تا حالا جلوي آيينه قدم زديد و به خودمون نگاه كرديد ؟ خودتون رو مي شناسيم ؟ چقدر با خودمون صاف و صادق بوديم ؟ چقدر خودمون رو توجيه نكرديم ؟ و اصلا چقدر خودمون رو دوست داشتيم ؟ و ملاك دوست داشتن چي هست ؟ و با دوست داشتن به كجا مي خواهيم برسيم . خير و صلاحمون رو مي دونيم ؟ آيا اينكه از صبح پا مي شيم و هر چي ازمون مي خوان انجام مي ديم به صلاحمونه ؟ اينكه حتما به دانشگاه بريم ؟ سر اين و اون كلاه بگذاريم ، دروغكي عاشق بشيم ، به هم دروغ بگيم ، همديگر رو مسخره كنيم و پشت سر اين و اون حرف بزنيم ، به هم تهمت بزنيم ، براي فقط يك لبخند جك بي ادبي تعريف كنيم ، استاد رو مسخره كنيم ، از شنيدن حرف حق و مواجهه با واقعيت فرار كنيم ، از حرفهاي آموزنده حالمون بهم بخوره ، به هم لبخند هاي توخالي تحويل بديم ، تعارف دروغي كنيم ، ازدواج زوركي كنيم ،دماغ رو سر بالا كنيم، ماشين مدل بالا سوار بشيم ، موهامونو تيفوسي بزنيم ، فيلم هاي خصوصي پخش شده ديگران رو با لذت نگاه كنيم (به فكر نباشيم كه خودمون هم در چنين جو آلوده اي گرفتار مي شيم ) ، پارتي بازي كنيم ، كلاس بي خودي براي هم بگذاريم ، لباس تنگ بپوشيم ، با توجيهات ساده ارزشها رو زير سئوال ببريم و ...
آيا اين ها صلاح كارمون هستن ؟! هدفمون از اين كارها و بسياري كارهاي ديگه ،چيه ؟ تا حالا فكر كرديم براي چي زنده ايم ؟ براي اينكه پولدارترين باشيم ؟ خوش تيپ ترين ؟ باكلاس ترين ؟ باسوادترين ؟ معروف ترين ؟ خوش اندام ترين ؟ مخ زن ترين ؟ پست ترين ؟ بي حيا ترين ؟ جنايت كارترين ؟ عاشق ترين ؟ پاچه خوار ترين ؟ رياكارترين ؟ ... تا كي روز رو تا شب بي هدف سرگردون اين زندگي مي خواهيم بمونيم و آخرش كه چي ؟ بياييد فكر كنيم ... اگر هيچ كدوم اين ها نه ! چي پس ؟ يادمون رفته كي هستيم ، شايدم تا حالا برامون مهم نبوده كه بدونيم و يا اين مسئله رو مثل خيلي چيزهاي ديگه از ياد برديم. مطمئنم از اين زاويه به زندگي نگاه نكرديم ، هيج وقت حساب خودمون رو بررسي نكرديم ! كاش كلاسي بود ما حسابداري خودمون رو ياد مي گرفتيم و براي حسابهايي كه هيچ وقت جور نيستن ، يه فكري مي كرديم ! وقتي ما نمي تونيم با خودمون صريح و بي پرده و بدون توجيهات آبكي حرف بزنيم ، خنده داره كه مدعي اصلاح جامعه باشيم .
چه خوبه اين بار وقتي به آيينه نگاه مي كنيم ، همه سعي خودمون رو در باز كردن چشمهامون كنيم و بعد از برداشتن نقاب مسخره مجهول بودن ، خودمون رو اول بشناسيم . كي هستيم (who I am ?) . كي هستيم كه اينقدر مشكل عاطفي داريم ؟ هميشه احساس تنهايي مي كنيم ؟ به سادگي باارزش ترين چيزها رو زير پا له مي كنيم و آيا چيز باارزشي هم داريم كه حفظش كنيم ؟ (به عبارت ديگه در فرهنگستان ذهنمون روبروي كلمه ارزش چي نوشتيم ؟) .
چند لحظه، فقط چند لحظه فكر كنيم ، از كجا اومديم و به كجا مي ريم كه به راحتي فيلمون سر پيري ياد هندستون مي افته و تازه بعد از يك عمر زندگي شلوارمون رو به جاي تشكر از همسرمون دو تا مي كنيم ، از كجا اومديم و به كجا مي ريم كه به خاطر چند هزار تومان چرك كف دست ، حق رو نا حق مي كنيم ، عاطفه و احساسات ديگرون رو به مسخره مي گيريم ، ايكس پارتي مي تركونيم ، معتاد مي شيم ، مشروب مي خوريم ، براي هم كلاس مي گذاريم ، فداكاري مي كنيم ، رياكاري و ... بياييم خودمون رو توجيه نكنيم ، با خودمون صادق باشيم ، شايد بتونيم يه ذره از خودي رو كه در كوچه پس كوچه هاي بي هويتي گم كرديم رو پيدا كنيم .
آخه مي دونيد چي شده ؟ ما بد جوري گم شديم ، بدجوري !
وای خدا چرا نمیتونم نقل قول کنم اصلا چرا نمیتونم از پستها و تاپیکها تشکر کنم؟ چرا اینجوری شده
ممنون خاله به قول شما کاش هر کدوم یکم به حسابهای خودمون میرسیدیم و اینقدر به ضعف و اشکالات دیگرون نگاه نمیکردیم یه نگاه به خودمون که بندازیم کلی عیب و ایراد ازش در میاد منتها عادت کردیم که فقط اشتباهات دیگرون رو ببینیم و یا اشتباهات خودمون رو الکی توجیه کنیم... ای خداااااااااااااااااا من کی ادم میشم
بياييم خودمون رو توجيه نكنيم ، با خودمون صادق باشيم ، شايد بتونيم يه ذره از خودي رو كه در كوچه پس كوچه هاي بي هويتي گم كرديم رو پيدا كنيم
من فقط برای نسل های اینده به جز دعا چیزی ندارم . اون قدیم قدیمها مردم بیچاره برای زنده موندن زندگی میکردن الان زمانه عوض شده ..وهرچه تکنلوژی بیشرفت میکنه مردم از هم دور وبی عاطفه میشن خدا نسلهای اینده را به راه راست هدایت کنه
خيلي دلت پُره ها جَوون! حتی آن هایی که روزی سه چهار ساعت جلوی آینه هستند، یک بار هم خودشان را ندیده اند!...
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تا حالا جلوي آيينه قدم زديد و به خودمون نگاه كرديد ؟ خودتون رو مي شناسيم ؟ چقدر با خودمون صاف و صادق بوديم ؟
توی تاپیک سه گزینه من شما فرمودید که ادم برای شناختن خودش احتیاجی به شخص دومی نداره من میخواستم بگم برعکس ما بعضی ظواهر خودمون رو واقعا نمیتونیم ببنیم باید یک اینه صادق جلومون باشه تا او بتونه تما پستی و بلندی ها و عیوبمون رو بهمون بگه ضمیر ما ادمها هم خیلی وقتها همین حالت داره باید توسط یک نفر خبره و بدون غرض بررسی بشه
نقل قول: mojde
ه راحتي فيلمون سر پيري ياد هندستون مي افته و تازه بعد از يك عمر زندگي شلوارمون رو به جاي تشكر از همسرمون دو تا مي كنيم
خوب مگه عیبی داره من بیشتر از 10دست شلوار دارم تازه اونهم با کت
نقل قول: mojde
بياييم خودمون رو توجيه نكنيم ، با خودمون صادق باشيم ،
خارج از شوخی باز هم زیبا و کاربردی بود باور کنید اگر همین موضوع رو هر کسی بتونه در خودش درست کنه ، دیگه هیچ چیزی از انسانیت کم نداره اینه وجدان واقعا اگه کدر نباشه انسان رو به بهترین شکل میتونه راهنمایی کنه توجیه کردن دقیقا همون کدر شدن اینه وجدان هست
mojde
يك لحظه تامل كنيد ، فقط يك لحظه
تا حالا جلوي آيينه قدم زديد و به خودمون نگاه كرديد ؟
خودتون رو مي شناسيم ؟ چقدر با خودمون صاف و صادق بوديم ؟ چقدر خودمون رو توجيه نكرديم ؟ و اصلا چقدر خودمون رو دوست داشتيم ؟ و ملاك دوست داشتن چي هست ؟ و با دوست داشتن به كجا مي خواهيم برسيم . خير و صلاحمون رو مي دونيم ؟ آيا اينكه از صبح پا مي شيم و هر چي ازمون مي خوان انجام مي ديم به صلاحمونه ؟ اينكه حتما به دانشگاه بريم ؟ سر اين و اون كلاه بگذاريم ، دروغكي عاشق بشيم ، به هم دروغ بگيم ، همديگر رو مسخره كنيم و پشت سر اين و اون حرف بزنيم ، به هم تهمت بزنيم ، براي فقط يك لبخند جك بي ادبي تعريف كنيم ، استاد رو مسخره كنيم ، از شنيدن حرف حق و مواجهه با واقعيت فرار كنيم ، از حرفهاي آموزنده حالمون بهم بخوره ، به هم لبخند هاي توخالي تحويل بديم ، تعارف دروغي كنيم ، ازدواج زوركي كنيم ،دماغ رو سر بالا كنيم، ماشين مدل بالا سوار بشيم ، موهامونو تيفوسي بزنيم ، فيلم هاي خصوصي پخش شده ديگران رو با لذت نگاه كنيم (به فكر نباشيم كه خودمون هم در چنين جو آلوده اي گرفتار مي شيم ) ، پارتي بازي كنيم ، كلاس بي خودي براي هم بگذاريم ، لباس تنگ بپوشيم ، با توجيهات ساده ارزشها رو زير سئوال ببريم و ...
آيا اين ها صلاح كارمون هستن ؟! هدفمون از اين كارها و بسياري كارهاي ديگه ،چيه ؟ تا حالا فكر كرديم براي چي زنده ايم ؟ براي اينكه پولدارترين باشيم ؟ خوش تيپ ترين ؟ باكلاس ترين ؟ باسوادترين ؟ معروف ترين ؟ خوش اندام ترين ؟ مخ زن ترين ؟ پست ترين ؟ بي حيا ترين ؟ جنايت كارترين ؟ عاشق ترين ؟ پاچه خوار ترين ؟ رياكارترين ؟ ... تا كي روز رو تا شب بي هدف سرگردون اين زندگي مي خواهيم بمونيم و آخرش كه چي ؟
بياييد فكر كنيم ... اگر هيچ كدوم اين ها نه ! چي پس ؟
يادمون رفته كي هستيم ، شايدم تا حالا برامون مهم نبوده كه بدونيم و يا اين مسئله رو مثل خيلي چيزهاي ديگه از ياد برديم.
مطمئنم از اين زاويه به زندگي نگاه نكرديم ، هيج وقت حساب خودمون رو بررسي نكرديم ! كاش كلاسي بود ما حسابداري خودمون رو ياد مي گرفتيم و براي حسابهايي كه هيچ وقت جور نيستن ، يه فكري مي كرديم !
وقتي ما نمي تونيم با خودمون صريح و بي پرده و بدون توجيهات آبكي حرف بزنيم ، خنده داره كه مدعي اصلاح جامعه باشيم .
چه خوبه اين بار وقتي به آيينه نگاه مي كنيم ، همه سعي خودمون رو در باز كردن چشمهامون كنيم و بعد از برداشتن نقاب مسخره مجهول بودن ، خودمون رو اول بشناسيم . كي هستيم (who I am ?) . كي هستيم كه اينقدر مشكل عاطفي داريم ؟ هميشه احساس تنهايي مي كنيم ؟ به سادگي باارزش ترين چيزها رو زير پا له مي كنيم و آيا چيز باارزشي هم داريم كه حفظش كنيم ؟ (به عبارت ديگه در فرهنگستان ذهنمون روبروي كلمه ارزش چي نوشتيم ؟) .
چند لحظه، فقط چند لحظه فكر كنيم ، از كجا اومديم و به كجا مي ريم كه به راحتي فيلمون سر پيري ياد هندستون مي افته و تازه بعد از يك عمر زندگي شلوارمون رو به جاي تشكر از همسرمون دو تا مي كنيم ، از كجا اومديم و به كجا مي ريم كه به خاطر چند هزار تومان چرك كف دست ، حق رو نا حق مي كنيم ، عاطفه و احساسات ديگرون رو به مسخره مي گيريم ، ايكس پارتي مي تركونيم ، معتاد مي شيم ، مشروب مي خوريم ، براي هم كلاس مي گذاريم ، فداكاري مي كنيم ، رياكاري و ...
بياييم خودمون رو توجيه نكنيم ، با خودمون صادق باشيم ، شايد بتونيم يه ذره از خودي رو كه در كوچه پس كوچه هاي بي هويتي گم كرديم رو پيدا كنيم .
آخه مي دونيد چي شده ؟ ما بد جوري گم شديم ، بدجوري
m3hrdad
signal
نخبه
اصلا چرا نمیتونم از پستها و تاپیکها تشکر کنم؟ چرا اینجوری شده
ممنون خاله به قول شما کاش هر کدوم یکم به حسابهای خودمون میرسیدیم و اینقدر به ضعف و اشکالات دیگرون نگاه نمیکردیم یه نگاه به خودمون که بندازیم کلی عیب و ایراد ازش در میاد منتها عادت کردیم که فقط اشتباهات دیگرون رو ببینیم و یا اشتباهات خودمون رو الکی توجیه کنیم... ای خداااااااااااااااااا من کی ادم میشم
maryamlondon1
من فقط برای نسل های اینده به جز دعا چیزی ندارم
بچه مثبت
حتی آن هایی که روزی سه چهار ساعت جلوی آینه هستند، یک بار هم خودشان را ندیده اند!...
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
حقیقتی انکار ناپذیره
دلشاد
آره مژده جون ای کاش میشد
Holtek
منم چند وقت پیش گم شده بودم ، یکی پیدام کرد
Mahboob
اههههههههههههه یعنی کی میتونه باشه
اما خداییش خیلی تاپیک باحالی بودا ... هزاربار به خودمون میگیم : من باید عوض شم درست شم اما باز روز از نو روزی از نو ...
و ممنون از مامان مریمی
soroosh
محسن صائب
خودتون رو مي شناسيم ؟ چقدر با خودمون صاف و صادق بوديم ؟
توی تاپیک سه گزینه من شما فرمودید که ادم برای شناختن خودش احتیاجی به شخص دومی نداره
من میخواستم بگم برعکس
ما بعضی ظواهر خودمون رو واقعا نمیتونیم ببنیم باید یک اینه صادق جلومون باشه تا او بتونه تما پستی و بلندی ها و عیوبمون رو بهمون بگه
ضمیر ما ادمها هم خیلی وقتها همین حالت داره باید توسط یک نفر خبره و بدون غرض بررسی بشه
خوب مگه عیبی داره
من بیشتر از 10دست شلوار دارم تازه اونهم با کت
خارج از شوخی باز هم زیبا و کاربردی بود
باور کنید اگر همین موضوع رو هر کسی بتونه در خودش درست کنه ، دیگه هیچ چیزی از انسانیت کم نداره
اینه وجدان واقعا اگه کدر نباشه انسان رو به بهترین شکل میتونه راهنمایی کنه
توجیه کردن دقیقا همون کدر شدن اینه وجدان هست
مستانه
الهی قربونت برم
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسی مژی جونم
mz56mz
Galexy
برون شو ای غم از سینه که لطف یار می آید......
حورا
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→