₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » @قیمت تمام شده خالکوبی در تهران@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » @قیمت تمام شده خالکوبی در تهران@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@قیمت تمام شده خالکوبی در تهران@

1055 بازدید، 15 پست، نویسنده: arash52

• arash52

طرح‌های متوسط با رنگ عادی ۱۰۰ هزار تومان و با رنگ آمریکایی ۲۰۰ هزار تومان؛ خالکوبی کل بدن یک آقا با تخفیف، ۱۰ میلیون تومان می شود.

برنا: این روزها تاتو و خالکوبی آنقدر عادی شده که به هر آرایشگاه زنانه یا مردانه در پایتخت که زنگ بزنید، آمار و ارقام هزینه آن به دست‌تان می رسد.

۱۰ میلیون تومان با تخفیف!

سعید خالکوب سیاری است که آشنایان بیشتر او را با شماره تلفنش به دیگران توصیه می کنند. می گوید: افرادی که ۲۰ تا ۳۵ سال دارند؛ بیش‌تر سراغم می آیند. طرح‌های متوسط با رنگ عادی را ۱۰۰ هزار تومان و با رنگ آمریکایی را ۲۰۰ هزار تومان انجام می‌دهم. خالکوبی کل بدن یک آقا با تخفیف، ۱۰ میلیون تومان می شود.

آمپول‌ بی‌حسی و طرح‌های کوچک ۵۰ هزار تومانی

جالب اینجاست که یک طرح کوچک در این حرفه نان و آبدار و به روز! ۵۰ هزار تومان است و مسوول «سالن زیبایی آ» در منطقه صادقیه تهران می‌گوید: طرح‌های فانتزی مورد توجه دختران بسیار جوان است که در نقاط مختلف مثل کتف، بازو، شکم، ناف و کمر متفاوت است. او قیمت طرح رنگی تاتوی کوچک را ۷۰ هزار تومان و همان طرح به رنگ مشکی را ۵۰ هزار تومان اعلام می‌کند و ادامه می‌دهد: بزرگ‌ترین طرحی که تا به حال کار کرده‌ام، طرحی بر روی کمر بوده که قیمت آن ۵۰۰ هزار تومان شد.

جالب اینجاست که بهداشت این کار را با یک بار مصرف بودن سوزن توجیه می کند و ادامه می دهد: تا به حال هیچ‌گونه عفونتی برای کسی در بر نداشته، اما تا چند روز بستگی به ناحیه‌ای که تاتو انجام می‌شود، التهاب ایجاد می‌شود. عمل تاتو معمولا دردی که شدید باشد ندارد، اما من از آمپول بی‌حسی موضعی استفاده می‌کنم.

مد روز مارمولک است!

"نادیا" آرایشگری است که تاتو انجام می‌دهد و به عروس‌هایی اشاره می‌کند که بیشتر طرفدار طرح‌های گرافیکی رنگی را می پسندند. او می گوید: مد الان مارمولک است!

۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای خالکوبی فردی با ۱۶۰ سانتی متر قد
    «مسوول آرایشگاه و سالن زیبایی آ» که در منطقه ۶ تهران در خیابان ولیعصر قرار دارد، تاتوهای تمام بدن را برای کنار ساحل دریا و استخر تقسیم بندی می‌کند و می‌گوید: قیمت تاتوی دائمی کل بدن برای فردی که قدش ۱۶۰ سانتی‌متر است، از ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه بر می‌دارد.

خالکوب سیار با پنج هزار تومان

«خانم ت» که به صورت سیار تاتو انجام می‌دهد، قیمت‌های تاتوی موقت را از پنج هزار تومان به بالا و تاتوی دائم به شکل نواری باریک بر روی کمر را ۲۵۰ الی ۳۰۰ هزار تومان تخمین می‌زند.

قیمت به شرط اندازه و طرح

مسوول تاتوی سالن زیبایی که در خیابان سلیمان خاطر تهران قرار دارد، قیمت انجام تاتوی دائم که معمولا مشکی و قهوه‌ای هستند را بر روی ناحیه‌های مختلف بدن متفاوت می‌شمرد و می‌گوید: قیمت تاتو در ناحیه‌های حساس بدن به نسبت بالاتر است، اگر قیمت تاتوی طرحی بزرگ بر روی بازو ۱۰۰ هزار تومان شود، طرح خیلی کوچک‌تر بر روی ناحیه‌ای حساس مثل شکم با همان قیمت کار می‌شود.

مسوول آرایشگاهی در منطقه ستارخان می‌گوید: قیمت‌های تاتوی دائم از ۳۰ هزار تومان شروع می‌شود و بسته به اندازه و رنگ آن طرح، قیمتش بالاتر می‌رود. همچنین اگر کسی شابلون بیاورد، قیمتش با طرحی که خودم بزنم، متفاوت است.

• مستانه

نقل قول: arash52

اُه خدایا 99
    من سرکار تا خونه رو معمولاً پیاده میرم، توی مسیرم یه آقاهه هستش 68 آقا نگو پلنگ بگو 17 تمام دستا و گردنش بنفشه 368
    بخدا من هیز نیستما 9 چشمم خورد خوب 447

• ماهی

به نظر من پولی که براش زحمت بکشی دلت نمیاد اینطوری خرجش کنی 37

• gilas

خل و چل هم زیاد شده ها 50

• mojde

یه گاز از کتفشون بگیرن تا چند روز کبود بشه بگن تتوی شکل گله تازه رنگیم هست پولم نمیدن ،ضرر هم نداره تازه واسه دندونا مفیده 678

آرش 52 میخوای من کتفتو رایگان تتو کنم 1011 434 486 557

• محسن صائب

دیروز یک پسر امد مغازه دیدم یک تیشرت تنش کرده روش یک چیزی شبیه شمشیر خالکوبی کرده.
    بهش گفتم این چیه
    گفت دوست دخترم گفته من از پسرهای که قوی باشند خوشم میاد من هم رفتم اینو براش کشیدم
    83

• مخلوط کن

arash52,
    ولی یه طرح خیلی کوچولو بد نیستا،مخصوصاً اگه رو گودی کمر باشه . 9

• soheyla

arash52,

سلام و سپاس . 46
    خیلی جالب بود . 72
    من تتو دوست ندارم . خالکوبی هم دوست ندارم . همسرم رو بازوش خالکوبی داره البته این خالکوبی حرف انگلیسی ام ( M ) هست و اول اسم من اس ( S ) هست . پس چرا ام خالکوبی کرده 7 ؟؟؟
    نمیدونم 368 . زیاد گیر نمیدم و تو گذشته اش حفاری 943 نمیکنم 53 . فقط ازش میخوام تا پاکش کنه 315 .
    خوب جوونه دیگه . شاید قبل از اینکه با من ازدواج کنه دوست دختر داشته ... 463

• SaMaN TaJ

soheyla,
    ماشالا چه open mind............. 72

من خالکوبی دوست دارم ولی کوچیک........پایین گردن بین دو کتف 93 93

• arash52

نقل قول: soheyla
    این خالکوبی حرف انگلیسی ام ( M ) هست و اول اسم من اس ( S ) هست . پس چرا ام خالکوبی کرده ؟؟؟

بد به دلت راه نده
    منظورش این بوده :
    یا مرگ یا سهیلا 111

• Kishe Mehr

یا مرگ یا سهیلا 111

یا مرگ یا سهیلا این چه حرفی بود ای آرش واویلا 74

سعید خالکوب سیاری است

13 اقای کربلایی چرا شایعه پراکندگی میکنی 45

• دلشاد

خالکوبی زیادم بد نیست عکس مار را اونجات خالکوبی کنی چه باحال میشه 4

• ساحل ناقلا

منم میخوام مثل موج منفی خالکوبی داشته باشماز بچگی دلم میخواست بچه اژدها خالکوبی کنم 79

• shaparak64

نقل قول: محسن صائب
    دیروز یک پسر امد مغازه دیدم یک تیشرت تنش کرده روش یک چیزی شبیه شمشیر خالکوبی کرده.

رو دستش خالکوبی کرده یا تی شرتش؟ 23 4
    نقل قول: soheyla
    خوب جوونه دیگه . شاید قبل از اینکه با من ازدواج کنه دوست دختر داشته ...

شاید؟؟؟ 23 نه بابا 50 فکر بد نکن 50
    56 منظورش از ام ، مادر بوده بابا 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: