هیزی دلت میخواد بگو چرا اختتامیه مردونارو میبری زیر سئوال
و اما نظر من در اینکه نوع افتتاحیه و اختتامیه های ما همراه با اشکلات زیادی هست من حرفی ندارم ولی کاش از موارد دیگه ای برای این قضیه ، غیر از اون چیزی که گذاشتی استفاده میکردی
خوب شد ايراني ها رو با سرخ پوستها مقايسه نكردي وگرنه بايد دور آتيش ميدويديم و هووو ميكرديم فرهنگ غرب اون طوريه فرهنگ ما اين طوري در طول تاريخ توي ايران ارزش زن بالا تر از اين بوده كه تنش رو براي يه مراسم كه هر سال برگزار ميشه نمايان كنه تا اهالي ببينن و خوششون بياد ،خواستم بگم دليل پيشرفت برهنگي نيست و دليل عدم پيشرفت هم پوشيدگي نيست ،مشكل جامعه امروز ما فقط افراط و تفريطه همين
در اینکه در کشور ما سلیقه همه افراد در نظر گرفته نمیشه و فقط عده خاصی میتونن اعمال نظر کنن و برنامه ریزیا در اختیار اوناست شکی نیست امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نباید فراموش کنیم که عکسهای اول خیلی خیلی با آداب و رسوم و شرع و عرف ما فاصله داره
نمايش يا پنهان متنبسكتبال رو نميشه با فوتبال مقايسه كرد
نمايش يا پنهان متناز شوخي گذشته، اين مقايسه نبود! تمسخر بود
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
در اینکه نوع افتتاحیه و اختتامیه های ما همراه با اشکلات زیادی هست من حرفی ندارم ولی کاش از موارد دیگه ای برای این قضیه ، غیر از اون چیزی که گذاشتی استفاده میکردی
البته موردی که در ایران ذکر شده اختتامیه به معنای واقعی کلمه نیست . درحقیقت تشکر از خدا بابت پیروزیشونه و در اینکه اختتامیه های واقعی ماهم شکل بیخودی داره شکی نیست . خود من از نوع برگزاری و افتتاحیه و اختتامیه مسابقات داخلی حالم بد می شه
نقل قول: نخبه
احیانا مدیر نیستی خب میتونید ویرایش کنید به نظر منم جالب نیست این جور مقایسه.. میتونید عکس اخری رو بردارید و عنوان رو هم عوض کنید.. لطفا
چه اشکالی داره هرکس در این مورد نظرش رو بگه ! من لزومی به ویرایش نمی بینم
دوستان! این تاپیک مطلبی طنز بود که ابتدا میخواستم توی قسمت طنز بذارمش ولی گفتم شاید مدیران بگن که اینها عکس هستن و باید توی قسمت عکس قرار بگیرند بعد گفتم عکس خنده داری اینجا نیست باز مدیران میگن کدوم عکس ، عکس خنده داره؟ واسه همین توی این قسمت قرار دادم. شاید اگر توی قسمت طنز قرار میدادم این حرفا رو نمیزدید! علاوه بر این که طنز بود تا حدودی هم طنز آمیخته با تلخی بود!!! که دلیلش رو پایین میگم. که این هم دلیلی بود که توی قسمت طنز قار ندمش. آرش خان؛ درسته که این تاپیک رو گذاشتم ولی بیان کننده ی نظر من نیست، منظور من اعتراض به وضع حاکم بود که کاکو هادی گفت. یعنی افراط و تفریط! قسمتیش این بود قسمتیش هم اعتراض به مراسم هایی که میگیرند. اخه حالا اخوند احترامش سر جاش حالا وسط زمین بازی داره چی کار میکنه؟؟ خداییش یک جا شد که اخوندها اونجا رو نگیرند؟! واسه شکر کردن خدا حتما باید یک عمامه بسر اونجا باشه؟ بدون این فرد نمیشه خدا رو شکر کرد؟؟؟؟ اگر این دید رو داشتید این حرفها رو نمیزدید... شاید با توضیحی کوچک در پست اول این سوءتفاهم رو از بین میبردم. این رو هم کاملا قبول دارم که هر ملتی مراسم و فرهنگ و سنت خودشو داره و اصلا هم موافق نمایش عریان بدن زنان نیستم... از توجهتون سپاسگزارم
در این جو دوستی که طنز زیباترش کرده درست باشه که به طنز پرداز به این شدت هجوم انتقادی اعمال بشه.
گلم ما اینجا نه در جایگاه این هستیم که درباره کسی قضاوت کنیم نه شناختمون اینقدر هست که قضاوتمون درست باشه
کسی هم مجی رو مورد اتهام قرار نداد و ما هم نگفتیم این حرف یا عکسا 100% نظر ایشون هستش و از رو عکسا هم کاملا مشخصه که خودش مجی نرفته عکسا رو پبدا کنه و کنار هم قرار بده از جای دیگه برداشته و به نظر طنز جالبی اومده و اونو گذاشته اینجا به قول آرش هر کس نظر شخصیشو گفته و هیچ کس نه ایشون رو نه کس دیگه رو مورد اتهام قرار نمیده.
فقط مسئله اینجا است که طنز ایشون به نظر بقیه طنز نیامده این که مشکلی نیست
نمايش يا پنهان متناین حرفا رو ول کن خودت چطوری لُپو بده بیاد
نمايش يا پنهان متنخب خدا رو شکر بحث مذهبی پیش نیومد ولی احتمالش هم بود .. من می ترسیدم یه نفری که اسمشو نمیبرم بیاد و اینجا از این کار بدش بیاد و اون وقت حرفی بزنه و الا نه مذهبی ام نه مذهب دوست نه اخوند پرست ولی کافیه یکی بیاد و نظری بده و یه جنگ مذهبی راه بیفته گاهی کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی درک میکنم الان بهاره و تو یکی خوابت میاد
Kishe Mehr
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
shaparak64
دانه ی فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه
هر دو ک... ببخشید جان سوز است
arash52
شأن هرچیز باید حفظ شود
Holtek
اختتامیه بعدی کیه ؟
مستانه
هیزی دلت میخواد بگو
نمايش يا پنهان متن
محسن صائب
شأن هرچیز باید حفظ شود
و اما نظر من
در اینکه نوع افتتاحیه و اختتامیه های ما همراه با اشکلات زیادی هست من حرفی ندارم
ولی کاش از موارد دیگه ای برای این قضیه ، غیر از اون چیزی که گذاشتی استفاده میکردی
gilas
hadi04
فرهنگ غرب اون طوريه فرهنگ ما اين طوري در طول تاريخ توي ايران ارزش زن بالا تر از اين بوده كه تنش رو براي يه مراسم كه هر سال برگزار ميشه نمايان كنه تا اهالي ببينن و خوششون بياد ،خواستم بگم دليل پيشرفت برهنگي نيست و دليل عدم پيشرفت هم پوشيدگي نيست ،مشكل جامعه امروز ما فقط افراط و تفريطه همين
mojde
نخبه
شأن هرچیز باید حفظ شود
احیانا مدیر نیستی خب میتونید ویرایش کنید به نظر منم جالب نیست این جور مقایسه..
میتونید عکس اخری رو بردارید و عنوان رو هم عوض کنید.. لطفا
بچه مثبت
نمايش يا پنهان متن
بسكتبال رو نميشه با فوتبال مقايسه كردنمايش يا پنهان متن
از شوخي گذشته، اين مقايسه نبود! تمسخر بودمیرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52
ولی کاش از موارد دیگه ای برای این قضیه ، غیر از اون چیزی که گذاشتی استفاده میکردی
البته موردی که در ایران ذکر شده اختتامیه به معنای واقعی کلمه نیست . درحقیقت تشکر از خدا بابت پیروزیشونه
و در اینکه اختتامیه های واقعی ماهم شکل بیخودی داره شکی نیست .
خود من از نوع برگزاری و افتتاحیه و اختتامیه مسابقات داخلی حالم بد می شه
میتونید عکس اخری رو بردارید و عنوان رو هم عوض کنید.. لطفا
دلشاد
Kishe Mehr
sib
هر چیزی شان و منزلت و جایگاه خودشو داره!
ولی ممنون از توضیحاتت
Galexy
The one
gilas
گلم ما اینجا نه در جایگاه این هستیم که درباره کسی قضاوت کنیم نه شناختمون اینقدر هست که قضاوتمون درست باشه
کسی هم مجی رو مورد اتهام قرار نداد و ما هم نگفتیم این حرف یا عکسا 100% نظر ایشون هستش و از رو عکسا هم کاملا مشخصه که خودش مجی نرفته عکسا رو پبدا کنه و کنار هم قرار بده از جای دیگه برداشته و به نظر طنز جالبی اومده و اونو گذاشته اینجا به قول آرش هر کس نظر شخصیشو گفته و هیچ کس نه ایشون رو نه کس دیگه رو مورد اتهام قرار نمیده.
فقط مسئله اینجا است که طنز ایشون به نظر بقیه طنز نیامده این که مشکلی نیست
نمايش يا پنهان متن
این حرفا رو ول کن خودت چطوریلُپو بده بیاد
نخبه
نمايش يا پنهان متن
خب خدا رو شکر بحث مذهبی پیش نیومد ولی احتمالش هم بود .. من می ترسیدم یه نفری که اسمشو نمیبرم بیاد و اینجا از این کار بدش بیاد و اون وقت حرفی بزنه و الا نه مذهبی ام نه مذهب دوست نه اخوند پرست ولی کافیه یکی بیاد و نظری بده و یه جنگ مذهبی راه بیفته گاهی کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی درک میکنم الان بهاره و تو یکی خوابت میادماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→