دنیا خیلی بی وفاست.به نطر شما روزی که ثریا در اوج قدرت در سواحل میامی آمریکا قدم میزد فکرشو می کرد چه عاقبتی در انتظار محمد رضاست؟ به نظر شما 50 سال دیگه عکس چه کسانی در زیباترین سواحل این دوره به نمایش گذاشته میشه؟
روحش شاد البته به عنوان ملکه فرح رو بیشتر دوست داشتم درضمن من هیچ وقت از شاه نمی گذرم چون سالها کوپنهای ما ، سهمیه بنزین و مبالغ نقدی یارانه هامون رو خورد یه آب هم روش من یکی که راضی نیستم
من خيلي ازش راضيم چون سالها کوپنهای آرش52، سهمیه بنزین و مبالغ نقدی یارانه هاي بازهم آرش52 رو خورد یه آب هم روش
اي كاش معلوم ميشد چه كساني چه چيزهايي خورده، ميخورند و خواهند خورد
ممنون ماهي گلي
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
انشااله حقت رو بخورن من الان حساب کردم دیدم تو همون سالهای 52 تا 57 همین به قول معروف شاهنشاه آریامهر شما این موارد زیر رو در 67 ماه از زندگی مبارکم از من بالا کشیده : - حدودا 4000 لیتر بنزین سهمیه ای - حدودا 3 میلیون تومن یارانه - حدودا یه عالمه کوپن
دنیا به هیچ کس وفا نکرده.. دنیا دار مکافاته هر کسی خوبی بکنه خوبی می بینه هر کسی بدی بکنه بدی می بینه... همه ی افراد چه کسانی که قبلا بودند و چه کسانی که الان هستند حقشونو خواهند دید... لاجرم هر که بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شسکت... البته این دنیا با اون دنیایی که دکی رضا گفتند فرق فوکوله
مرسی ماهی گل گلی
نمايش يا پنهان متن
نقل قول: Dr.GSM
منظورم دنیا ، دختر همسایه منون
ها این دنیا کی بیددددددددددد زود باش حرف نوزن جواب منو وده
نقل قول: arash52
کوپن
یکی تعریف میکرد میگفت یه زنی داشت تو خیابون گریه میکرد بهش گفتن چی شده مادر گریه میکنی؟ گفت شوهرم فوت کرده... یکی بهش میگه حالا مگه چی شده؟ دوباره شوهر کن.. فکر کردم کوپنت گم شده...
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
به نظر شما 50 سال دیگه عکس چه کسانی در زیباترین سواحل این دوره به نمایش گذاشته میشه؟
Holtek
نمايش يا پنهان متن
منظورم دنیا ، دختر همسایه منونهچکاوک
arash52
البته به عنوان ملکه فرح رو بیشتر دوست داشتم
درضمن من هیچ وقت از شاه نمی گذرم
چون سالها کوپنهای ما ، سهمیه بنزین و مبالغ نقدی یارانه هامون رو خورد یه آب هم روش
من یکی که راضی نیستم
gilas
بچه مثبت
چون سالها کوپنهای آرش52، سهمیه بنزین و مبالغ نقدی یارانه هاي بازهم آرش52 رو خورد یه آب هم روش
اي كاش معلوم ميشد چه كساني چه چيزهايي خورده، ميخورند و خواهند خورد
ممنون ماهي گلي
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52
انشااله حقت رو بخورن
من الان حساب کردم دیدم تو همون سالهای 52 تا 57 همین به قول معروف شاهنشاه آریامهر شما
این موارد زیر رو در 67 ماه از زندگی مبارکم از من بالا کشیده :
- حدودا 4000 لیتر بنزین سهمیه ای
- حدودا 3 میلیون تومن یارانه
- حدودا یه عالمه کوپن
gilas
همه رو ول کن اون یه عالمه کوپن و بچسب
چه آدمای پیدا میشن
Kishe Mehr
مرسی ماهی گل گلی
نمايش يا پنهان متن
یکی تعریف میکرد میگفت یه زنی داشت تو خیابون گریه میکرد بهش گفتن چی شده مادر گریه میکنی؟ گفت شوهرم فوت کرده... یکی بهش میگه حالا مگه چی شده؟ دوباره شوهر کن.. فکر کردم کوپنت گم شده...
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
روحش شاد
ولی منم ازش نمیگذرم خیلی راحت ول کرد رفت مارو بد بخت کرد خیر و برکت رو هم همراه خودش برد
signal
مخلوط کن
نه !اگه فکر میکرد میرفت زن مثلاً کارتر میشد !!
ماهی
ژنرال
شاه و گدا هم نداره...
از آینده هیچ کس خبر نداره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→