ضمن عرض تشکر از کلیه ی شرکت کنندگان در این مسابقه، مدیران، مدیر کبیر، کاربران گرامی و کلا همه ی دوستان عزیزی که در اجرای این مسابقه کمک حال و مشوق ما بودند و با یاریشان توانستیم این مسابقه را به نحو احسن اجرا کنیم، اینک با توجه به آراء کاربران گرامی نفرات برتر را اعلام می نمایم : نفر اول : ساحل ناقلا عزیز
نفر دوم : حاج حسین گرامی
و نفر سوم : هیفای مهربان
مبارک این سه عزیز باشه
CD سیزارتا که محمد آقای عزیز ( گالکسی ) زحمت کشیدند که به نفرات اول تا سوم به رسم یادبود اهدا خواهد شد
به نفر اول هدیه ای به رسم یادبود از طرف کربلایی آرش تعلق خواهد گرفت که از نمایشگاه کتاب تهران آنرا تهیه کرده اند
و مجددا به نفر اول از طرف خودم هدیه ای به رسم یادبود که صنایع دستی هست و با حک نام سایت بوف بوفی بر روی آن بر ساحل عزیز اهدا خواهد شد
علاوه بر این جوایز دیگری بر برندگان و شرکت کنندگان عزیز در این مسابقه تعلق خواهد گرفت که عبارتند از :
نفر اول 150 بوفى نفر دوم 100 بوفى نفر سوم 50 بوفى
و همچنین به تمامی نفرات شرکت کننده 10 بوفی تعلق خواهد گرفت.
مجددا از تمامی دوستان عزیزی که ما را در اجرای این مسابقه بخصوص آقا محمود عزیز یاری کردند صمیمانه سپاسگزاری می کنم و بدلیل استقبال زیاد شما دوستان گرامی دور بعدی این مسابقه بزودی اجرا خواهد شد.
ای جاااااااااان دخملم ساحل اول شد وقتی مامان شاپریش بهش رای بده اینه دیگه نمايش يا پنهان متنحالا انگار رای من 10 تا حساب میشده ها حاج حسین هیفا عسسسسسسلم مبارکتون باشه و اما خودم نمايش يا پنهان متنهمش 10 بوفی؟؟ خسیسا نمايش يا پنهان متنمرسی واقعا خسته نباشید
دستتون درد نکنه مجتبی جان. مسابقه بسیار جالب و خلاقانه ای بود که با تلاش و پشتکاری و حمایت شما عزیزان شکل گرفت. از زحمات همگی سپاسگذارم. همینطور از دوستانی که لطف کردند و در مسابقه شرکت کردند هم قدردانی به عمل می آورم.. اسپانسر های عزیز هم که با هدیه های بسیار با ارزششون شور و هیجان بالایی به مسابقه دادند. دستشون درد نکنه. به برندگان مسابقه تبریک می گم و جوایز هم مبارکشون باشه.
Kishe Mehr
▧ تصویر در دسترس نیست
ضمن عرض تشکر از کلیه ی شرکت کنندگان در این مسابقه، مدیران، مدیر کبیر، کاربران گرامی و کلا همه ی دوستان عزیزی که در اجرای این مسابقه کمک حال و مشوق ما بودند و با یاریشان توانستیم این مسابقه را به نحو احسن اجرا کنیم، اینک با توجه به آراء کاربران گرامی نفرات برتر را اعلام می نمایم
نفر اول : ساحل ناقلا عزیز
CD سیزارتا که محمد آقای عزیز ( گالکسی ) زحمت کشیدند که به نفرات اول تا سوم به رسم یادبود اهدا خواهد شد
به نفر اول هدیه ای به رسم یادبود از طرف کربلایی آرش تعلق خواهد گرفت که از نمایشگاه کتاب تهران آنرا تهیه کرده اند
و مجددا به نفر اول از طرف خودم هدیه ای به رسم یادبود که صنایع دستی هست و با حک نام سایت بوف بوفی بر روی آن بر ساحل عزیز اهدا خواهد شد
علاوه بر این جوایز دیگری بر برندگان و شرکت کنندگان عزیز در این مسابقه تعلق خواهد گرفت که عبارتند از :
نفر اول 150 بوفى
نفر دوم 100 بوفى
نفر سوم 50 بوفى
و همچنین به تمامی نفرات شرکت کننده 10 بوفی تعلق خواهد گرفت.
مجددا از تمامی دوستان عزیزی که ما را در اجرای این مسابقه بخصوص آقا محمود عزیز یاری کردند صمیمانه سپاسگزاری می کنم و بدلیل استقبال زیاد شما دوستان گرامی دور بعدی این مسابقه بزودی اجرا خواهد شد.
Yalda Anwari
hosseinhn82
در ضمن به برندگان هم تبریک میگم
از تمام دوستان عزیزم هم که بهم لطف داشتن واقعا ممنونم
sanam
دستت مرسی
بهونه
مستانه
سعید جان دستت درد نکنه
مبارک برندگان باشه
ماهی
Holtek
mojde
حورا
دست مجریان درد نکنه
gilas
mz56mz
از آقايان محمد گالکسی و حسين كربلايى بابت اسپانسر مسابقه نيز متشكرم
Kishe Mehr
SaMaN TaJ
مبارکتون باشه دوستان عزیز
رای منم به یکی از این 3 عزیز بود
Mahboob
بازم مسابقه بذارید خیلی باحاله ...
آدم تشویق میشه یه کاره مثبت انجام بده
مبارکه دوستایه گلم
shaparak64
دخملم ساحل اول شد
وقتی مامان شاپریش بهش رای بده اینه دیگه
نمايش يا پنهان متن
حالا انگار رای من 10 تا حساب میشده هاحاج حسین
و اما خودم
نمايش يا پنهان متن
همش 10 بوفی؟؟نمايش يا پنهان متن
واقعا خسته نباشید
علیرضا
به برندگان مسابقه تبریک می گم و جوایز هم مبارکشون باشه.
Kishe Mehr
تو که رأی ندادی
نه قراره 4 تا الگانس کلاس سی و 6 تا بی ام و به شخص خودت جایزه بدیم
فدات
shaparak64
خوب من که بلد نیستم
چرا بچه مو گمراه میکنی؟
آقا رای هارو بکشید بیرون
من میدونم
رای من کجاس؟؟
راستش نه
اما خوب دستت درد نکنه به جای اینا ، یه Lexus یا X6 بدید بهم بهتره