يكي از مسئولان پروژه ايجاد يك مركز فرهنگي، از اين مركز در حال ساخت بازديد كرد. او ديد كه يك مجسمه ساز، در حال ساخت يك مجسمه است و متوجه شد كه يك مجسمه ساخته شده مشابه نيز آنجاست.
با تعجب از مجسمه ساز پرسيد: «از اين مجسمه دو تا نياز داري؟»
مجسمه ساز بدون نگاه كردن گفت: «نه. فقط يكي مي خواهيم، اما اولي در آخرين مرحله آسيب ديد.»
مقام مسئول، مجسمه ساخته شده را بررسي كرد و هيچ اشكالي پيدا نكرد و از مجسمه ساز پرسيد: «آسيب كجاست؟»
مجسمه ساز در حالي كه مشغول كارش بود گفت: «يك خراش روي بيني مجسمه است.»
مقام مسئول پرسيد: «اين مجسمه را كجا مي خواهيد نصب كنيد؟»
مجسمه ساز گفت: «روي يك ستون به ارتفاع شش متر.»
مقام مسئول پرسيد: «اگر در اين ارتفاع نصب مي شود چه كسي خواهد دانست كه يك خراش روي بيني مجسمه است؟»
مجسمه ساز كارش را قطع كرد، به مقام مسئول نگاه كرد، لبخند زد و گفت: «من كه مي دانم.»
توی مدیریت گفته میشه اثربخشی بهتر از کارایی هست.. کارایی یعنی انجام دادن کار خوب و اثربخشی یعنی خوب انجام دادن کارها. کارایی میگه کارهای خوبی بکن مثلا دزدی نکن ولی اثربخشی میگه هر کاری که میکنی درست انجامش بده. حتی اگه دزدی هم میکنی درست دزدی بکن... کاش همه ی انسانها کار خوب انجام می دادند... مرسی کربلایی ارش
arash52
يكي از مسئولان پروژه ايجاد يك مركز فرهنگي، از اين مركز در حال ساخت بازديد كرد. او ديد كه يك مجسمه ساز، در حال ساخت يك مجسمه است و متوجه شد كه يك مجسمه ساخته شده مشابه نيز آنجاست.
با تعجب از مجسمه ساز پرسيد: «از اين مجسمه دو تا نياز داري؟»
مجسمه ساز بدون نگاه كردن گفت: «نه. فقط يكي مي خواهيم، اما اولي در آخرين مرحله آسيب ديد.»
مقام مسئول، مجسمه ساخته شده را بررسي كرد و هيچ اشكالي پيدا نكرد و از مجسمه ساز پرسيد: «آسيب كجاست؟»
مجسمه ساز در حالي كه مشغول كارش بود گفت: «يك خراش روي بيني مجسمه است.»
مقام مسئول پرسيد: «اين مجسمه را كجا مي خواهيد نصب كنيد؟»
مجسمه ساز گفت: «روي يك ستون به ارتفاع شش متر.»
مقام مسئول پرسيد: «اگر در اين ارتفاع نصب مي شود چه كسي خواهد دانست كه يك خراش روي بيني مجسمه است؟»
مجسمه ساز كارش را قطع كرد، به مقام مسئول نگاه كرد، لبخند زد و گفت: «من كه مي دانم.»
راهکار مدیریت
Kishe Mehr
توی مدیریت گفته میشه اثربخشی بهتر از کارایی هست.. کارایی یعنی انجام دادن کار خوب و اثربخشی یعنی خوب انجام دادن کارها. کارایی میگه کارهای خوبی بکن مثلا دزدی نکن ولی اثربخشی میگه هر کاری که میکنی درست انجامش بده. حتی اگه دزدی هم میکنی درست دزدی بکن...
کاش همه ی انسانها کار خوب انجام می دادند... مرسی کربلایی ارش
gilas
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
دلشاد
shaparak64
درسایی که ما خوندیمو خوب بلدیا
arash52
به قول شاعر :
این درسا رو کجا خوندی
این مشقارو کجاکردی
Kishe Mehr
ببینم کی گفته درسایی که من خوندمو به خودت بچسبونی ؟
این درسا رو کجا خوندی
این مشقارو کجاکردی 80
شاعرش ایرج میرزا نبوده؟
soroosh
الان دیگه منم میدونم همه فهمیدن دیگه تابلو شد!
mz56mz
اى كاش همه مسئولين و مديران به مانند اين مجسمه ساز بودند
shaparak64
این مشقارو کجاکردی
به شاعر بگو درسارو تو خیابون یخچال خوندم
مشقاشم تو خونه کردم
جوجه
mati
Kishe Mehr
shaparak64
کوفت
نمايش يا پنهان متن
SaMaN TaJ
Mahboob
soroosh
niutish
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→