در آغوش هم خوابیدن: خوابیدن در حالی که نفر مقابل شما را از پشت شما در آغوش گرفته و دستانش را به دور شما انداخته، در این حالت وابستگی و نزدیکی کاملاً بین دو نفر نمایان است، البته لازم به ذکر است این وضعیت بیشتر مخصوص زوج های جوان و اوایل ازدواج است. این نزدیکی جسم و چسبیدن کامل جسم به یکدیگر، سبب افزایش امنیت و کاهش استرس بین دو نفر می شود.
روز وصل دوستداران یاد باد *** یاد باد آن روزگاران یاد باد
نقل قول: نخبه
جدا از هم: در این حالت زن و شوهر کاملاً از هم جدا خوابیده، بطوریکه یک نفر طرف راست تخت و دیگری پشت به دیگری و آن طرف می خوابد. در این حالت هیچ تماس بین دو نفر نیست، شاید در نگاه اوّل این طرز خوابیدن منفی باشد، امّا در نگاهی دیگر می توان چنین برداشت کرد که هر دوی آنها دوست دارند طرف مقابل راحت بخوابد و از فضای انحصاری تخت خود استفاده کند. چرا که شاید یکی عادت دارد بالش را بغل کند و دیگری چمپاته بخوابد، یا اینکه طرف مقابل آنقدر باز و راحت می خوابد که خود احتیاج به یک تخت دو نفره دارد! بنابراین این طور خوابیدن ازطرفی نوعی ملاحظه کاری و از طرف دیگر نوعی راحت کردن خود از دیگری و داشتن خوابی راحت است!
اینجوری خیلی با حاله ولی باید همیجوری که نوشتی باشه نه اینکه همچو آن رهرو که خواب آلود از منزل گذشت *** کعبه را گم کرده ،آنکس _بیخبر از دل گذشت باید بین دونفرشون محبت خوابیده باشه تا این مدلش هم به همان زیبایی مدلهاهای اول بنظر بیاد
در آغوش هم خوابیدن: خوابیدن در حالی که نفر مقابل شما را از پشت شما در آغوش گرفته و دستانش را به دور شما انداخته، در این حالت وابستگی و نزدیکی کاملاً بین دو نفر نمایان است، البته لازم به ذکر است این وضعیت بیشتر مخصوص زوج های جوان و اوایل ازدواج است. این نزدیکی جسم و چسبیدن کامل جسم به یکدیگر، سبب افزایش امنیت و کاهش استرس بین دو نفر می شود.
در آغوش خوابیدن مثل ماه عسل: در این حالت همانطور که از اسمش پیداست صورت دو طرف رو به هم است و تمام بدن از گونه تا نوک پا کاملاً به همدیگر چسبیده و حسّ نزدیکی و وابستگی از نحوه ی خوابیدن آنها موج می زند، به نوعی که هر دوطرف ناخودآگاه به این حالت رو می آورند. معمولاً بعد از نزدیکی دو نفر این طور می خوابند، اگر بعد از گذشت سالها از ازدواج باز هم این حالت ادامه یافت، نشان دهنده ی این است که هر دونفر از ته دل وابسته یکدیگر هستند و درجه عشقشان به همان اندازه ی اول ازدواج است.
شیرین جان ضمن تشکر از مطلب خوبت. موارد ویرایش شده شامل حذف قسمتی از مطلب نبود که گفتین مگه چی داشت... مثلا پاراگراف بندی نداشت یعنی کل مطلب یک پاراگرف بود و هر قسمت از قسمت بعدی تفکیک نشده بود
....سبب افزایش امنیت و کاهش استرس بین دو نفر می شود. به نرمی در آغوش گرفتن : این حالت تقریباً شبیه وضعیت قبل است...
همچنین عناوین هر قسمت هم به صورت bold نبود و خیلی سخت بود خوندنش.. در آخر یک عکس کوچک هم برای عنوان مطلبت ویرایش کردم چون خودتون این کار رو برای مطلبتون نکرده بودین. آهان یکی دو کلمه هم غلط املایی داشت. الان یادم نیست ولی منبع مطلبتون رو بگید می گم کدوم کلمه ها بود. اونها هم اصلاح شد.
شیرین جان ضمن تشکر از مطلب خوبت. موارد ویرایش شده شامل حذف قسمتی از مطلب نبود که گفتین مگه چی داشت... مثلا پاراگراف بندی نداشت یعنی کل مطلب یک پاراگرف بود و هر قسمت از قسمت بعدی تفکیک نشده بود
اهان اخه یه جا یه کلمه بد داشت که خب تو خیلی از تاپیکها دیده بودم گفتم نکنه اون به نظرتون بد بوده اخه خودم به طور کامل نخوندم دیروز بعد از گذاشتن تاپیک رفتم بیرون و فرصت نکردم خودم هم کامل بخونم واسه همین فکر کردم شاید نکته زشتی توش بوده که حذف شده
نقل قول: علیرضا
مثلا پاراگراف بندی نداشت یعنی کل مطلب یک پاراگرف بود و هر قسمت از قسمت بعدی تفکیک نشده بود
اااااااااا اصلا یادم نیست.. عاشق شدم حواسم ندارم
همچنین عناوین هر قسمت هم به صورت bold نبود و خیلی سخت بود خوندنش.. در آخر یک عکس کوچک هم برای عنوان مطلبت ویرایش کردم چون خودتون این کار رو برای مطلبتون نکرده بودین. آهان یکی دو کلمه هم غلط املایی داشت. الان یادم نیست ولی منبع مطلبتون رو بگید می گم کدوم کلمه ها بود. اونها هم اصلاح شد
روزی شونصد تا سایت رو باز میکنمو میخونم یادم نمیاد از کجا اوردمش با عرض شرمندگی .. حالا فکر میکنم شاید یادم اومد .. میام خودم درست میکنم ممنون
آهان یکی دو کلمه هم غلط املایی داشت. الان یادم نیست ولی منبع مطلبتون رو بگید می گم کدوم کلمه ها بود. اونها هم اصلاح شد.
منبع رو کشف کردم گشتم ولی اصلا غلط املائی نداشت دو تا کلمه به هم چسبیده داشت مثلا زوجینیست ولی غلط نداشت
محسن صائب
روز وصل دوستداران یاد باد *** یاد باد آن روزگاران یاد باد
اینجوری خیلی با حاله
ولی باید همیجوری که نوشتی باشه
نه اینکه
همچو آن رهرو که خواب آلود از منزل گذشت *** کعبه را گم کرده ،آنکس _بیخبر از دل گذشت
باید بین دونفرشون محبت خوابیده باشه
تا این مدلش هم به همان زیبایی مدلهاهای اول بنظر بیاد
ipek-n
من که فعلا فقط یه مدل بلدم بخوابم
نخبه
ای ناقلا
shaparak64
نمايش يا پنهان متن
کوفت
hadi04
ساحل ناقلا
gilas
خوب برا اینکه ........
نمايش يا پنهان متن
زیراخوب به سلامتی مبارک باشه
حالا شب با خیال راحت می خوابی
SaMaN TaJ
نمايش يا پنهان متن
40 بار خوندمش......
Galexy
نخبه
نمايش يا پنهان متن
فقط یادم نیست چی داشت که یکم ویرایش شدهshaparak64
آره همچییییییین راحت خوابیدم
ولی یه خوابایی دیدم
مستانه
منم یکمی دارم نگران میشم
gilas
آخی خوب چه خوابی دیدی
کی من ؟؟
یادم نمیاد ؟؟
شما ؟؟
نمايش يا پنهان متن
خوب گفتم خودت سانسورش کننمايش يا پنهان متن
آبلوم لفت اِجالت کشیدممستانه
خوابیدن در حالی که نفر مقابل شما را از پشت شما در آغوش گرفته و دستانش را به دور شما انداخته، در این حالت وابستگی و نزدیکی کاملاً بین دو نفر نمایان است، البته لازم به ذکر است این وضعیت بیشتر مخصوص زوج های جوان و اوایل ازدواج است. این نزدیکی جسم و چسبیدن کامل جسم به یکدیگر، سبب افزایش امنیت و کاهش استرس بین دو نفر می شود.
در آغوش خوابیدن مثل ماه عسل:
در این حالت همانطور که از اسمش پیداست صورت دو طرف رو به هم است و تمام بدن از گونه تا نوک پا کاملاً به همدیگر چسبیده و حسّ نزدیکی و وابستگی از نحوه ی خوابیدن آنها موج می زند، به نوعی که هر دوطرف ناخودآگاه به این حالت رو می آورند. معمولاً بعد از نزدیکی دو نفر این طور می خوابند، اگر بعد از گذشت سالها از ازدواج باز هم این حالت ادامه یافت، نشان دهنده ی این است که هر دونفر از ته دل وابسته یکدیگر هستند و درجه عشقشان به همان اندازه ی اول ازدواج است.
نمايش يا پنهان متن
علیرضا
شیرین جان ضمن تشکر از مطلب خوبت. موارد ویرایش شده شامل حذف قسمتی از مطلب نبود که گفتین مگه چی داشت...
مثلا پاراگراف بندی نداشت یعنی کل مطلب یک پاراگرف بود و هر قسمت از قسمت بعدی تفکیک نشده بود
همچنین عناوین هر قسمت هم به صورت bold نبود و خیلی سخت بود خوندنش..
در آخر یک عکس کوچک هم برای عنوان مطلبت ویرایش کردم چون خودتون این کار رو برای مطلبتون نکرده بودین.
آهان یکی دو کلمه هم غلط املایی داشت. الان یادم نیست ولی منبع مطلبتون رو بگید می گم کدوم کلمه ها بود. اونها هم اصلاح شد.
نخبه
اهان اخه یه جا یه کلمه بد داشت که خب تو خیلی از تاپیکها دیده بودم گفتم نکنه اون به نظرتون بد بوده اخه خودم به طور کامل نخوندم دیروز بعد از گذاشتن تاپیک رفتم بیرون و فرصت نکردم خودم هم کامل بخونم
اااااااااا اصلا یادم نیست.. عاشق شدم حواسم ندارم
در آخر یک عکس کوچک هم برای عنوان مطلبت ویرایش کردم چون خودتون این کار رو برای مطلبتون نکرده بودین.
آهان یکی دو کلمه هم غلط املایی داشت. الان یادم نیست ولی منبع مطلبتون رو بگید می گم کدوم کلمه ها بود. اونها هم اصلاح شد
روزی شونصد تا سایت رو باز میکنمو میخونم یادم نمیاد از کجا اوردمش
علیرضا
نخبه
ممنون که تاپیکو درست کردین
ممنون که تاپیکو درست کردین
blustar
maryamlondon1
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→