₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » درس خوندن دخترا و پسرا
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » درس خوندن دخترا و پسرا

بدون عکس

درس خوندن دخترا و پسرا

355 بازدید، 16 پست، نویسنده: Ahora Quien

• Yalda Anwari

دخترها: 261

بعضی از اونا واقعاً می خونند حالا چی می خونند خدا میدونه ولی واسه اینكه تابستون راحت باشن و به بهانه كلاس سنتور , نقاشی , و با دوست پسر عزیزش برن عشق صفا به دلیل مسایل غیر اخلاقی ادامشو نمی نویسم وقتی میرن سر كتاب تا یكی دو ساعت دیگه كلشونو از كتاب بر نمی دارند . 1127

عادت دارند زیر مطالب كتاب خط بكشند كه بعدا بخونند بعضی هاشون هم كه مثلا درس می خونند كتاب جلوشونه چشمشون هم روی كتابه ولی حواسشون یه جای دیگست ...( پیشه همون پسره كه با هم رفتن ددر) 1001
    یه عده ای هم هستند كه به بهونه اینكه مشكل دارن زنگ میزنند خونه دوستشونو دوستشون هم از خدا خواسته حدود یك ساعت و اندی به طوری كه اشك و دود تلفن در میاد برای هم قصه بی بی چساره تعریف می كنند 1082
    یه سری هم به دلیل اینكه دوست پسر نداران و انگیزه ای برای دودر كردن كلاسا ندارن مجبورن خر بزنن تا برن دانشگاه (اخه شنیدن تو دانشگاه دوست پسر فراوونه) 271
    نكته(دلیل اینكه پسرا نمیرن دانشگاه همین دختراس(البته از نوع سیریشش

و اما پسر ها: 1196

یا درس نمی خونند یا وقتی می خواند بخونند باید حسش بیاد. 375

وقتی حسش میاد كه شب امتحانه ... یه كم كه درس خوندند یه موردی پیش میاد و بهش خیره می شوند و به یه چیزی فكر می كنند بعد انگار كه درس خوندند بلند میشند میرن استراحت می كنند بعد از یك ساعت استراحت دوباره میرند میشینند فكر می كنند . 443

وقتی فكرشون تموم شد كتاب را ورق میزنند یه كم براندازش میكنند وزنش می كنند استخاره می كنند برای خودشون تقسیمش می كنند میگند تا ساعت فلان اینقدر می خونم تا ساعت فلان اینقدر بعد میرن استراحت كنند . 890

حین استراحت حسشون تموم میشه حال ندارند برند بخونند ولی چون می دونند فردا امتحان دارند پا میشند میرند سر كتابشون.

همینجور كه می خونند هیچی حالیشون نیست چون جای دیگه فكر می كنند(لازم به ذكر است كه هیچ وقت در هیچ موقعیتی فكر نمی كنند فقط موقع درس خوندن فكرشون می بعد از نیم ساعت دوباره میرن استراحت، بعد سه ربع استراحت می بینند خیلی دیر شده . 1102

دوباره میرنند درس بخونند این بار می خونند یه چیزایی هم یاد میگیرند ولی چیزایی كه یاد نمی گیرند را میذارند كه فردا از دوستاش بپرسند یه كم به معلمشون فحش میدند 242

می گند اینارو درس نداده خلاصه آخرش نمیرسند كتاب را تموم كنند فردا میرند میبینند كه دوستاشون یه چیزایی می گند كه تا حالا به گوششون نخورده بعد اعصابشون خر میشه اونایی هم كه خونده بودند یادشون میره به همین سادگی 299 368

و در آخر

تهرانیه واسه اصفهانیه تعریف میکرده: 498

رفتم خونه دوس دخترم دیدم داره ظرف میشوره بغلش کردم بردمش تواتاق.... 805
    اصفهانیه سر تکوووووون میده میگه: آ شیر ابم باز..... 1209

• mati

voy khoda kheili shirin bod bekhosos vase alan k vaghte emtehanas merc yalda jonam270 247

• Yalda Anwari

mati,
    خواهش میکنم عزیزم ... مرسی بخاطره کامنت 46

• soroosh

نقل قول: Yalda Anwari
    بعد انگار كه درس خوندند بلند میشند میرن استراحت می كنند بعد از یك ساعت استراحت دوباره میرند میشینند فكر می كنند .

عالی 270 247
    386

• Yalda Anwari

• sib

• Yalda Anwari

sib,
    قابلی نداشت 3

• Mahboob

آقا من ۲ روز دیگه یه امتحان خیلی‌ مهم دارم هنوز استخاره هم نکردم جزوه کدوم دسته هستم حالا 66

• Yalda Anwari

نقل قول: Mahboob
    آقا من ۲ روز دیگه یه امتحان خیلی‌ مهم دارم هنوز استخاره هم نکردم جزوه کدوم دسته هستم حالا

باید روت یک تحقیقاتی اجرا بشه 1142

• SaMaN TaJ

نقل قول: Yalda Anwari
    شیر ابم باز.....؟؟؟

هههههههههه....خیلی باحال بود 23

• Yalda Anwari

SaMaN TaJ,
    IQ,

مرسی از شما دوستان 46

• ماهی

خیلی با نمک بود 247 247 247 247
پاسخ سریع   پاسخ