₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » // نکات مهم و اصولی در نگهداری طلا و جواهرات//
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » // نکات مهم و اصولی در نگهداری طلا و جواهرات//

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

// نکات مهم و اصولی در نگهداری طلا و جواهرات//

407 بازدید، 21 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

تقدیم به عمو محمود 46 و کارلوسسسسسسسسسسسسسس طلا 4

نکاتی در مورد نگهداری طلا
    ۱- هنگام حمام گرفتن و یا شتستشوی دست هـا، جـواهر آلات خـود را در بیاورید. چون صابون سبب ایجاد لایه نازک روی جواهر آلات می گردد.
    ۲- با جواهر آلات آشپزی نکـنیـد زیـرا گـرمای شـدید و روغــن موجب صدمه زدن به نگین جواهرآلات می گردد.
    ۳- همواره پس از آرایش و یا عطر زدن جواهر آلات خود را به تن کنید.
    ۴- فلزات قیمتی را تنها با یک پارچه ویژه پرداخت و یا پارچه نمدی پاک کنـیـد زیـرا حوله و یـا پارچه به خاطر آن کـه گـرد و غبـار را در خــود دارنـد باعث خراش برداشتن جواهر آلات می گردند.
    ۵- جواهر آلات را از ضربه، مواد شیمیایی، نور خورشید و گرمای شدید محافظت کنید.
    ۶- در استخر و یا شستشوی ظروف و یا لباسها جواهر آلات خود را در بیاوریـد. زیـرا کـلـر سبب تغییر رنگ و یا شل شدن نگین ها می گردد.
    ۷- جواهر آلات را بمنظور جلوگیری از خراشیده شدن بطور مجزا نگهداری کنید.
    ۸- نگهداری نقره در یک کیسه در بسته کدر شدن آن را بتعویق می انــدازد. اما هیچگاه مروارید را درون کیسه پلاستیکی قرار ندهید.
    ۹- بهترین روش تمیز کردن جواهر آلات استفاده از آب و صابون اندک بهمراه یـک مـسـواک نرم می باشد
    .

تمیز کردن نقره
    اگر انگشتر نقره شما به هر دلیلی مثلا مجاورت با مایع سفید کننده(وایتکس) سیاه شد ناراحت نباشید، آن را مدتی داخل آب نمک غلیظ بیندازید سپس چند دقیقه ای آن را روی فرش که پرزدار است محکم بکشید می بینید که مثل اول سفید می شود.
    اگر گردنبند یا انگشتر نقره ای شما کدر شده است، باید آنها را مدتی در آب لیمو بگذارید و سپس با آب گرم بشویید و بعد با یک تکه پارچه جیر آنها را جلا دهید. راه دیگر برای پاک کردن نقره جات این است که یک ظرف به حجمی که بتوان نقره ها را درون آن قرار داد تهیه کنید و مقداری سرکه در آن بریزید روی شعله گاز گذاشته تا بجوشد و بعد آب بکشید و خشک کنید .
    با جواهر آلات آشپزی نکـنیـد زیـرا گـرمای شـدید و روغــن موجب صدمه زدن به نگین جواهرآلات می گردد.
    تمیز کردن طلا و جواهرات
    الف) مقداری مایع ظرفشویی در آب بریزید و روی اجاق گرم کنید و وسایل طلایی را درون آب قرار دهید و با مسواک برس بزنید و سپس با آب داغ بشویید و خشک کنید و با جیر جلا دهید.
    ب) مقداری خمیر دندان را به همراه مسواک روی جواهرات مالش دهید و سپس طلا ها را کاملا شسته ، خشک کنید.
    ج) با مقداری آبلیمو و کمی مایع ظرفشویی طلاهای خود را جلا دهید.
    د) راه آخر این است که طلاها را در الکل ۹۰ درجه بخیسانید و مدت دو تا سه ساعت رها کنید و با پارچه پشمی آن را خشک و براق کنید.

• mz56mz

ممنون عمو جان عروس خانم 287
    تمام نكات عالى بود و مورد تاييد 241

• sanam

عمو محمود اومد بنویسه اول از بس هول شد انگلیسی تایپ کرد 4

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    h,g

23 عمو هول نکن همش مال خودته 23

• چکاوک

مرسی نازنین شیرینم 8 11

• gilas

تصویر در دسترس نیست

اینم نکاتی که شیلین عسل گفته رعایت کرده انگشتر برق برق میکنه 10

• بهونه

مطلب قابل توجه خانوم هاست مردها از طلا فراریند 4

• نخبه

نقل قول: بهونه
    مطلب قابل توجه خانوم هاست مردها از طلا فراریند

هر چقدر هم که فرار کنن حلقه ازدواجشون که طلا هستش 4 پس به نکات بالا توجه فرمائید حتی شما طلا ندار عزیز 56

• بهونه

نقل قول: نخبه
    هر چقدر هم که فرار کنن حلقه ازدواجشون که طلا هستش 4

منظورم از پولش بودن که موقع خرید یه 6 میلیونی پیاده میشن 4

• مخلوط کن

نخبه,
    لحاظ میشود. 1

• sib

خیلی به درد میخوره مرسی 78

• tabassom

یه طلا فروش هم به من گفت

بگم؟

امتحان کردم ها
    واسه اینکه نگین جواهرات شل نشن
    و کامل تمیز شن

مسواک هم نه

یک قاشق پودر لباس شویی
    + یک قاشق مربا خوری نمک
    +ا لیوان آب

بذارید یه ربع بجوشه

هواستون باشه

بعد برقش جوگیرتون نکنه

داغ بندازید دست و گوش و گردن

23 23 23
    منو نفرین کنین ها

توصیه های ایمنی را
    جدی بگیرید 24 10

• SaMaN TaJ

تایید میکنم...............ACCEPT 72

• mojde

ممنون شیرین جونم 11

این چقدر ناز بود گیلاسی 6

تصویر در دسترس نیست

• ماهی

مرسی.شیرین خانوم. 11

• soheyla

نخبه,

سلام و سپاس . 46
    بیشتر مواردی و که ذکر کردید نمیدونستم . 1
    یه را هم خدمتتون عرض کنم که طلاهاتون و مثل روز اول براق و تمیز کنید . 286
    ابتدا یه ظرف مسی کوچک پیدا کنید و داخلش مقداری آب همراه با پودر شوینده ی ماشینی بریزید و طلاهاتون و داخلش بندازید و روی اجاق قرار بدید و چند دقیقه ای بجوشونید تا طلاهاتون مثل روز اول براق و تمیز بشن .

• مستانه

نقل قول: نخبه
    ۱- هنگام حمام گرفتن و یا شتستشوی دست هـا، جـواهر آلات خـود را در بیاورید. چون صابون سبب ایجاد لایه نازک روی جواهر آلات می گردد.

یعنی برای حمام رفتن و یه دوش ساده باید یه روز جلوتر دورخیز کنم؟ 4
    کی حال داره اینهمه طلا و جواهرو از دستو گردنش باز کنه ؟! 9

مبارک محمود جان و کارلوس جان باشه 46
    من یه بار طلاهامو با چودر لباس شویی و وایتکس جوشوندم 99 وای بعدش یهو چنان کفی کرد 68 مگه شسته میشد 18 بعد از اون از خمیردندون و مسواک استفاده کردم 105

• نخبه

نقل قول: مستانه
    کی حال داره اینهمه طلا و جواهرو از دستو گردنش باز کنه ؟!

مامی مگه چند کیلو از خودت طلا اویزون میکنی 56 یک کیلو از طلاهاتو بده به من .. 4

• carlos

• Holtek

نقل قول: carlos
    موتوشکرم

علی !!! فقط همین ؟
    بابا حالا یه نظر کارشناسی میدادی.؟

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: