سرگئي توروپ، يك مامور سابق پليس راهنمايي و رانندگي روسيه است كه ادعا مي كند «مسيح جديد» دوران حاضر است. وي در سال 1991 ، همزمان با فروپاشي پرده آهنين (اتحاد جماهير شوروي)، فرقه اي را به نام «ويراسيون» تشكيل داد و از آن زمان تاكنون در سيبري به موعظه و ارشاد پيروان خود مي پردازد.
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش نظام آباد سرگئي توروپ 48 ساله مدعي است كه در يكي از شب هاي سال 1991، مشغول كار بوده كه ناگهان حس عجيبي به او دست مي دهد و بلافاصله به او الهام مي شود كه مسيح دوم است و براي هدايت مردم برگزيده شده است. پس از آن نام خود را به «ويراسيون» تغيير و فرقه اي «ويراسيون» را تشكيل مي دهد..
▧ تصویر در دسترس نیست
توروپ در حال حاضر 5 هزار پيرو دارد كه همگي خانه و كاشانه خود را ترك كرده اند و به همراه توروپ، همسر و 6 فرزندش در كوه پايه هاي سيبري، در روستاي «پتروپاولووكا» سكني گزيده اند. اهالي اين روستا مبدا تاريخ خود را سال تولد توروپ قرار داده اند؛ با توجه به اينكه توروپ 48 ساله است اهالي اين روستا در سال 49 به سر مي برند!
▧ تصویر در دسترس نیست
پيروان او گياه خوار و از كشيدن سيگار و مصرف الكل منع شده اند. افراد عضو فرقه ي «ويراسيون» ميلاد حضرت مسيح را جشن نمي گيرند و سالروز اولين خطابه ي توروپ را عيد خود مي دانند.
توروپ در سال هاي اخير به كشورهاي فرانسه، هلند و ايتاليا نيز سفر كرده تا در آنجا نيز عده اي را به كيش خود درآورد.
▧ تصویر در دسترس نیست
محبوبيت اين مرد در روسيه، نمونه بارزي از تمايل قلبي مردم روسيه به شخصيت پرستي است، ميلي كه به زمان راسپوتين باز مي گردد.. شخصيت پرستي، اطاعت بي چون و چرا از يك فرد است كه عمدتا رنگ و بوي مذهبي داشته و براي فرد صاحب قدرت منشأ الهي قايل مي شوند. استالين نيز در زمان حكومت خود از اشتياق مردم به پرستش فرد صاحب قدرت بهره مي گرفت و اقدام به تشكيل «كيش شخصيت پرستي» نمود.
میگم اگه این مسیح جدیده پس i phone باید پیامبر مهم تره باشه .... این که معجزه نداره ولی لامصب با i phone میشه آب حوض بکشی پیرزن خفه کنی تازه مرده هم زنده میکنه ... بذارش بغل دست جنازه همچین نفس میکشه میگه بده application دانلود کنم ....
sib
پيروان او گياه خوار و از كشيدن سيگار و مصرف الكل منع شده اند. افراد عضو فرقه ي «ويراسيون» ميلاد حضرت مسيح را جشن نمي گيرند و سالروز اولين خطابه ي توروپ را عيد خود مي دانند.
توروپ در سال هاي اخير به كشورهاي فرانسه، هلند و ايتاليا نيز سفر كرده تا در آنجا نيز عده اي را به كيش خود درآورد.
ماهی
حورا
gilas
مستانه
shaparak64
mojde
یا سرگئي توروپ
مخلوط کن
پیامبر خوشگل ،خوشتیپ سراغ نداری؟
Mahboob
میگم اگه این مسیح جدیده پس i phone باید پیامبر مهم تره باشه .... این که معجزه نداره ولی لامصب با i phone میشه آب حوض بکشی پیرزن خفه کنی تازه مرده هم زنده میکنه ... بذارش بغل دست جنازه همچین نفس میکشه میگه بده application دانلود کنم ....
والله
carlos
نظام آباد ؟؟
لاقل شریعتی ای . سید خندانی .سعادت آبادی جایی . . .
تُرُپ؟
مسیح؟
من فکر کردم نوشتی مَسِیج جدید یا همون اس ام اس جدید
sib
carlos,
mz56mz
عجب
tabassom
آرههههههههههههههههه؟
eltiaam
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→