ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mojde
آگاهی از خویشتن ، می تواند انسان را به سمت اصلاح كاستی ها راهنمایی كند ؛ پس بهتر است هرچند وقت یك بار موتور\\\"چگونه بودنمان \\\"را چك كنیم ، تا ندانسته ها و ناخواسته ها ، مانع شكوفائی قابلیت ها و خلاقیت هایمان نگردد .
تا به حال شده در كلاس درس یا یك جلسه ی عمومی سوالی برایتان پیش آمده باشد ، ولی رویتان نشده باشد آنرا بپرسید ؟ شاید هم ترسیده اید سوالتان احمقانه و پیش پا افتاده باشد !
شما دچار نقص فنی شده اید
▧ تصویر در دسترس نیست
خود شناسی
تا حالا شده از رفتن به یك مهمانی دلهره داشته باشید و از نگاه های بقیه احساس خودكم بینی به شما دست دهد؟
تا حالا شده در راه رسیدن به هدفی شكست بخورید و بعد از آن به شدت خود را خوار شمارید و بسیار سرزنش كنید ؟
اگر تا به حال هیچ كدام از مثال های بالا برایتان اتفاق نیفتاده است یعنی شما از اعتماد به نفس بالایی برخوردارید و سایتبه شما تبریك می گوید . ولی اگر این افكار گهگاهی ذهنتان را به خود مشغول كرده است ، یعنی كمی تا قسمتی دچار نقص فنی شده اید و هرچه زودترباید به فكر راه چاره باشید .
آگاهی از خویشتن ، می تواند انسان را به سمت اصلاح كاستی ها راهنمایی كند ؛ پس بهتر است هرچند وقت یك بار موتور\\\"چگونه بودنمان \\\"را چك كنیم ، تا ندانسته ها و ناخواسته ها ، مانع شكوفائی قابلیت ها و خلاقیت هایمان نگردد .
\\\"اعتماد به نفس\\\" انسان را \\\"متكی به خود\\\" و \\\"مسئولیت پذیر\\\" بار می آورد .
از طرف دیگر ، آنانكه ضعف اعتماد به نفس دارند از مشكلات زیر رنج می برند :
خودكم بینی
همیشه و هركجا نسبت به هركاری احساس عدم اطمینان و درماندگی دارند . در مواجهه با مشكلات ، خود را ناتوان می بینند . این دو كلمه ملكه ی ذهن و فكرشان شده است : \\\"نمی توانم\\\" ، \\\" نمی فهمم \\\" .
روابط عاطفی نامناسب
اغلب این افراد با عالم و آدم جنگ دارند . انگار تمام آدمها دست به یكی كرده اند تا این انسان والامقام به خواسته هایش نرسد . همیشه با تردید و عدم تصمیم گیری مواجه اند . افرادی بی قید و بدخلق اند.
كم تحمل و كم ظرفیت
تحمل موقعیت های نگران زا وبحران های اضطراب آور را ندارند . به نوعی می توان گفت قابلیت داشتن \\\"مدیریت بحران \\\" را ندارند . در امتحانات و مسابقات اغلب شكست می خورند . هرچند از نظر علمی در سطح بالاتری نسبت به بقیه قرار دارند ، ولی اظطراب و استرس شان مانع موفقیت آنهاست.
ناامید
امید رسیدن به هیچ كدام از اهدافشان را ندارند.
كمرو و منزوی
اغلب اوقات در برقراری ارتباطات اجتماعی در صحنه های مختلف با مشكل جدی روبرو هستند .
شناخت استعدادها و قابلیت ها ، راه میان بری در راه كسب اعتماد به نفس می باشد . اینكه انسان بداند به چه چیز علاقه دارد و چه كاری را به بهترین شكل می تواند انجام دهد ، فرد را از دام ناامیدی وجادوی \\\"نمی دانم ها \\\" رها می سازد
حال در ادامه ی مقاله به برخی راهكارهای عملی جهت تقویت اعتماد به نفس اشاره می كنیم . امید است با تقویت آن و به دست آوردن دركی درست از خود و توانایی هایمان ، بر مشكلات چیره آئیم و به تدریج احساس عدم كفایت مان به احساس سربلندی تبدیل گردد .
"خود" را بشناسید !
شناخت استعدادها و قابلیت ها ، راه میان بری در راه كسب اعتماد به نفس می باشد . اینكه انسان بداند به چه چیز علاقه دارد و چه كاری را به بهترین شكل می تواند انجام دهد ، فرد را از دام ناامیدی وجادوی \\\"نمی دانم ها \\\" رها می سازد .بدین منظور استعدادها و توانمندی های مختلف علمی ، ورزشی ، هنری ، كلامی و ... خویش را یادداشت كنید و هر روز آن را براى خود بخوانید .
بر توانایىها و موفقیتهاى گذشتهتان تكیه كنید !
در گذشته زندگی نكنید، ولی گذشته را به یاد بسپارید ، برای موفقیت حال و رسیدن به اهداف عالی در آینده . موفقیتهاى گذشته را در كانون تمركز و توجه خود قرار دهید و برتوانایىهاى خویش تكیه كنید.
گذشته ناموفق و شكستها را فراموش كنید !
اگر تصورى نامطلوب از گذشته دارید، به دست فراموشى بسپارید . تصور نامطلوب اجازه نمىدهد به تغییرات خویش پى ببرید و حقیقت كنونىتان را دریابید .
خود را مثبت ارزیابى كنید !
درباره خویش مهربان باشید و شخصیت تان را با دید مثبت ارزیابى كنید . در شایستگى خویش تردید نكنید و خود را با صفات خوب تفسیر نمائید .
اگر گاهی در انجام كارها حواستان را حسابی جمع كردید و تمام شرایط را سنجیدید ولی شكست خوردید ، ناامید نشوید ؛ آرامش خیال خود را حفظ كنید . حتما یك جای كارتان نقص داشته است . به خودتان بدوبیراه نگوئید . بهتر است بگوئید : \\\"خوب من هم یک انسان هستم واشتباه میکنم\\\" .
اهل ریسك باشید !
از شكست نهراسید . از تجربه های جدید پلی بسازید برای زودتر رسیدن به هدف . نه اینكه دست و پایتان بلرزد وقتی با موقعیت ناآشنا و شرایط جدید مواجه می شوید . چنانچه این گونه عمل كنید، امكانات جدیدى براى شما فراهم مىآید و حس خویشتن پذیرىتان تقویت مىشود .
كمتر از دیگران كمك بخواهید !
عزت و سربلندى انسان در گرو عدم درخواستهاى مكرر از دیگران است . تا مىتوانید به خودتان متكى باشید و به آنچه هستید و دارید اكتفا كنید ، تا اعتماد به نفس بیشتر به دست آورید .
اگر گاهی در انجام كارها حواستان را حسابی جمع كردید و تمام شرایط را سنجیدید ولی شكست خوردید ، ناامید نشوید ؛ آرامش خیال خود را حفظ كنید . حتما یك جای كارتان نقص داشته است . به خودتان بدوبیراه نگوئید . بهتر است بگوئید : \\\"خوب من هم یک انسان هستم واشتباه میکنم\\\" .
خود را با دیگران مقایسه نكنید !
هرگز خود یا موفقیتهایتان را با دیگران مقایسه نكنید . همواره به رقابت با خویش بپردازید؛ زیرا هر كس از شرایط و امكانات خاص خود برخوردار است .
بدانید انسان جایزالخطاست
اگر گاهی در انجام كارها حواستان را حسابی جمع كردید و تمام شرایط را سنجیدید ولی شكست خوردید ، ناامید نشوید ؛ آرامش خیال خود را حفظ كنید . حتما یك جای كارتان نقص داشته است . به خودتان بدوبیراه نگوئید . بهتر است بگوئید : \\\"خوب من هم یک انسان هستم واشتباه میکنم\\\" . هیچ گاه با گفتن چنین جمله ای \\\"من یک بازنده ی بزرگ هستم \\\"، نباید به حس اعتماد به نفس درونی خود ضربه بزنید.هیچ كس جز خدای قادر توانا كامل نیست . اشكال كار را بیابید و ریشه یابی كنید تا دوبار از یك سوراخ گزیده نشوید .
ارتباط با خدا را حفظ و تقویت كنید !
مهمترین روش كسب اعتماد به نفس، ارتباط با خداوند ونیایش با او است . وقتى بتوانید حضور در محضر خالق هستى و كمال مطلق را احساس و به او تكیه و اعتماد كنید و بزرگىاش را دریابید و به او بپیوندید، به بزرگى شخصیتخویش واقف خواهید شد . در نمازها حضور قلب بیشتری پیدا كنید و خود را با ذات اقدس الاهى مرتبط بدانید .
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
دعوامون می کنن اینطوری..مامان بابا ها و داداشا
ولی بعضی وقتا یه غلطی می کنیم که دیگه جبران ناپذیره
دور از جون شما البته
ممنون مژده جون
نخبه
mz56mz
دلشاد
حتما رعایت میشود
gilas
Holtek
هر کی نقص فنی داشت ، در خدمتم
مثال بزن
نمايش يا پنهان متن
mojde
خدایی اینو راست میگی ماهی جونم
ماهی
نمی گم.مگه ندیدی خال ه مژده می گه
gilas
خاله جونم منبعت لو رفت
کمرو منزوی یکی مثل منو میگه ؟؟؟
آره خیلی
خاله اینم باید رنگی میکردی
چشم خاله جونم نکات خوبی رو که گفتی رعایت میکنم که تعمیری نشم
mojde
بی خیال درستش کردم
آخه من تو چند تا سایت فعالیت علمی دارم
Holtek
قول میدم بعدا بیام همشو بخونم
حورا
gilas
خاله منم درستش کردم
carlos
از تاپیکتون خوشم اومد
مرسی
آویزه گوشم میکنم
Mahboob
آره آخر خرداد تعمیراتشون تموم میشه
تاپیکتون خیلی مفید بود مرسی
ipek-n
چرا حرف در میاری ؟
محسن صائب
rose12
soheyla
سلام و سپاس .
تاپیکتون واقعاً مفید و علمی بود .
من اوایل ازدواجم واقعاً دچار نقص فنی بودم و بیشتر دلیلش محمدود شدن روابط و خواسته هام از طرف همسرم بود .
اینقدر محدود شده بودم که اعتماد به نفسم و بطور کامل از دست داده بودم . به حرفام به لباسام به اعتقاداتم و حتی به چهره ام هم شک داشتم .
ماهها بعد از ازدواجم یه روز به خودم این جرءت و دادم که با یکی از دوستام برم بیرون . و وقتی براش مشکلی پیش اومد و مجبور شد که من و تنها بذاره و بره داشتم دیوونه می شدم و احساس میکردم همه میخوان بهم حمله کنن . از مردمی که تو خیابون بودن شدیداً می ترسیدم و به طرز فجیعی از اونجا فرار کردم
من همون دختر بودم . دختری که تو دانشگاه گل سرسبد کلاس بود
من شخصیتمو از دست داده بودم . ولی به مرور زمان و بکار بردن راهکارهائی که تو متنتون فرمودید این نقص فنی و برطرف کردم . گاهی این مشکلات برای انسان پیش میاد و باید هرچه زودتر درمان بشن . به نظر من اعتماد به نفس کافی حلال 90 درصد مشکلات روحی و شخصیتی در انسان هست .
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→