₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » چیستان

بدون عکس

چیستان

581 بازدید، 18 پست، نویسنده: sanam

• sanam

جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟

زنداني داراي دو در است، يكي در آزادي و ديگري دَرِ اعدام. اين زندان داراي دو زندانبان است كه يكي از آنها راستگو و ديگري دروغگوست. خودِ زندانبانان همديگر را به خوبي مي شناسند. در اين زندان مردي محبوس است كه نمي داند كداميك از زندانبانان راستگو، و كداميك دروغگو است؟ به او اجازه مي دهند، از هر يك از زندانبانان كه دلش مي خواهد سؤالي بكند و از پاسخ طرف مقابل بفهمد در آزادي كدام است تا از آن خارج شود. پرسشي كه او بايد بكند تا به آزادي او بينجامد چيست؟

دو مرد نسبت به هم، دايي وخواهر زاده اند. يعني اولي دايي دومي و خواهر زاده اوست، دومي نيز دائي اولي و خواهرزاده وي مي باشد. چطور چنين چيزي ممكن است؟

حكم اعدام متهمي را صادر مي كنند و مضمون «بخشش لازم نيست، اعدامش كنيد.» را به امضا، دادستان مي رسانند. پس از امضاء دادستان، مأمور اجراي حكم، با تغييري در مضمون، جمله را به صورتي در مي آورد كه جلو اعدام متهم را مي گيرد، او چه تغييري در جمله بوجود مي آورد

يكنفر اهل منطق به شهري وارد شد و تصميم گرفت نزد سلماني برود و سروصورتش را اصلاح كند. آن شهر دو سلماني بيشتر نداشت. وقتي مرد بسراغ نخستين سلماني رفت، او را با سر وصورتي آشفته و پرپشت و موهايي ژوليده و نامرتب و هنگامي كه به سراغ دومين سلماني رفت، او را با موهايي بسيار مرتب و ريشي تراشيده يافت. لذا تصميم گرفت نزد نخستين سلماني برود و سروصورتش را بپيرايد. چرا او چنين تصميمي گرفت؟

آقاي برومند همسر ودختري دارد . دختر او که ازدواج کرده است ،شوهر ويک پسر دارد .
    درباره اين خانواده ، اطلاعاتي به شرح زير است:
    1- يکي از اين پنج نفر ، دکتر است ويکي از چهار نفر ديگر ، بيمار دکتر است .
    2- فرزند دکتر ويکي از والدين بزرگ بيمار همجنس هستند.
    3- فرزند دکتر :الف) بيمار دکتر نيست و ب) يکي از والدين بزرگ بيمار نيست.

به نظر شما دکتر کيست ؟

پس از آن كه شمعي روشن بود, سر ديگر آن را نيز روشن كرديم ويك سوم ساعت ديگر طول كشيد تا شمع سوخت . اگر شمع در آغاز از دو طرف روشن شده بود ويك سر آن تنها زماني كه يك سوم مياني آن باقي مانده بود , خاموش مي شد, سوختن شمع چه مدت طول مي كشيد؟

• shaparak64

من 4 تاشو بلدم 93
    2 تاشم شک دارم که درسته یا نه 403
    دایی و خواهرزاده رم حوصله ندارم فکر کنم تا بفهمم 391
    چون اولین نفرم هیچی نمیگم تا بقیه بیان و بگن 1244
    البتهههههه 390
    اول شدما 1244

• Mahboob

من که دندون عقلم رو کشیدم نگو توقع داری چیستان واست حل کنم 22

والله .... 208

• Holtek

نقل قول: sanam
    بیا ببینم چقدر باهوشی

5
    چیستان

جایزه هم داره ؟ 99

• KuRoSh

بیا ببینم چقدر باهوشی

گفتی بیا اومدم 93
    فقط ازم نخوا که باهوش باشم که هوشم رو جاگذاشتم 10
    نقل قول: shaparak64
    حوصله ندارم فکر کنم

زیاد به مخ کوچیکت فشار نیار می ترکه 86

• arash52

خیلی ممنون 4

• مخلوط کن

sanam,
    حکم اعدام وسلمونی رو فهمیدم 104
    واسه بقیه فسفرکم آوردم 9

sanam,
    اوه راستی شمع رو فهمیدم 104

• ماهی

مغزم الان خسته ست صنم جون. 2
    وگرنه من باهوشترینم 5

• shaparak64

منو بگو 37 نگفتم که اینا بیان یه کم به خودشون فشار بیارن 37
    ماشالا یکی از یکی ..تر 474
    این آرش که اومده میگه ممنون 99 83

از این شروع میکنم 93
    يكنفر اهل منطق به شهري وارد شد و تصميم گرفت نزد سلماني برود و سروصورتش را اصلاح كند. آن شهر دو سلماني بيشتر نداشت. وقتي مرد بسراغ نخستين سلماني رفت، او را با سر وصورتي آشفته و پرپشت و موهايي ژوليده و نامرتب و هنگامي كه به سراغ دومين سلماني رفت، او را با موهايي بسيار مرتب و ريشي تراشيده يافت. لذا تصميم گرفت نزد نخستين سلماني برود و سروصورتش را بپيرايد. چرا او چنين تصميمي گرفت؟

