ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خدا به تمام شوهر ها رحم کنه.
matin.57
آذر نظری، مشاور استاندار تهران در امور بانوان، با بیان این مطلب افزود که از دیماه سال گذشته ترم اول این طرح (16 جلسه) برای 5 هزار زن خانه دار با اعتبار 50 میلیون تومان برگزار شد که برای تمامی شرکت کنندگان به صورت رایگان بود. به ادعای وی، بسیاری از زنان بدحجاب تهرانی در پایان آموزشها با حجاب شده و زنان در آستانه طلاق به آغوش خانواده بازگشته اند.
وی در رابطه با محل برگزاری این دوره های رحمت، ضمن گلایه از کمبود بودجه، اظهار داشت که این آموزشها به صورت حضوری در مساجد و پایگاه های بسیج و برخی از مدارس سراسر استان تهران برگزار می شود.
اينجاست كه ميگن گوشت رو ميدن دست گربه
sib
دلشاد
الاهی العامین
نخبه
m3hrdad
matin.57
بيوه زنان . تن فروشان ..بي حجابها همه تو تهران هستن ......فقط موندم چرا از شهرستان ميان تهران زودي مو زرد ميكنن و مانتوهاشون كوتاه ميشه وقتي هم ازشون ميپرسي شوهر داري قربوئنش يكي با برادرش داره زندگي ميكنه ...يكي هم هفته بعد داره طلاق ميگيره
ipek-n
matin.57
نمنه ؟
soroosh
پرهام
gilas
شاید آلودگی صوتی تو خیابونا کم بشه
Mahboob
soheyla
matin.57,
سلام و سپاس .
من با این کلاسها مخالف نیستم اما تو این دوره و زمونه خانمها بیشتر احتیاج دارن انسان باشن تا یه همسر خوب . ما باید در حال حاضر یاد بگیریم که چطوری با ناملایمتیها کنار بیایم و چطوری برای اینهمه وظیفه که هرروز سنگین و سنگین تر میشن قویتر بشیم . به نظر من اگه به جای این خانمهای زحمتکش از روانپزشکان و روانشناسان خانم استفاده می کردن بیشتر و بهتر جواب میداد .
ما درحال حاضر به اندازه کافی تو افراط و تفریط غرق هستیم . آموزشهای این خانمها مطمئناً تند روی و کندروی و تو جامعه ی ما افزایش خواهد داد .
محسن صائب
بعضی حرفهای شما رو واقعا باید با طلا نوشت
من بعضی مواقع واقعا از نکته های شما لذت میبرم
soheyla
سلام و سپاس .
اگه بعضی از حرفای من و باید با طلا نوشت ، همه ی حرفای شما رو باید با طلا نوشت . پاسخ های شما واقعاً منطقی و عاقلانه است و هیچ گونه سود جوئی ، کینه جوئی و القاء نظر شخصی تو تاپیکها و کامنتهاتون به چشم نمیخوره . برای من واقعاً افتخار هست که شخصی مثل شما از کامنتهای من تعریف کنن .
ماهی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→