همیشه اختلاف بین فرزندان یکی از مهم ترین مشکلات والدین در سال های اولیه زندگی است. اما اکنون محققان اعلام کردند فرزندانی که در دوران کودکی با خواهر و برادرهای بزرگ تر خود به مشکل می خورند در زندگی آینده خود موفق ترند.
دانشمندان در دانشگاه کمبریج متوجه شدند اختلافات و بحث های بین برادرها و خواهرها در اصل مهارت های اجتماعی، دایره لغت و رشد آن ها را افزایش می دهد.
با این کار توانایی کودکان برای رقابت، افزایش پیدا می کند و آن ها بهتر می توانند در مدرسه به موفقیت برسند. این کودکان هم چنین شخصیت محبوب تری در بین دیگران پیدا می کنند و بیش تر از دیگران توانایی های مدیریتی خود را تقویت می کنند که تمام این فاکتورها به موفقیت در زندگی آینده آن ها کمک زیادی می کند.
دکتر هاگز از کالج نیوهام در کمبریج در این باره گفت: تحقیقات من نشان می دهد دعواها و اختلاف بین کودکان نه تنها مضر نیست، بلکه آن ها با این کار بسیاری از مهارت های زندگی را می آموزند. به این ترتیب والدین باید بدانند که این مرحله در زندگی نفش مهمی در بهبود ارتباطات اجتماعی کودکان در سال های آینده بازی می کند.
در این مطالعات، محققان رفتار 250 کودک را در طول یک دوره مورد بررسی قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که فرزندانی که خواهر و برادر دارند، موفق ترند. تحقیقات نشان می دهد دعواها و اختلاف بین کودکان نه تنها مضر نیست، بلکه آن ها با این کار بسیاری از مهارت های زندگی را می آموزند.
کودکان حتی می توانند بعضی از مهارت ها را به والدین و بزرگسالان بیاموزند. برای مثال آن ها بلافاصله بعد از آن که با یکدیگر به مشکل برمی خورند سعی می کنند اختلافات بین خود را حل و فصل کنند. این موضوع می تواند درسی برای بسیاری از بزرگسالان باشد.
کودکان براحتی تشخصی می دهند که آیا والدینشان بین آن ها و دیگر خواهر و برادرها با عدالت برخورد می کنند یا خیر. در حقیقت برخی از رفتارهایی که کودکان از خود نشان می دهند بستگی مستقیم به این موضوع دارد.
دانشمندان با انجام تحقیقاتی متوجه شدند کودکان چینی عملکرد ضعیف تری در امتحانات مدرسه دارند. دلیل اصلی این موضوع اتخاذ سیاست تک فرزندی در این کشور است که باعث شده کودکان نتوانند بسیاری از ارتباطات اجتماعی مهم را در محیط خانواده بیاموزند.
من اومدم آبجي جون، پس دعواي خواهر برادري خوبه ها اي من كيف ميكنم لجتو در ميارم، دندون عقل، يه جفت چشم سبز، چهره به چهره آبجي من خيلي شكمو، تپل، فسقلي، كمي تا نيمه گل گلي، از غذاي پياز داغ هم خيلي خوشش مياد آبجيمي ديگه ميخوام سر به سرت بزارم، در آينده موفق تر بشيم، خودت گفتي آهان يادم اومد، از سوسك هم خيلي ميترسه، موش كه ببينه ديگه وابيلاست!! نمايش يا پنهان متنآبجي محبوبي
نمايش يا پنهان متنمن اينجا كلي برادر خواهر دارم تو خونه هم يه برادر كوچيكتر و يه خواهر بزرگتر دارم، برادره الان سربازه، خواهره هم كه رفته خونه بخت! ولي اينجا كلي برادر خواهر دارم
میگم تاپیک رو ولش کاکه مازیار خواهره بزرگترت رفته سر زندگیش دلیل نمیشه شخصی داشته باشیها ... داداش کوچیکتر داری و شما هم نا سلامتی داداش بزرگتری ، مدیر یه سایتی ، اینجا هم بچهها الگوشون شما هستند خلاصه بیشتر دقت کن
اي حال ميده سر به سر خواهرت بزاري هر وقت برميگرده كلي لجشو درميارم، روحمون شاد ميشه! راستي آبجي خانم از آبجي شاپليم ياد بگير، ببين چه آبجي خوبيه هميشه ازم دفاع ميكنه
shaparak64, آبجي يعني اين! تپل و چاق! ببين از روي درخت داره ميوفته!! نمايش يا پنهان متنشاپل پلي
Mahboob
نمايش يا پنهان متن
ناگهانی زدیم تو کار خانواده هاهمیشه اختلاف بین فرزندان یکی از مهم ترین مشکلات والدین در سال های اولیه زندگی است. اما اکنون محققان اعلام کردند فرزندانی که در دوران کودکی با خواهر و برادرهای بزرگ تر خود به مشکل می خورند در زندگی آینده خود موفق ترند.
دانشمندان در دانشگاه کمبریج متوجه شدند اختلافات و بحث های بین برادرها و خواهرها در اصل مهارت های اجتماعی، دایره لغت و رشد آن ها را افزایش می دهد.
با این کار توانایی کودکان برای رقابت، افزایش پیدا می کند و آن ها بهتر می توانند در مدرسه به موفقیت برسند. این کودکان هم چنین شخصیت محبوب تری در بین دیگران پیدا می کنند و بیش تر از دیگران توانایی های مدیریتی خود را تقویت می کنند که تمام این فاکتورها به موفقیت در زندگی آینده آن ها کمک زیادی می کند.
دکتر هاگز از کالج نیوهام در کمبریج در این باره گفت: تحقیقات من نشان می دهد دعواها و اختلاف بین کودکان نه تنها مضر نیست، بلکه آن ها با این کار بسیاری از مهارت های زندگی را می آموزند.
به این ترتیب والدین باید بدانند که این مرحله در زندگی نفش مهمی در بهبود ارتباطات اجتماعی کودکان در سال های آینده بازی می کند.
در این مطالعات، محققان رفتار 250 کودک را در طول یک دوره مورد بررسی قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که فرزندانی که خواهر و برادر دارند، موفق ترند. تحقیقات نشان می دهد دعواها و اختلاف بین کودکان نه تنها مضر نیست، بلکه آن ها با این کار بسیاری از مهارت های زندگی را می آموزند.
کودکان حتی می توانند بعضی از مهارت ها را به والدین و بزرگسالان بیاموزند. برای مثال آن ها بلافاصله بعد از آن که با یکدیگر به مشکل برمی خورند سعی می کنند اختلافات بین خود را حل و فصل کنند. این موضوع می تواند درسی برای بسیاری از بزرگسالان باشد.
کودکان براحتی تشخصی می دهند که آیا والدینشان بین آن ها و دیگر خواهر و برادرها با عدالت برخورد می کنند یا خیر. در حقیقت برخی از رفتارهایی که کودکان از خود نشان می دهند بستگی مستقیم به این موضوع دارد.
دانشمندان با انجام تحقیقاتی متوجه شدند کودکان چینی عملکرد ضعیف تری در امتحانات مدرسه دارند. دلیل اصلی این موضوع اتخاذ سیاست تک فرزندی در این کشور است که باعث شده کودکان نتوانند بسیاری از ارتباطات اجتماعی مهم را در محیط خانواده بیاموزند.
gilas
میگم چرا من این همه موفقم نگو به خاطر اختلافات دوران طفولیت بوده آخه میدونی منو دردونه از همون نی نیگلونگی با هم دبا میکردم سر شیشه شیر
دلشاد
sanam
نمايش يا پنهان متن
دولوخ دفتم اینجوری بیتر ترهMahboob
والله از شما چه پنهون من هنوز با داداشیم که پشت سر همیم دعوا داریم منتظرم زن بگیره ببینیم چی میشه
دلشاد,
آخی ... آره خواهر واقعا نعمته
sanam,
ای صنم بلا
ipek-n
فکر کنم خل و چلم الن
Life Dream
اي من كيف ميكنم لجتو در ميارم، دندون عقل، يه جفت چشم سبز، چهره به چهره
آبجي من خيلي شكمو، تپل، فسقلي، كمي تا نيمه گل گلي، از غذاي پياز داغ هم خيلي خوشش مياد
آبجيمي ديگه ميخوام سر به سرت بزارم، در آينده موفق تر بشيم، خودت گفتي
آهان يادم اومد، از سوسك هم خيلي ميترسه، موش كه ببينه ديگه وابيلاست!!
نمايش يا پنهان متن
آبجي محبوبينمايش يا پنهان متن
من اينجا كلي برادر خواهر دارمتو خونه هم يه برادر كوچيكتر و يه خواهر بزرگتر دارم، برادره الان سربازه، خواهره هم كه رفته خونه بخت! ولي اينجا كلي برادر خواهر دارم
Mahboob
Life Dream,
میگم تاپیک رو ولش کاکه مازیار خواهره بزرگترت رفته سر زندگیش دلیل نمیشه شخصی
نمايش يا پنهان متن
shaparak64
فکککککککککر کن همیشه با 3 تا پسر سر و کله زدم
ولی دو تاشون رفتن
مخلوط کن
منم یه برادر داشتم؛گفت دیگه نمیخام خواهرم باشی،منم چون دوستش داشتم گفتم چشم که راحت باشه
Life Dream
اي حال ميده سر به سر خواهرت بزاري
هر وقت برميگرده كلي لجشو درميارم، روحمون شاد ميشه!
راستي آبجي خانم از آبجي شاپليم ياد بگير، ببين چه آبجي خوبيه هميشه ازم دفاع ميكنه
shaparak64,
آبجي يعني اين! تپل و چاق! ببين از روي درخت داره ميوفته!!
نمايش يا پنهان متن
شاپل پليچکاوک
Mahboob
منم گمونم موفق باشم والله هنوز نتیجه نداده
نگووو دلشم بخواد
Life Dream,
منم نصیحتت کردما ... اما خوب میزنی کوچه علی چپ و راست و اینا
mati
man khaharet
Mahboob
وای چه خواهر پشمالویه نانازی
آخرین ورود: