₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » پياده از كنارت گذشتم، گفتي ..+اهنگ
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » پياده از كنارت گذشتم، گفتي ..+اهنگ
1 2

بدون عکس

پياده از كنارت گذشتم، گفتي ..+اهنگ

1296 بازدید، 38 پست، نویسنده: maryamlondon1

• gilas

ببخشید موضوع تاپیک شام عروسی عمو یوفوی بود که شاه میگو دادن 403

• Kishe Mehr

نقل قول: maryamlondon1
    پياده از كنارت گذشتم، گفتي ..

37 مامی مریمی گل ، من چی گفتم؟ یادم نمیاد؟؟ 99

93 نکنه اون حرفی منظورته که توی عروسی ویلیام گفتم؟ اهان... پس اون حرف منظورتونه؟ 4 به کسی نگید چی گفتما. بخصوص به این مازی خان 3

• hadi04

ای جان .انسان انسانیتش به مال ومنال نیست انسان حسن خلقش برای مردم مهمه که شما ماشالله جامع وکامل این حسن داری

اين از محبت و لطف شماست مامان مريم 46 ، شما بزرگواري و واقعا قابل احترام 90 ،ايشالا زنده باشي و سايتون بالاي سر ما و فرزنداتون باشه 48

• محسن صائب

راستش نمیدونم چی بگم
    در خیلی از زمینه هاش حق رو به شما میدم
    و در بعضی مواردش باید یواشکی بگم
    فکر کنم خصوصیات زنها قدیم رو ذکر کردی 3

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    كدوم مامان صداش بده! بخون، ميدونم صدات خوبه

یاد مامانم افتادم هر وقت داره کار خونه انجام میده و اشپزی میکنه اواز میخونه 56 شیطون بلا صداشم خوبه 83

حاظر بشه براي من كادوش كنيد

عمو مازیار حاضر درسته 4

وقتي خواستي طلاقم بدهي، گفتي بچه مال پدر است

اگرمردي هست به من نشان بده

وای که چقدر از این قانون متنفرم که بچه باید مال پدر باشه و حتی وقتی مادر میتونه مخارج بچه رو تامین کنه باز بچه به پدر تعلق میگیره.. کلا نفرت انگیزه بعضی قوانین ما

1 سپاس: maryamlondon1

• ماهی

نقل قول: نخبه
    وای که چقدر از این قانون متنفرم که بچه باید مال پدر باشه و حتی وقتی مادر میتونه مخارج بچه رو تامین کنه باز بچه به پدر تعلق میگیره.. کلا نفرت انگیزه بعضی قوانین ما

اینجا بچه سختی هاش و مسولیتش مال مادره فقط هر جا امضایی بخواد بشه یا تصمیمی بخواد گرفته بشه باید قدم رنجه فرمایند منت بر سر عالم و آدم بگذارن و کلی باج بگیرن تصمیم بگیرن.. 2
    نمايش يا پنهان متنولی یه چی بگم؟ اونها محروم از لذت عشق دادن و محبت کردن و یزرگ کردن بچه هستن و خودشون خبر ندارن 1

ممنون مریم جونم.نمی دونم منم که خودم برا خودم یه مامان هستم می تونم به شما بگم مامان مریم؟ 5

• نخبه

نقل قول: ماهی
    اینجا بچه سختی هاش و مسولیتش مال مادره فقط هر جا امضایی بخواد بشه یا تصمیمی بخواد گرفته بشه باید قدم رنجه فرمایند منت بر سر عالم و آدم بگذارن و کلی باج بگیرن تصمیم بگیرن..

نمايش يا پنهان متناول از همه مرده شور قانون ما رو ببرن. دوم مرده شور اون پدر و پدر شوهری رو ببرن که حاضرن بچه رو از اغوش مادر جدا کنن فقط واسه اینکه بگن ما مردیم و قانون با ماست.. سوم هم مرده شور هر چی قانونگذار زنده و مرده ایران 4

• maryamlondon1

شكسته نفسي ميفرماييد جناب مامان خانم، كدوم مامان صداش بده! بخون، ميدونم صدات خوبه

5 دروغ نگم تو صدای تر تیل قران صدام عالیه 8
    بهش بگو اگه باهاش ازدواج كنه، صبحانه، نهار، شام، قورباغه پلو دارن ها

صد بار بهش گفتم کرم وسوسک وکله باچه سگ برات میپزه 30 ولی گوش نمی کنه 62
    شايد پشيمون بشه حاظر بشه براي من كادوش كنيد

دیروز با هم دعواشون شد کلی خوشحال شدم 93 اگر دوستیشون بهم خورد به گفته اصفهانیها جلدی برات کادوش می کنم 4
    نقل قول: gilas
    ببخشید موضوع تاپیک شام عروسی عمو یوفوی بود که شاه میگو دادن

نمی دونم 66 11
    نقل قول: Kishe Mehr
    مامی مریمی گل ، من چی گفتم؟ یادم نمیاد؟؟

من هم فراموش کردم ..ولی فکر کنم بهش گفتی های خوشکله 713
    نقل قول: Kishe Mehr
    نکنه اون حرفی منظورته که توی عروسی ویلیام گفتم؟ اهان... پس اون حرف منظورتونه؟ به کسی نگید چی گفتما. بخصوص به این مازی خان

نه باید مازی هم بدونه اخه اون شماره 6 تیم فوتبالم 415 415 415 415 415 415 4

[ quote=hadi04]،ايشالا زنده باشي و سايتون بالاي سر ما و فرزنداتون باشه

• نخبه

اره من تو اشبز خانه همین کار می کنم منتها خواندن من یک دفعه روزه وسینه زنی میشه یک دفعه ترانه عربی یک بار ترانه ایرانی ویک بار ای بی سی انگلیسی میشه وهمنجور کانال عوض می کنم

مامی من اون قدیما البته منظورم 6-7 سال پیشه برای خودش میخوند و گاهی میرقصید توی اشپزخونه ..وای که وقتی با داداشم گیرش مینداختیم چقدر سر به سرش میزاشتیم و میخندیدیم 23

• maryamlondon1

ولی یه چی بگم؟ اونها محروم از لذت عشق دادن و محبت کردن و یزرگ کردن بچه هستن و خودشون خبر ندارن

2
    ممنون مریم جونم.نمی دونم منم که خودم برا خودم یه مامان هستم می تونم به شما بگم مامان مریم؟

قربونت برم الهی هرچه دوست داری صدام کن ولی مامان خیلی دوست دارم با اینکه من با بعض از بچه های سایت فاصله سنی کمی دارم .یعنی بعض از دوستانم با 10 سال بیشتر یا کمتر فاصله دارم من مامان صدا می کنن وخیلی هم خوشحالم 93 ومامان گفتنشون قلبمو از خوشحالی به تاپ تاپ می اندازه 90 11 8
    اول از همه مرده شور قانون ما رو ببرن. دوم مرده شور اون پدر و پدر شوهری رو ببرن که حاضرن بچه رو از اغوش مادر جدا کنن فقط واسه اینکه بگن ما مردیم و قانون با ماست.. سوم هم مرده شور هر چی قانونگذار زنده و مرده ایران

39 93 عالیه 11 8

مامی من اون قدیما البته منظورم 6-7 سال پیشه برای خودش میخوند و گاهی میرقصید توی اشپزخونه ..وای که وقتی با داداشم گیرش مینداختیم چقدر سر به سرش میزاشتیم و میخندیدیم

چه جالب شیطون بلا 11 8 6

• Life Dream

نقل قول: gilas
    ببخشید موضوع تاپیک شام عروسی عمو یوفوی بود که شاه میگو دادن

نخيرم براي شام علوسي من فقط قورباغه پلو ميدن، طرف چشم بادومي صادره از كشور كره هست! 4
    یاد مامانم افتادم هر وقت داره کار خونه انجام میده و اشپزی میکنه اواز میخونه شیطون بلا صداشم خوبه

گفتم كه همه مامانا صداشون خوبه!! اينقد واسه ني ني هاشون ميخونن كه يواش يواش صداشون خوب ميشه! البته بعد از اينكه ني ني رو زجر كش كردن! 4
    عمو مازیار حاضر درسته 4

باز تو اومدي، صبر كن كارت دارم صبر كنننننننننن 729
    دروغ نگم تو صدای تر تیل قران صدام عالیه

آفرين به مامان گلي خودم 11 اگه صدات توو قرآن خوب باشه حتماً صدات در خوانندگي هم خوبه، ولي نري خواننده بشي ها! 10 مامي گلي 6
    صد بار بهش گفتم کرم وسوسک وکله باچه سگ برات میپزه ولی گوش نمی کنه

كله شقه ديگه، چشم بادوميه طلسمش كرده! 41
    دیروز با هم دعواشون شد کلی خوشحال شدم

مامان ميان به هم زن 23 23
    اگر دوستیشون بهم خورد به گفته اصفهانیها جلدی برات کادوش می کنم

مرسي مامان خانم، ولي حتماً روو كارتونش بنويس شكستني، با احتياط حمل شود! 4
    اره من تو اشبز خانه همین کار می کنم منتها خواندن من یک دفعه روزه وسینه زنی میشه یک دفعه ترانه عربی یک بار ترانه ایرانی ویک بار ای بی سی انگلیسی میشه وهمنجور کانال عوض می کنم

مشكل از سيستم آموزشي اونجا هست، وقتي از همه نژادها اونجا معلم ادم بشن اينطوري ميشه ديگه! 10

• maryamlondon1

كله شقه ديگه، چشم بادوميه طلسمش كرده! نقل قول: maryamlondon1
    دیروز با هم دعواشون شد کلی خوشحال شدم
    مامان ميان به هم زن
    اگر دوستیشون بهم خورد به گفته اصفهانیها جلدی برات کادوش می کنم
    مرسي مامان خانم، ولي حتماً روو كارتونش بنويس شكستني، با احتياط حمل شود!
    مشكل از سيستم آموزشي اونجا هست، وقتي از همه نژادها اونجا معلم ادم بشن اينطوري ميشه ديگه!

وای خدا مردم از خنده 23 23 23

• Kishe Mehr

من هم فراموش کردم ..ولی فکر کنم بهش گفتی های خوشکله

23 اره مامی دیدی داماد چقدر بی غیرت بود؟ 74

نه باید مازی هم بدونه اخه اون شماره 6 تیم فوتبالم

من تو تیم فوتبال شما چی کاره ام مامی؟ 4
    11

• shaparak64

387
    مرسی مریم جونم 68