یک قهرمان بوکس به نام "شوگر ری لئونارد" که از بزرگترین قهرمانان این ورزش خشن محسوب میشود، اخیرا در بیان یک بیوگرافی از خود ابراز داشته که زمانی که یک بوکسور جوان بوده است، مورد آزار و اذیت جنسی مربی خود که از قهرمانان بوکس بینالمللی محسوب میشده، قرار گرفته است.
▧ تصویر در دسترس نیست
بنابراین گزارش، وی همچنین از اعتیاد خود به مواد مخدر در گذشته، بزرگ شدنش در محلهای که در آن مورد آزار قرار میگرفته و زنده ماندن خود از یک تصادف شدید خبر داده و گفته است که اولین بار در سن ۱۵ سالگی و در جریان مسابقات نیویورک مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته است.
اولین مربی لئونارد می گوید تاکنون چیزی در خصوص آزار و اذیتهایی که این قهرمان بوکس در طول دوران آماتوری خود دیده است، نشنیده اما به هر حال برای وی ابراز تاسف کرده است. بر اساس این گزارش، بوکسور مزبور همچنین فاش ساخته است که به مصرف کوکائین و الکل نیز اعتیاد داشته است. ورزش بوکس یکی از ورزشهای خشن آمریکایی است که اهالی آن بعضا با آسیبهای بسیار سختی مواجه میشوند.
بنابراین گزارش، وی همچنین از اعتیاد خود به مواد مخدر در گذشته، بزرگ شدنش در محلهای که در آن مورد آزار قرار میگرفته و زنده ماندن خود از یک تصادف شدید خبر داده و گفته است که اولین بار در سن ۱۵ سالگی و در جریان مسابقات نیویورک مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته است.
نقل قول: aliiiiiii
بر اساس این گزارش، بوکسور مزبور همچنین فاش ساخته است که به مصرف کوکائین و الکل نیز اعتیاد داشته است.
منم فکر کردم که چیزه وای هیچی همون که شاپلی گفت یه هو پریدم ببینم عجبا بعد یه هو گفتم اوهوم بیچاره چیزه دیگه باید میگفتم نه واقعا شما در مورد من چی فکر کردید
aliiiiiii
یک قهرمان بوکس به نام "شوگر ری لئونارد" که از بزرگترین قهرمانان این ورزش خشن محسوب میشود، اخیرا در بیان یک بیوگرافی از خود ابراز داشته که زمانی که یک بوکسور جوان بوده است، مورد آزار و اذیت جنسی مربی خود که از قهرمانان بوکس بینالمللی محسوب میشده، قرار گرفته است.
▧ تصویر در دسترس نیست
اولین مربی لئونارد می گوید تاکنون چیزی در خصوص آزار و اذیتهایی که این قهرمان بوکس در طول دوران آماتوری خود دیده است، نشنیده اما به هر حال برای وی ابراز تاسف کرده است.
بر اساس این گزارش، بوکسور مزبور همچنین فاش ساخته است که به مصرف کوکائین و الکل نیز اعتیاد داشته است.
ورزش بوکس یکی از ورزشهای خشن آمریکایی است که اهالی آن بعضا با آسیبهای بسیار سختی مواجه میشوند.
shaparak64
ااااااااا من فکر کردم یعنی خودش به خودش تجاوز میکرده
پریدم تو تاپیک
اما نه عکسی
نمايش يا پنهان متن
aliiiiiii
akhe man adame monharef dide bodam
boze monharef nobare dige
levrone
منم همینطور!
sanam
gilas