در خدمتم 245
    نقل قول: ماهی
    ولی بعضی وقتا یه غلطی می کنیم که دیگه جبران ناپذیره

مثال بزن 37
    نمايش يا پنهان متن10

• mojde

ولی بعضی وقتا یه غلطی می کنیم که دیگه جبران ناپذیره 44

خدایی اینو راست میگی ماهی جونم

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    مثال بزن

نمی گم.مگه ندیدی خال ه مژده می گه
    گذشته ناموفق و شكست‏ها را فراموش كنید ! 10

• gilas

اگر تا به حال هیچ كدام از مثال های بالا برایتان اتفاق نیفتاده است یعنی شما از اعتماد به نفس بالایی برخوردارید
    75

سایت خودم ویراش میکنم که منبع خالم لو نره 10 به شما تبریك می گوید .

خاله جونم منبعت لو رفت 68

كمرو و منزوی

کمرو منزوی یکی مثل منو میگه ؟؟؟4

اغلب اوقات در برقراری ارتباطات اجتماعی در صحنه های مختلف با مشكل جدی روبرو هستند .

آره خیلی 23 23

كمتر از دیگران كمك بخواهید !

خاله اینم باید رنگی میکردی 100

چشم خاله جونم نکات خوبی رو که گفتی رعایت میکنم که تعمیری نشم 11

• mojde

نقل قول: gilas
    خاله جونم منبعت لو رفت

بی خیال درستش کردم 100

آخه من تو چند تا سایت فعالیت علمی دارم 42

• Holtek

نمی گم.مگه ندیدی خال ه مژده می گه
    گذشته ناموفق و شكست‏ها را فراموش كنید !

قول میدم بعدا بیام همشو بخونم 42

• gilas

بی خیال درستش کردم

خاله منم درستش کردم 5

آخه من تو چند تا سایت فعالیت علمی دارم

286 من بِدانم 10

• carlos

اعتماد به نفس\" انسان را \"متكی به خود\" و \"مسئولیت پذیر\" بار می آورد

از تاپیکتون خوشم اومد
    مرسی 39

آویزه گوشم میکنم 65

• Mahboob

نقل قول: gilas
    اونی که نقص فنی داشت رفت واسه تعمیرات

آره آخر خرداد تعمیراتشون تموم میشه 23 چه اعتماد به نفسی هم داره ها 23

تاپیکتون خیلی مفید بود مرسی 46

• ipek-n

تو نقص فنی داری

چرا حرف در میاری ؟ 62 همین دیروز صفحه کلاجو و روغن عوض کردم 804 804 804 804

• محسن صائب

ممنون جالب بود

• rose12

عالی بود.سپاس 46

• soheyla

mojde
    سلام و سپاس . 46
    تاپیکتون واقعاً مفید و علمی بود . 72
    من اوایل ازدواجم واقعاً دچار نقص فنی بودم و بیشتر دلیلش محمدود شدن روابط و خواسته هام از طرف همسرم بود .
    اینقدر محدود شده بودم که اعتماد به نفسم و بطور کامل از دست داده بودم . به حرفام به لباسام به اعتقاداتم و حتی به چهره ام هم شک داشتم . 99
    ماهها بعد از ازدواجم یه روز به خودم این جرءت و دادم که با یکی از دوستام برم بیرون . و وقتی براش مشکلی پیش اومد و مجبور شد که من و تنها بذاره و بره داشتم دیوونه می شدم و احساس میکردم همه میخوان بهم حمله کنن . از مردمی که تو خیابون بودن شدیداً می ترسیدم و به طرز فجیعی از اونجا فرار کردم 351 و روزها به جز محل کارم هیچ کجا نرفتم . 286
    من همون دختر بودم . دختری که تو دانشگاه گل سرسبد کلاس بود 266 . وقتی تو سالن قدم برمیداشتم همه میکشیدن کنار تا رد بشم . علاوه بر ادامه تحصیل تو دانشگاه همزمان دو جا کار می کردم و روزانه با سی چهل تا پیمانکار و مهندس سر و کار داشتم که همشون ازم حساب می بردن و تو شرکت چند تا خانم زیر دستم کار می کردن و صبح تا شب فقط دستور می دادم . گاهی اوقات تا ساعت 4 صبح تو خونه کار می کردم . ضمناً خبرنگار یکی از روزنامه های استانمون بودم . 304 بله من همون دختر بودم . بعد از ازدواجم نمیتونستم با برادر همسرم که 7 سال از خودم کوچکتر بود صحبت کنم . 87
    من شخصیتمو از دست داده بودم . ولی به مرور زمان و بکار بردن راهکارهائی که تو متنتون فرمودید این نقص فنی و برطرف کردم . گاهی این مشکلات برای انسان پیش میاد و باید هرچه زودتر درمان بشن . به نظر من اعتماد به نفس کافی حلال 90 درصد مشکلات روحی و شخصیتی در انسان هست . 1

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: