عصر ایران به نقل از خبرگزاري رسمي شينهوا نوشت: مقامات چيني پس از اينكه در سال 2010 ميلادي موفق به كسب عنوان بزرگترين صادر كننده كالا در جهان شدند ، اين بار بخت خود را براي صادرات نوزادان اضافه خود به ديگر كشورهاي دنيا ميآزمايند. اخيرا مقامات چيني براي عرضه بينالمللي 20 نوزاد خانوادههاي فقير چيني كه قادر به پرداخت جريمه داشتن بيش از يك فرزند نشده اند ، اقدام كرده اند.
▧ تصویر در دسترس نیست
ر اساس اين گزارش هر کدام از اين 20 نوزاد به متقاضيان بينالمللي از سه كشور هلند، لهستان و آمريكا به قيمت سه هزار دلار فروخته شده است. اين 20 خانواده از خانوادههاي فقير ساكن استان هونان هستند كه قادر نيستند جريمه داشتن فرزند دوم را بپردازند. در چين به دليل كثرت جمعيت قانون تك فرزندي حاكم است و خانواده هاي چيني براي داشتن فرزند دوم بايد جريمه سنگيني به دولت بپردازند. جمعيت چين هم اكنون بيش از یک ميليارد و 300 ميليون نفر است و كشور چين به تنهايي قريب به 20 درصد جمعيت جهان را در خود جاي داده است. از هر 5 نفر جمعيت جهان يك نفر چيني است.
میدونی مهمترین معظل زوج ها نداشتن بچه هست خوب این بچه ها هم فکر کنم برای فرزند خواندگی فروخته میشوند یادم زمان جنگ بوسنی هرزگوین یکی از اشناهای ما که بچه نداشتند یک دختر 4ساله بوسنی رو به فرزند خواندگی قبول کردند نمیدونید چقدر زیبا بود الان بزرگ شده ، هنوز ازدواج نکرده ، خبر داره کجایی هست ، ولی هر کجا که میره دنیایی از چشم دنبالش هست
Mahboob
ر اساس اين گزارش هر کدام از اين 20 نوزاد به متقاضيان بينالمللي از سه كشور هلند، لهستان و آمريكا به قيمت سه هزار دلار فروخته شده است. اين 20 خانواده از خانوادههاي فقير ساكن استان هونان هستند كه قادر نيستند جريمه داشتن فرزند دوم را بپردازند. در چين به دليل كثرت جمعيت قانون تك فرزندي حاكم است و خانواده هاي چيني براي داشتن فرزند دوم بايد جريمه سنگيني به دولت بپردازند. جمعيت چين هم اكنون بيش از یک ميليارد و 300 ميليون نفر است و كشور چين به تنهايي قريب به 20 درصد جمعيت جهان را در خود جاي داده است. از هر 5 نفر جمعيت جهان يك نفر چيني است.
منبع: توریست آنلاین
Holtek
محسن صائب
نداشتن بچه هست
خوب این بچه ها هم فکر کنم برای فرزند خواندگی فروخته میشوند
یادم
زمان جنگ بوسنی هرزگوین یکی از اشناهای ما که بچه نداشتند یک دختر 4ساله بوسنی رو به فرزند خواندگی قبول کردند
نمیدونید چقدر زیبا بود
الان بزرگ شده ، هنوز ازدواج نکرده ، خبر داره کجایی هست ، ولی هر کجا که میره دنیایی از چشم دنبالش هست
gilas
بهونه
mz56mz
دلشاد
sib
Mahboob
Life Dream
Galexy
Mahboob
می برین یا همین جا میل میکنید
blustar
ماهی