₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مردم چه می گویند:
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مردم چه می گویند:

بدون عکس

مردم چه می گویند:

372 بازدید، 13 پست، نویسنده: EVANESCENCE

• EVANESCENCE

مردم چه می گویند:

می خواستم به دنیا بیایم، در زایشگاه عمومی، پدر بزرگم به مادرم گفت: فقط بیمارستان خصوصی. مادرم گفت: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...

می خواستم به مدرسه بروم، مدرسه ی سر کوچه ی مان. مادرم گفت: فقط مدرسه ی غیر انتفاعی! پدرم گفت: چرا؟...مادرم گفت: مردم چه می گویند؟!...

به رشته ی انسانی علاقه داشتم. پدرم گفت: فقط ریاضی! گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...

با دختری روستایی می خواستم ازدواج کنم. خواهرم گفت: مگر من بمیرم. گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...

می خواستم پول مراسم عروسی را سرمایه ی زندگی ام کنم. پدر و مادرم گفتند: مگر از روی نعش ما رد شوی. گفتم: چرا؟...گفتند: مردم چه می گویند؟!...

می خواستم به اندازه ی جیبم خانه ای در پایین شهر اجاره کنم. مادرم گفت: وای بر من. گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...

اولین مهمانی بعد از عروسیمان بود. می خواستم ساده باشد و صمیمی. همسرم گفت: شکست، به همین زودی؟!...گفتم: چرا؟... گفت:مردم چه می گویند؟!...

می خواستم یک ماشین مدل پایین بخرم، در حد وسعم، تا عصای دستم باشد. زنم گفت: خدا مرگم دهد. گفتم: چرا؟... گفت: مردم چه می گویند؟!...

بچه ام می خواست به دنیا بیاید، در زایشگاه عمومی. پدرم گفت: فقط بیمارستان خصوصی. گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...

می خواستم بمیرم. بر سر قبرم بحث شد. پسرم گفت: پایین قبرستان. زنم جیغ کشید. دخترم گفت: چه شده؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...

مُردم.

برادرم برای مراسم ترحیمم مسجد ساده ای در نظر گرفت. خواهرم اشک ریخت و گفت: مردم چه می گویند؟!...

از طرف قبرستان سنگ قبر ساده ای بر سر مزارم گذاشتند. اما برادرم گفت: مردم چه می گویند؟!...

حالا من در اینجا در حفره ای تنگ خانه کرده ام و تمام سرمایه ام برای ادامه ی زندگی جمله ای بیش نیست: مردم چه می گویند؟!...

مردمی که عمری نگران حرفهایشان بودم، لحظه ای نگران من نیستند!

• ماهی

نقل قول: EVANESCENCE
    مردمی که عمری نگران حرفهایشان بودم، لحظه ای نگران من نیستند

من که هیچ اعتقادی به حرف مردم ندارم.فقط کسایی که قبولشون دارم برام مهمه حرفاشون 286
    ولی نسل مامان و بابای ما اینجوری فکر نمی کنن 2

• مستانه

مردم چه می گویند:

من حرف مردونارو دوست ندارم 2

• gilas

مردم چه می گویند:

مردم حرف زیاد میزنن 1242 بزار هز چی می خوان بگن 3

• Holtek

نقل قول: ماهی
    من که هیچ اعتقادی به حرف مردم ندارم.فقط کسایی که قبولشون دارم برام مهمه حرفاشون 286

آفرین گلی ، این درسته 72

• Kishe Mehr

یاد جریان ببخشید، خر ملانصرالدین افتادم که گفت کاری به حرف مردم نداشته باش. حرف مردم تمومی نداره 286 کار خودتو بکن 3

مرسی پرستوی مهاجر جهرمی کرج ابادی شیرازی الاصل 4

• mz56mz

ممنون عمو جان 46
    من دوست دارم ساده زندگى كنم و ساده بميرم ,به حرفهاى بى ربط مردم احترام ميزارم ولى اهميت نميدم 1

• Mahboob

منم همیشه واسه خودم زندگی می کنم 24

وقتی واسه خودت درست زندگی کنی هیچ کسی حق حرف زدن اضافی رو پیدا نمی کنه 1

• SaMaN TaJ

مردمی که عمری نگران حرفهایشان بودم، لحظه ای نگران من نیستند!

79

• مخلوط کن

EVANESCENCE,
    این چه تاپیکیه!مردم چی میگن؟!! 40

• حورا

حرف مردم که تمومی ندارم 46

نقل قول: Gormesabzi
    این چه تاپیکیه!مردم چی میگن؟!!

83

• محسن صائب

واقعیت اینکه خیلی از ماها در حرف زدن اعتقادی به حرف مردم نداریم و لی وقتی پای عمل میرسه مدلها عوض میشه . از حرف مردم حساب میبریم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: