₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » مورچه ها مرگ را حس ميکنند....
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » مورچه ها مرگ را حس ميکنند....

بدون عکس

مورچه ها مرگ را حس ميکنند....

384 بازدید، 18 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

محققان دانشگاه کاليفرنيا با مطالعه بر روي چگونگي درک مورچه ها از مرگ يکديگر دريافتند که مورچه ها قادرند با سرعت از گسترش بيماري در ميان زيستگاه خود جلوگيري کنند.

مطالعات نشان مي دهد زماني که مورچه اي مي ميرد، هم آشيانه او به سرعت مورچه را از لانه خارج مي کند تا به اين شکل خطر سرايت بيماري به کل آشيانه مورچه ها را کاهش دهد.

تصویر در دسترس نیست

اما چگونگي تشخيص دادن مرگ يک مورچه توسط هم آشيانه اي او امري است که زيست شناسان را به تحقيقات گسترده اي وا داشته است بر اساس يک نظريه مورچه ها پس از مرگ ماده اي شيميايي از خود ساطع مي کنند که در اثر هوازدگي و تجزيه ايجاد شده و مورچه هاي ديگر با دريافت اين سيگنال از مرگ هم آشيانه خود آگاه مي شوند.

اما اکنون زيست شناسان دانشگاه کاليفرنيا که در حال مطالعه بر روي مورچه هاي آرژانتيني به سر مي برند موفق به ارائه شواهدي جديد شده اند که مکانيزمي متفاوت را از آنچه در پس فرايند جداساختن مورچه هاي مرده از آشيانه قرار دارد نشان مي دهد.
    تمامي مورچه ها چه مرده باشند و چه زنده به صورت مداوم از علائم شيميايي مرگ برخوردارند با اين تفاوت که مورچه هاي زنده اين سيگنالها را به همراه سيگنالهايي به نشانه حيات انتشار مي دهند زماني که مورچه اي مي ميرد سيگنالهاي حيات در وي ناپديد شده و تنها سيگنالهاي مرگ را منتشر مي کند.

به گفته محققان به همين دليل مورچه هاي مرده به سرعت شناسايي و به گورستان آشيانه منتقل مي شوند به بياني ديگر آنچه مورچه هاي ديگر را از مرگ مورچه اي آگاه مي کند انتشار ماده اي شيميايي جديد و خاص نبوده و در واقع نبود سيگنالهاي حيات در مورچه اي از مرگ آن موجود خبر مي دهد.

بر اساس گزارش بي بي سي، محققان معتقدند درک درست از سيستم تشخيص مورچه ها از مرگ مي تواند در ارائه استراتژي جديد و سازگار با محيط زيست به منظور مقابله با آفات موثر باشد.
    تصویر در دسترس نیست

• Holtek

مرسی محبوبه ، مطلب جالبی بود
    نمايش يا پنهان متنمعلومه که رادیو زیاد گوش میدی 3

• چکاوک

آخی نازی بچه که بودم آرزوم بود برم تو خونۀ مورچه ها بعضی وقتا اینقد غصه میخوردم که نگو فکر میکردم اونا تو خونشون مثل ما آدما همه چیز دارن من تو زندگیم حتی یه مورچم نکشتم تازه بعضی وقتا از سرو کلمون بالا میرن ولی من نمیتونم بکشمشون آخه گناه دارن کوچولون اونام جون دارن میخوان زندگی کنند 8 11

مرسی پرستوی نازم
    8 11

• Mahboob

نقل قول: Dr.GSM
    معلومه که رادیو زیاد گوش میدی

نه بابا 2 ساله رادیو فارسی گوش ندادم ... 1
    تو اینترنت یافتم 16

نمايش يا پنهان متنچه جالب یه مطلب دیگه هم نوشته بودم مجی گفت تو رادیو گفته اما تو غربت رادیو فارسی ندارم که 1

• Holtek

نقل قول: Mahboob
    چه جالب یه مطلب دیگه هم نوشته بودم مجی گفت تو رادیو گفته اما تو غربت رادیو فارسی ندارم که

عصرها تو ماشین رادیو گوش میدم ، اینو دیروز داشت میگفت 3
    نمايش يا پنهان متنپی لابد منبع اینترنتیت رایئ زیاد گوش میده 3

• sanam

گناه دارن خب. 79 این بچه های شیطون که مورچه ها میکشن ....43

• Mahboob

نقل قول: Dr.GSM
    ی لابد منبع اینترنتیت رایئ زیاد گوش میده

23
    نه احتمالا نویسنده برنامه رادیو از همون سایتی می نویسه که منم نیگاه می کنم 3

• نخبه

نقل قول: sanam
    گناه دارن خب. این بچه های شیطون که مورچه ها میکشن ....

79 با منی

من خیلی بچه بدی بودم اونقده بچه بودم مورچه کشتمممممممم که نگو 9 حالا راههای مورچه کشی رو نمیگم ولی من یه قاتل بودمممممممممم از کارم پشیمونم همش تقصیر دوست و برادرهای نابابم بود 20 منو عفو کنین 58

• sanam

نقل قول: نخبه
    من خیلی بچه بدی بودم اونقده بچه بودم مورچه کشتمممممممم که نگو حالا راههای مورچه کشی رو نمیگم ولی من یه قاتل بودمممممممممم از کارم پشیمونم همش تقصیر دوست و برادرهای نابابم بود منو عفو کنین

نه قلبونت بلم. هرکاری کلدی خوب کلدی 6 4

یادمه مورچه های زرد رو خیلی دوست داشتم میگفتم اینا خانومن. 56 ولی به سیاهها رو همیشه خون به جیگر میکردم 4

• نخبه

ههههههه از مورچه های قرمز که بدم می اومد فکر میکردم بو میدن 4 مورچه های سیاه اونایی که گنده بود اسمشونم مورچه گازی بود چون بد جور گاز میگرفتن.. وای که چقدر ازمایشات من روی اونا انجام دادم. با ذره بین 9

• gilas

یعنی مورچه سایت هم از این چیزا میدونه 10

• بهونه

• دلشاد

مرسی محبوبه جان

• mz56mz

ممنون عمو جان 46
    من هم مورچه ها رو دوست دارم 1

• soroosh

به نظر من به جای این مورچه زمخت مَرد از یه مورچه زن استفاده میکردی تایپیکت جذاب تر میشد!؟ 245

• Mahboob

نقل قول: نخبه
    من خیلی بچه بدی بودم اونقده بچه بودم مورچه کشتمممممممم که نگو

شیرین بچه‌ی خواهرم میگیره این مورچه‌های بدبخت رو تو دستش ماچ میکنه داره نسل همشون رو منقرض میکنه ( ماچشون که میکنه دیگه له‌ شدند بدبختا) 66

• maryamlondon1

نقل قول: Mahboob

اما چگونگي تشخيص دادن مرگ يک مورچه توسط هم آشيانه اي او امري است که زيست شناسان را به تحقيقات گسترده اي وا داشته است بر اساس يک نظريه مورچه ها پس از مرگ ماده اي شيميايي از خود ساطع مي کنند که در اثر هوازدگي و تجزيه ايجاد شده و مورچه هاي ديگر با دريافت اين سيگنال از مرگ هم آشيانه خود آگاه مي شوند

قربون قدرت خدا 58 ممنون محبوبه جان جالب بود 11 8 6

• ماهی

اینقدر خوشم می آد از مورچه ها.وقتی می رن توی قندون فقط فوتشون می کنم. 65 ولی چون دیدم که سوسک می خوردن قندا رو دور می ریزم 45
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: