نسیم: یک روزنامه یهودی که تصویر هیلاری کلینتون را از عکس منتسب به اتاق فرماندهی عملیات ترور بن لادن به دلیل 'جاذبه جنسی' حذف کرده بود، از وی عذرخواهی کرد.
مسئولان روزنامه یهودی "در زایتونگ" چاپ بروکلین به دلیل حذف تصویر هیلاری کلینتون از عکس جنجالی منتسب به اتاق فرماندهی عملیات علیه بن لادن از وی عذرخواهی کردند.
این روزنامه یهودی از چاپ هرگونه عکس زن در صفحات این روزنامه خودداری کرده و علت آن را جلوگیری از بوجود آمدن "وسوسه جنسی" در مخاطبان خود می دانند.
نسیم: یک روزنامه یهودی که تصویر هیلاری کلینتون را از عکس منتسب به اتاق فرماندهی عملیات ترور بن لادن به دلیل \'جاذبه جنسی\' حذف کرده بود، از وی عذرخواهی کرد.
arash52
نسیم: یک روزنامه یهودی که تصویر هیلاری کلینتون را از عکس منتسب به اتاق فرماندهی عملیات ترور بن لادن به دلیل 'جاذبه جنسی' حذف کرده بود، از وی عذرخواهی کرد.
مسئولان روزنامه یهودی "در زایتونگ" چاپ بروکلین به دلیل حذف تصویر هیلاری کلینتون از عکس جنجالی منتسب به اتاق فرماندهی عملیات علیه بن لادن از وی عذرخواهی کردند.
این روزنامه یهودی از چاپ هرگونه عکس زن در صفحات این روزنامه خودداری کرده و علت آن را جلوگیری از بوجود آمدن "وسوسه جنسی" در مخاطبان خود می دانند.
مستانه
من عکس رو دیدم
mojde
این کجاش جاذبه جنسی داره اونوقت؟
دلشاد
وااااا چه حرفها
m3hrdad
هیلاری هم جاذبه نداشته باشه گویا موضوع این تاپیکه خیلیییییییییی داره
tabassom
Kishe Mehr
بی مزه
gilas
نسیم کی بید
خاااااااااااااالــــــــــــــــــــه بیا ببین این نسیم خانم کیه
اینا که خودشون یه پا طالبان هستن
محسن صائب
blustar
gb_milad
sib
Mahboob
من خیلی عذر می خوام
من بسیار خیلی خیلی زیاد عذر می خوام
من رو از سایت نندازید بیرونا
من نفهمیدم فقط دیدم از توی عکس روزنامه حذف شده
قضیه همینه ؟ جاذبه جنسی منسی و اینا ؟
signal
مخلوط کن
اون خانم که پشت سر وایستاده جذاب تره !!
نظرتون راجع به اون آقا با لباس نظامی چیه؟؟!
masod
نخبه
اخ گفتی چقدر جذابیت زیر اون غبغبش خوابیده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→