آقاهه میره پیش اونی که موهاش ژولیده پولیده اس! چرا؟؟ 86
    چون که 2 تا سلمونی که بیشتر نیستنن، پس متقابلا موهای همدیگه رو اصلاح میکنن 86
    پس اونی که موهاش مرتبه، پیش اون یکی اصلاح کرده (یعنی همون که ژولیده اس) 93
    فعلا به خاطر حل همین 125 تا مثبت میخواااااااااااام 1244 :

نمايش يا پنهان متن10

• sib

من بلدمن همه شو فقط نمیگم که ریا نشه 5

• mati

93 vaysa vaysa ta biam begam nike zabonameha

• محسن صائب

[b]من همه شون رو بلدم ولی از بس که شکسته نفس هستم
    میگم بلد نیستم 4 83

.
    یعنی الان که دروغ گفتم ، اینو باید جزو شوخی حساب کرد یا در هرصورتی نباید دورغ گفت [/b]

• carlos

من هیچکدومشو بلد نیستم 62

فسفر هم ندارم که بخوام بسوزونم 4

• sanam

تا اینجا عارضم که ... چون کل امتیازاتم رو دادم باهاش هدیه خریدم به برنده ها 10 تا مثبت به صورت یومیه تقدیم میکنی ام 5
    شاپری یه دونه رو جواب داد 11
    بقیه؟ 99
    آرش؟ 37 خیلی ممنون؟ 37 تو که دیپلم داشتی فرزندم؟ 37

• gilas

هی می خوام رو نکنم هوش و استعدادمو نمیزارین 5

جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد.

با تير زهرآگين مورد هدف قرار مي گيرم و بدين ترتيب از مرگ رهايي يافت .

زنداني داراي دو در است

به يكي از دربانها نزديك شده، از او مي پرسد: « آقا، اگر من از دربان ديگر بپرسم كه در آزادي كدام است، كدام در را نشان خواهد داد؟» هر دري را كه دربان نشان دهد، مي فهمد آن در، دَرِ اعدام است لذا برعكس عمل كرده، از در ديگر خارج خواهد شد. چرا؟ علتش آن است كه اگر جمله فوق را از دروغگو بپرسد، او چون دروغگوست، بجاي دَرِ آزادي، دَرِ اعدام را نشان خواهد داد لذا او برعكسش كرده، از در ديگر خارج مي شود. و اگر از دربان راستگو بپرسد، چون او راستگوست، عين عبارت دروغِ دروغگو را بيان خواهد كرد و خواهد گفت: اگر از آن شخص (دروغگو) بپرسي فلان در را نشان خواهدداد و چون دروغگو، دَرِ اعدام را بجاي دَرِ آزادي معرفي خواهد كرد و عين گفته او رانيز راستگو تكرار كرده، مرد محبوس آنرا برعكس نموده از در آزادي خارج خواهد شد .

دو مرد نسبت به هم، دايي وخواهر زاده اند

اینو آرش تو صندلی داغ ازم پرسیده 10

هر چند كه اين نوع خويشاوندي به ندرت اتفاق مي افتد، ولي غير ممكن نيست. دو مرد را در نظر مي گيريم كه زنشان فوت كرده وهر كدام يك دختر دارند. اولي دختر دومي را به عقد خود در مي آورد و دومي نيز دختر اولي را به زني مي گيرد و آن دو پدر زن يكديگر و در عين حال داماد هم محسوب مي شوند. هر كدام از آنها صاحب پسري مي شوند. اگر كمي فكر كنيم، متوجه خواهيم شد كه هر يك از اين دو پسر نسبت به ديگري هم دايي محسوب مي شوند و هم خواهر زاده

حكم اعدام متهمي را صادر مي كنند و مضمون

اینو که که تو راهنمایی تو درس ادبیات ازمون می پرسیدن 4

بخشش، لازم نیست اعدامش کنید 10

يكنفر اهل منطق به شهري وارد شد

اینم که شاپلکم گفت 11

آقاي برومند همسر ودختري دارد

دکتر ==> Dr.GSM 4

جواب : از جمله (2) درمي يابيم که درميان اين 5 نفر ،دکتر صاحب يک فرزند است . بنابراين دکتر مي تواند هر فرد ديگري به جزنوه آقاي برومند است . همچنين ، از جمله (2) درمي يابيم که بيمار، درميان اين 5 نفر ، يک پدر يا مادر دارد . از اين رو ، بيمار يا دختر مورد بحث است يا پسر او ( پسر اين دختر).
    از جمله (3 الف) مي فهميم که اگر آقاي برومند يا همسرش دکتر باشند ، دختر آنان بيمار نيست ، در حالي که اگر دختر يا داماد آنها دکتر باشند، پسر دختر آنها بيمار نيست .
    بنابراين يکي از مجموعه هاي دوتايي زير بايد مجموعه « دکتر- بيمار» باشد.
    باتوجه جمله (1) مجموعه (سه) حذف مي شود .

دکتر بيمار
    1- آقاي برومند داماد او
    2- همسر او پسر دختر او
    3- دختر او دختر او
    4- داماد او دختر او

پس از آن كه شمعي روشن بود

طريق دوم در واقع عكس طريق اول است .در اين طريق نيز سوختن دوسوم ساعت طول مي كشد.

نمايش يا پنهان متنهمرو خودم فکر کردم اصلا نرفتم سرچ کنم از سایتهای دیگه جواب پیدا کنم 42

نمايش يا پنهان متنبه خدا اعدام رو خودم گفتم 2

• shaparak64

خسته نباشی گیلی گیلی 2323
    اصلا تابلو نیستا 45023
    نمايش يا پنهان متن786

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: