می دانی شب اگر بیدار بمانی دیوانه می شوی اما باز بیدار می مانی شانه هایت مأمن است برای سرها و دیدگان اشکبار اما دریغ ازشانه ای امن، که بباری تنهاییت را
سلام و سپاس . عالی بود . زیبا و دلنشین . زن بودن و دوست دارم . با تمام دلتنگیاش و غصه هاش .افتخار میکنم که دنیای احساسم ومیتونم ابرازش کنم .
راستش چند جمله ای از این نوشته رو قبلا خونده بودم و مقدار زیادیش از خودمه و واقعا شرح دلتنگیه .اینو قبول دارم که خیلی وقتا آدما تو جمع هستن اما از هم دورن اما این دلتنگی های من بود قسمتی از دلتنگیهای من...
واقعا اگه خودت نوشتی فقط باید بهت بگم صد افرین عالی بود جزو معدود نوشته های بود که من واقعا به دلم نشست از همه نظر یک مثبت واقعا کم هست
بشینین زندگیتونو بکنین دیگه هرچی مدیره زن شده هرچی رانندست زنه هرچی تو سَری بزنه زنه!!
عزیزم با تمام احترامیکه برات قائلم و عالم به اینکه این دورو زمونه مردها هم واقعاً یه جورایی مظلومن ولی یه درد ها و دلتنگیایی هست که فقط یه زن میفهمه همونطور که یه نگرانیایی هست که فقط یه مرد داره
نقل قول: mojde
می دانی این راه برگشت ندارد اصلا\" اما باز به رفتن ادامه می دهی
واقعاً 12 سال بی بازگشت هی بریو بری رواست؟! ولی افسوس که به خاطر زن بودن هی باید بریو بری
عزیزم با تمام احترامیکه برات قائلم و عالم به اینکه این دورو زمونه مردها هم واقعاً یه جورایی مظلومن ولی یه درد ها و دلتنگیایی هست که فقط یه زن میفهمه همونطور که یه نگرانیایی هست که فقط یه مرد داره
نگرانی چیه؟!!!
نقل قول: Mahboob
عزیزم این آقایون چه می فهمند احساس عمیق و خوشمل زنها چیه
زن تا مادامیکه قلبش میتپه پر از دلتنگی تنهاییوباز دلتنگیه. برای خواب معصومانه عشق بستری از گل میسازه برای رهایی از وحشت با تنش پل میسازه برای خواب ابریشم سایه بونی از ترانه میسازه همیشه محرم و مرهم اجساسشه وقتی میخواد از خستگی و رهایی از وترس ابریشمی بخوابه مرهم و محرمش میشه یه کابوس!!!
soheyla
می دانی شب اگر بیدار بمانی دیوانه می شوی
اما باز بیدار می مانی
شانه هایت مأمن است برای سرها و دیدگان اشکبار
اما دریغ ازشانه ای امن، که بباری تنهاییت را
سلام و سپاس .
عالی بود . زیبا و دلنشین .
زن بودن و دوست دارم . با تمام دلتنگیاش و غصه هاش .افتخار میکنم که دنیای احساسم ومیتونم ابرازش کنم .
محسن صائب
واقعا اگه خودت نوشتی
فقط باید بهت بگم
صد افرین
عالی بود
جزو معدود نوشته های بود که من واقعا به دلم نشست
از همه نظر
یک مثبت واقعا کم هست
مستانه
عزیزم با تمام احترامیکه برات قائلم و عالم به اینکه این دورو زمونه مردها هم واقعاً یه جورایی مظلومن
اما باز به رفتن ادامه می دهی
واقعاً 12 سال بی بازگشت هی بریو بری رواست؟!
Mahboob
عزیزم این آقایون چه می فهمند احساس عمیق و خوشمل زنها چیه
شما بیا بغل خودم
آقایون هم به صف
soroosh
خواهش میکنم!
نگرانی چیه؟!!!
مستانه
شما رو نمیدونم
maryamlondon1
soroosh
مشکل 2 تا شد!!
شما که ...... دیگه چرا؟
هیچی بیخیال ما هم برای آزادی جنس مونث دعا میکنیم!!!!
eltiaam
برای خواب معصومانه عشق بستری از گل میسازه
برای رهایی از وحشت با تنش پل میسازه
برای خواب ابریشم سایه بونی از ترانه میسازه
همیشه محرم و مرهم اجساسشه
وقتی میخواد از خستگی و رهایی از وترس ابریشمی بخوابه مرهم و محرمش میشه یه کابوس!!!
mati
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→