فکر کنم پیکان جوانان گوجه را برداشته با جلو پنچره شبیه اُپیروس زده
نقل قول: gilas
قبول نیست من اول نوشته بودم شبیه اُپیروسه
بابا چرا آبروي ماشين اپيروس رو ميبريد زير سوال!! كجاش جلوش شبيه اپيروسه! عقبش شبيه اپيروسه، يعني در واقع سروتهش كردن! باور نداريد ببينيد اه
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متناگر در خیابان خودرویی لوکس، شبیه بنز الگانس دیدید حتما نگاهی به کارخانه سازنده آن بیندازید، چرا که ممکن است این خودرو شبیه الگانس باشد اما...
کارخانه کیاموتورز سازنده آن باشد. اپیروس را می گوییم، خودرو جدید کیاموتورز که برای شناخت بیشتر، ستون حق انتخاب امروز را به آن اختصاص داده ایم. اپیروس از موتوری بسیار قوی با حجم 3800سی سی بهره می برد و به واسطه آن توانایی تولید 264اسب بخار قدرت را دارد با این محصول که به نوعی باید لقب بنز کیا را بدان نسبت داد در عرض 2/9ثانیه به شتاب صدکیلومتر در ساعت می رسید. همچنین پشت فرمان این خودرو می توان سرعتی تا مرز 220کیلومتر در ساعت را تجربه کرد. این در شرایطی است که اپیروس از سیستم کنترل سرعت (کروز) بهره می برد، بنابراین ایمنی اش برای کسانی که عشق سرعت دارند، بهتر است، البته این خودرو به تجهیزات ایمنی دیگری از قبیل ایربگ و ترمز ضدقفل (ABS) مجهز است که این دو نیز به ایمنی اپیروس کمک می کند. بنز کیا به رغم همه ویژگی هایش، مصرف سوخت بالایی دارد به نحوی که در هر صدکیلومتر در سیکل ترکیبی 2/9لیتر بنزین می سوزاند. اپیروس در حال حاضر به صورت CBU وارد کشور می شود و هنوز حضور چندان پررنگی در خیابان های کشور ندارد. این در شرایطی است که اپیروس اتوماتیک با توجه به تعرفه 100درصدی واردات هم اکنون با قیمت 53میلیون و 700هزار تومان در بازار داخل به فروش می رسد.
gilas
قبول نیست من اول نوشته بودم شبیه اُپیروسه
نمی خوام
mojde
ماهی
ببخشید باید یه فکری به حال اسمش کنن.به نظرم هر کاریش کنن چون اسمش پیکانه به دل نمیشینه
چکاوک
Life Dream
بابا چرا آبروي ماشين اپيروس رو ميبريد زير سوال!!
نمايش يا پنهان متن
اگر در خیابان خودرویی لوکس، شبیه بنز الگانس دیدید حتما نگاهی به کارخانه سازنده آن بیندازید، چرا که ممکن است این خودرو شبیه الگانس باشد اما...کارخانه کیاموتورز سازنده آن باشد. اپیروس را می گوییم، خودرو جدید کیاموتورز که برای شناخت بیشتر، ستون حق انتخاب امروز را به آن اختصاص داده ایم.
اپیروس از موتوری بسیار قوی با حجم 3800سی سی بهره می برد و به واسطه آن توانایی تولید 264اسب بخار قدرت را دارد با این محصول که به نوعی باید لقب بنز کیا را بدان نسبت داد در عرض 2/9ثانیه به شتاب صدکیلومتر در ساعت می رسید. همچنین پشت فرمان این خودرو می توان سرعتی تا مرز 220کیلومتر در ساعت را تجربه کرد. این در شرایطی است که اپیروس از سیستم کنترل سرعت (کروز) بهره می برد، بنابراین ایمنی اش برای کسانی که عشق سرعت دارند، بهتر است، البته این خودرو به تجهیزات ایمنی دیگری از قبیل ایربگ و ترمز ضدقفل (ABS) مجهز است که این دو نیز به ایمنی اپیروس کمک می کند. بنز کیا به رغم همه ویژگی هایش، مصرف سوخت بالایی دارد به نحوی که در هر صدکیلومتر در سیکل ترکیبی 2/9لیتر بنزین می سوزاند. اپیروس در حال حاضر به صورت CBU وارد کشور می شود و هنوز حضور چندان پررنگی در خیابان های کشور ندارد. این در شرایطی است که اپیروس اتوماتیک با توجه به تعرفه 100درصدی واردات هم اکنون با قیمت 53میلیون و 700هزار تومان در بازار داخل به فروش می رسد.
gilas
مهم اینکه شبیه اُپروسه
به قول معروف گل پشت رو نداره که
maryamlondon1
▧ تصویر در دسترس نیست
am_71
فکر کنم این قرار بوده بجای دنا بیاد تو بازار!!!!!!!!!!!
فکر شو بکن با این ماشین بری تو خیابون
بهونه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→