رسانههای دولتی هندوستان اعلام كردند كه یك زن جوان پس از آن كه متوجه شد همسرش یك زن است، از او طلاق گرفت.
«میناتی خاتوآ» اهل روستایی در جنوب هندوستان در مصاحبه با رسانههای دولتی هندوستان، عنوان كرد: حدود شش ماه قبل با همسرم در این روستا آشنا شدم. او یك دورهگرد بود. بدون آن كه در مورد او تحقیق كنم، ازدواج كردیم.
این زن جوان خاطرنشان كرد: در ابتدای زندگی مشتركمان در مورد جنسیت همسرم شك كردم، اما به دلیل علاقهای كه به او داشتم موضوع را پیگیری نكردم.
این زن جوان پس از آن كه متوجه شد همسرش با استفاده از دست خط او تمامی مایملكش را به سرقت برده و حساب بانكی او را هم خالی كرده است، از همسر مرد نمایش شكایت كرده و به صورت غیابی از او طلاق گرفت.
ماموران پلیس هندوستان نیز در تلاشند تا همسر مردنمای این زن را شناسایی و دستگیر كنند.
همچنین براساس گزارش رسانههای دولتی این كشور، این اولین باری است كه چنین رویدادی در هندوستان اتفاق میافتد.
EVANESCENCE
رسانههای دولتی هندوستان اعلام كردند كه یك زن جوان پس از آن كه متوجه شد همسرش یك زن است، از او طلاق گرفت.
«میناتی خاتوآ» اهل روستایی در جنوب هندوستان در مصاحبه با رسانههای دولتی هندوستان، عنوان كرد: حدود شش ماه قبل با همسرم در این روستا آشنا شدم. او یك دورهگرد بود. بدون آن كه در مورد او تحقیق كنم، ازدواج كردیم.
این زن جوان خاطرنشان كرد: در ابتدای زندگی مشتركمان در مورد جنسیت همسرم شك كردم، اما به دلیل علاقهای كه به او داشتم موضوع را پیگیری نكردم.
این زن جوان پس از آن كه متوجه شد همسرش با استفاده از دست خط او تمامی مایملكش را به سرقت برده و حساب بانكی او را هم خالی كرده است، از همسر مرد نمایش شكایت كرده و به صورت غیابی از او طلاق گرفت.
ماموران پلیس هندوستان نیز در تلاشند تا همسر مردنمای این زن را شناسایی و دستگیر كنند.
همچنین براساس گزارش رسانههای دولتی این كشور، این اولین باری است كه چنین رویدادی در هندوستان اتفاق میافتد.
mojde
پرستو جان این تحقیقاتش یه خورده مشکل و مورد داره
مستانه
ما عمراً ازدواج کنیم
از اینا گذشته، پرستو جان شما هیچ میدونی من چقدر دلم برات تنگ شده؟
EVANESCENCE
مرسی عزیزم من دلم برات اندازه سوراخ جوراب یه مورچه شده
gilas
دوم اینکه یعنی تو این 6 ماه نفهمیده بوده ؟؟ آخه مگه میشه
آخه تفاوت که یکی 2تا نیست تابلو
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
مرسی پرستوی مهاجر جهرمی کرج ابادی شیرازی الاصلsib
ماهی
این خانومه هم خیلی خنگ بوده ها
چکاوک
مرسی پرستوی بهاری من
shaparak64
چقدر فندق مغز بوده ها
همچین مونگلی حقشه که دار و ندارشو ببرن
محسن صائب
چقدر فندق مغز بوده ها
همچین مونگلی حقشه که دار و ندارشو ببرن
بعضی از اظهارات انقدر محکم و منطقی هستند که واقعا باید به گوینده اش صد افرین گفت
مثل این نوشته شاپرک خانم
نخبه
داستان کاملا توهمیه به قول شاپرک مگه میشه .......... بیببببببببببببب
mz56mz
عجب زن زرنگى بوده اون شوهر رو ميگم
SaMaN TaJ
Mahboob
شوهر ؟
شیب ؟
شوهر شیب دار ؟
shaparak64
مثل این نوشته شاپرک خانم