₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ▲ هر دو اختتامیه هستند اما این کجا و آن کجا ▲
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » ▲ هر دو اختتامیه هستند اما این کجا و آن کجا ▲
1 2

بدون عکس

▲ هر دو اختتامیه هستند اما این کجا و آن کجا ▲

716 بازدید، 21 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

مراسم اختتامیه لیگ بسکتبال حرفه ای آمریکا 2008

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .

و اما اختتاميه لیگ فوتبال ایران

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .

تصویر در دسترس نیست

• shaparak64

اووووووول 1244
    دانه ی فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه 4
    هر دو ک... ببخشید جان سوز است 4 اما این کجا و آن کجا86

• arash52

مقایسه جالبی نبود
    شأن هرچیز باید حفظ شود 21

• Holtek

نقل قول: Kishe Mehr
    مراسم اختتامیه لیگ بسکتبال حرفه ای آمریکا 2008

اختتامیه بعدی کیه ؟ 93

• مستانه

نقل قول: Kishe Mehr
    ▲ هر دو اختتامیه هستند اما این کجا و آن کجا ▲

هیزی دلت میخواد بگو 50 چرا اختتامیه مردونارو میبری زیر سئوال 86

نمايش يا پنهان متن282

• محسن صائب

نقل قول: arash52
    مقایسه جالبی نبود
    شأن هرچیز باید حفظ شود

78 46
    نقل قول: مستانه
    هیزی دلت میخواد بگو چرا اختتامیه مردونارو میبری زیر سئوال

78 46
    و اما نظر من
    در اینکه نوع افتتاحیه و اختتامیه های ما همراه با اشکلات زیادی هست من حرفی ندارم
    ولی کاش از موارد دیگه ای برای این قضیه ، غیر از اون چیزی که گذاشتی استفاده میکردی

• gilas

هر کس به فرهنگ و آداب و روسوم خودش مراسم داره 66

• hadi04

خوب شد ايراني ها رو با سرخ پوستها مقايسه نكردي وگرنه بايد دور آتيش ميدويديم و هووو ميكرديم
    فرهنگ غرب اون طوريه فرهنگ ما اين طوري در طول تاريخ توي ايران ارزش زن بالا تر از اين بوده كه تنش رو براي يه مراسم كه هر سال برگزار ميشه نمايان كنه تا اهالي ببينن و خوششون بياد ،خواستم بگم دليل پيشرفت برهنگي نيست و دليل عدم پيشرفت هم پوشيدگي نيست ،مشكل جامعه امروز ما فقط افراط و تفريطه همين

• mojde

در اینکه در کشور ما سلیقه همه افراد در نظر گرفته نمیشه و فقط عده خاصی میتونن اعمال نظر کنن و برنامه ریزیا در اختیار اوناست شکی نیست امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نباید فراموش کنیم که عکسهای اول خیلی خیلی با آداب و رسوم و شرع و عرف ما فاصله داره 3

• نخبه

مقایسه جالبی نبود
    شأن هرچیز باید حفظ شود

احیانا مدیر نیستی خب میتونید ویرایش کنید به نظر منم جالب نیست این جور مقایسه.. 32
    میتونید عکس اخری رو بردارید و عنوان رو هم عوض کنید.. لطفا

• بچه مثبت

به نظر من هم مقايسه‌ی جالبي نبود! 43

نمايش يا پنهان متنبسكتبال رو نميشه با فوتبال مقايسه كرد 86

نمايش يا پنهان متناز شوخي گذشته، اين مقايسه نبود! تمسخر بود 87

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• arash52

نقل قول: محسن صائب
    در اینکه نوع افتتاحیه و اختتامیه های ما همراه با اشکلات زیادی هست من حرفی ندارم
    ولی کاش از موارد دیگه ای برای این قضیه ، غیر از اون چیزی که گذاشتی استفاده میکردی

البته موردی که در ایران ذکر شده اختتامیه به معنای واقعی کلمه نیست . درحقیقت تشکر از خدا بابت پیروزیشونه prs
    و در اینکه اختتامیه های واقعی ماهم شکل بیخودی داره شکی نیست .
    خود من از نوع برگزاری و افتتاحیه و اختتامیه مسابقات داخلی حالم بد می شه 88

