₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » "/" بیا که بازم کشف کردم"/" کشف نخبه
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » "/" بیا که بازم کشف کردم"/" کشف نخبه
1 2

بدون عکس

"/" بیا که بازم کشف کردم"/" کشف نخبه

973 بازدید، 32 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

مشکلات آشپزی و آشپزخانه خود را با استفاده از این نکات راحت تر و حرفه ای تر حل کنید:
    • اگر در غذا نمک بیش از اندازه ریخته‌اید، با انداختن یک سیب‌زمینی درون غذا، مشکل خود را حل کنید. سیب‌زمینی نمک‌های اضافی را به خود جذب خواهد کرد.
    • برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، ‌آن‌ها را به یک ظرف استیل بمالید. ظرف استیل بوی بد سیر و پیاز را به خود جذب خواهد کرد. دانه‌های تازه قهوه نیز می‌تواند بوی بد را از دستان شما دور کند.
    • برای پیشگیری از شکسته شدن تخم‌مرغ هنگام جوشیدن، کمی نمک روی پوسته تخم‌مرغ بپاشید.
    • ظروف چدنی را با مواد شوینده نشویید بلکه آن‌ها را با نمک، ساییده، بشویید و با یک دستمال خشک کنید.
    • برای رفع جرم از کتری ، درون آن، مخلوط نیمی از آب و نیمی سرکه ریخته بجوشانید سپس آن را خالی کنید.
    • برای پیشگیری از بد بو شدن ظروف پلاستیکی درب بسته‌ای که هوا وارد آن‌ها نمی‌شود، مقداری نمک درون آن‌ها بریزید.
    • اگر غذای‌اتان ته گرفته و بوی سوختگی می‌دهد نگران نشوید بلکه مقدار سالم غذا را جدا کرده و درون قابلمه دیگری بریزید و درون ظرف مقداری شکر بریزید و به پختن ادامه دهید فقط مراقب باشید شکر را تا اندازه‌ای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد. شکر طعم سوختگی را از بین می‌برد.
    • اگر برنجتان بوی سوختگی به خود گرفته، روی برنج به مدت ۱۰ – ۵ دقیقه چند تکه نان قرار دهید تا بوی سوختگی را به خود جذب کند. فقط مراقب باشید هنگام کشیدن غذا در بشقاب، برنج‌های سوخته ته قابلمه را استفاده نکنید.
    • اگر از تازه بودن تخم‌مرغ مطمئن نیستید آن‌ها را درون کاسه بزرگی از آب بریزید، اگر زیر آب قرار گرفتند یعنی تازه هستند و اگر در آب یکوری شده و کج شدند به این معناست که زیاد تازه نیستند و باید سریع‌تر مصرف شوند و اگر در آب معلق شدند یعنی دیگر تازه نیستند.
    • برای از بین بردن مورچه‌ها از آشپزخانه، باید لانه آن‌ها را پیدا کرده و جلوی آن را با وازلین مسدود کنید.
    • موزها را به صورت دسته‌ای کنار هم نگه‌داری نکنید چرا که آن‌‌ها گازهایی را از خود متصاعد می‌کنند که باعث می‌شود به سرعت رسیده شوند و از حالت تازه‌گی بیرون آیند.
    • برای پیشگیری از جوانه زدن سیب‌زمینی ، درون کیسه آن‌ها، یک سیب درختی قرار دهید.
    • پس از جوشیدن پاستا یا سیب زمینی ، آب آن‌ها را دور نریزید بلکه بگذارید خنک شود سپس با آن گیاهان خود را آبیاری کنید، درون این آب مواد مغذی وجود دارد که گیاهان عاشق آن هستند.
    • خمیر دندان ، پاک کننده خوبی برای ظروف نقره‌ای است.
    • برای براق کردن ظروف آلومینیومی ،‌ درون آن‌ها مقداری پوست سیب درختی ریخته و بجوشانید با اینکار هم ظروف را براق می‌کنید و هم آشپزخانه و خانه بوی خوبی می‌گیرد.
    • برای تازه ماندن کرفس در یخچال آن‌ها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربسته‌ای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.
    • اگر سوپی که پخته‌اید خیلی چرب شده ، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید
    .

