₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » سفرنامه آقا بهروز (صعود به بام خراسان)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » سفرنامه آقا بهروز (صعود به بام خراسان)
1 2 3

بدون عکس

سفرنامه آقا بهروز (صعود به بام خراسان)

1326 بازدید، 48 پست، نویسنده: levrone

• boof divoone

با سلام خدمت آقا بهروز و خسته نباشی عکسها خیلی زیبا بودن و زیباتر این حرکت شما و دوستانتون راستش پاسخهای دوستان رو دیدم و خواستم پیشنهاد بدم اگر دوستان کوهنورد سایت موافق باشن هر چند وقت یه قرار برای صعود بزاریم.
    هر کدوم از ما تقریبا به یه کوهستان اشراف کامل داریم میتونیم در هر قرار یک نفر میزبان و راهنما باشه
    اگر موافق بودید میتونیم این برنامه را بصورت یک تاپیک دائمی در سایت قرار بدیم و تاریخ برنامه های صعود را هم با توجه به نظر خود بچه ها انتخاب کنیم
    با تشکر

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• maryamlondon1

خوش به حالت 93 عکسهارا با چهره نازت منور کردی 4 ای بابا پسرم بگو به گفته خودش داره اندام میپرورونه 10 ای ننه بیا بهروز ببین ماشالله چشم حسود کور برم واست اسپند دود کنم 6

• levrone

maryamlondon1,
    شما همیشه نسبت به من لطف داشتی مریم جان. کاش بتونم محبتاتو جبران کنم.

boof divoone,
    خیلی ممنون بابت دیدگاه قشنگت. ولی به نظر من پیشنهادت عملی نیست چون پراکندگی جغرافیایی بچه ها بسیار زیاده. مگه اینکه مثلا بچه های تهران که کوهنوردهم توشون زیاده با هم برنامه صعود بذارن یا حالا هر شهر دیگه.

• shaparak64

بهروز من تازه عکسای خودتو دیدم 451
    واقعا بترکی 4 10 بار تاپیکو باز کردم تا تقریبا عکسارو کامل دیدم 391
    10
    boof divoone,
    با حرف بهروز موافقم. چون جمع کردن بچه ها خیلی سخته! 44 علاوه بر مشکل شهرهای مختلف، برنامه ی کاری بچه ها هم مشکل ایجاد میکنه 44

• levrone

shaparak64,
    خودت بترکی 10
    تپل!

در مورد دیر باز شدن عکسها واقعا شرمندتم. حق داری! یعنی برای اولین بار حق داری 4

• shaparak64

نقل قول: levrone
    خودت بترکی
    تپل!

23 من نمیترکم 93 تازه شم تپلم نیستم 74
    در مورد دیر باز شدن عکسها واقعا شرمندتم. حق داری! یعنی برای اولین بار حق داری

کوفت 23 اونوقت میگم بترکه، اصرار داره که نترکه 804 والااااا 4

• levrone

shaparak64,
    میدونی داشتم به چی فکر میکردم؟ داشتم تصور میکردم به یه بدبختی خودتو رسوندی بالا اونوقت من از اون قلت بدم پایین!
    تو رو خدا ذهن بچه رو میبینی به چی فکر میکنه؟! 83

• shaparak64

میدونی داشتم به چی فکر میکردم؟ داشتم تصور میکردم به یه بدبختی خودتو رسوندی بالا اونوقت من از اون قلت بدم پایین!
    تو رو خدا ذهن بچه رو میبینی به چی فکر میکنه؟!

بس که بدجنسی 23
    رفته بودیم سبلان ، مربی تیممون یکی از بچه ها رو با طناب میکشید بالا 23
    حالا منم خودمو با طناب میبندم بهت که اگه قل خوردم ، تو هم دنبالم بیای 2374
    نمايش يا پنهان متنلازم به ذکر است که من بیچاره ، ارتفاع زده شدم و با گریه برگشتم 7923

• levrone

نقل قول: shaparak64
    حالا منم خودمو با طناب میبندم بهت که اگه قل خوردم ، تو هم دنبا

یه وقت دیدی من او بالا تعادل روحی روانیمو از دست دادمو تو رو با خودم بردم پایین!

• shaparak64

یه وقت دیدی من او بالا تعادل روحی روانیمو از دست دادمو تو رو با خودم بردم پایین!

بازم صلاح من در اینه که طناب بهم وصل باشه 4
    چون من خیلی زیاد ارتفاع زده میشم 299
    پس احتمال اینکه من تو رو بکشم پایین بیشتره 23

• hadi04

پس بگو یه مدت نبودی رفته بودی گردش کلک خوب ما رو هم میبردی دلمون پوسید از بس که لباسهای بچه رو شستیم 10

• نخبه

وای خدا چه عکسهای زیبایی بود حتما کلی هم بهت خوش گذشته 93 منم عاشق کوهم .. یعنی اگر بهم بگن برای تفریح کوه یا جنگل یا دریا.....من کوه رو انتخاب میکنم با اینکه خب بالا رفتن از کوه سخته

همیشه خوش باشی 46

• gilas

312

نمايش يا پنهان متنچیه 2 تاپیک دکتر جکول خودمه دوست دارم تاپ بازی کنم 10

• levrone

چیه؟
    تایپیک خودمه دوس دارم بلقیس توش تاپ بازی کنه 10

• EVANESCENCE

مرسی عکسای خیلی خوشگلی بودن
    دمت گرم 46 46 46

• چکاوک

ماشالا بزنم به تخته یلی هستی 4 خیلی قشنگ بود بهروز جان 282 282

• Life Dream

levrone,
    راستي من چرا تا الان متوجه اين تاپيك نشده بودم!!! 37 در كل ببخش بهروز جان، به خاطر سرعت پايين لود شدن سايت زياد نميتونم تاپيك بچه ها رو ببينم، عكسا فوق العاده بودن، مناظر بسيار زيبا بودن، و كاري كه كرديد زيباتر! هميشه در شادي و خوشي باشب بهروز جان 1
    نقل قول: shaparak64
    من نمیترکم تازه شم تپلم نیستم

آواتارت كه چيز ديگه اي ميگه، شاپلي تپلچه نمكي 10
    نقل قول: hadi04
    پس بگو یه مدت نبودی رفته بودی گردش کلک خوب ما رو هم میبردی دلمون پوسید از بس که لباسهای بچه رو شستیم

آخي بميرم واست ارسام 23 23 عوضش در آينده با افتخار ميتوني به همه بگي كه براي بچت هم پدر بودي، هم مادر! 83

• Kishe Mehr

من چرا اینا رو ندیده بودم ؟ 391

مرسی داداش بهروز یره خوشحالم که خوشحالی که خوشت اومده که خوشم اومد 4

• هاچو هاچو

قشنگ بود 3 میگم حالا همشهری این قله شیر باد کجاها هست ما بخوایم بریم،البته با همدیگه میریم ها 1

• levrone

نقل قول: Kishe Mehr
    مرسی داداش بهروز یره

دمتا گرم که قدم به تخم چشم ما گذاشتِن! خوش باشِن! یره خیلی بی وفا رِفتی! حالی از ما نمُپرسی!

هاچو هاچو,
    از آخر شاندیز (زشک) باید حدود یک ساعتو نیم تو خاکی با ماشین بری تا برسی به پرورش ماهی. اونجا بقیه راهو باید پیاده بری. حدود یک ساعتی تا دامنه کوه یا همون چشمه نهیل پیاده روی داره ...

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: