₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » تو چطوری ساندویچ میخوری؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » تو چطوری ساندویچ میخوری؟
1 2

بدون عکس

تو چطوری ساندویچ میخوری؟

705 بازدید، 30 پست، نویسنده: mojde

• mojde

کدام يک از روش هاي زير را براي خوردن ساندويچ در نظر مي گيريد ؟

۱.ساندويچ خود را به قطعات کوچک تر تقسيم مي کنيد ؟

۲.ساندويچ خود را دو لقمه مي کنيد ؟

۳.ساندويچ خود را آرام و با اشتهايي وصف ناپذير مي خوريد ؟

۴.هميشه ساندويچ خود را نصف کرده و باقي مانده را در بشقاب مي گذاريد؟

۵.ساندويچ خود را کاملاْ باز کرده و محتويات آن را تنها با تکه اي نان مي خوريد ؟

۱. چنانچه ساندويچ خود را به قطعات کوچک تر تقسيم مي کنيد :
    فردي منظم ، حساس ، دقيق و عاطفي هستيد . در واقع نظم در زندگي شما حرف اول را مي زند . ديگران به خوبي مي دانند که از چه جايگاهي بايد با شما وارد سخن شوند . گذشت شما در زمينه هاي مختلف زبانزد خاص و عام است . صبر و استقامت از ديگر ويژگي هاي شماست . ديگران براي انجام کارها و رفع نيازهاي روزمره خود روي شما حساب مي کنند .

۲. چنانچه ساندويچ را دو لقمه مي کنيد :
    شما ظاهراْ فردي عجول و نسبتاْ خشن بوده و اين خصوصيت راحتي در غذا خوردن را نيز نشان مي دهد . ظاهراْ خيلي از خودتان مطمئن هستيد و مي توان گفت که در اکثر اوقات به خاطر عجول بودنتان بدون مشورت با ديگران تصميم مي گيريد که در بسياري از موارد عواقب آن را نيز متحمل مي شويد . معمولاْ شما فرصت رسيدگي به حرف و سخن ديگران و يا حتي خود را نداريد ، که اين نيز ناشي از همان عجول بودن ذاتي شماست .

۳. چنانچه ساندويچ خود را آرام و با اشتهايي وصف ناپذير مي خوريد :
    به راحتي با ديگران دوست مي شويد و خوشرو و دست و دلباز هستيد و به راي و نظر فرد مقابل احترام مي گذاريد و از درگير شدن با اطرافيان پرهيز مي کنيد ، آرامش خاصي داريد و ديگران از بودن در کنار شما احساس لذت مي کنند

۴. چنانچه هميشه ساندويچ خود را نصف کرده و باقي مانده آن را در بشقاب مي گذاريد :
    آينده نگري و نگاهي به فردا داشتن از ويژگي هاي شخصيتي شماست . در هر زمينه اي و براي اقدام در مورد هر مساله ابتدا به عواقب آن انديشيده و با مروري به آينده حال را برنامه ريزي مي کنيد . مصمم و هوشياريد و نسنجيده حرف نمي زنيد . دير با کسي دوست مي شويد اما دوستي هايتان پايدار است.

۵. چنانچه ساندويچ خود را کاملاْ باز کرده و محتويات آن را تنها با تکه اي نان مي خورديد :
    شخصيتي قابل احترام داريد . سعي مي کنيد هيچ گاه به دنبال کارهاي بيهوده نرويد . نگاه گيرا و نافذ شما مي تواند مخالفانتان را به سرعت سر جاي خودشان بنشاند . بخش بسيار قوي و ممتاز شخصيت شما آن است که قادريد از جنبه هاي ناچيز و مادي فراتر رفته و ماوراي آن ها را نيز ببينيد . انرژي شما براي يافتن دوستان جديد و کم نظير نيز مثال زدني است . در حل مشکلات بسيار ماهر و زبر دست بوده و عاشق رقابت سالم با ديگران هستيد .
    957 1113

تکراریه؟ 1019

• ماهی

نقل قول: mojde
    ه راحتي با ديگران دوست مي شويد و خوشرو و دست و دلباز هستيد و به راي و نظر فرد مقابل احترام مي گذاريد و از درگير شدن با اطرافيان پرهيز مي کنيد ، آرامش خاصي داريد و ديگران از بودن در کنار شما احساس لذت مي کنند

وای گشنمه 843

• دلشاد

۱.ساندويچ خود را به قطعات کوچک تر تقسيم مي کنيد ؟

286

• mojde

نقل قول: ماهی
    وای گشنمه

قربونت برم بیا با هم بریم ساندویچ بخوریم 11 اما من غالبا ساندویچمو باز میکنما عیبی نداره؟ 7

• ماهی

قربونت برم بیا با هم بریم ساندویچ بخوریم

مژی جونم الان که راه بیفتم تا برسم به تو که از گرسنگی مردم توی راه 7
    اما من غالبا ساندویچمو باز میکنما عیبی نداره؟

