₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » مرد دیروزی....دوست داشتنی تری
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » مرد دیروزی....دوست داشتنی تری
1 2

بدون عکس

مرد دیروزی....دوست داشتنی تری

867 بازدید، 40 پست، نویسنده: ماهی

• Holtek

نقل قول: soheyla
    من عاشق مردای قدیمی هستم . ابهت مرد به نعره کشیدن و زور گفتناشه .

خب الان علم پیشرفت کرده دیگه ، خانم ها نعره میکشن بجاش 83

• carlos

صدا نازک میکنن و عشوه میان ، ابو بر میدارن ، صورتشو ن و اپیلاسیون میکنن ، موهای دست و سینه شون و با تیغ میزنن ،مورنگ میکنن و آرایش میکنن 30

[b]تازه عینک دودی هم میزنن
    40 [/b
    68
    نقل قول: Dr.GSM
    خب الان علم پیشرفت کرده دیگه ، خانم ها نعره میکشن بجاش 83

خانوم هم خانوم های قدیم . همشون بوی قرمه سبزی میدادن 6 6 8 8
    الان چی ؟ بوی رژ لب با طعم خیارشور میدن 83

• soheyla

Gormesabzi,

سلام و سپاس 46 .
    کوتاه بیا اااا سهیلا خانم!!!!!!!

مردای دیروزی دست بزن داشتن و گاهی وقتها به جسم خانمها ضربه میزدن و وقتی محبت میکردن محبتاشون واقعی بود و این زخما زود خوب میشدن و اثری از اونها باقی نمی موند . ولی مردای امروزی به روح خانمها ضربه میزنن و این زخمها هیچ وقت خوب نمیشن و هرروز که میگذره عفونی تر میشن و وجود زن و از بین می برن .

• مستانه

نقل قول: carlos
    خانوم هم خانوم های قدیم . همشون بوی قرمه سبزی میدادن
    الان چی ؟ بوی رژ لب با طعم خیارشور میدن 83

219

• مخلوط کن

نقل قول: ماهی
    موهاشونو بگو هی با سر وگردن می ندازن اینور و اونور

تازه عینک دودی هم میزنن

طلا آویزون میکنن کیلو کیلو!!! 40 40 40 713

. ولی مردای امروزی به روح خانمها ضربه میزنن

12 12 12 12
    نه دیگه....ولش کن عزیزم 90
    سعی کنیم ما نزنیم لا اقل یه طرف قضیه سالم بمونه 3 تا ایشالا معادله موازنه بشه. 6 6

• hadi04

لطفا اون قسمت وسط تاپیک رو بدین به آرسام 4 خودیه . هم سن و سالیم

خراب همين مرامتم علي جون 6 بقيشو هم من تقديمميكنم به تو جفتي ورداريم و الفرار 23
    کاملا پیداست داداش جون.تو خیلی ماهی

9 18 خجالتم نده آبجي 46
    الان چی ؟ بوی رژ لب با طعم خیارشور میدن

حالا چرا خيار شور؟ 23

• mz56mz

ممنون عمو جااان 46
    من مرد 34 سال پيشم عاشق كله پاچه با پیاز و ديزى و چلو كبابم674
    من هم با بعضى از مردهاى امروزى كه متاسفانه حتى از نظر ظاهر هم شبيه مردها نيستند , مخالفم و همچنين با نظر سهيلا خانم هم مخالفم كه مرد بايد دست بزن داشته باشه و بزنه تو سر زن و داد و بيداد كنه 32
    مرد به نظر من : مهربان , وفا دار , با احترام . داشى و خاكى , خون گرم قاطع , روراست يك رنگ , ظاهرى آراسته و خوش پوش , با مرام و خوش قول , زحمت كش و با مسئوليت باشه 442

• m3hrdad

نقل قول: mz56mz
    مرد به نظر من : مهربان , وفا دار , با احترام . داشى و خاكى , خون گرم قاطع , روراست يك رنگ , ظاهرى آراسته و خوش پوش , با مرام و خوش قول , زحمت كش و با مسئوليت باشه

منو میگی عمو جان؟ 93

• دلشاد

مرسی ماهی عزیز خیلی جالب بود

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    خب الان علم پیشرفت کرده دیگه ، خانم ها نعره میکشن بجاش

وای نه .....نعره؟ 852
    من به خدا نعره نمی کشم.یه کوچولو جیغ می کشم یه وقتایی 5

آره..دست مادربزرگم همیشه بوی سبزی می ده 65
    ولی مردای امروزی به روح خانمها ضربه میزنن و این زخمها هیچ وقت خوب نمیشن

72
    نقل قول: Gormesabzi
    سعی کنیم ما نزنیم لا اقل یه طرف قضیه سالم بمونه 3 تا ایشالا معادله موازنه بشه. 6

خیلی قشنگ گفتی عزیزم.مادرای ما یه کم کوتاهی کردن ما باید توی تربیت پسرا مواظب باشیم
    286
    نقل قول: hadi04
    حالا چرا خيار شور؟

خب لابد چشیده دیگه .... 10
    من مرد 34 سال پيشم عاشق كله پاچه با پیاز و ديزى و چلو كبابم

عمو جان شما که خیلی ماهید. وقار مرد دیروزی توی پستاتون دیده می شه کاملا 46
    مرد به نظر من : مهربان , وفا دار , با احترام . داشى و خاكى , خون گرم قاطع , روراست يك رنگ , ظاهرى آراسته و خوش پوش , با مرام و خوش قول , زحمت كش و با مسئوليت باشه

از این همه به سه چهارتاشم راضی هستیم اگه پیدا بشه 2

نقل قول: m3hrdad
    منو میگی عمو جان؟

22
    نقل قول: دلشاد
    مرسی ماهی عزیز خیلی جالب بود

خواهش می کنم بهروز جان 46

• Holtek

الان چی ؟ بوی رژ لب با طعم خیارشور میدن

علی !!!!!!!!!!!!! چند کیلو خوردی ؟ 37
    نمايش يا پنهان متنخیارشور منظورمه 83

• Mahboob

من مرد 34 سال پيشم عاشق كله پاچه با پیاز و ديزى و چلو كبابم
    من هم با بعضى از مردهاى امروزى كه متاسفانه حتى از نظر ظاهر هم شبيه مردها نيستند , مخالفم و همچنين با نظر سهيلا خانم هم مخالفم كه مرد بايد دست بزن داشته باشه و بزنه تو سر زن و داد و بيداد كنه

عمو من خیلی زیاد و بسیار زیاد اینا با شما موافقم 286

اما در مورد تاپیک بگم که ماهی جونم فوقالعاده نوشتی این دقیقا دغدغه ذهنی منم هست
    منم خودم با آهنگ های دوران نوجونی و جوونی مامان بابام بیشتر کیف می کنم
    و واقعا از آهنگ ها و اشعارش لذت می برم ....
    نمی دونم پس فردا به بچه ام بگم دوره ی من چی بود ؟ ساسی مانکن نیناش ناش یا قلقلی اشکین 0098 ... 44
    خداییش چون مامان و بابام رو میبینم اینو میگما چون همیشه با افتخار بهم میگن که موسیقی قدیمی چقدر پرمحتوا بوده اما واسه بچه خودم گمون نکنم من از این ادعا ها داشته باشم 44
    افسوس 44

• Galexy

65 عاشق این آهنگم، اتفاقا تو فکر صدای مخملی بنان و این آهنگش بودم، میخواستم تاپیکش کنم نداشتم 2
    لینک دانلودش کو پس؟؟؟؟ 2

• Holtek

من به خدا نعره نمی کشم.یه کوچولو جیغ می کشم یه وقتایی 5

عزیزم منظورم که تو نبودی 1

• ماهی

The one,
    ممنون یکتا جون. 46
    ولی من اینطور فکر نمی کنم.مردی که اون ویژگی های بدی که شما می گی داشته باشه به دیروزی و امروزی بودنش ارتباطی نداره.چند تا مثال از مردای به اصطلاح امروزی برات بزنم که به خیال خودشون به زن آزادی دادن ولی ادعا هاشون سر جاشونه.ممکنه حال نداشته باشن روی زن دست بلند کنن (اونم باور کن حس و حالشو ندارن ) ولی عملا بلایی سر زن می آرن که از صد تا دست بلند کردن بدتر باشه.چه بسا زنایی که پا به پای مرد امروزی کار می کنن ، مسولیت قبول کردن و ...و به شدت هم با کتک و ... مورد تهاجم و توهین قرار می گیرن.مرد دیروزی که توی ذهن منه بابامه ، داییمه ، عمومه اونهایی که همه ی بار مسولیت خونواده به دوششون بوده ولی همه جا حق مرد بودن رو برا زناشون ادا کردن.البته توی مرد دیروزی هم نا اهلش زیاده.ولی خداییش نا اهل های دیروزی وقتی بهشون نگاه می کنی حداقل ویژگی های مرد رو توشون می بینی.
    اگه بابای من هیچ وقت نیومد توی آشپزخونه ظرف بشوره(البته بابای من اگه لازم می شد این کارم می کرد.منظورم به طور کلی مرد دیروزیه) در عوض مامانم هم هیچ کدوم از ترسها و وحشتهایی که زن امروزی به خاطر قبول مسولیتهای اجتماعیش لمس می کنه ، احساس نکرد ...و حداقل با یه مرد مواجه بود. 46
    می دونی یکتا جون،من ترجیح میدم بهم بگن زن دیروزی تا اینکه به جدال با فطرتی که خداوند به من به عنوان یه زن داده بپردازم.من به عنوان یه زن تکیه کردن ، متکی بودن رو دوست دارم و این به معنی ضعف وضعیف بودن نیست.روشهای زنونه تری برای نشون دادن قدرتهایی که خدا بهم داده وجود داره.لازم نیست مرد خودم رو ببرم رستوران بهش غذا بدم تا احساس قدرت کنم 66
    البته این سلیقه و نظر منه شایدم درست نباشه 3
    به قول شما حرف زیاده نمی شه نوشت . 1
    نقل قول: Mahboob
    منم خودم با آهنگ های دوران نوجونی و جوونی مامان بابام بیشتر کیف می کنم

مخصوصا اشعارش.من با آهنگها مشکلی ندارم.متن شعرها خیلی بد شده 72
    نقل قول: Galexy
    لینک دانلودش کو پس؟؟؟؟

آپلود سنتر کار نمی کنه فقط لینک مستقیم دارم گلسی جان. 7
    آهنگ اول
    http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1305195896.swf
    آهنگ دوم
    http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1305141250.swf
    امیدوارم بتونی استفاده کنی

• نخبه

نمايش يا پنهان متنهان؟ 7 الان من چی بگم؟ 99

مرد دیروزی؟ یعنی در مورد این نظر بدیم؟نیدونم چی بگم خب مردای دیروز هم مثل مردای امروزی خیلی کارا و رفتارشون خوب بود و خیلی کاراشونم بد
    اهنگهای قدیمی رو دوست دارم بعضی اخلاق و رفتارها و سنتهای قدیمی رو هنوز دوست دارم ولی خیلی کم از مرد دیروز خوشم میاد.. شاید گاهی ببینم که تو کوچه و خیابون مثل فیلمهای قدیمی از ناموس مردم دفاع نمیشه و توی دلم بگم مرد هم مردای قدیمی .. به قول بچه ها مرد باید مرد باشه دیروزی و امروزی و فردائی نداره مرد باید مردونگی خودش رو حفظ کنه (منظورم از مردونگی سیبیل و اخلاق خشن و . نیست) از مرد دیروز خیلی خوشم نمیاد چون خیلیاشون یاد گرفتن که فقط کار کنن .. وقتی هم که توی خونه هستن جو گیر میشن و فکر میکنن هنوز سر کارن و عالم و ادم باید بهشون سرویس بدن.. مرد دیروز حتی بلد نیست جورابشو پیدا کنه .. مرد دیروز بلد نیست یه چائی دم کنه .. مرد دیروز خیلی خوبیا داشت ولی کلی هم بدی
    مرد امروزی هم شاید یه سری ایراد داشته باشه ولی کلی هم از لحاظ اخلاقی خوب شده
    در کل مرد امروزی رو بیشتر دوست دارم و اگر حس کنم که کار و حرف و حرکتی از مرد دیروز خوشم اومده سعی میکنم رفتاری داشته باشم که مرد امروزم اونا رو تکرار کنه و یاد بگیره و اگر از رفتارهای بعضی از مردان امروز بدم میاد خب کاری کنم که مرد من ازشون فاصله بگیره
    ولی مرد پر احساس قدیمی که فکر می کرد مرده و نباید احساساتش رو بروز بده رو دوست ندارم

• ماهی

نقل قول: نخبه
    مرد دیروزی؟ یعنی در مورد این نظر بدیم؟نیدونم چی بگم خب مردای دیروز هم مثل مردای امروزی خیلی کارا و رفتارشون خوب بود و خیلی کاراشونم بد

72
    نقل قول: نخبه
    ولی مرد پر احساس قدیمی که فکر می کرد مرده و نباید احساساتش رو بروز بده رو دوست ندارم

72
    حالا چرا مخفی کردی نظرتو؟ 7
    البته موضوع روی متن اشعار قدیمی و جدید بود.من حتی با آهنگای جدیدم مشکلی ندارم.با متن اشعارش مشکل دارم. 3

• نخبه

حالا چرا مخفی کردی نظرتو؟

اخه دو پست قبلی طولانی بود یهو صفحه که باز میشه چند خط طولانی میبینی سرت گیج میره من مخفی کردم که تابلو نشم 4

البته موضوع روی متن اشعار قدیمی و جدید بود.من حتی با آهنگای جدیدم مشکلی ندارم.با متن اشعارش مشکل دارم.

در مورد اشعار خب قدیما هم اهنگ خوب بود اهنگ بد و متن بد هم بود شاید فحش خواهرو مادر توشون نبود ولی جملات بی معنی و بی سرو ته خیلی داشتن
    در مورد اهنگها و اشعار امروزی بعضیاشون متن و اشعار زیبایی دارن بعضیاشونم که اخر مزخرف یه عده منگل جمع شدن یه جا هر چی فحش که مادر و پدرشون بهشون دادن رو کردن یه شعر و اهنگ و خوندنش فکر هم میکنن چون اینا زندگی واقعیشون رو نشون میده حتما جالبه 30 در حالیکه به حال بعضیاشون باید افسوس خورد که چقدر بدبخت بزرگ شدن و چه بد بخت زندگی میکنن.. معمولا هم اونایی که اشعارشون مبتذل هست تو فرهنگ و خانواده درستی هم بزرگ نشدن و الا امروزه هم کلی خواننده با اشعار زیبا داریم که به وجودشون افتخار میکنیم

• ژنرال

من یه جورایی مرامم قصاب صفتانه س 9
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: