آیا می دانید شما با انجام این سه کار ممنوعه ناخواسته به موهایتان آسیب جبران ناپذیری را وارد می کنید . . ! اشتباه شماره یک : هیچ گاه شامپوهای معمولی را با ویتامینه در یک رتبه قرار ندهید و از هر دو آنها استفاده کنید . شامپو و ویتامینه های هر کدام کار جدا گانه ای را انجام می دهند زیرا ساخته شده از مواد مختلفی هستند . استفاده از محصولاتی که مختص به مراقبت های مو هستند یا ویتامینه کردن مو باید هفته ای یک بار انجام شود . ویتامینه های مو متفاوت هستند : بعضی از ویتامینه ها در حمام به مو ماساژ داده می شوند و قبل خروج از حمام مو را آب کشی می کنند . نوع دیگری از ویتامینه ها هستند که بعد از خروج از حمام بر روی موهای خیس استعمال می شوند . استفاده از ویتامینه ها و مراقبت ها با شامپو متفاوت است . اگر خواهان موهایی زیبا و شفاف هستید باید موهایتان را با ویتامینه ها تغذیه کنید زیرا مواد مورد نیاز مو تنها از طریق تغذیه و خوردن مواد غذایی به دست نمی آید . اگر به برچسب شامپوها دقت کرده باشید، روی آنها نوشته شده مخصوص موهای چرب، خشک، معمولی یا موهای آسیبدیده و رنگ شده. این ویژگیها را براساس ترکیبی از سورفاکتانتها و مواد نرمکننده، به دست میآورند و بهتر است هر فرد براساس نوع مویش شامپوهای مخصوص آن مو را انتخاب نماید؛ هیچ گاه از شامپو بچه ها برای شستن موهایتان استفاده نکنید زیرا این شامپوها قدرت تمیز کردن موهای بزرگسالان را ندارند . استفاده از نرم کننده ها برای موی خشک و رنگ شده، فر شده یا آسیب دیده بسیار ضروری است . موهایتان را هرگز با صابون شست و شو ندهید زیرا اگر مو با صابون شستشو داده شود شود، یک لایه ناخوشایند روی مو ایجاد شده و ظاهری بیجان و بیروح را بر جای میگذارد . اما مواد حالتدهنده و پاککننده، مو و کف سر را تمیز میکنند و باعث شانه شدن راحتتر موهای خیس و افزایش حجم آن بدون ایجاد الکتریسیته ساکن در زمان خشک شدن میشوند . تعدادی از شامپوها حاوی پانتول میباشند که در رشد و افزایش رطوبت مو ارزشمند است. گاه عصارههای گیاهی مانند گزنه، آلوئهورا، رزماری (اکلیل کوهی)، نعناع، فلفل، رازیانه، بابونه، سدر، روغن بادام، کاندولا، روغن زیتون، جوجوبا، مریمگلی، برنج، گندم، عصاره انار و زعفران نیز به شامپوها اضافه میشوند . اشتباه شماره دو : نحوه ی صحیح آب کشی مو : شامپو نباید وارد چشم شود (حتی شامپوهای ملایمی که باعث سوزش چشم نمیشود) و باید بهطور کامل از روی سر شسته شود؛ زیرا باقی ماندن شامپو حتی به مقدار کم روی سر باعث التهاب پوستی میشود. به همین دلیل بهتر است بعد از شستن موها را به مدت سه یا چهار دقیقه آبکشی کنیم . بسیاری از افراد هنگام آبکشی ، آنقدر با شدت موهایشان را با دست ماساژ می دهند که دچار ریزش می شوند و یا اینکه در اثر شدت چنگ زدن ، پوسته سرشان بلند می شود و به پوسته مو دچار می شوند . اشتباه شماره سه : موهایتان را با حرارت مستقیم و داغ بیش از حد خشک نکنید : اگر شما عادت به سشوار کشیدن موهایتان دارید هیچ گاه موهایتان را در زمانی که کاملا خشک هستند سشوار نکنید . توصیه می شود در ابتدا کمی موهایتان را مرطوب کنید و بعد سشوار بکشید زیرا در صورتی که موهایتان کاملا خشک باشد و سشوار کنید موهایتان دچار آسیب جدی می شوند . اگر بعد از حمام عادت به خشک کردن موهایتان با سشوار دارید توصیه می کنیم هرگز با حرارت مستقیم انجام نشود . آیا می دانید موها هم دارای سنی می باشند : شما باید هر ماه به اندازه یک سانت از موهایتان را کوتاه کنید و هر سه سال یک بار موهایتان را به اندازه ی قابل توجهی کوتاه نمائید تا رشد و زیبایی موهایتان با افزایش سن کاهش پیدا نکند .