نه منم سرم به کار خودمه...در حال کیف کردنم
    1113

• چکاوک

راستش وقتی با کسی باشم آروم و بی صدا و مودب ولی وقتی تنهام و گشنمه خیلی زیاد دیگه چشام هیچ جا رو نمیبینه نمیدونم غذا میره تو گوشم یا دهنم 83

• Holtek

تو چطوری ساندویچ میخوری؟

حدالمکان سعی میکنم سانویچ نخورم .
    چند وقت پیش یه عکس سانویچی دیدم 453 که متاسفانه بخاطر اسلام و ویبره و اینا نمیتونم اینجا بذارم ، ولی خیلی جالب بود 93

• arash52

بخش خرافات و مطالب غیرعلمی مناسب تر نبود ؟ 7

• مستانه

۳. چنانچه ساندويچ خود را آرام و با اشتهايي وصف ناپذير مي خوريد :
    به راحتي با ديگران دوست مي شويد و خوشرو و دست و دلباز هستيد و به راي و نظر فرد مقابل احترام مي گذاريد و از درگير شدن با اطرافيان پرهيز مي کنيد ، آرامش خاصي داريد و ديگران از بودن در کنار شما احساس لذت مي کنند

البته نه دیگه انقدر با اشتها 852 سعی میکنم مثل آدمای متمدن ساندویچمو بخورم 10

• mojde

نقل قول: arash52
    بخش خرافات و مطالب غیرعلمی مناسب تر نبود

804

نقل قول: مستانه

البته نه دیگه انقدر با اشتها 852 سعی میکنم مثل آدمای متمدن ساندویچمو بخورم

رژیمیما یادت نره 43

• carlos

۲.ساندويچ خود را دو لقمه مي کنيد ؟

40 40 40
    چون توی یک لقمه واقعا نمیشه خورد .مجبورم 2-3 لقمه ش کنم 17
    مجبورم 852 میفهمی ؟ مجبورم ! 852

4

• مستانه

رژیمیما یادت نره 43

باشه 9

• gilas

آخه بستگی داره ساندویچ چی باشه

اگه هادیا باشه باید لقمه لقمه اش کرد
    اگه هادداک باشه فقط محتویاتش
    اگر ساندویچ مامان جون باشه که در سته قورتش میدم 10

من ساندویچ می خوام 2

• sanam

کلا ساندویچ رو نمیخورم غیبش میکنم 85

• mojde

نقل قول: carlos
    مجبورم 852 میفهمی ؟ مجبورم !

23

• m3hrdad

. چنانچه ساندويچ خود را آرام و با اشتهايي وصف ناپذير مي خوريد :

52 4

• mz56mz

ممنون عمو جان 46
    چنانچه ساندويچ خود را آرام و با اشتهايي وصف ناپذير مي خوريد :

286

• محسن صائب

منظور شما از ساندویج همین نونهای دراز که بینش یک چیزهای هست
    اگه اینو میفرماید
    من ندیدم کسی توی اغذیه فروشی اونو تیکه تیکه کنه یا نصف کنه یا از کاغذ بازش کنه
    شایدم نوعی دیگه ساندویج رو میگید که میشه این بلاها رو سرش اورد 83
    ولی من
    ساندویچ رو خیلی راحت میکنم توی دهانم و یک گاز میزنم و بعدش یک گاز دیگه
    ادامه ندم که اخرش چی میشه 4

• نخبه

۴. چنانچه هميشه ساندويچ خود را نصف کرده و باقي مانده آن را در بشقاب مي گذاريد :
    آينده نگري و نگاهي به فردا داشتن از ويژگي هاي شخصيتي شماست . در هر زمينه اي و براي اقدام در مورد هر مساله ابتدا به عواقب آن انديشيده و با مروري به آينده حال را برنامه ريزي مي کنيد . مصمم و هوشياريد و نسنجيده حرف نمي زنيد . دير با کسي دوست مي شويد اما دوستي هايتان پايدار است

این منم همیشه نصف ساندویچم می مونه 9

• Kishe Mehr

نقل قول: چکاوک
    راستش وقتی با کسی باشم آروم و بی صدا و مودب ولی وقتی تنهام و گشنمه خیلی زیاد دیگه چشام هیچ جا رو نمیبینه نمیدونم غذا میره تو گوشم یا دهنم 83

23 منم همینطوری هستم آبجی. البته گاهی دیگه خیلی گرشنمه! دیگه اطرافیان و این چیزا رو میذارم کنار و عین یک آدم متمدن به ساندویچ حمله ور میشم... 23

به قول شاعر : ما همه پیرو ساندویچیم
    بر سر ساندویچ حمله می بریم
    کو غذا کو غذا
    کو ساندویچ ما 82

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: