با سلام خدمت آقا بهروز و خسته نباشی عکسها خیلی زیبا بودن و زیباتر این حرکت شما و دوستانتون راستش پاسخهای دوستان رو دیدم و خواستم پیشنهاد بدم اگر دوستان کوهنورد سایت موافق باشن هر چند وقت یه قرار برای صعود بزاریم. هر کدوم از ما تقریبا به یه کوهستان اشراف کامل داریم میتونیم در هر قرار یک نفر میزبان و راهنما باشه اگر موافق بودید میتونیم این برنامه را بصورت یک تاپیک دائمی در سایت قرار بدیم و تاریخ برنامه های صعود را هم با توجه به نظر خود بچه ها انتخاب کنیم با تشکر
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
خوش به حالت عکسهارا با چهره نازت منور کردی ای بابا پسرم بگو به گفته خودش داره اندام میپرورونه ای ننه بیا بهروز ببین ماشالله چشم حسود کور برم واست اسپند دود کنم
maryamlondon1, شما همیشه نسبت به من لطف داشتی مریم جان. کاش بتونم محبتاتو جبران کنم.
boof divoone, خیلی ممنون بابت دیدگاه قشنگت. ولی به نظر من پیشنهادت عملی نیست چون پراکندگی جغرافیایی بچه ها بسیار زیاده. مگه اینکه مثلا بچه های تهران که کوهنوردهم توشون زیاده با هم برنامه صعود بذارن یا حالا هر شهر دیگه.
بهروز من تازه عکسای خودتو دیدم واقعا بترکی 10 بار تاپیکو باز کردم تا تقریبا عکسارو کامل دیدم boof divoone, با حرف بهروز موافقم. چون جمع کردن بچه ها خیلی سخته! علاوه بر مشکل شهرهای مختلف، برنامه ی کاری بچه ها هم مشکل ایجاد میکنه
shaparak64, میدونی داشتم به چی فکر میکردم؟ داشتم تصور میکردم به یه بدبختی خودتو رسوندی بالا اونوقت من از اون قلت بدم پایین! تو رو خدا ذهن بچه رو میبینی به چی فکر میکنه؟!
میدونی داشتم به چی فکر میکردم؟ داشتم تصور میکردم به یه بدبختی خودتو رسوندی بالا اونوقت من از اون قلت بدم پایین! تو رو خدا ذهن بچه رو میبینی به چی فکر میکنه؟!
بس که بدجنسی رفته بودیم سبلان ، مربی تیممون یکی از بچه ها رو با طناب میکشید بالا حالا منم خودمو با طناب میبندم بهت که اگه قل خوردم ، تو هم دنبالم بیای نمايش يا پنهان متنلازم به ذکر است که من بیچاره ، ارتفاع زده شدم و با گریه برگشتم
وای خدا چه عکسهای زیبایی بود حتما کلی هم بهت خوش گذشته منم عاشق کوهم .. یعنی اگر بهم بگن برای تفریح کوه یا جنگل یا دریا.....من کوه رو انتخاب میکنم با اینکه خب بالا رفتن از کوه سخته
levrone, راستي من چرا تا الان متوجه اين تاپيك نشده بودم!!! در كل ببخش بهروز جان، به خاطر سرعت پايين لود شدن سايت زياد نميتونم تاپيك بچه ها رو ببينم، عكسا فوق العاده بودن، مناظر بسيار زيبا بودن، و كاري كه كرديد زيباتر! هميشه در شادي و خوشي باشب بهروز جان
نقل قول: shaparak64
من نمیترکم تازه شم تپلم نیستم
آواتارت كه چيز ديگه اي ميگه، شاپلي تپلچه نمكي
نقل قول: hadi04
پس بگو یه مدت نبودی رفته بودی گردش کلک خوب ما رو هم میبردی دلمون پوسید از بس که لباسهای بچه رو شستیم
آخي بميرم واست ارسام عوضش در آينده با افتخار ميتوني به همه بگي كه براي بچت هم پدر بودي، هم مادر!
دمتا گرم که قدم به تخم چشم ما گذاشتِن! خوش باشِن! یره خیلی بی وفا رِفتی! حالی از ما نمُپرسی!
هاچو هاچو, از آخر شاندیز (زشک) باید حدود یک ساعتو نیم تو خاکی با ماشین بری تا برسی به پرورش ماهی. اونجا بقیه راهو باید پیاده بری. حدود یک ساعتی تا دامنه کوه یا همون چشمه نهیل پیاده روی داره ...
boof divoone
هر کدوم از ما تقریبا به یه کوهستان اشراف کامل داریم میتونیم در هر قرار یک نفر میزبان و راهنما باشه
اگر موافق بودید میتونیم این برنامه را بصورت یک تاپیک دائمی در سایت قرار بدیم و تاریخ برنامه های صعود را هم با توجه به نظر خود بچه ها انتخاب کنیم
با تشکر
maryamlondon1
levrone
شما همیشه نسبت به من لطف داشتی مریم جان. کاش بتونم محبتاتو جبران کنم.
boof divoone,
خیلی ممنون بابت دیدگاه قشنگت. ولی به نظر من پیشنهادت عملی نیست چون پراکندگی جغرافیایی بچه ها بسیار زیاده. مگه اینکه مثلا بچه های تهران که کوهنوردهم توشون زیاده با هم برنامه صعود بذارن یا حالا هر شهر دیگه.
shaparak64
واقعا بترکی
boof divoone,
با حرف بهروز موافقم. چون جمع کردن بچه ها خیلی سخته!
levrone
خودت بترکی
تپل!
در مورد دیر باز شدن عکسها واقعا شرمندتم. حق داری! یعنی برای اولین بار حق داری
shaparak64
تپل!
کوفت
levrone
میدونی داشتم به چی فکر میکردم؟ داشتم تصور میکردم به یه بدبختی خودتو رسوندی بالا اونوقت من از اون قلت بدم پایین!
تو رو خدا ذهن بچه رو میبینی به چی فکر میکنه؟!
shaparak64
تو رو خدا ذهن بچه رو میبینی به چی فکر میکنه؟!
بس که بدجنسی
رفته بودیم سبلان ، مربی تیممون یکی از بچه ها رو با طناب میکشید بالا
حالا منم خودمو با طناب میبندم بهت که اگه قل خوردم ، تو هم دنبالم بیای
نمايش يا پنهان متن
لازم به ذکر است که من بیچاره ، ارتفاع زده شدم و با گریه برگشتمlevrone
یه وقت دیدی من او بالا تعادل روحی روانیمو از دست دادمو تو رو با خودم بردم پایین!
shaparak64
بازم صلاح من در اینه که طناب بهم وصل باشه
چون من خیلی زیاد ارتفاع زده میشم
پس احتمال اینکه من تو رو بکشم پایین بیشتره
hadi04
نخبه
همیشه خوش باشی
gilas
نمايش يا پنهان متن
چیهlevrone
تایپیک خودمه دوس دارم بلقیس توش تاپ بازی کنه
EVANESCENCE
دمت گرم
چکاوک
Life Dream
راستي من چرا تا الان متوجه اين تاپيك نشده بودم!!!
آواتارت كه چيز ديگه اي ميگه، شاپلي تپلچه نمكي
آخي بميرم واست ارسام
Kishe Mehr
مرسی داداش بهروز یره خوشحالم که خوشحالی که خوشت اومده که خوشم اومد
هاچو هاچو
levrone
دمتا گرم که قدم به تخم چشم ما گذاشتِن! خوش باشِن! یره خیلی بی وفا رِفتی! حالی از ما نمُپرسی!
هاچو هاچو,
از آخر شاندیز (زشک) باید حدود یک ساعتو نیم تو خاکی با ماشین بری تا برسی به پرورش ماهی. اونجا بقیه راهو باید پیاده بری. حدود یک ساعتی تا دامنه کوه یا همون چشمه نهیل پیاده روی داره ...
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→