₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » :: ميوميو عوض ميشه! عكسهاي لو رفته از پيكان جديد!!! ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » :: ميوميو عوض ميشه! عكسهاي لو رفته از پيكان جديد!!! ::
1 2

بدون عکس

:: ميوميو عوض ميشه! عكسهاي لو رفته از پيكان جديد!!! ::

2702 بازدید، 29 پست، نویسنده: Life Dream

• gilas

نقل قول: carlos
    جلوش که شبیه اوپیروسه

قبول نیست من اول نوشته بودم شبیه اُپیروسه 391
    نمی خوام 2

• mojde

هر چی به زمانش یه روز آرزوی هر ایرانی داشتن یه پیکان بود حالا در حد اسباب بازی بچه هامونم نیست یعنی ما آدما هم اینجوری میشیم؟ 44

• ماهی

بخشید خیلی زشته قیافش 37
    ببخشید باید یه فکری به حال اسمش کنن.به نظرم هر کاریش کنن چون اسمش پیکانه به دل نمیشینه 66

• چکاوک

سرتا پا تریپه حیف نیست بیبن چه رمانتیکه 4 56

• Life Dream

نقل قول: carlos
    جلوش که شبیه اوپیروسه

نقل قول: gilas
    فکر کنم پیکان جوانان گوجه را برداشته با جلو پنچره شبیه اُپیروس زده

نقل قول: gilas
    قبول نیست من اول نوشته بودم شبیه اُپیروسه

بابا چرا آبروي ماشين اپيروس رو ميبريد زير سوال!! 43 كجاش جلوش شبيه اپيروسه! عقبش شبيه اپيروسه، يعني در واقع سروتهش كردن! 4 باور نداريد ببينيد اه 25

تصویر در دسترس نیست

نمايش يا پنهان متناگر در خیابان خودرویی لوکس، شبیه بنز الگانس دیدید حتما نگاهی به کارخانه سازنده آن بیندازید، چرا که ممکن است این خودرو شبیه الگانس باشد اما...

کارخانه کیاموتورز سازنده آن باشد. اپیروس را می گوییم، خودرو جدید کیاموتورز که برای شناخت بیشتر، ستون حق انتخاب امروز را به آن اختصاص داده ایم.
    اپیروس از موتوری بسیار قوی با حجم 3800سی سی بهره می برد و به واسطه آن توانایی تولید 264اسب بخار قدرت را دارد با این محصول که به نوعی باید لقب بنز کیا را بدان نسبت داد در عرض 2/9ثانیه به شتاب صدکیلومتر در ساعت می رسید. همچنین پشت فرمان این خودرو می توان سرعتی تا مرز 220کیلومتر در ساعت را تجربه کرد. این در شرایطی است که اپیروس از سیستم کنترل سرعت (کروز) بهره می برد، بنابراین ایمنی اش برای کسانی که عشق سرعت دارند، بهتر است، البته این خودرو به تجهیزات ایمنی دیگری از قبیل ایربگ و ترمز ضدقفل (ABS) مجهز است که این دو نیز به ایمنی اپیروس کمک می کند. بنز کیا به رغم همه ویژگی هایش، مصرف سوخت بالایی دارد به نحوی که در هر صدکیلومتر در سیکل ترکیبی 2/9لیتر بنزین می سوزاند. اپیروس در حال حاضر به صورت CBU وارد کشور می شود و هنوز حضور چندان پررنگی در خیابان های کشور ندارد. این در شرایطی است که اپیروس اتوماتیک با توجه به تعرفه 100درصدی واردات هم اکنون با قیمت 53میلیون و 700هزار تومان در بازار داخل به فروش می رسد.

• gilas

نقل قول: Life Dream
    بابا چرا آبروي ماشين اپيروس رو ميبريد زير سوال!! 43 كجاش جلوش شبيه اپيروسه! عقبش شبيه اپيروسه، يعني در واقع سروتهش كردن!

مهم اینکه شبیه اُپروسه 10

به قول معروف گل پشت رو نداره که 23

• maryamlondon1

ای بابا دست مهندسش درد نکنه 23 جلو ماشین عین ماشین Bentley خواسته بسازه ولی بیچاره نگرفت 22

تصویر در دسترس نیست

• am_71

پیکان جواتان که میگن اینها!!!!!!!!!!
    247 247 247
    فکر کنم این قرار بوده بجای دنا بیاد تو بازار!!!!!!!!!!!
    858 858 858 858
    فکر شو بکن با این ماشین بری تو خیابون
    352 352 352 352

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: