زمانی که به روز 21 می می رسیم در هر شهر و کشور، بر اساس نوشته ای از کتاب مقدس که می گوید زمانی که ساعت به 6 عصر می رسد، زلزله بزرگی رخ می دهد. این زلزله با زلزله ای که در ژاپن، اخیراً امد قابل مقایسه نیست! و تمام دنیا می فهمند که روز قیامت فرار رسیده است.
آخرین نیوز : بیزینس اینسایدر نوشت: چندی است که این ادعا شنیده می شود که "دنیا در 21 می 2011 پایان می بابد"
به گزارش انتخاب، اما همچنان که به این تاریخ نزدیک می شویم و مقدار این نوع سخنان زیاد تر می شود و کنجکاوری ها نیز افزایش می یابد؛ اما به واقع، دنیا دقیقا چگونه به پایان می رسد؟
مجله نیویورک که با یکی از افرادی که مدعی پایان دنیا در 21 می امسال است، گفت و گو کرده است. او می گوید: زمانی که به روز 21 می می رسیم در هر شهر و کشور، بر اساس نوشته ای از کتاب مقدس که می گوید زمانی که ساعت به 6 عصر می رسد، زلزله بزرگی رخ می دهد.
وی افزود: این زلزله با زلزله ای که در ژاپن، اخیراً امد قابل مقایسه نیست! و تمام دنیا می فهمند که روز قیامت فرار رسیده است.
بیزینس اینسایدر در ادامه در این خصوص نوشت: در نخستین بخش از کتاب مقدس به نام سفر پیدایش آمده است: زمانی که خدا به نوح گفت: هفت روز تمام، باران را به زمین به مدت چهل روز و چهل شب می فزستم و من زمین را از هر مخلوقی که افریده ام پاک می کنم.
وقتی که خدا به هفت روز اشاره کرد، منظور خدا از هفت روز ، هفت هزار سال بوده است ! به این دلیل که این سیل سهمگین در 4990 سال قبل از میلاد مسیح اتفاق افتاد است و هفت هزار سال بعد می شود، سال 2011!
دلیل دیگر این ادعا، تعداد روزهاست که بین مصلوب شدن (سالگرد به صلیب کشبدن حضرت عیسی) و 21 می 2011 است.
722.500 روز بین این تاریخ وجود دارد. این وبسایت خبری در ادامه می نویسد : این عدد، عددی قابل توجهی است به این دلیل که از اعدادی قابل توجه تشکیل شده است5x10x17x5x10x17.
5 به نشانه رستگاری است، 10 به نشانه تکامل است و 17 به معنی بهشت است.
بیزینس اینسایدر در پایان نوشت: این اعداد نماینگر روز رهایی(5) و پایان دوران مسیحیت(10) و صعود به اسمان(17) است.
در این که اخر الزمان وجود داره شکی نیست حالا بعضی ها اعقاد دارند یک منجی میاد مثل مسیح و یا مهدی(ع) و..... و بعضی ها هم اعتقاد دارند بقول معروق قیامت میشه و این دنیا زیرو رو میشه باز هم حرفی نیست ولی اینکه کسی بتونه روز و ساعت دقیق این حادثه رو پیشبینی بکنه رو اصلا قبول ندارم اسلام که به هیچ عنوان ذکر نکرده دیگر ادیان هم همین طور فقط یکسری اتفاقات و حوادث رد این راه رو توضیح داند ولی اصلا روز و ساعت رو ننوشتند یادم چند سال قبل هم یک روز رو پیشبینی کردند که در عمل هیچ اتفاقی نیفتاد به قول معروف اسوده بخواب کوروش که ما بیداریم
دنيا كه اخر نميشه!! حد اقل قيامت نميشه! در بدترين حالت ممكنه نشانه ها براي آغاز به وجود امدن قيامت يواش يواش خودشونو نشون بدن! ولي احتمال خيلي قويتر اينه: جنگ جهاني سوم! همه چيز حاكي از يه جنگ بزرگ هست كه در پيش داريم، همه كشورهاي خاورميانه به جون هم افتادن و داره يه نگ صليبي بزرگ راه ميوفته! من ميگم يه جنگ خانمان سوز و بزرگ در پيش داريم، جنگي كه بايد بهش گفت جنگ جهاني سوم!
mojde
زمانی که به روز 21 می می رسیم در هر شهر و کشور، بر اساس نوشته ای از کتاب مقدس که می گوید زمانی که ساعت به 6 عصر می رسد، زلزله بزرگی رخ می دهد. این زلزله با زلزله ای که در ژاپن، اخیراً امد قابل مقایسه نیست! و تمام دنیا می فهمند که روز قیامت فرار رسیده است.
آخرین نیوز :
بیزینس اینسایدر نوشت: چندی است که این ادعا شنیده می شود که "دنیا در 21 می 2011 پایان می بابد"
به گزارش انتخاب، اما همچنان که به این تاریخ نزدیک می شویم و مقدار این نوع سخنان زیاد تر می شود و کنجکاوری ها نیز افزایش می یابد؛ اما به واقع، دنیا دقیقا چگونه به پایان می رسد؟
مجله نیویورک که با یکی از افرادی که مدعی پایان دنیا در 21 می امسال است، گفت و گو کرده است. او می گوید: زمانی که به روز 21 می می رسیم در هر شهر و کشور، بر اساس نوشته ای از کتاب مقدس که می گوید زمانی که ساعت به 6 عصر می رسد، زلزله بزرگی رخ می دهد.
وی افزود: این زلزله با زلزله ای که در ژاپن، اخیراً امد قابل مقایسه نیست! و تمام دنیا می فهمند که روز قیامت فرار رسیده است.
بیزینس اینسایدر در ادامه در این خصوص نوشت: در نخستین بخش از کتاب مقدس به نام سفر پیدایش آمده است: زمانی که خدا به نوح گفت: هفت روز تمام، باران را به زمین به مدت چهل روز و چهل شب می فزستم و من زمین را از هر مخلوقی که افریده ام پاک می کنم.
وقتی که خدا به هفت روز اشاره کرد، منظور خدا از هفت روز ، هفت هزار سال بوده است ! به این دلیل که این سیل سهمگین در 4990 سال قبل از میلاد مسیح اتفاق افتاد است و هفت هزار سال بعد می شود، سال 2011!
دلیل دیگر این ادعا، تعداد روزهاست که بین مصلوب شدن (سالگرد به صلیب کشبدن حضرت عیسی) و 21 می 2011 است.
722.500 روز بین این تاریخ وجود دارد.
این وبسایت خبری در ادامه می نویسد : این عدد، عددی قابل توجهی است به این دلیل که از اعدادی قابل توجه تشکیل شده است5x10x17x5x10x17.
5 به نشانه رستگاری است، 10 به نشانه تکامل است و 17 به معنی بهشت است.
بیزینس اینسایدر در پایان نوشت: این اعداد نماینگر روز رهایی(5) و پایان دوران مسیحیت(10) و صعود به اسمان(17) است.
Yalda Anwari
ماهی
خداییش اینجا که امسال خیلی زلزله اومد.نکنه واقعا راس باشه
نمی خوام باور کنم.اصلنم نمی آد زلزله
نمايش يا پنهان متن
ممنون مژی جوننخبه
مستانه
الآن چه تاریخی هستیم؟
چند روز دیگه وقت داریم؟
من کار مردم دستمه ها
قربونت برم با خیال راحت زندگیتو بکن و ازش لذت ببر
gilas
خاله جونم نگفتن ساعت 6 به وقت کجا
m3hrdad
Mahboob
بعدم گمونم اینم مسیح جدید علم کرده ۲۱ می قیامته
چکاوک
sanam
Holtek
soroosh
کدوم کتاب مقدس؟
خدا کنه بیاد هرچی پسر دختره ترشیده کپکیه ببره!خوباشو بیاره!
محسن صائب
حالا بعضی ها اعقاد دارند یک منجی میاد مثل مسیح و یا مهدی(ع) و..... و بعضی ها هم اعتقاد دارند بقول معروق قیامت میشه و این دنیا زیرو رو میشه
باز هم حرفی نیست
ولی اینکه کسی بتونه روز و ساعت دقیق این حادثه رو پیشبینی بکنه رو اصلا قبول ندارم
اسلام که به هیچ عنوان ذکر نکرده
دیگر ادیان هم همین طور فقط یکسری اتفاقات و حوادث رد این راه رو توضیح داند ولی اصلا روز و ساعت رو ننوشتند
یادم چند سال قبل هم یک روز رو پیشبینی کردند که در عمل هیچ اتفاقی نیفتاد
به قول معروف
اسوده بخواب کوروش که ما بیداریم
sib
میخواهم زنده بمانم
shaparak64
پس منتظر میمانیم
من موندم ساناز چرا انقدر میترسه
بابا میمیریم راحت میشیم دیگه
Life Dream
ولي احتمال خيلي قويتر اينه:
جنگ جهاني سوم! همه چيز حاكي از يه جنگ بزرگ هست كه در پيش داريم، همه كشورهاي خاورميانه به جون هم افتادن و داره يه نگ صليبي بزرگ راه ميوفته! من ميگم يه جنگ خانمان سوز و بزرگ در پيش داريم، جنگي كه بايد بهش گفت جنگ جهاني سوم!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→