• gilas

نقل قول: نخبه
    برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، ‌آن‌ها را به یک ظرف استیل بمالید. ظرف استیل بوی بد سیر و پیاز را به خود جذب خواهد کرد. دانه‌های تازه قهوه نیز می‌تواند بوی بد را از دستان شما دور کند.

وای چه خوب 219

ظروف چدنی را با مواد شوینده نشویید بلکه آن‌ها را با نمک، ساییده، بشویید و با یک دستمال خشک کنید.

چدن یه چیزی شبیه مس میشه ؟؟ 7

برای پیشگیری از بد بو شدن ظروف پلاستیکی درب بسته‌ای که هوا وارد آن‌ها نمی‌شود، مقداری نمک درون آن‌ها بریزید.

جدی 37

اگر غذای‌اتان ته گرفته و بوی سوختگی می‌دهد نگران نشوید بلکه مقدار سالم غذا را جدا کرده و درون قابلمه دیگری بریزید و درون ظرف مقداری شکر بریزید و به پختن ادامه دهید فقط مراقب باشید شکر را تا اندازه‌ای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد. شکر طعم سوختگی را از بین می‌برد.

برم غذا بسوزونم تست کنم 10
    من هویچ زیاد می سوزونم 9

اگر برنجتان بوی سوختگی به خود گرفته، روی برنج به مدت ۱۰ – ۵ دقیقه چند تکه نان قرار دهید تا بوی سوختگی را به خود جذب کند. فقط مراقب باشید هنگام کشیدن غذا در بشقاب، برنج‌های سوخته ته قابلمه را استفاده نکنید.

اینجا نکته کنکوری داشت که شکر روی برنج سوخته جواب نمیده 4

برای از بین بردن مورچه‌ها از آشپزخانه، باید لانه آن‌ها را پیدا کرده و جلوی آن را با وازلین مسدود کنید.

وازلین 451
    من پوست خیار شنیده بودم که باعث فرارشون میشه 10

موزها را به صورت دسته‌ای کنار هم نگه‌داری نکنید چرا که آن‌‌ها گازهایی را از خود متصاعد می‌کنند که باعث می‌شود به سرعت رسیده شوند و از حالت تازه‌گی بیرون آیند.
    • برای پیشگیری از جوانه زدن سیب‌زمینی ، درون کیسه آن‌ها، یک سیب درختی قرار دهید.

چه باحال

پس از جوشیدن پاستا یا سیب زمینی ، آب آن‌ها را دور نریزید بلکه بگذارید خنک شود سپس با آن گیاهان خود را آبیاری کنید، درون این آب مواد مغذی وجود دارد که گیاهان عاشق آن هستند.

برم به مامان جونم بگم گلدوناشو خوشحال کنه 351

اگر سوپی که پخته‌اید خیلی چرب شده ، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید.

یعنی چربیا یه جا جمع میشن ؟؟

وای چه کشفیات خوبی بود شیلین عسلم 78 11

• نخبه

نقل قول: gilas
    من پوست خیار شنیده بودم که باعث فرارشون میشه

این روش رو خواهرم انجام داده و میگفت تاثیری نداشته .. باید خودم امتحان کنم و بعد گزارش بدم نتیجه کارو.. فقط مورچه از کجا بیارم؟ 4

وای چه کشفیات خوبی بود شیلین عسلم

اوهوم هر کدوم رو که انجام دادین اطلاع بدین که درست بوده یا نه.

• gilas

فقط مورچه از کجا بیارم؟

از پرستو آدرس دقیق پادگانشو بگیر برو روس تست کن 23

نمايش يا پنهان متنالهی سرباز کوچمولو رو 227

• نخبه

از پرستو آدرس دقیق پادگانشو بگیر برو روس تست کن

اخی متالیکا 8 اون رو که باید شکر بریزیم که جذب بشه نه اینکه فرار کنه 6

• gilas

اون رو که باید شکر بریزیم که جذب بشه نه اینکه فرار کنه

فعلا که جذب پرستو شده بچهمون 65

• بچه مثبت

به نكات جالبي اشاره كردي! آفرين به تو كه هنوز عروس نشده، كدبانو شدي! 105 خوشا به حال آقاتون آقاشون آقاجون 83
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

چه جالب بودن 93

• mz56mz

ممنون عروس خانم 46
    موزها را به صورت دسته‌ای کنار هم نگه‌داری نکنید چرا که آن‌‌ها گازهایی را از خود متصاعد می‌کنند که باعث می‌شود به سرعت رسیده شوند و از حالت تازه‌گی بیرون آیند.

969 969

• soroosh

خانه و خانه داری با کلاس های آموزشی گیلاس و نخبه! 281 900
    کسی گاز زده؟ 991

• m3hrdad

نخبه,
    ye print vase mamanam gereftam az topicet 52
    goft bet mosbat bedam 70

• mojde

نقل قول: بچه مثبت
    به نكات جالبي اشاره كردي! آفرين به تو كه هنوز عروس نشده، كدبانو شدي! 105 خوشا به حال آقاتون آقاشون آقاجون 83

286

• Kishe Mehr

بیا که بازم کشف کردم

22 کشف کردی یا کپی پیست؟ 31

نمايش يا پنهان متن78 قشنگ بید میسی

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    کشف کردی یا کپی پیست؟

اول کشف کردم بعد کپی پیست 4 خوو باید یه چی وجود داشته باشه برای کشف یا نه .. خب منم هی میگردم این چیزا رو کشف میکنم 75

نقل قول: m3hrdad
    ye print vase mamanam gereftam az topicet

افلین خدائی این کشفم خیلی به درد بخوره 4

• shaparak64

چدن یه چیزی شبیه مس میشه ؟؟

نه بابا گیلاسی 390 چدن که یه چیز دیگه س بابا 390
    اون قابلمه ها که سنگینن مشکی هم هستن 4
    من نون رو برنج ته گرفته رو تست کردم 82 خوبه
    برای مورچه هم میخوام به علی بگم بیاد خونه مون 74 بعد بهش بگم بره یه گوشه بشینه 4 بعد وازلین بزنم اونجا ببینم میتونه تکون بخوره یا نه 74

نمايش يا پنهان متن56 اخخی 6 دلم برای جفتشون تنگه 2

• نخبه

نقل قول: shaparak64
    من نون رو برنج ته گرفته رو تست کردم خوبه

منم توی اشپزیهای ماه محرم دیدم وقتی غذا زیاد میشه خب احتمالش هست یکم ته بگیره واسه همین دیدم که نون میزارن روش و بوی سوختگی رو میگیره 80

نقل قول: shaparak64
    اون قابلمه ها که سنگینن مشکی هم هستن

قبلا همش تو تی وی تبلیغ میکرد با مارک دسینی 4
    چدن هم خوبه نمیزاره غذات حیف و میل بشه یا ته دیگ خشک درست بشه
    چدن داری ام ولی گویا باید برم مسی هم بخرم این اقامون همش میگه مسی خوبه 4

• sib

بعضیاش خیلی جالبن باید امتحان کرد 4

• Holtek

مرسی ، نکات قابل تعمقی بود 1

• مخلوط کن

چه خوب!! 1
    خوشبخت شی مادر 6 الهی خیر ببینی 6

• نخبه

نقل قول: sib
    بعضیاش خیلی جالبن باید امتحان کرد

بعد از امتحان کردن خبرم کن و نتیجه رو بگو .. خودمم امتحان خواهم کرد 75

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: