₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » &&& اتفاق ترسناکی که شنبه 31 اردیبهشت رخ می دهد &&&
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » &&& اتفاق ترسناکی که شنبه 31 اردیبهشت رخ می دهد &&&
1 2 3

بدون عکس

&&& اتفاق ترسناکی که شنبه 31 اردیبهشت رخ می دهد &&&

1107 بازدید، 46 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

اتفاق ترسناکی که شنبه 31 اردیبهشت رخ می دهد!!؟

تصویر در دسترس نیست

زمانی که به روز 21 می می رسیم در هر شهر و کشور، بر اساس نوشته ای از کتاب مقدس که می گوید زمانی که ساعت به 6 عصر می رسد، زلزله بزرگی رخ می دهد...

زمانی که به روز 21 می می رسیم در هر شهر و کشور، بر اساس نوشته ای از کتاب مقدس که می گوید زمانی که ساعت به 6 عصر می رسد، زلزله بزرگی رخ می دهد. این زلزله با زلزله ای که در ژاپن، اخیراً امد قابل مقایسه نیست! و تمام دنیا می فهمند که روز قیامت فرار رسیده است.
    چندی است که این ادعا شنیده می شود که \"دنیا در 21 می 2011 پایان می بابد\"
    اما همچنان که به این تاریخ نزدیک می شویم و مقدار این نوع سخنان زیاد تر می شود و کنجکاوری ها نیز افزایش می یابد؛ اما به واقع، دنیا دقیقا چگونه به پایان می رسد؟

مجله نیویورک که با یکی از افرادی که مدعی پایان دنیا در 21 می امسال است، گفت و گو کرده است. او می گوید: زمانی که به روز 21 می می رسیم در هر شهر و کشور، بر اساس نوشته ای از کتاب مقدس که می گوید زمانی که ساعت به 6 عصر می رسد، زلزله بزرگی رخ می دهد.
    وی افزود: این زلزله با زلزله ای که در ژاپن، اخیراً امد قابل مقایسه نیست! و تمام دنیا می فهمند که روز قیامت فرار رسیده است.
    بیزینس اینسایدر در ادامه در این خصوص نوشت: در نخستین بخش از کتاب مقدس به نام سفر پیدایش آمده است: زمانی که خدا به نوح گفت: هفت روز تمام، باران را به زمین به مدت چهل روز و چهل شب می فزستم و من زمین را از هر مخلوقی که افریده ام پاک می کنم.

وقتی که خدا به هفت روز اشاره کرد، منظور خدا از هفت روز ، هفت هزار سال بوده است ! به این دلیل که این سیل سهمگین در 4990 سال قبل از میلاد مسیح اتفاق افتاد است و هفت هزار سال بعد می شود، سال 2011!
    دلیل دیگر این ادعا، تعداد روزهاست که بین مصلوب شدن (سالگرد به صلیب کشبدن حضرت عیسی) و 21 می 2011 است.
    722.500 روز بین این تاریخ وجود دارد.
    این عدد، عددی قابل توجهی است به این دلیل که از اعدادی قابل توجه تشکیل شده است: 5x10x17x5x10x17

5 به نشانه رستگاری است، 10 به نشانه تکامل است و 17 به معنی بهشت است.
    بیزینس اینسایدر در پایان نوشت: این اعداد نماینگر روز رهایی(5) و پایان دوران مسیحیت(10) و صعود به اسمان(17) است.

• mati

agha ma k kolebaremono bastim raftim shoma ham namonid mamnon etela dadi ....bye bye.... 371

• soroosh

نقل قول: دلشاد
    نوشته ای از کتاب مقدس

کدووووووووووووووووووووووووووووووووووم کتاب مقدس؟؟ 1209

• دلشاد

نقل قول: soroosh
    کدووووووووووووووووووووووووووووووووووم کتاب مقدس

حتما کتاب مقدس حضرت عیسی 403

• kasragtr

داداش اگه جدیه من بیخیال درس بشم...... تو این دو روز لذت دنیا رو ببرم 4

• soroosh

من به عنوان نماینده تام الاختیار خدا در این محل و محل های دیگر قول میدم هیچ اتفاقی نیفته!!! 247

• SaMaN TaJ

نقل قول: kasragtr
    داداش اگه جدیه من بیخیال درس بشم...... تو این دو روز لذت دنیا رو ببرم

کسری جان اگه جدی هم نبود بازم بیخیال درس بشو...برو حال کن 72

• boof divoone

اخ جون کاش نسخه این دنیا زودتر پیچیده بشه چه فازی میده زودتر بفهمیم بعد از مرگ چی میشه 93
    احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• soroosh

من تحقیق کردم اینم عکسو لینکش!!!
    تصویر در دسترس نیست

نمايش يا پنهان متنTheological doomsayers have been trying to convince innocent pedestrians for years that the end of the world is nigh. A new theory that Judgment Day is coming this Saturday has certainly generated lots of media attention, but done little to convince many Americans, including most evangelical Christians.
    Some of those skeptical of the prophecy are planning on celebrating Saturday with tongue-in-cheek \"rapture parties,\" LiveScience reports. Tacoma, Wash., non-believer Paul Case told the Seattle Times that he wants to celebrate on Saturday because if the Rapture does happen, and all Christians are lifted to heaven, \"we know as atheists, we're not going.\"
    The theory that the \"Rapture\"--or Judgment Day--will occur on May 21 appears to have originated with the 89-year-old leader of the ministry Family Radio Worldwide, Harold Camping, who earlier predicted the end of days as Sept. 6, 1994. He went back to the drawing board and says his calculations are now correct. (The Daily Beast's Bryan Curtis profiles Robert Fitzpatrick, one of Camping's most ardent followers, who gave up his life savings to spread the word about the coming day of reckoning. \"For Fitzpatrick, the calculation's outlandishness confirms its rightness,\" Curtis writes. \" 'A genius could not understand this,' he says, 'because God has to open your mind to allow you to understand this.' \")
    Camping--an uncredentialed evangelical minister in California whose radio show is broadcast on 66 stations--took out an ad in Reader's Digest magazine proclaiming: \"The Bible guarantees the end of the world will begin with Judgment Day May 21, 2011.\" He's also plastered the message on 2,200 billboards around the country, according to Reuters, and his followers have traveled around in caravans to spread the word. After a big earthquake on Saturday, true believers will be swept up to heaven while everyone else descends into hell before the world is officially over, he says.
    Camping's full-on PR campaign for the apocalypse seems to be working. At Yahoo!, searches for \"May 21 2011 Rapture\" spiked 30 percent to 11,500 searches on May 17 compared to the day earlier. \"May 21 2011 End of World\" and other related search terms have also spiked.
    A bevy of entrepreuners hope to capitalize on believers' fear. A website called \"Eternal Earth-Bound Pets\" is offering to care for believers' furry friends after their masters have been Raptured and can no longer care for them--for a fee, of course. (The site, which claims to be the brainchild of a group of pet-loving atheists, claims it's not a joke, but we're not so sure.) There's also You've Been Left Behind, a kind of high-tech concierge service for the chosen, which will send their digital records to un-Raptured friends or loved ones for the low, low price of $14.95. NPR has rounded up an array of jokes the prediction has sparked on Twitter and other social media sites.
    Of course, the joke will be on all of the Rapture-obsessed pranksters if the Apocalypse happens this Saturday. But Pastor Joseph Fuiten of Bothell, Wash., told the Seattle Times that he puts no stock in the prophesying of Camping and his followers. \"Unfortunately they have overlooked the obvious words of Jesus: 'You do not know the day or the hour' of such events,\" he said.
    (Camping: AP Photo/File)

• Mahboob

من تحقیق کردم اینم عکسو لینکش!!!

451

• niutish

نقل قول: دلشاد
    چندی است که این ادعا شنیده می شود که \\\\\\\"دنیا در 21 می 2011 پایان می بابد\\\\\\\"

مگه 2012 نبود؟ 17

• soroosh

نقل قول: niutish
    مگه 2012 نبود؟

اگه فردا ساعت 6 هیچ اتفاقی نیفته این یارو که تو عکس بالایی هست حماله!

• niutish

اگه فردا ساعت 6 هیچ اتفاقی نیفته این یارو که تو عکس بالایی هست حماله!

من که میگم صدردصد حماله 4

• soroosh

این تایپیک بمونه تا فردا ساعت 7 بیام فحش کِش اش کنم مرتیکه دَری وَری رو! 99

• Life Dream

در زمانهاي قديم تمامي اتفاقات رو با استفاده از علوم رياضيات و نجوم بررسي ميكردن!! با رياضيات ميشه همه زمين و آسمان رو تعريف كرد، اتفاقي خواهد افتاد، ولي چي! فقط خدا ميدونه!! با شواهدي كه الان هست و جنگهايي كه خاورميانه رو فرا گرفته، مسلماناني كه به جان هم افتادن، احتمال يه جنگ صليبي ديگه يا جنگ جهاني سوم ميره! فرضيه يا نظريه بودنش رو ديگه فقط خدا ميدونه.

21/12/2012

• shaparak64

یعنی چه اتفاقی 93
    من چقدر استرس دارم 1244
    4 بیخییییییییل بابا 4
    نمايش يا پنهان متن10

• gilas

312

منتظر ساعت 6 هستم که بعدش بخندیم

• ماهی

از همین الان دماغ سوخته می خریم 10
پاسخ سریع   پاسخ