دندان هاي كرم خورده خود را به ما بسپاريد با جديد ترين ابزار و تكنولوژي روز دنيا دندانپزشكي بچه مثبت، جهت خدمت صادقانه به مشريان خود، نياز به تعدادي منشي با روابط عمومي بالا دارد. متقاضيان جهت ثبت نام، مثبتي به حساب اينجانب واريز نموده و منتظر اطلاعيه هاي بعدي باشند. لازم به ذكر است بچه مثبت، در رد يا قبول كليه متقاضيان مختار بوده و اهداي مثبت هيچگونه حقي براي متقاضيان عزيز ايجاد نخواهد كرد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ممنون از همه دوستان از مستانه ياد بگيريد تا دردتون نياد
نقل قول: Kishe Mehr
اعصاب کشی هم دارید؟
خوبشم داريم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من يه دندون پزشک دارم اينقد آدم باحاليه. کلا بد اخلاقه اما گاهي تيکه ميندازه خيلي باحاله..... يه بار آمپول زده بود دندونم بي حس بشه. بعد 5 دقيقه پرسيد بي حس شده؟ گفتم آقاي دکتر دندونمو نميدونم بي حس شده يا نه اما يه قطره از آمپوله چکيده سر زبونم اونو ميفهمم بي حسه.... گفت خب خوبه، واسه من مهم اينه وقتي دارم کار ميکنم سر و صدا نکني، حالا چه دندونت بي حس باشه، چه زبونت!!!
بچه مثبت
با جديد ترين ابزار و تكنولوژي روز دنيا
دندانپزشكي بچه مثبت، جهت خدمت صادقانه به مشريان خود، نياز به تعدادي منشي با روابط عمومي بالا دارد. متقاضيان جهت ثبت نام، مثبتي به حساب اينجانب واريز نموده و منتظر اطلاعيه هاي بعدي باشند.
لازم به ذكر است بچه مثبت، در رد يا قبول كليه متقاضيان مختار بوده و اهداي مثبت هيچگونه حقي براي متقاضيان عزيز ايجاد نخواهد كرد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مستانه
چه وحشتناک
چون از 10 سالگی مرتب مسواک میزدم
بنده های خدا اونوقتا چه زجری میکشیدن
mz56mz
امين جان ببخشيد بايد بگم شكنجه گاه بچه مثبت
دلشاد
با جديد ترين ابزار و تكنولوژي روز دنيا
یا خدااااااا
خدا بگم چکارت کنه دندونم درد گرفت
gilas
دردم اومد
Kishe Mehr
میگم هزینه ی درج تاپیک با کیه؟ کیههههههههههه؟ کیهههههههههههههه؟ کیهههههههههههههههههه؟
اعصاب کشی هم دارید؟
بچه مثبت
از مستانه ياد بگيريد تا دردتون نياد
خوبشم داريم
Mahboob
یادم به دندون خودم افتاد که بدون بی حسی کشیدم
خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه
وای اینارو که دیدم یاد درد دندونم افتادم .... وای از دست تو بچه منفی
کی گفته تو بچه مثبتییییییی
بچه ها دندونی که من کشیدم انگار با همینا کشیدن چه فرقی میکنه وقتی بی حس نشده بود
نخبه
blustar
Holtek
carlos
بچه مثبت
Holtek
مال اونو که دیااکو خیلی وقته کشیده
hosseinhn82
مرسی
maryamlondon1
ژولي پولي
يه بار آمپول زده بود دندونم بي حس بشه. بعد 5 دقيقه پرسيد بي حس شده؟ گفتم آقاي دکتر دندونمو نميدونم بي حس شده يا نه اما يه قطره از آمپوله چکيده سر زبونم اونو ميفهمم بي حسه....
گفت خب خوبه، واسه من مهم اينه وقتي دارم کار ميکنم سر و صدا نکني، حالا چه دندونت بي حس باشه، چه زبونت!!!
ساحل ناقلا
من تکذیب میکنم این دکتر قلابیه
sib
اینا وسایل سلاخیه یا دندون پزشکی؟
Mahboob
چشم ؟
ضربه رو زدی شیلینم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→