به خاطر مدل موهام مجبورم هر روز سشوار بکشم موهامو اما حداقل با درجه کم
با حوله که زودتر خشک میشه.. من چه موهام کوتاه باشه چه بلند معمولا با حوله خشک میکنم موهامو مگه اینکه بخام با عجله جائی برم که اون موقع هم وقتی موهام کمی نم داره از روی حوله سشوار میکشم بعد حوله رو بر میدارم و یه کوچولو به موهام میکشم
جالب بود من از شامپوی پن تن دو حالته استفاده میکنم، راضی هستم البته مواقعی که در یک روز دوبار حموم میرم ، از شامپوی مهدیار (ایروکس) استفاده میکنم ممنون نخبه خانم فکر میکنم مطالبی از این دست خیلی عالی و کاربردی هستند
با حوله که زودتر خشک میشه.. من چه موهام کوتاه باشه چه بلند معمولا با حوله خشک میکنم موهامو مگه اینکه بخام با عجله جائی برم که اون موقع هم وقتی موهام کمی نم داره از روی حوله سشوار میکشم بعد حوله رو بر میدارم و یه کوچولو به موهام میکشم
برای خشک کردن که اصلا 3روز هم خونه باشم سشوار استفاده نمیکنم وقتی می خوام برم بیرون سشوار میکشم
نقل قول: محسن صائب
من از شامپوی پن تن دو حالته استفاده میکنم، راضی هستم البته مواقعی که در یک روز دوبار حموم میرم ، از شامپوی مهدیار (ایروکس) استفاده میکنم
اين سوسول بازيها چيه! من كه از سشوار استفاده نميكنم! اصلا سشوار چي هست؟؟ من شامپو هداندشولدرز نعنايي ميزنم ازش راضيم اونم ازم راضيه ...........(بقيه سانسور شد)
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام و سپاس . خیلی عالی بود . بزرگترین اشتباه و فراموش کردید . سعی کنید هرگز موهای نازنینتون و مش یا رنگ نکنید . بهتره به جای واژه موهای رنگ شده از واژه سیم ظرفشوئی استفاده بفرمائید !!! من بدون نرم کننده اصلاً موهام و نمیشورم چون بعد از مش کردن ، موهام سیم ظرفشوئی شدن .
من بدون نرم کننده اصلاً موهام و نمیشورم چون بعد از مش کردن ، موهام سیم ظرفشوئی شدن .
خب برای اینه که ارایشگر محترمه موهاتون رو سوزنده و به روی مبارکش هم نیاورده .. شما هم باید از شامپوهای ویتامینه و یا کراتینه استفاده کنید و همچنین از نوک موهاتون هر چند وقت یکبار یکم کوتاه کنین
نقل قول: soheyla
سعی کنید هرگز موهای نازنینتون و مش یا رنگ نکنید .
وای نههههههههههههههه من عاشق مو رنگ کردنم خیلی وقتا هم موهام مشکی بوده ولی کلا موی رنگی رو خیلی دوست دارم و معمولا سعی میکنم موهام رشد که کرد موهای رنگی رو به مرور کوتاه کنم تا موی طبیعی خودم باشه بعد اگه خاستم دوباره بلا سرش میارم و الا رنگ روی رنگ مو رو داغون میکنه
نخبه
اشتباه شماره یک :
هیچ گاه شامپوهای معمولی را با ویتامینه در یک رتبه قرار ندهید و از هر دو آنها استفاده کنید .
شامپو و ویتامینه های هر کدام کار جدا گانه ای را انجام می دهند زیرا ساخته شده از مواد مختلفی هستند .
استفاده از محصولاتی که مختص به مراقبت های مو هستند یا ویتامینه کردن مو باید هفته ای یک بار انجام شود .
ویتامینه های مو متفاوت هستند :
بعضی از ویتامینه ها در حمام به مو ماساژ داده می شوند و قبل خروج از حمام مو را آب کشی می کنند .
نوع دیگری از ویتامینه ها هستند که بعد از خروج از حمام بر روی موهای خیس استعمال می شوند .
استفاده از ویتامینه ها و مراقبت ها با شامپو متفاوت است . اگر خواهان موهایی زیبا و شفاف هستید باید موهایتان را با ویتامینه ها تغذیه کنید زیرا مواد مورد نیاز مو تنها از طریق تغذیه و خوردن مواد غذایی به دست نمی آید .
اگر به برچسب شامپوها دقت کرده باشید، روی آنها نوشته شده مخصوص موهای چرب، خشک، معمولی یا موهای آسیبدیده و رنگ شده. این ویژگیها را براساس ترکیبی از سورفاکتانتها و مواد نرمکننده، به دست میآورند و بهتر است هر فرد براساس نوع مویش شامپوهای مخصوص آن مو را انتخاب نماید؛
هیچ گاه از شامپو بچه ها برای شستن موهایتان استفاده نکنید زیرا این شامپوها قدرت تمیز کردن موهای بزرگسالان را ندارند .
استفاده از نرم کننده ها برای موی خشک و رنگ شده، فر شده یا آسیب دیده بسیار ضروری است .
موهایتان را هرگز با صابون شست و شو ندهید زیرا اگر مو با صابون شستشو داده شود شود، یک لایه ناخوشایند روی مو ایجاد شده و ظاهری بیجان و بیروح را بر جای میگذارد .
اما مواد حالتدهنده و پاککننده، مو و کف سر را تمیز میکنند و باعث شانه شدن راحتتر موهای خیس و افزایش حجم آن بدون ایجاد الکتریسیته ساکن در زمان خشک شدن میشوند .
تعدادی از شامپوها حاوی پانتول میباشند که در رشد و افزایش رطوبت مو ارزشمند است. گاه عصارههای گیاهی مانند گزنه، آلوئهورا، رزماری (اکلیل کوهی)، نعناع، فلفل، رازیانه، بابونه، سدر، روغن بادام، کاندولا، روغن زیتون، جوجوبا، مریمگلی، برنج، گندم، عصاره انار و زعفران نیز به شامپوها اضافه میشوند .
اشتباه شماره دو :
نحوه ی صحیح آب کشی مو :
شامپو نباید وارد چشم شود (حتی شامپوهای ملایمی که باعث سوزش چشم نمیشود) و باید بهطور کامل از روی سر شسته شود؛ زیرا باقی ماندن شامپو حتی به مقدار کم روی سر باعث التهاب پوستی میشود. به همین دلیل بهتر است بعد از شستن موها را به مدت سه یا چهار دقیقه آبکشی کنیم .
بسیاری از افراد هنگام آبکشی ، آنقدر با شدت موهایشان را با دست ماساژ می دهند که دچار ریزش می شوند و یا اینکه در اثر شدت چنگ زدن ، پوسته سرشان بلند می شود و به پوسته مو دچار می شوند .
اشتباه شماره سه :
موهایتان را با حرارت مستقیم و داغ بیش از حد خشک نکنید :
اگر شما عادت به سشوار کشیدن موهایتان دارید هیچ گاه موهایتان را در زمانی که کاملا خشک هستند سشوار نکنید . توصیه می شود در ابتدا کمی موهایتان را مرطوب کنید و بعد سشوار بکشید زیرا در صورتی که موهایتان کاملا خشک باشد و سشوار کنید موهایتان دچار آسیب جدی می شوند .
اگر بعد از حمام عادت به خشک کردن موهایتان با سشوار دارید توصیه می کنیم هرگز با حرارت مستقیم انجام نشود .
آیا می دانید موها هم دارای سنی می باشند :
شما باید هر ماه به اندازه یک سانت از موهایتان را کوتاه کنید و هر سه سال یک بار موهایتان را به اندازه ی قابل توجهی کوتاه نمائید تا رشد و زیبایی موهایتان با افزایش سن کاهش پیدا نکند .
gilas
من تو شامپو خردین خیلی دقت میکنم که شامپو مناسبی بخرم
چشم
به خاطر مدل موهام مجبورم هر روز سشوار بکشم موهامو
نخبه
محسن صائب
من از شامپوی پن تن دو حالته استفاده میکنم، راضی هستم
البته مواقعی که در یک روز دوبار حموم میرم ، از شامپوی مهدیار (ایروکس) استفاده میکنم
ممنون نخبه خانم
فکر میکنم مطالبی از این دست خیلی عالی و کاربردی هستند
gilas
برای خشک کردن که اصلا
3روز هم خونه باشم سشوار استفاده نمیکنم
وقتی می خوام برم بیرون سشوار میکشم
البته مواقعی که در یک روز دوبار حموم میرم ، از شامپوی مهدیار (ایروکس) استفاده میکنم
چرا تبلیغ میکنی تبلیغ نداشتیما
rose12
نخبه
احیانا تو اصلا خونه ای؟
بچه مثبت
اين سوسول بازيها چيه! من كه از سشوار استفاده نميكنم! اصلا سشوار چي هست؟؟
من شامپو هداندشولدرز نعنايي ميزنم ازش راضيم اونم ازم راضيه ...........(بقيه سانسور شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
همینو بگو والااااااااااااااااا
آقا تبلیغ نکن
نه تعارف نکن بگو
نخبه
اقا شامپوت رو عوض کن من راضی نیستم از شامپوت و موهات
mojde
soroosh
بعد یه دست شامپو!
m3hrdad
امروز تاپیکات خونوادگی به دردمون خورد
ماهی
soheyla
سلام و سپاس .
خیلی عالی بود .
بزرگترین اشتباه و فراموش کردید .
سعی کنید هرگز موهای نازنینتون و مش یا رنگ نکنید .
بهتره به جای واژه موهای رنگ شده از واژه سیم ظرفشوئی استفاده بفرمائید !!!
من بدون نرم کننده اصلاً موهام و نمیشورم چون بعد از مش کردن ، موهام سیم ظرفشوئی شدن .
نخبه
خب برای اینه که ارایشگر محترمه موهاتون رو سوزنده و به روی مبارکش هم نیاورده .. شما هم باید از شامپوهای ویتامینه و یا کراتینه استفاده کنید و همچنین از نوک موهاتون هر چند وقت یکبار یکم کوتاه کنین
وای نههههههههههههههه من عاشق مو رنگ کردنم خیلی وقتا هم موهام مشکی بوده ولی کلا موی رنگی رو خیلی دوست دارم و معمولا سعی میکنم موهام رشد که کرد موهای رنگی رو به مرور کوتاه کنم تا موی طبیعی خودم باشه بعد اگه خاستم دوباره بلا سرش میارم و الا رنگ روی رنگ مو رو داغون میکنه
sib
shaparak64
من از ویتامینه استفاده نمیکنم ولی باید برم بگیرم
از بس بلنده باید سشوار بکشم وگرنه سر درد میگیرم
بله
نمايش يا پنهان متن
ای جان با اون موهای خوشملشیعنی چه اتفاقی میفته که دوبار میری حمام؟؟
مخلوط کن
نخبه
فکر بد نکن بعد از ظهرا میره باشگاه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→