₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » :/: دکوراسیونی علیه آسم و آلرژی:/:
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » :/: دکوراسیونی علیه آسم و آلرژی:/:

بدون عکس

:/: دکوراسیونی علیه آسم و آلرژی:/:

376 بازدید، 19 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

اگر دچار آسم و آلرژی هستید واز طرفی طرفدار چیدمانی زیبا برای خانه تان هستید با ما همراه شوید:

1- اگر به خاطر ابتلا به آسم نمی‌توانید از گلدان‌های طبیعی برای زیبا شدن فضای داخلی منزلتان استفاده کنید، می‌توانید گلدان‌ها و گل‌هایی شیشه‌ای با رنگ‌هایی شاد و زیبا را روی میزتان قرار دهید.

2- هنگام خرید مبلمان دقت کنید تا مبلی با بیشترین سطح چوب و کمترین سطح پارچه یا مبل‌های چرمی را انتخاب کنید تا احتمال جمع شدن گرد و خاک روی پارچه‌های مبل به حداقل برسد و شما بتوانید با نظافت منظم پارچه‌های چرمی یا چوب مبل، عوامل حساسیت‌زا را از محیط زندگی‌تان دور کنید.

3- بهتر است به جای کتابخانه‌های معمولی، کتابخانه‌هایی با در شیشه‌ای را برای منزلتان انتخاب کنید تا گرد و غبار کمتری بین کتاب‌ها نفوذ کند.

4- دور رومیزی‌های پارچه‌ای را خط بکشید و روی میزتان شیشه بیندازید یا اینکه از سفره‌های پلاستیکی متناسب با رنگ محیط آشپزخانه‌تان کمک بگیرید. البته برای حفظ محیط زیست بهتر است که این سفره‌ها یکبار مصرف نباشند.

5- اگر در فصل بهار نمی‌توانید به خاطر ابتلا به آسم، پنجره‌ها را باز کنید، حداقل از صبح تا عصر، پرده‌ها را کنار بزنید تا از نور طبیعی روز بهره‌مند شوید و به آرامش برسید.

6- تا حد امکان از روتختی و روکوسنی مخمل یا آباژور پارچه‌ای در اتاق خوابتان استفاده نکنید.

7- شما می‌توانید به جای استفاده از وسایل مختلف برای زیبایی منزلتان، از یک نورپردازی مناسب برای زیباتر شدن محیط کمک بگیرید و به این صورت عوامل حساسیت‌زا را از خانه‌تان دور کنید.

8- از رنگ‌های پایه آب كه بدون تینر و مواد شیمیایی تهیه شده مانند كفپوش‌های طبیعی، چوب، پشم و سنگ‌ها به‌جای موكت و فرش‌های تهیه شده از الیاف مصنوعی استفاده کنید.

9- سعی كنید برای جلوگیری از هر بیماری و مشکلی در دكوراسیون منزل از مواد و مصالح طبیعی مانند شیشه، چوب، الیاف نخی و ابریشمی استفاده كنید.

• gilas

نکات خیلی خوبی بود شیرین عسلم 78

• sib

خیلی خوب بود 72

• EVANESCENCE

مر سی شیرین جونم 11

• دلشاد

مرسی شیرین جان بدرد من و مامانم بیشتر میخوره 105

• چکاوک

مرسی نازنین شیرینم 8

• SaMaN TaJ

اوووووووووووووووووووووه چه خبره؟؟؟
    این همه خرج واسه آلرژی؟؟؟؟؟؟ 35

• sanam

چقدر عالی بود شیرین گلم 11
    سامی به هر حال خرج هست اینهمه زحمت میکشیم و خرج میکنیم خب بذار مفید باشه 5

• Mahboob

من امکاناتش رو ندارم مجبورم بسوزم و بسازم 1158

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ
    اوووووووووووووووووووووه چه خبره؟؟؟
    این همه خرج واسه آلرژی؟؟؟؟؟؟

بچه جون خب از این خرجا نکنن بعد برن هی از اون اسپری ها بخرن استفاده کنن.. خب یکم رعایت کنن چی میشه مگه 94

• SaMaN TaJ

نقل قول: نخبه
    بچه جون خب از این خرجا نکنن بعد برن هی از اون اسپری ها بخرن استفاده کنن.. خب یکم رعایت کنن چی میشه مگه

شیرین چرا امروز با من مثل همیشه لایت نیستی؟؟؟؟ 2

• gilas

شیرین چرا امروز با من مثل همیشه لایت نیستی؟؟؟؟

فکر کنم امروز یه پیاده روی رو اعصابش داشتی 50

66

• نخبه

شیرین چرا امروز با من مثل همیشه لایت نیستی؟؟؟؟

ههههههههه هر کی تو تاپیک امین حرف بد بزنه میزنمش 4

خود تاپیک به اندازه کافی اعصاب له کن بود حالا نظر اونجوری هم که بدی باید کشتت 94

• مستانه

نخبه,
    الهی بمیرم این برای مژی جونم خوبه که چهارفصل سال رو آلرژی داره 1158
    مرسی دختری ام 110

• نخبه

نقل قول: مستانه
    الهی بمیرم این برای مژده خوبه که چهارفصل شال رو آلرژی داره

مامی معتاد شدی 314 چهار فصل شال؟

نقل قول: مستانه
    مرسی دختری ام

خواهش مامی مستون 46

• mz56mz