چتون نیست والله دیگه جرم بیشتر از این که کلی منو دوشیدین کلی طلا ملا بلا از من گرفتین کلی ماشین و ویلا براتون خریدم اخرش منو قال گذاشت رفت این دختره ی اکپیری ایشششششششششش
ما که چیزی ندیدم 50 ولی لابد یه چیزیت بود دیگه که دختره فرار کرد
پس این پسره ارش کیه؟ کیههههههه؟ کیهههههههههههه؟ کیههههههههههههههههه؟ البته این ارشو نمیگم اون ارشو میگم حالا میخواهید یه بیچاره ی دیگه ای رو بدبخت بکنید من برم راپورتتونو بهش بدم بیاد تا از شما گزیده نشه... این دخترون ماشالله ددی خیلی ادم خوب و فرهیخته ایه ولی نمیدونم به کی رفته
43 پس این پسره ارش کیه؟ کیههههههه؟ کیهههههههههههه؟ کیههههههههههههههههه؟ البته این ارشو نمیگم اون ارشو میگم 4 حالا میخواهید یه بیچاره ی دیگه ای رو بدبخت بکنید 13 من برم راپورتتونو بهش بدم بیاد تا از شما گزیده نشه... این دخترون ماشالله ددی خیلی ادم خوب و فرهیخته ایه ولی نمیدونم به کی رفته 50
ای پدسوخته هیزززززززززززززززز اصن هرچی بهت بگم دلم خُنک نمیشه مادر زن به این نازنینی به این خوشگلی خانمی کم بهت محبت کردم؟ کم جمعه ها برات آش رشته می پختم؟ کم کوفته آلو شیرازی برات درست میکردم؟ اومدی سراغ دختر من مثلی نیِ قلیون لاغر بودی از سوراخ کیلید اومدی تو ببین الآن چقدر تُپل مُپُل شدی دستم بشکنه الهی
من بی جا بکنم به شما مادر خانومی سابق کمتر از گل بگم من گوشت کسانی مثل شما رو بخونرم استخونشو دور نمی اندازم.. من از این شروین بی خودی البوفی خیلی بدی دیده بودم دیگه گفتم یک جایی خالیش بکنم.. البته منظورم شما نبودید منظورم خود نامردش بود. الهییییییییییی که بره زیر تریلی روغن عوض کنه. الهییییییییییییییی که از رو سرش ماشین رد بشه البته ماشین اصلاح و آرایش واسه علوس شدن منظورمه بهیچ عنوان خوبی هایی که کردید از یادم نمیره
ولی لامصب عجب دست پختی داشتیداااااااا میگم کم پلو شیرازی هم بلدید درست کنید؟ ولی مزه ی اش رشته هاتون هنوز زیر زبونمه
Galexy
بوق نزن سالار خستس
hadi04
هواشو داشته باشيد كلي چشم به راه داره
Kishe Mehr
برو کنار بیذار باد بیاد
مستانه
داماد مخلوع
Kishe Mehr
از دست این خانواده و این عروس بایدم خلع بشی. یعنی باید افتخار کرد
مستانه
مگه چمونه؟
Kishe Mehr
چتون نیست والله
دیگه جرم بیشتر از این که کلی منو دوشیدین کلی طلا ملا بلا از من گرفتین کلی ماشین و ویلا براتون خریدم اخرش منو قال گذاشت رفت این دختره ی اکپیری ایشششششششششش
مستانه
ما که چیزی ندیدم
Kishe Mehr
البته این ارشو نمیگم اون ارشو میگم
حالا میخواهید یه بیچاره ی دیگه ای رو بدبخت بکنید
مستانه
البته این ارشو نمیگم اون ارشو میگم 4
حالا میخواهید یه بیچاره ی دیگه ای رو بدبخت بکنید 13 من برم راپورتتونو بهش بدم بیاد تا از شما گزیده نشه... این دخترون ماشالله ددی خیلی ادم خوب و فرهیخته ایه ولی نمیدونم به کی رفته 50
ای پدسوخته
هیزززززززززززززززز
اصن هرچی بهت بگم دلم خُنک نمیشه
مادر زن به این نازنینی
کم بهت محبت کردم؟
نمايش يا پنهان متن
hadi04
يه تيكه جواهر
Kishe Mehr
من بی جا بکنم به شما مادر خانومی سابق کمتر از گل بگم
بهیچ عنوان خوبی هایی که کردید از یادم نمیره
ولی لامصب عجب دست پختی داشتیداااااااا میگم کم پلو شیرازی هم بلدید درست کنید؟ ولی مزه ی اش رشته هاتون هنوز زیر زبونمه
مستانه
جواهر تیکه
hadi04
چيه مدل 47 نديدي؟
مستانه
ولی لامصب عجب دست پختی داشتیداااااااا میگم کم پلو شیرازی هم بلدید درست کنید؟ ولی مزه ی اش رشته هاتون هنوز زیر زبونمه 8
همین زبونم نداشتیا مولچه ها میخوردنت
نمايش يا پنهان متن
soroosh
مرد باش نیم کیلو باش!
مستانه
مرد نیم کیلویی
hadi04
نيم كيلو باش مرد باش
gilas
بابا شدم
hadi04
عمه شدم باور نداري؟ از آرسام بپرس