نقل قول: نخبه
    احیانا مدیر نیستی خب میتونید ویرایش کنید به نظر منم جالب نیست این جور مقایسه..
    میتونید عکس اخری رو بردارید و عنوان رو هم عوض کنید.. لطفا

چه اشکالی داره هرکس در این مورد نظرش رو بگه ! من لزومی به ویرایش نمی بینم 66

• دلشاد

مرسی مجتبی جان خیلی باحالناک بود 86

• Kishe Mehr

دوستان! این تاپیک مطلبی طنز بود که ابتدا میخواستم توی قسمت طنز بذارمش ولی گفتم شاید مدیران بگن که اینها عکس هستن و باید توی قسمت عکس قرار بگیرند بعد گفتم عکس خنده داری اینجا نیست باز مدیران میگن کدوم عکس ، عکس خنده داره؟ واسه همین توی این قسمت قرار دادم. شاید اگر توی قسمت طنز قرار میدادم این حرفا رو نمیزدید! علاوه بر این که طنز بود تا حدودی هم طنز آمیخته با تلخی بود!!! که دلیلش رو پایین میگم. که این هم دلیلی بود که توی قسمت طنز قار ندمش. آرش خان؛ درسته که این تاپیک رو گذاشتم ولی بیان کننده ی نظر من نیست، منظور من اعتراض به وضع حاکم بود که کاکو هادی گفت. یعنی افراط و تفریط! قسمتیش این بود قسمتیش هم اعتراض به مراسم هایی که میگیرند. اخه حالا اخوند احترامش سر جاش حالا وسط زمین بازی داره چی کار میکنه؟؟ خداییش یک جا شد که اخوندها اونجا رو نگیرند؟! واسه شکر کردن خدا حتما باید یک عمامه بسر اونجا باشه؟ بدون این فرد نمیشه خدا رو شکر کرد؟؟؟؟ اگر این دید رو داشتید این حرفها رو نمیزدید... شاید با توضیحی کوچک در پست اول این سوءتفاهم رو از بین میبردم. این رو هم کاملا قبول دارم که هر ملتی مراسم و فرهنگ و سنت خودشو داره و اصلا هم موافق نمایش عریان بدن زنان نیستم... از توجهتون سپاسگزارم

• sib

به نظر من اصلا مقایسه جالبی نبود!!!
    هر چیزی شان و منزلت و جایگاه خودشو داره!
    ولی ممنون از توضیحاتت 46

• Galexy

37 منم بگم..... نه!بگم؟...... مجی بحث جالبی رو باعث شدی 39

• gilas

نقل قول: The one
    در این جو دوستی که طنز زیباترش کرده درست باشه که به طنز پرداز به این شدت هجوم انتقادی اعمال بشه.

گلم ما اینجا نه در جایگاه این هستیم که درباره کسی قضاوت کنیم نه شناختمون اینقدر هست که قضاوتمون درست باشه

کسی هم مجی رو مورد اتهام قرار نداد و ما هم نگفتیم این حرف یا عکسا 100% نظر ایشون هستش و از رو عکسا هم کاملا مشخصه که خودش مجی نرفته عکسا رو پبدا کنه و کنار هم قرار بده از جای دیگه برداشته و به نظر طنز جالبی اومده و اونو گذاشته اینجا به قول آرش هر کس نظر شخصیشو گفته و هیچ کس نه ایشون رو نه کس دیگه رو مورد اتهام قرار نمیده.

فقط مسئله اینجا است که طنز ایشون به نظر بقیه طنز نیامده این که مشکلی نیست 3

نمايش يا پنهان متناین حرفا رو ول کن خودت چطوری 1024
    لُپو بده بیاد 11

• نخبه

چه اشکالی داره هرکس در این مورد نظرش رو بگه ! من لزومی به ویرایش نمی بینم

نمايش يا پنهان متنخب خدا رو شکر بحث مذهبی پیش نیومد ولی احتمالش هم بود .. من می ترسیدم یه نفری که اسمشو نمیبرم بیاد و اینجا از این کار بدش بیاد و اون وقت حرفی بزنه و الا نه مذهبی ام نه مذهب دوست نه اخوند پرست ولی کافیه یکی بیاد و نظری بده و یه جنگ مذهبی راه بیفته گاهی کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی درک میکنم الان بهاره و تو یکی خوابت میاد 4

• ماهی

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: