محققان دانشگاه کاليفرنيا با مطالعه بر روي چگونگي درک مورچه ها از مرگ يکديگر دريافتند که مورچه ها قادرند با سرعت از گسترش بيماري در ميان زيستگاه خود جلوگيري کنند.
مطالعات نشان مي دهد زماني که مورچه اي مي ميرد، هم آشيانه او به سرعت مورچه را از لانه خارج مي کند تا به اين شکل خطر سرايت بيماري به کل آشيانه مورچه ها را کاهش دهد.
▧ تصویر در دسترس نیست
اما چگونگي تشخيص دادن مرگ يک مورچه توسط هم آشيانه اي او امري است که زيست شناسان را به تحقيقات گسترده اي وا داشته است بر اساس يک نظريه مورچه ها پس از مرگ ماده اي شيميايي از خود ساطع مي کنند که در اثر هوازدگي و تجزيه ايجاد شده و مورچه هاي ديگر با دريافت اين سيگنال از مرگ هم آشيانه خود آگاه مي شوند.
اما اکنون زيست شناسان دانشگاه کاليفرنيا که در حال مطالعه بر روي مورچه هاي آرژانتيني به سر مي برند موفق به ارائه شواهدي جديد شده اند که مکانيزمي متفاوت را از آنچه در پس فرايند جداساختن مورچه هاي مرده از آشيانه قرار دارد نشان مي دهد. تمامي مورچه ها چه مرده باشند و چه زنده به صورت مداوم از علائم شيميايي مرگ برخوردارند با اين تفاوت که مورچه هاي زنده اين سيگنالها را به همراه سيگنالهايي به نشانه حيات انتشار مي دهند زماني که مورچه اي مي ميرد سيگنالهاي حيات در وي ناپديد شده و تنها سيگنالهاي مرگ را منتشر مي کند.
به گفته محققان به همين دليل مورچه هاي مرده به سرعت شناسايي و به گورستان آشيانه منتقل مي شوند به بياني ديگر آنچه مورچه هاي ديگر را از مرگ مورچه اي آگاه مي کند انتشار ماده اي شيميايي جديد و خاص نبوده و در واقع نبود سيگنالهاي حيات در مورچه اي از مرگ آن موجود خبر مي دهد.
بر اساس گزارش بي بي سي، محققان معتقدند درک درست از سيستم تشخيص مورچه ها از مرگ مي تواند در ارائه استراتژي جديد و سازگار با محيط زيست به منظور مقابله با آفات موثر باشد.
آخی نازی بچه که بودم آرزوم بود برم تو خونۀ مورچه ها بعضی وقتا اینقد غصه میخوردم که نگو فکر میکردم اونا تو خونشون مثل ما آدما همه چیز دارن من تو زندگیم حتی یه مورچم نکشتم تازه بعضی وقتا از سرو کلمون بالا میرن ولی من نمیتونم بکشمشون آخه گناه دارن کوچولون اونام جون دارن میخوان زندگی کنند
گناه دارن خب. این بچه های شیطون که مورچه ها میکشن ....
با منی
من خیلی بچه بدی بودم اونقده بچه بودم مورچه کشتمممممممم که نگو حالا راههای مورچه کشی رو نمیگم ولی من یه قاتل بودمممممممممم از کارم پشیمونم همش تقصیر دوست و برادرهای نابابم بود منو عفو کنین
من خیلی بچه بدی بودم اونقده بچه بودم مورچه کشتمممممممم که نگو حالا راههای مورچه کشی رو نمیگم ولی من یه قاتل بودمممممممممم از کارم پشیمونم همش تقصیر دوست و برادرهای نابابم بود منو عفو کنین
نه قلبونت بلم. هرکاری کلدی خوب کلدی
یادمه مورچه های زرد رو خیلی دوست داشتم میگفتم اینا خانومن. ولی به سیاهها رو همیشه خون به جیگر میکردم
ههههههه از مورچه های قرمز که بدم می اومد فکر میکردم بو میدن مورچه های سیاه اونایی که گنده بود اسمشونم مورچه گازی بود چون بد جور گاز میگرفتن.. وای که چقدر ازمایشات من روی اونا انجام دادم. با ذره بین
اما چگونگي تشخيص دادن مرگ يک مورچه توسط هم آشيانه اي او امري است که زيست شناسان را به تحقيقات گسترده اي وا داشته است بر اساس يک نظريه مورچه ها پس از مرگ ماده اي شيميايي از خود ساطع مي کنند که در اثر هوازدگي و تجزيه ايجاد شده و مورچه هاي ديگر با دريافت اين سيگنال از مرگ هم آشيانه خود آگاه مي شوند
Mahboob
مطالعات نشان مي دهد زماني که مورچه اي مي ميرد، هم آشيانه او به سرعت مورچه را از لانه خارج مي کند تا به اين شکل خطر سرايت بيماري به کل آشيانه مورچه ها را کاهش دهد.
اما چگونگي تشخيص دادن مرگ يک مورچه توسط هم آشيانه اي او امري است که زيست شناسان را به تحقيقات گسترده اي وا داشته است بر اساس يک نظريه مورچه ها پس از مرگ ماده اي شيميايي از خود ساطع مي کنند که در اثر هوازدگي و تجزيه ايجاد شده و مورچه هاي ديگر با دريافت اين سيگنال از مرگ هم آشيانه خود آگاه مي شوند.
اما اکنون زيست شناسان دانشگاه کاليفرنيا که در حال مطالعه بر روي مورچه هاي آرژانتيني به سر مي برند موفق به ارائه شواهدي جديد شده اند که مکانيزمي متفاوت را از آنچه در پس فرايند جداساختن مورچه هاي مرده از آشيانه قرار دارد نشان مي دهد.
تمامي مورچه ها چه مرده باشند و چه زنده به صورت مداوم از علائم شيميايي مرگ برخوردارند با اين تفاوت که مورچه هاي زنده اين سيگنالها را به همراه سيگنالهايي به نشانه حيات انتشار مي دهند زماني که مورچه اي مي ميرد سيگنالهاي حيات در وي ناپديد شده و تنها سيگنالهاي مرگ را منتشر مي کند.
به گفته محققان به همين دليل مورچه هاي مرده به سرعت شناسايي و به گورستان آشيانه منتقل مي شوند به بياني ديگر آنچه مورچه هاي ديگر را از مرگ مورچه اي آگاه مي کند انتشار ماده اي شيميايي جديد و خاص نبوده و در واقع نبود سيگنالهاي حيات در مورچه اي از مرگ آن موجود خبر مي دهد.
بر اساس گزارش بي بي سي، محققان معتقدند درک درست از سيستم تشخيص مورچه ها از مرگ مي تواند در ارائه استراتژي جديد و سازگار با محيط زيست به منظور مقابله با آفات موثر باشد.
Holtek
نمايش يا پنهان متن
معلومه که رادیو زیاد گوش میدیچکاوک
مرسی پرستوی نازم
Mahboob
نه بابا 2 ساله رادیو فارسی گوش ندادم ...
تو اینترنت یافتم
نمايش يا پنهان متن
چه جالب یه مطلب دیگه هم نوشته بودم مجی گفت تو رادیو گفته اما تو غربت رادیو فارسی ندارم کهHoltek
عصرها تو ماشین رادیو گوش میدم ، اینو دیروز داشت میگفت
نمايش يا پنهان متن
پی لابد منبع اینترنتیت رایئ زیاد گوش میدهsanam
Mahboob
نه احتمالا نویسنده برنامه رادیو از همون سایتی می نویسه که منم نیگاه می کنم
نخبه
من خیلی بچه بدی بودم اونقده بچه بودم مورچه کشتمممممممم که نگو
sanam
نه قلبونت بلم. هرکاری کلدی خوب کلدی
یادمه مورچه های زرد رو خیلی دوست داشتم میگفتم اینا خانومن.
نخبه
gilas
بهونه
دلشاد
mz56mz
من هم مورچه ها رو دوست دارم
soroosh
Mahboob
شیرین بچهی خواهرم میگیره این مورچههای بدبخت رو تو دستش ماچ میکنه داره نسل همشون رو منقرض میکنه ( ماچشون که میکنه دیگه له شدند بدبختا)
maryamlondon1
اما چگونگي تشخيص دادن مرگ يک مورچه توسط هم آشيانه اي او امري است که زيست شناسان را به تحقيقات گسترده اي وا داشته است بر اساس يک نظريه مورچه ها پس از مرگ ماده اي شيميايي از خود ساطع مي کنند که در اثر هوازدگي و تجزيه ايجاد شده و مورچه هاي ديگر با دريافت اين سيگنال از مرگ هم آشيانه خود آگاه مي شوند
قربون قدرت خدا
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→