منم یه جک بگم؟ یه روز دونفر بیپول بود ن بعدش دارن راه میرن بعد میرسن به یه دریاچه که روش نوشته هرکی یه غریق رو نجات بده 200هزار تومن جایزه میگیره. با هم قرار میذارن یکیشون( اونی که شنا بلد نیست) خودشو بندازه تو آب اونی که شنا بلده بپره نجاتش بده پول نصف نصف بعد چند دقیقه یارو هرچی منتظر میمونه دوستش نمیاد نجاتش بده. میگه چرا معطلی پس؟ دوستش میگه آخه اونور نوشته تحویل جنازه 300هزار تومن
حالا كه همه جك گفتن خوووو منم يكي بگم به يارو میگن پترس کی بود؟ میگه یه دهقان فداکار بود که وقتی گرگ به گله اش میزنه حمله کرد رفت زیر تانک انگشتشو کرد توی ک.. راننده قطار.
امان از بدجنسی ما مردها نسبت به این موجود نازنین (مادر خانم) یادم اوایل ازدواج یک پراید خریده بودم و بعد از چند ماهی مادر بزرگ خانمم فوت کرد و در همین حالات یکش شب مادر خانمم دچار حمله عصبی شدید شد ، شروع کرد به خداحافظی و حلال بود طلبیدن خیلی حالش خراب بود سوار ماشین من صندلی جلو شد و دخترهاش هم عقب سوار شدند که برویم بیمارستان توی مسیر از شانس بد یک گربه بشدت به ماشین برخورد کرد و یک دفعه مادر خانم روی صندلی کمر راست کرد و شروع کرد به صلوات فرستادن من نگاهی به صندلی کردم دیدم الان هست که بشکنه ، توی او اوضاع که همه بفکر مادرشون بودند گفتم تورو خدا راست بنشین من قول میدم همه کار برات بگیرم ، مجلس ختم خوبی هم برات میگرم صندلی شکست یک دفعه همه ساکت شدند ، بعد همه زدند خنده، نگاه مادر خانمم دیدنی بود الان 15سال از او واقعه گذشته هنوز وقتی مادر خانمم سوار میشه ، بهش میگم تورو خدا مواظب صندلی باش
به یه خانمه میگن \\\" من مادر شوهرم را دوست دارم \\\" چه زمانیه ؟ ماضی بعید یا ماضی استمراری ؟ میگه هیچکدوم ،ماضیه اجباریه البته با عرض پوزش از ساحت مقدر تمام مادر شوهرها چون منم خودم قراره مادر شوهر بشم ایشالا
Kishe Mehr
يکى از دامادها را به خانهاش دعوت کرد و در حالى که در کنار استخر قدم مىزدند از قصد وانمود کرد که پايش ليز خورده و خود را درون استخر انداخت.
دامادش فوراً شيرجه رفت توى آب و او را نجات داد.
فردا صبح يک ماشين پژو ٢٠٦ نو جلوى پارکينگ خانه داماد بود و روى شيشهاش نوشته بود:
«متشکرم! از طرف مادر زنت»
زن همين کار را با داماد دومش هم کرد و اين بار هم داماد فوراً شيرجه رفت توى آب وجان زن را نجات داد.
داماد دوم هم فرداى آن روز يک ماشين پژو ٢٠٦ نو هديه گرفت که روى شيشهاش نوشته بود:
«متشکرم! از طرف مادر زنت»
نوبت به داماد آخرى رسيد
زن باز هم همان صحنه را تکرار کرد و خود را به داخل استخر انداخت
امّا داماد از جايش تکان نخورد
او پيش خود فکر کرد وقتش رسيده که اين پيرزن از دنيا برود پس چرا من خودم را به خطر بياندازم.
همين طور ايستاد تا مادر زنش درآب غرق شد و مرد
فردا صبح يک ماشين بىامو ي کورسى آخرين مدل جلوى پارکينگ خانه داماد سوم بود که روى شيشهاش نوشته بود
نمايش يا پنهان متن
"متشكرم ..... از طرف پدر زنت"gilas
نمايش يا پنهان متن
نمايش يا پنهان متن
نمايش يا پنهان متن
خوب من مادر زن ندارمKishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
البته فعلاgilas
تو یه امیدی داری
اما من چی
دلشاد
Kishe Mehr
اما من چی 1182
می خوای شاپری رو بکنم مادر زنت؟
نخبه
اما من چی
منم هیچ امیدی ندارم
shaparak64
نه خودتو بکن مادرزنش
من نیز
sanam
یه روز دونفر بیپول بود ن بعدش دارن راه میرن بعد میرسن به یه دریاچه که روش نوشته هرکی یه غریق رو نجات بده 200هزار تومن جایزه میگیره. با هم قرار میذارن یکیشون( اونی که شنا بلد نیست) خودشو بندازه تو آب اونی که شنا بلده بپره نجاتش بده پول نصف نصف
بعد چند دقیقه یارو هرچی منتظر میمونه دوستش نمیاد نجاتش بده. میگه چرا معطلی پس؟ دوستش میگه آخه اونور نوشته تحویل جنازه 300هزار تومن
hadi04
به يارو میگن پترس کی بود؟ میگه یه دهقان فداکار بود که وقتی گرگ به گله اش میزنه حمله کرد رفت زیر تانک انگشتشو کرد توی ک.. راننده قطار.
shaparak64
منم یکی میگم
به تر... میگن تا کجا درس خوندی؟ میگه تا اونجا که دهقان فداکار شلوارشو در میاره، منتظر تصمیم کبری میمونه
ساحل ناقلا
gilas
نخیر نمی خوام
شاپلک مادر زنم بشه آخرش یه 206 بهم میرسه
اما من بىامو ي کورسى می خوام
پس خودت بهترین گزینه هستی برای مادر زن شدن
Galexy
Yalda Anwari
EVANESCENCE
محسن صائب
یادم اوایل ازدواج یک پراید خریده بودم و بعد از چند ماهی مادر بزرگ خانمم فوت کرد و در همین حالات یکش شب مادر خانمم دچار حمله عصبی شدید شد ، شروع کرد به خداحافظی و حلال بود طلبیدن
من نگاهی به صندلی کردم دیدم الان هست که بشکنه ، توی او اوضاع که همه بفکر مادرشون بودند گفتم
تورو خدا راست بنشین من قول میدم همه کار برات بگیرم ، مجلس ختم خوبی هم برات میگرم
صندلی شکست
یک دفعه همه ساکت شدند ، بعد همه زدند خنده، نگاه مادر خانمم دیدنی بود
الان 15سال از او واقعه گذشته
هنوز وقتی مادر خانمم سوار میشه ، بهش میگم تورو خدا مواظب صندلی باش
mojde
اما در مورد تاپیک :
من میدونم که این مطلبو وارونه کردی و به جای داماد عروس بوده به جای مادر زن و پدر زن هم مادر شوهر و پدر شوهر بوده شک ندارم
gilas
اوهوم خاله جونم راست میگه اصلنشم ▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متن
مستانه
منم یه جک بگم !
به یه خانمه میگن \\\" من مادر شوهرم را دوست دارم \\\" چه زمانیه ؟ ماضی بعید یا ماضی استمراری ؟
میگه هیچکدوم ،ماضیه اجباریه
البته با عرض پوزش
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→