یار خوشکلم زلیخا عزیز دلم زلیخا یار خوشکلم زلیخا عزیز دلم زلیخا یار خوشکلم زلیخا عزیز دلم زلیخا یار خوشکلم زلیخا عزیز دلم زلیخا باور نکن که لحظه ای از تو غافلم زلیخا باور نکن که لحظه ای از تو غافلم زلیخا تو عشق اولینی تو عشق آخرینی تو عشق اولینی تو عشق آخرینی خواستن من زبانی نیست با خون من عجینی خواستن من زبانی نیست با خون من عجینی از دو چشماش نگو از می و میناش نگو از نگاهاش نگو از قد و بالاش نگو چقدر دل براش سرگردونه آی نگو و چقدر عاشقه این دیوونه نگو
نمايش يا پنهان متناین آهنگ رو دوستان افغان خوندن اصلش رو جناب آقای حضرت عباس قادری خوندن
وای این اهنگ چه قدیمی یاد پسر عمه ام افتادم ..بیچاره عشق اولش یک دختر لر ستانی بود به نام زلیخا..شوهر عمه ام مخالف سر سخت ازدواج انها بود که بیچاره دختر به کسی دیگه دادن ..وپسر عمه ام تا 20 سال بعد به خاطر اون دختر زن نگرفت وهر وقت نام زلیخا را میامد اشک توچشمش حلقه میزد
بیچاره عشق اولش یک دختر لر ستانی بود به نام زلیخا..شوهر عمه ام مخالف سر سخت ازدواج انها بود که بیچاره دختر به کسی دیگه دادن ..وپسر عمه ام تا 20 سال بعد به خاطر اون دختر زن نگرفت وهر وقت نام زلیخا را میامد اشک توچشمش حلقه میزد
hadi04
نمايش يا پنهان متن
این آهنگ رو دوستان افغان خوندن اصلش رو جناب آقای حضرت عباس قادری خوندننمايش يا پنهان متن
ویرایش عکس توسط محبوبsanam
mati
merc
نمايش يا پنهان متن
avalماهی
کو آهنگ؟
hadi04
یعنی میخوای بگی نمی خونه؟ نههههههههههههههه؟
ماهی
sanam
hadi04
gilas
هماهنگی رو ولش آهااااااااااااااااااااا بیااااااااااااااااااااا
من با صدای عباس جون می خوام
hadi04
بی خیال هاااااااااااااااااا بیا
gilas
ااااا اونی که اونجا گفتی مگو مال اینجا بود
خوب زود گفتی من فکر کردم وقتش تموم شده
ای جانم الان دارم با صدای عباس جون گوش میدم
به به چه میکنه این عباسی
دلشاد
sib
mojde
hadi04
التماس دعا داریم
اینجا رو ببین به به دوستان ته سالنیمون رو هم عشقه یه غزل بدون موزیک بریم؟
سر شما درد نکنه یوزارسیف ببخشید مژده جان
خدایی آره واقعا انگار یه کوه مشکلات رو از رو دوشم برداشتن البته یه کوه دیگه جایگزین شد ولی این کوهه بهتره قبلیه
shaparak64
این چیه
خز و خیل به معنای واقعی
حالا میرقصیم
maryamlondon1
گیلاس جون راه باز کن
▧ تصویر در دسترس نیست
وای این اهنگ چه قدیمی یاد پسر عمه ام افتادم ..بیچاره عشق اولش یک دختر لر ستانی بود به نام زلیخا..شوهر عمه ام مخالف سر سخت ازدواج انها بود که بیچاره دختر به کسی دیگه دادن ..وپسر عمه ام تا 20 سال بعد به خاطر اون دختر زن نگرفت وهر وقت نام زلیخا را میامد اشک توچشمش حلقه میزد
hadi04
هاچو هاچو
Yalda Anwari
شبنم ثریا و جونی بیک
مرسی .. زیبا بود
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→